Written by AbangNara | April 17th, 2013

Alang-alang sudah bercerita mengenai Neelofa di bawah, apa kata Abang Nara sambung sedikit mengenai Neelofa dan ABPBH2012. Secara jujur, Abang Nara agak kecewa atas kegagalan Neelofa merangkul sebarang anugerah walaupun tercalon sehingga 4 kategori.

neelofa
Walaupun tewas, Neelofa tidak terkilan dan mengakui yang bukan rezekinya kali ini untuk menang. Kata Neelofa:-

Lofa tidak ada rasa kecewa sebab kita tahu yang kak Fara pernah menang sebelum ini. Bagi Lofa, peminat Lofa dah cuba yang terbaik. Mungkin Lofa perlu masa untuk perbaiki pengacaraan Lofa. Atau mungkin belum masanya Lofa menang. Lofa tak merajuk dan mungkin itu bukan rezeki

neelofa

Salah satu kontroversi yang berlaku di ABPBH2012 ialah reaksi Tasha Shilla yang dikatakan “over” ketika mengumumkan kemenangan Fara Fauzana. Apabila ditanya mengenai hal ini, Neelofa memberitahu yang dia tidak melihat apa yang telah terjadi. Kata Neelofa:-

Sejujurnya Lofa tak tengok reaksi Tasha ketika tu sebab Lofa tengah bersedia di belakang pentas untuk catwalk. Keesokan harinya, kak Fara Fauzana menghubungi saya dan bertanya, “adik, awak okay dengan Tasha Shilla?” Lofa tanya, kenapa pula? Kemudian kak Fara kata, Tasha tak sepatutnya buat reaksi macam tu… dia tak tahu ker kita ni baik. Lofa cakap, “takper, biarlah”. Lofa langsung tak tengok bagaimana reaksi dia ketika itu dan Lofa cuma ada tengok komen-komen di Instagram yang mengatakan dia berlaku biadap dan Lofa tak mahu bersuara apa-apa. Bagi Lofa, Lofa tetap hormati dia.

neelofa

Sikap sebegini harus dipuji dan patut diamalkan oleh setiap insan. Kalau tak berjaya, usaha lebih keras lagi. Dan tak perlu membesar-besarkan perkara yang remeh. Kepada Neelofa, teruskan usaha anda. Tingkatkan lagi mutu lakonan dan pengacaraan. Moga suatu hari nanti bakat anda akan diakui orang ramai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

308 responses to Saya Tak Merajuk Kalah, Hormati Reaksi Tasha Shilla – Neelofa

  1. Obe Gemuk says:

    Kalau Neelofa bagi statement ‘sejuk hati’ macam ni… InsyaAllah one day orang takkan benci ko dah Lofa. Sebab 3 benda yg buat orang benci ko ialah. Pertama, Ko terlalu seksi Kedua, Mengada2… Ketiga, Terlalu lantang. Keep low profile ye Lofa kalau nk bertahan lama dalam industri…. kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi

    0

    0
    • cella says:

      lopak ni busuk hati ler,, patut ler artis2 lain xgemar ngn ko.. diam2 sudah la,, perlu ke nk sebut perbualan ko dgn fafau mengumat tasha shilla ??

      1

      0
      • Bedah says:

        Lopak nk tunjuk kat smua fafau team dia..bukan team tasha shilla…pg lantak la ko lopak..ade org kesah plak sape kawan ko..si fafau pon same rupanya,,kaki mngumpat..partut la andartu..

        0

        0
        • Anonymous says:

          batu api kronik minah ni

          0

          0
        • cik pedas says:

          korang nk percaya ke ckp nara KAKI KIPAS LOPAK ??
          kalau dh entry psl neelopak ni dlm 10 belum tentu 0.5 pun ak nk caya ckp nara…
          pigi daaaaa…NEXT!!

          0

          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          masa fafau ambik award kt atas stage..ok jer fafau dgn tasha shila, klau yer pun fafau call lofa, knapa lofa bising2 cerita benda ni kt public..nmpk sgt nk lofa nk publisiti murahan, klau dh kalah tu kalah jelah

          0

          0
        • Anonymous says:

          oi ckp baik baik sikit ea biar andartu . daripada kahwin tk smpai 2 tahun cerai. lgi pon jODOH semua di tangan ALLAH

          0

          0
        • Anonymous says:

          JODOH SEMUA DITANGAN ALLAH…..

          0

          0
        • yUyU says:

          Lopa ni nak bajet dia je baik.. dgn kak fafau skali ko nak libatkan ye lopa… nasib la tak menang apa2 pun.. hahaha… eh sebenarnya aku suka tgk reaksi tasha shilla tu… ;P

          0

          0
        • JOJO says:

          TASHA SHILA MEMANG BUSUK HATI LA….!
          KAKI CUCUK & SUKA JADI BATU API.
          MEMANG SESUAI LAH KAU TAK TERCALON.
          BELI UNDI…MENANG PUN BUAT MALU JER.

          0

          0
        • Meluat Ah says:

          Penari tiang Tasha Shila…once a bitch, always a bitch !!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • Semak La says:

          apa kata blog ni tukar nama kepada.. BEAUTIFUL NEELOFA.
          menang bintang popular nya tidak, pung pang, pung pang je lebih.
          bosan la haih.

          0

          0
        • Didie GaGa says:

          tiga-tiga bodoh !!!!!!!!! :(

          0

          0
        • Assteruk says:

          Fafau pun…sasau gak.
          Bukan baik sangat pun.
          Semuanya hipokrit.

          0

          0
        • anon... says:

          orang kalau dah tak suka.. buat camne pun orang mengutuk jugak… aku kesian gak kat lofa ni kadang2… hmmm…,,

          0

          0
        • naradongga says:

          lopak nie berpotensi besar untuk jadi batu api,suke mengada-adakan citer,melaga-lagakan org lain,n suke memburukkan org lain untuk menutupi segala keburukan diri sendiri..bahana betol pompuan nie..org bleh kenal ko sape la lopak klu mcm nie cara ko bg statement..dasar betina batu api..phuiii…

          0

          0
        • Anonymous says:

          tiba-tiba jadi tak suka dekat fafau………….
          bukan sebab aku suka tasha shilla.. secara logiknya, kalau penyampai anugerah umumkan nama pemenang dalam keadaan super excited baru la best compare dengan yang umum dengan cara syahdu..

          apa yang peliknya???? dah ko menang kan?? aku lagi suka yg jenis umum nama pemenang mcm ni dr yg jnis sendu..orang umum nama ko dengan penuh semangat pun jadi 1 masalah..

          untuk lofa, aku rasa anzalna dengan tasha shilla lagi better dari ko sebab diaorang ada produk, lakonan boleh tahan compare dengan ko.

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          semua nak nama..nak tunjuk betapa SUCI nya dirimu..betapa BAIK nya dirimu..benda tu kalau ko senyap2, kang orang tak tau kebaikan ko plak..tp sayangnya,semua orang dah tau pasal ko…so buat baik macam mana pon tetap orang pandai silap…sadeyyyy lopa…sedeyyyyyyyyyy!!!

          0

          0
        • red says:

          bongok betul minah lopak nie…yg g cite kat orang pasal kata2 fara tu apahal?? kang tak pasal2 tasha ngan fara pulak berperang……batu api dia ni..huh

          0

          0
        • rynna says:

          duhai cik bedah mungkin ko xde kawan rapat @kawan atu terlalu baik hati tahap dewa sampai x komen dgn kawan2 seopis@ sejiran@ sesurau@se AJk pasal org lain mengata kau.. biasela fafau borak kosong citer hal mcm nih.. dh nama pon artis satu bidang pusing2 jumpa org 2 jugak. si Lopa plak satu x yahla nk citer borak kosong Fafu ngan kau pasal hal anzalna nmpk ko x boleh simpan rahsia n x profesional lngsung… jgn kaitkan org lain dgn masalah anda lopaaa nnti semua org larikkkk….

          0

          0
        • Duhhhh says:

          Cukup la kata “Saya tak tau apa2..apapun saya hormat dgn Tasha Shilla”. Tak payah kot panjang2 kan ceta sampai nama fafau pun terbabit. Personally, sebagai penonton saya tak nampak pun Tasha Shilla kurang ajar pada mlm tu.. we accept it as a joke & at the same time supaya semua yg tercalon tak nerves pada mlm tu. Dunno la kan certain ppl take it seriously..

          0

          0
        • mia sara kusam says:

          dah kalah sudahlah neelopak ooiii.. dok blame tasha buat pe…. ko tu tak layak pun kalau suruh undi sendiri pun kalah … tak payah le nak salahkan orang… cuba fikir le…
          mengacara pun cam kayu… i tak tgk nona ok.. tv tiga suku kan…
          meletop u tu i tgk parodi jer .. meluat tgk u yang potong cakap orang.. perasaan lawa…. pakai seksi kepit kepit… buat pe….

          tgk sendiri kelakuan kalau nak menyalahkan orang lain………… belakon pun tak best…
          sangat plastik…………………. konon profesional… anzalna pun tak nak rapat dengan ko …………….

          perangai tu… ubahlah…………….. loser!!!

          sekarang nak salahkan FAFAU … lak………………….

          0

          0
        • Enter Your Name says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
        • Nara Tak Adil says:

          Nara takmo kuarkan komen ni tadi.. khennnnnnnnnnnn??? dia kata duplicate comment. KONON!

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
      • shahz says:

        xpela lofa..blom rezeki lagi nak menang.. thn dpn try lagi..agak pelik jgk sebab fans lofa undi lofa byk utk artis paling popular dari undi 3 kategori tu..
        nak sgt tgk lofa genggam award pengacara popular thn dpn..

        0

        0
        • yUyU says:

          Ye la tu tak tgk reaksi tasha shilla, kan ke dia announce pengacara wanita popular yg ko idam2 kan ituwww.. haha.. sabar ye lopa, next year beli berita harian berguni2…. ;P

          0

          0
        • biawak la kau says:

          konon nak berlakon baek/bajet bagus…tapi kau dah heret nama Fafau terjebak sama.

          kau memang kaki putar belit cam keling !!!!!!!

          0

          0
        • ANZALNAH says:

          TASHA SHILLA MEMANG BIADAP PUN….OTAK SELEVEL KERBAU.

          0

          0
        • Toyah says:

          semuanya bahlul…

          0

          0
        • Anonymous says:

          ASSTERUK/. KO TU PON BUKAN BAIK SANGAT PON,KO TU LGI HIKPOK RIT. NK CKP FAFAU. CERMIN DIRI KO DULU

          0

          0
        • duplicate comment 1 says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
      • Anonymous says:

        betul 2 cella..rsenya xperlu die bgtahu apa yg fafau bgtau kt die..boleh mengundang perbalahan pulak antara fafau n tasha..bahaya lofa nie..diam ubi berisi..die nk tnjuk die baik hati tp dlm xsedar die cube cucuk dalam2..bahaya org mcm nie..sje nk undang gaduh org lain..

        0

        0
        • haha says:

          kih3. .
          lawak, kate taknak bersuara, tapi berusara pumpang2 jgkkk. .

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku rase mungkin fafau call nk sedapkan hati lopak yelah kn diorang 1 team,rase lain plak klu die menang lg pulak c lopak hapak nie mase majlis main lari mcm 2 jer nmpak mcm terase..klu aku jd fafau pun aku call tnya ok ke x..mungkin pasal tasha 2 die cume nk pjuk hati org yg dah mmg kalah 2 tp disalahgunakan oleh si pembusuk hati 2..nk buat mcm mne bnda dh jadi so sekarang terpulang pd peminat fafau untuk menilai..1 jer kesan terhadap statement lopak nie boleh buat fafau kehilangan sebahagian kepercayaan dr peminat n kawan2..bahaya…

          0

          0
        • duplicate comment 2 says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
      • Baby Jane says:

        TAK PERLU LA SEBUT NAMA FAFAU. NAMPAK SANGAT LOPAK NI SEORANG YANG BUSUK HATI.

        0

        0
        • Anonymous says:

          kenapa tak perlu nak sebut nama Fafau pulak? at least apa yg dia cakap tu dari sumber yg benar dan atas fakta yg benar..

          semua org tahu dan tengok, mmg pd mlm anugerah haritu si Tasha Shila dok perli2 dan ngutuk Neelofa pun, dahla over giler si tasha tu terlolong mcm hanjing, Fathia yg jelita tu pun relax n cool je..nampak sgt betapa busuknya hati si penari tiang tasha shila hudoh tu….

          Ttak salah Fafau dan Lofa nak bercakap pasal benda ni sbb hubungan Fafau dan Lofa dah mcm kakak dgn adik dan sama2 terlibat di bwh satu program (Nona). sbg kakak mestilah Fafau seorg yg caring kpd adiknya Lofa.

          Aku doakan Lofa n Fafau dimurahkan rezeki dan terus berjaya..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ape yg tasha perli pasal lopa..xtahulah klu sndiri mkn cili sndiri yg terasa..sndiri mau igt la kn..tp die sebagai org yg ‘bijak” xperlu kot mention name fafau..die msti tahu kesan n akibat dr statement die 2 boleh mengakibatkan perbalahan antara tasha n fafau..sekalipun diorang xgaduh xmasam muka tp pasti terdetik kt hati peminat tentang sikap fafau yg agak sensitif bg peminat..tasha jgk sedikit sebanyak mesti tercalar hati bila tahu fafau ckp belakang..fikir la klu bijak sgt..peminat xbodoh ok..fikir n fikir lagi..

          0

          0
        • Anonymous says:

          anonymous 12:12 pm

          “semua org tahu dan tengok, mmg pd mlm anugerah haritu si Tasha Shila dok perli2 dan ngutuk Neelofa pun”

          ada ke Tasha sebut nama Neelofa? aku rasa takde. so aku rasa kat sini peminat-peminat Neelofa yang paranoid konon kata Tasha perli Neelofa.

          0

          0
        • duplicate comment 3 says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
      • ddd says:

        ape yg overnye tasha shila buat? cara dia umumkan fafau menang tu ke? mmg nampak overexcited,tp xdeyg pelik pun…bkn ke die mmg jenis overexcited ke? jawab interview melodi pun overexcited…so dah xde yg pelik pun…tp over2 pun xde la sampai nk label biadab…biasa je pun…abes, mase umum sam menang lg la overexcited sumernye…adekah biadab utk calon2 lain?? logik akal sket der… remeh!

        0

        0
        • Anonymous says:

          sokong dgn u ddd…perkara biase la umum pemenang dgn excited..nmpak la ckit keghairahan debaran 2..terasa lebeyhh…

          0

          0
        • duplicate comment 4``` says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
        • duplicate comment 4 says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
      • eyra says:

        Betul jgk tue.watpe nk bgtau kat semua org.dah la kata fafau call die.kang xpasal2 fafau dgn tasha masam muka.habis2 kat situ jela.knp perlu ketengahkan benda dah basi.perbaiki diri seblm ckp hal org.mcmane ea org blh tgk lofa ni.pandang diri kat cermin.knp org xsuke saya ( lofa) jgn terlalu bangga sgt.Kesian fafau, nt xpsal2 ada org interview die psl tasha..apaaaa daaa…

        0

        0
        • duplicate comment 5 says:

          PENGACARA TV WANITA POPULAR

          1. Adibah Noor
          2. Didie Alias
          3. Fara Fauzana
          4. Neelofa
          5. Sharifah Shahira

          I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
          Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
          FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
          Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
          Anyone.. answer me please… :)

          0

          0
      • Anonymous says:

        Fafau..ko jaga ckit..kang kena tempias si lopak ni berjangkit kat kau..lopak ni pembawa sial..nti kang tahun depan fafau tak tercalon baru tau..
        PADAN MUKA KO TAK MENANG LOPAK!!!

        0

        0
      • lola says:

        abg nara saja la tu nak tulis jugak post tak penting mcm ni..saja nak backing ckp lopak ni mulia n baik sgt kan..yela takan la dia nak ckp dekat press sy nak saman tasya shila sbb memalukan sy..hahaha tapi ade ka si tasha tu sebut nama ko?lopak tak menang..??

        0

        0
      • Anonymous says:

        LOPAK TAK LAYAK MENGACARA NONA..TERLALU BNYK KONTROVERSI..BUAT MALU KAT PENERBIT..ANZALNA LAGI BEST!!

        0

        0
      • sya says:

        Neelofa IQ tinggi and straight A’s student ni takkan tak boleh fikir pakai akal statement mcm ni boleh bg effect pd pihak lain. Kalau ye pun nk jujur atau sebaliknya ada agenda lain TAK PAYAH mention msg dr siapa and apa content msg tu. From here org bole evaluate mcm mana personality peribadi neelofa ni. Boleh je pun klu x perlu fafau nk tanya mcm tu kat neelofa and agp lah situasi tu positive. come on, hall kecil ni nmpk sgt mcm kebudak-budakan. hidup kena bijak bukan bijak jawab exam je.

        0

        0
        • dina says:

          ni la namenye pandai atas kertas…. sumer org ckp sape dapat straight A ni pandai… pandai atas kertas tapi tak pandai nk guna lam hidup tak guna lah weh…same mcm jadi pompuan tak reti nk besa garam ngan ajinomoto… baik jadi beras…ade gak manfaat utk org lain

          0

          0
      • kamariah says:

        cella
        setuju….lofa sepatutnye ko jg la jg la nama baik org klu btl
        skali pun si fafau tu kol ko ker ape ker ko ni x tau jg air muke org la
        mesti ke ni jenis suke petik name org yer…n suke suke org gaduh sb kau

        0

        0
      • kekasihbotak says:

        aku ase die ni saje nak bg peminat fafau benci fafau plak sbb tu die selambe bagitau org psl perbualan tu..so thn dpn org da kurang undi fafau,die plak menang..kot la kan.die ni mmg xleh pakai la..benci neelopak

        0

        0
        • Anonymous says:

          jangan risau…kitaorang masih sayang fafau…tahun depan KOMPEM nama neelopa tak tercalon langsung…..

          0

          0
      • duplicate comment again says:

        PENGACARA TV WANITA POPULAR

        1. Adibah Noor
        2. Didie Alias
        3. Fara Fauzana
        4. Neelofa
        5. Sharifah Shahira

        I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
        Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
        FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
        Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
        Anyone.. answer me please… :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        kalau dia tk bagi tahu mcmana dia tahu, korang akan pertikaikan jugak dari mana dia dapat info… tk gitu?
        korang akan cakap dia ada tengok sendiri.. tp tk ngaku..
        alah sudahlah.. setakat tasha shila.. she better be ready for the next 3 years she will be no longer in this business

        0

        0
    • along says:

      itu reaksi dia, suka hati dia lah,… kurang2 takde pun dia keluar statement yg berbunyi biadap mcm mana yg yg ko keluarkan pd dia dulu, bunyi yg amat berlagak

      0

      0
    • amoi says:

      ape kes nama farah naik ni??? saje petik nama si farah plak…nak kata farah x suka tasha shila jgk ke???saje nak laga2kan org..bajet bagus mcm org suke ko n x suke si tasha…ape jenis perangai lah…

      0

      0
    • mizz says:

      macam kurang elok je bile bercerita sal perbualan dalam fon dengan kak fafau….. nampak cam nk melaga-lagakan orang je….. dari sudut lain…orang boleh ckp, kak fafau tk sukakan tasha shilla…. ape2 pun, ttp suka gaya sempoi kak fafau… :)

      0

      0
    • nama saya says:

      td mse ak p kls, ak ok jer…tp tibe2 perut ak memulas..arghhhh..dh la tngh jwb test..semuanya gara2 coklat mentos perisa anggur…..nsb baik ak x tercirit..

      0

      0
      • apa2 je says:

        kau dah kenapa..?????

        0

        0
        • neelofafau says:

          teringat kata kata neelofa… masa dia cakap tercalon banyak kan…katanya

          fafau cakap kalau menang dik.. jangan lupa cakap terima kasih kat team NONA… katanya… last menang ke ha! ha!… menang sorak………sedih kot… katanya………………………

          0

          0
    • hans tua says:

      alah aku pun suka tgk tasha shila tegedix masa sebut nama fafau tu….padan muka lopak.smbong sangat.bajet hot derr…kalau betul pun fafau tanya camtu, perlu ke bgtau kat public? nampak buruk perangai fafau rupe nye,….dah la lopa..cite ko buatkan org seronok mengata ko.pahala pun banyak ko dapat…

      0

      0
      • naradongga says:

        tasha sengaja wt gedik supaya lofa bengang..sme mcm die kutuk tasha dulu kaw2 die bg statement..skrg reaksi tasha pulak die nk pertikaikan..neelofa nie aku tengok ade potensi suke buat cerita n melaga-lagakan org..bahaya betina mcm nie..

        0

        0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      seksi ker Neelofa? Kat mana yg nampak dia seksi tu? Pakai legging atau skirt dikatakan seksi? taraf pprtnyer kau si Obe Gemuk

      0

      0
    • Obe Gemuk says:

      Tapi kan Lofa, nape awak mentioned nama Fafau? errmmm jangan sampai Tasha Shilla bermasam muka dgn TS plak lepas ni sudah

      0

      0
    • Orang says:

      Fafau dah kasi statement kat Twitter dia… dia rasa kesal sebab Lofa kaitkan nama dia, dia pon serba salah samaada nak marah Lofa ke tak, ye la kan dorang satu team @ team Nona…. huh dalam delima

      0

      0
    • didie @ says:

      KENAPA DIA NAK TARIK FARA FAUZANA SEKALI DLM ISU NI? SAJE JE NK BGTAU KONONNYA FAFAU PUN X SUKA TASHA. BUSUK BTOL ATI

      0

      0
    • hijau says:

      abang nara, sila usaha lagi untuk membuat entry yg lebih baik.

      0

      0
    • Lopak Melopak says:

      betul ke Farah Fauzana cakak macamtu kat dier? kalo ye pun, x pyh la nk tunjuk2 sangat. Diam je la…ni nak masukkan org lain pulak dalam kancah pergaduhan die. X pasal2 Fafau kena serang nanti…isk. X gemar betul la Neelopak ni.

      0

      0
    • tayar moto says:

      empat2 bodoh termasuk nara.. tapi nara yg paling bodoh la, kedua lopak. lopak tetap kalah tk dpt no 1 paling bodoh. org dh menyampah asik nk cite pasal benda ni la.

      0

      0
    • Lalola says:

      Memang laa dia hormat Tasya tu.. Dulu tahun lepas, Tasya menang.. Habis dia bantai kawan tu dalam twitter.. Sekarang, bila dia tak menang, kawan tu pulak sorak dia.. What goes around, will comes around.. Kannn dah mendapat..? Pengajarannya kat sini, jangan kita memperlekeh-lekehkan orang..

      0

      0
    • macammacam says:

      seriously, tak pasal-pasal babitkan fafau. Padahal fafau tu nak ambil berat dgn lofa, tanya kot-kot kawan sedih..lagipun dyeorgkan kan satu team.

      Yang si lofa ni terlalu lantang sangat. Cakap je la tak perasan pape.Dan tak kisah pun orang nak buat macam mana. Memang tak matang lofa. Tak sesuai jadi selebriti. Kau memang tak layak menang pun lofa.Kaku, macam buat-buat je semua.

      0

      0
    • Akus says:

      memng tasha busuk hati..sbnrnya neelofa dgn anzalna tu ok je..klu ye pun x yahlah nk over sngt tasha..awk tu brlakon pun bukn bgus sngt..nak perli depan org ramai..agak2lah..ape org rasa klu di tempat awk..msti melenting & geram kan?nasib neelofa orgnyer baik hati..cara cakap ko tasha dah menampakkn ko memang iri hati..

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku rasa lofa ok jer….kalo segmen nona penyampaian dia lagi bagus dr fara…itu di mata aku lah…lg pun dia cantik…kalo seksi pun kalo nak di bezakan dia dengan nek ta aku rasa nek ta lagi dasyatt

      0

      0
    • lopak suka tunjuk kopek says:

      hahhahah lawak gila la kau lopak..dlm hati mesti tgh hot gila kan..nak tunjuk baik leteww..mmg la kena buat baik dgn ff..kalau tak ff pun menci tamau kerja dgn dia..pengacara pun kaku..slalu kalau dia g interview tetamu..mcm tak reti je nak tnya soalan..org pun jadi awkward.

      0

      0
    • bale says:

      kalau ko merajuk pun, tade sapa nak kisah lopak. kesian.
      pegi la habiskan study..tukar profession n cra berpakaian yang sesuai.bukan pakai push up bra.baju singkat n seluar ketat purple.

      0

      0
    • sya says:

      Neelofa IQ tinggi and straight A’s student ni takkan tak boleh fikir pakai akal statement mcm ni boleh bg effect pd pihak lain. Kalau ye pun nk jujur atau sebaliknya ada agenda lain TAK PAYAH mention msg dr siapa and apa content msg tu. From here org boleh evaluate mcm mana personality peribadi neelofa ni. Boleh je pun klu x perlu fafau nk tanya mcm tu kat neelofa and agp lah situasi tu positive. come on, hal kecil ni nmpk sgt mcm kebudak-budakan. hidup kena bijak bukan bijak jawab exam je.

      0

      0
    • politik says:

      poyolah kau lopak.

      0

      0
    • duplicate comment says:

      PENGACARA TV WANITA POPULAR

      1. Adibah Noor
      2. Didie Alias
      3. Fara Fauzana
      4. Neelofa
      5. Sharifah Shahira

      I WONDER.. why FARA FAUZANA hanya call NEELOFA sahaja?
      Kenapa FARA FAUZANA tak call Adibah, Didie dan Shahira sekali?
      FARA FAUZANA tak terfikir ke yang Adibah, Didie dan Shahira juga akan merajuk dengan sikap TASHA SHILLA yang menyokong kemenangan FARA FAUZANA?
      Atau ini bermakna NEELOFA je yang terperasan sendiri. SIAPA MAKAN CILI DIA LAH YANG TERASA PEDASNYA. NEELOFA ada pernah buat salah kat TASHA SHILLA ke yang dia terasa sendiri tu?
      Anyone.. answer me please… :)

      0

      0
    • pearl says:

      lopak nie mmg busuk hati. pendengki. sbb tue xpernh menang. sampai kemenangan yana pn nk pertikaikn.. reject je org mcmnie

      0

      0
  2. aku says:

    ape2 je la cik tasha oii…

    0

    0
  3. jamy says:

    neelofa juga biadap masa nak umumkan pemenang pengacara tv lelaki poplular, dengan mengatakan tidak terhadap peminat yang jerit nama zizan.so, what u give u get back.

    0

    0
    • kak tu glam says:

      betul tu. Yg dia mengedik cr psl ngn tasha dl tu apsal. Bajet bgs..
      Tlg pa back up dr sndr without using org lain.
      Kalau btl c fafau ckp gtu, xkenan den dah ngn dia.
      Tasha xusik sapa2 pun, dl ko pnya statement ko xingt plak kan?
      Dahnskt kan ht org, dan2 wat mcm ko yg teraniaya.
      Dunia2….
      Apa2cpun cuba lg.. Peace…

      0

      0
      • cik pedas says:

        korang nk percaya ke ckp nara KAKI KIPAS LOPAK ??
        kalau dh entry psl neelopak ni dlm 10 belum tentu 0.5 pun ak nk caya ckp nara…
        pigi daaaaa…NEXT!!

        0

        0
      • jennifer says:

        Tasha Shila.. jangan risau dik, akak sokong ko dik.. wartawan tanya jgn komen ape2 yng nmpak bimboo mcm si neelofa ni k.. komen si neelofa ni umpama mercerminkan dia berhati busuk.. plisss, jgn bg komen mcm budak2 bodoh, petik nama fafau utk mnunjukkn smua org xsuka tasha…

        0

        0
    • kiwi says:

      abg nara die-hard-fan neelopah. asyik2 puji lopah je

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku dh ckp, minah ni mesti meroyan punye sbb x menang

      0

      0
  4. mak jemah says:

    xminat tasha shila.. cm gud2 je..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    da mule daahhhhhhhhhhhhhhhh…
    ha,tula korang,,seru2 name neelofa lagi..
    kan da keluar story sal dea..
    nara2x.. man belon..

    0

    0
  6. anti tasha shila says:

    Tasha shila dengki ngan neelofa sbb tu dia mcm monyet dpt pisang masa umum nama fara menang masa tu…dato j tdk taja dia laki main cinta palu ngan mahAli nak buat kontroversi la sbb org tak cerita pasal dia lg skrg…dia lg gedik dr lofa…minah pendengki…keep up lofa

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Neelofa kwn baik zizan larr! Ader2 je nakk kenekan neelofa. Mntng2 neelofa byk knterversi kene cop JAHAT!

    0

    0
  8. Enter Your Name says:

    aku cam tak cayer jer fafau cakap camtu kat lofa.
    lofa create cerita sendiri ke nak orang nampak konon dia lah yang baiknyer.
    chaaaait. hak tuih. hahahaha.

    0

    0
  9. Bedah says:

    Lofaa..mne ko tau tasha mngejek ko time kt Pentas tu.ade dia sebut ape2 psal name awk ke lofa… Klau reaksi dia tu tanpa sedar atau xde niat ape2 mcm mne2 ? Entah2 mmg style tasha mmg mcm gdik2 meloncat2 ke.. Pandai je ko nk petik name dia carol gaduh lettew..org tu esok snyap dah..

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju dgn u bedah..mungkin dh memang reaksi die ‘over’ mcm 2..sje jer nk wt kontroversi lg..lps nie ade abpbh jgn mintak lopak nie komen pape laa..ade jer masalah die..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Pic no 2 tu ngan juma ke..comel juma

    0

    0
  11. Cella says:

    Nara ni saje je Kannn…aku komen pasal lofa ko tapiss kn..saje ko xnk publish..asalllllll.. Bukan aku mcarut, maki atau guna kata2 kotor pon.. Aku bg personalan kt lofa je.. Kemain lagi ko bekap dia kan Nara..ko kne bayar ke ngn dia?

    0

    0
    • aku semut pink says:

      smala..komen aku psl nasihatkn lofa pn dia padam..nara..klau nk jd blogger yg trbaik please be profesional la.

      0

      0
      • Enter Your Name says:

        yup. setuju. aku komen tadi pun nara tak publishkan.
        aku just tanya je cenggini:
        Can ANYONE prove that statement?
        betul ke cenggitu yang keluar dari mulut fara fauzana?
        fara fauzana sila sahkan yang perbualan sedemikian ujud antara kamu dan neelofa.

        0

        0
        • xyz says:

          komen aku pon xde wtf nara?
          mesti fafau bengang nama dia pon naik..
          kalau aku jd tasha shilla pon aku buat bende sama..padan muka ko nelopa.

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku punyer komen pun x publish.. harem la ko nara!

          0

          0
  12. Roundtable says:

    Pasal apa isu ni dibangkitkan?saja nak jadi batu api dan mengadu domba…tak baik melaga-lagakan orang.kalau dh tak ada apa apa takyah le nak timbulkanan isu ni…saja aje nak raih publisiti.Hissh…nara ni …apa motif kuarkan post ni?positif thinking ok

    0

    0
  13. nenasss says:

    hmmm something fishy with her statements.
    betulkah ?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    komen ak tak kuar bai..
    asal ko..???

    0

    0
  15. sharizan zakaria says:

    Ada apa dengan neelofa sampai perlu berdiskusi lofa menag atau tak menang ni?

    0

    0
  16. mynews says:

    ape yg tasha buat xder pape yg kurang ajar pun..mse bg anugerah tu..ye ke reaksi dia x ok..ok jea tgk….or neelofa saja buat cerita nk popular lg ish2 xmalu la….:D

    0

    0
  17. MinahKilang says:

    kalau betul tak kisah..kenapa nak cerita kat orang?? simpan sudah la…kata tak kisah kaaann?? nampak sangat nak tunjuk dia baik..macam tasha shila tu jahat..aku tengok biasa je tasha shila..biasa la org excited nak umum pemenang..sudah2 la neelofa…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Esok keluar statement fafau “sy tak cakap macam tu”

    0

    0
  19. dia says:

    pela lofa ni,cm2 hal..tp xle blah bce knyataan lofa dlm paper metro ahd “bygkn lh name sye disebut 3 kali & disiarkn di tv”..2pn nk cter ker lofa,dato ct nme sebut bjuta kali pn xpnh ckp cm 2..pas 2 ckp lme nk trime kptsn pmint sbb wawa zainal meng arts film wanita tbek,pelik tol dy ni la..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Lopak meroyan

      0

      0
    • Anonymous says:

      bukan wawa tp yana samsudin..die cuba nk pertikaikan kemenangan yana shamsudin pulak..kt situ pun dh nmpak dah die nie busuk hati..cukuplah lopa,setiap kali ko keluar statement tiap kali 2 la org makin kenal kebusukan hati ko 2..thun lepas tasha menang ko xpuas hati,tahun nie yana menang pun ko xpuas hati jgk ke??ko sorang jer ke yg byk peminat??tolonglah hentikan sandiwara yg kononnye ko nie terlalu ”mulia hatinya”..

      0

      0
      • xsetuju says:

        btul ke dia pertikaikan kemenagan die dgn yana…eeeiii tlg laa, brapa byk filem dia blakon nk compare ng yana…xpun soalan mudah je, filem azura yg minah ni blakon tu brapa kutipan??..yana dah berpuluh filem belakon xpenah nk keluar statement bukan2 pun sblum ni, sbb tu tuhan murahkan rezeki dia thun ni ..soorry,muak dgn minah perasan ni…

        0

        0
        • Anonymous says:

          kt dlm harian metro..die kata die ambil mase untuk terima keputusan sb yana samsudin menang sedangkan die ramalkn lisa atau maya yg menang..kt situ pn dah tau die cube nk persoalkan..seolah-olah die xboleh terima kemenangan yana..mcm dgn tasha jgk dulu die kate izara atau najwa lebih layak menang..die sape nk tentukan sume 2..bajet hot je betina nie..

          0

          0
      • dia says:

        maaf,tsilap nama lak..

        0

        0
  20. abc says:

    kawan-kawan tak paham ke disebalik statement di atas, lofa ingin menjatuhkan FAFAU untuk kemenangan LOFA Uuntuk pengacara wanita paling popular 2013..SEPATUTNYA LOFA hanya lah layak mendapat anugerah wanita paling geletisss sepanjang tahun =)

    0

    0
    • Enter Your Name says:

      betulla.. aku pun baru pasan.
      bila peminat baca, rasa macam tak suka fafau sebab fafau cakap camtu..
      khennnn?
      bagus tul strategi lofa menjatuhkan fafau.

      0

      0
    • lampu says:

      rasenye dlm paper tu die ckp pasal yana samsudin kot. bukan wawa zainal

      0

      0
  21. Anonymous says:

    statment mcm perempuan melayu terakhir jer…tp libatkan fafau lak..seolah2 dia nak simpati..aduii la..nama fafau pun dah tercalit sama psl ko fafau…tp knp ko ckp nak baiki dlm bidang pengacaraan..knp bkn dlm bidang lakonan..oh disitu dah nampak ko nak sbnrnya menang pengara popular..dan ko kisah sebenarnya sbb x menang….ko cmburkan fafau kan…kih2..statment menjerut diri sendiri…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    nara suke jilat bontot lopak..

    0

    0
  23. dona doni says:

    musykil dgn kenyataan di keluarkan fafau..kalo betol fafau ckp cm 2..boleh di ibaratkan mcm batu api..ini siyessss…

    0

    0
    • Anonymous says:

      TK DENYA BTU API. KO JGN NK NGADA NGADA . LOPA TU JELES. SEBAB DIA TK MENANG

      0

      0
    • Anonymous says:

      sekalipun fafau ade ckp mcm 2 xperlu kot die bgtau kt umum hal itu..die kn bijak msti die tau kesan n akibat dr statement die tu..xkn 2 pn xtau kot..lembap jgk c lopa nie klu itu pn xbleh fkir..peminat mmg x sepandai ko tp peminat jgk x sebodoh ko lopak..

      0

      0
  24. Anonymous says:

    lawanya datin norjuma ;) cute je

    0

    0
  25. lisa says:

    lawanya datin norjuma ;) so cute

    0

    0
  26. kiwi says:

    fine. komen aku nara xpenah approve. baik xpayah komen

    0

    0
  27. saya says:

    bru jer ari 2 aku komen ckp akn kuar sal lofa ni ckp redha n xde rezeki.kannnn da btul ad kuar.btw,xpyh lah kot nk uar2kan kat org ape yg ko ngan farah ckp 2,wt org menyampah jer

    0

    0
  28. Mak jemah pemalu says:

    Ala kalu seme artis, bile xmenang jek nak merajuk, xmenang jek merajuk..abh r…xkan award penentu kegemilangan…

    0

    0
  29. lopaksangat says:

    lopak ni nk libatkan fafau pula..lopak duduk rumah je lah..atau lebih baik smbung study ke peringkat yg lebih tinggi..awk tu org bijak….nk jd retis bakat suam2 je..kayu-kayuan..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    i setuju komen semua org.. motip nk petik2 nme org pastu buat sttment mcm diri tu suci sgt spt insan yg sll jd mangsa keadaan n pastu nme org lain plak yg busuk.. owh.. pliz lopaa… xperlu nk harum sorang2

    0

    0
  31. dina says:

    memang pun tasha shila ni over….agak2 lah….dah lah tak masuk top 5 langsung…sekurang2nye neelofa msk dlm 3 kategori…fafau n neelofa mmg rapat…biar si tasha ni tau n malu sendiri…

    0

    0
    • Lopak Melopak says:

      so rapat pun..x malu ke nk libatkan org lain dalam kancah pergaduhan ko?… puihhh

      0

      0
    • Anonymous says:

      ade kene mengena ke rapat or tidak..rapat dlm nona jer kot..nk kata rapat ramai lg yg rapat dgn c fafau 2..msuk 3kategori blum menunjukkan die bagus..lgpun nie undian boleh beli sndiri xmustahil die kerah tenaga org untuk undi die sme mcm die tuduh tasha dulu..aku pun bukan suka sgt dgn tasha nie tp segedik-gedik die xde busuk hati mcm lopak nie..gile glamour..ko suruh la artis kesayangan ko nie tarik diri dari abpbh nty xmenang merajuk lagi..buat malu diri sndiri jer..pas 2 burukkan org lain untuk tarik simpati..xde muka ke ko nie lopa????

      0

      0
    • aku says:

      npe ble tasha shilla nak ckp mcm tue…npe ble neelofa ckp kat org lain x nak ckp mcm tue plak….

      0

      0
  32. alya says:

    nape saya tgk ramai sgt yg xsuka gn lofa ye..nampak kat sini dia jer buruk,yg tasha n alzalna tu baik sgt ker??kita xde kat tempat mereka so xtau apa cerita yg berlaku sbnrya..kita ni ckp org mcm2 yg kita tu baik sgt kah?huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      sape yg suke klu perangai busuk hati mcm lopak ko 2..kt cni ade yg mention name anzalna ke??xperlu kot die bgtau media perbualan die dgn fafau sedikit sebanyak menunjukkan die busuk hati n cube jadi batu api..die jugak boleh buat fafau n tasha gaduh..klu diorang xgaduh sekalipun ape tanggapan org pd fafau esp pandangan tasha pd fafau..fikir sikit dik nokks oii..jgn jd lembab hnye kerana terlalu fanatik kt pompuan nie..dulu aku pn penah jd peminat die tp makin lame org boleh baca perangai die cm ne..

      0

      0
  33. namasayanama says:

    sebenarnya satu jep si lopa kenapa perlu terasa dan perasan bila tasha umum gedik ke ape . mana lopak tau yang tasha sindir atau ke atau perli cik lopak . cik lopak perasan ni kan . takpe kami paham perasaan bila tak menang satu anugerah pon . sila cuba lagi next year okayy . kalau peminat ramai kompem dah menang sebab ni undi dari peminat maka itu cubalah amik hati peminat dan kurangkan dok komen pasal ape reaksi orang tu suka hati dia lah . tade pon tasha mention nama lopa kan so jangan perasan ye . muda lagi setiap tahun boleh tercalon nnti menang la tu .

    0

    0
  34. anti kutuk says:

    yg korg duk kutuk2 lofa sgt nie..diri masing2 tu baik sgt ker..elok kalu cermin diri sendiri dulu sebelum nk kutuk2 org nie…tau la jeles gn dia tp xyahla bias sgt kot..sbb aku pun xrasa yg si tasha gn alzalna pun baik mcm yg korg cakapkan tu…huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak semestinye tak suke lopak,maksudnye suke kat TS or anzalna…
      please,please dan pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee….
      lain kali law org kutuk/lahar neelofa,jgn kaitkan ngan name anzalna ke ixara ke n wat so ever..

      0

      0
    • Anonymous says:

      anti kutuk..
      kitorang pun xde ckp anzalna n tasha 2 baik kn..xdela puji melambung hati mulia bagai..nk jeles ape..sb die cntik????tolonglah weii.fathia 2 jauh lebih cntik ko tau x..2 sari yanti yg kurang kontroversi jauh lebih jelita dr die..kang aku beza dgn pajurah 2 nty byk lak yg melenting..so aku beza dgn artis yg kurang kontroversi..juliana evans jgn katalah mmg jauh panggang dr api..so jgnlah ko nk ckp yg kami nie jeles..xde sebab ok..

      0

      0
  35. wow says:

    Motif? Diam-diam sudah… perlu ke sebut semua ni? Cheap publicity la. Rugi 10A SPM kalau asyik nak berbalah dengan org. Baik sekolah takat form 2 je. Hati murni.

    0

    0
  36. poyo jer sume says:

    sama gak bg aku lofa ker tasha ker masing2 nk tunjuk hebat..

    0

    0
  37. vanilla ice says:

    Nara sudah jolok sarang TEBUAN…….. nampak sangat jadi batu api si nara ni !!!!!!

    0

    0
  38. tacacila says:

    neelofa – eat your heart out! kalo nak menang ko kene la berbaik dgn dato tokey ikan bakar tu bole beli sokabar berkoyan mcm i menang dulu tu.
    utk anti-lopak…i sayang uolls…

    0

    0
  39. ExFanLopakAir says:

    ayat lofa cam bodoh sikit.
    statement yg lofa kuarkan salu berbunyi dengki dan busuk hati.
    dulu aku minat dia tapi sbb perangai dia yg perasan, outspoken tak kena tempat, gedik, seksi, gambar duk pgg hans punye tut, aku jadi tak minat. dia ni boleh ganti maria ozawa dgn kemurahan dia

    0

    0
  40. bonda says:

    ler. neelofa.. kalau hati kau baik sgt, kau full stop je kat “tak sedar reaksi TS”. klau kau ckp cmtu, aku caya hati kau baik. tp kau pjg lebar, detailed bagai smpai Fafau call kau personally ckp ttg TS, terus aku rasa kau ni mmg hati busuk. berlakon baik tapi sneaky manipulate. mmg kau bijak. tapi ramai org malaysia makin bijak lps SPM. maybe kau stuck kat zaman kegemilangan spm :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      otak dia pandai tahap SPM je. Ramai kawan2 aku SPM straight A, masuk matrik kantoi, masuk lak diploma dpt cukup makan, degree pon cukup makan. kesiann. Neelofa ni degree dia dapat first class ke??? degree apa dia amek? doctor? lawyer? engineer?

      FAFAU, SILA KELUARKAN STATEMENT KO. DENGAR KO KAT RADIO PAGI TADI PON AKU DAH MELUAT. JANGAN DIAM JE.

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia ada kelulusan spm je…dgree, diploma dan sijil mana ade….dgr citer dia further study kat universiti swasta….means dia lom grade lagi…..

        0

        0
  41. Anonymous says:

    im not a die hard fan of neelofa…tp still respect dia sbb bijak…jarang jmpa artis berpendidikan…peace!!

    0

    0
  42. Mcm2 says:

    Nara ni mcmmana la hidup anda nanti kemudian hari,punya nak support lofa Dan nak beri blog boom tapi tiada etika dalam menyampaikan berita…mulut nara dan lofa mcm longkang elok le sama meminati..tiba2 nak burukan nama fara…urmmmm manusia gila glamour…

    0

    0
  43. Gudbye says:

    tiga2 salah !
    masing2 bajet diva.

    0

    0
  44. kek cokelat kesukaan aku says:

    alahai Datin Norjuma juga yang menarik perhatianku..

    0

    0
  45. pah bedah says:

    Nara oh nara, jangan jadi blogger yang berat sebelah. Tak semestinya artis yg anda back up tu baik. Kita tak tahu hati budi dia macam mana. Bersikap adil dan jgn melagakan mana2 artis. Masing2 cari rezeki & masing2 ada kelebihan masing2 cuma dalam kes Neelofa ni, masyarakat dah sedar & tahu perangai dia macam mana. ABP dah lepas dah, tak guna ungkit lagi. Menang kalah tu adat pertandingan, kalau Neelofa kalah xpelah, dia kena tingkatkan prestasi & kurang kontroversi serta seksi2 itu. Dia kena berlaku jujur dengan peminat & tidak ‘FAKE’ baru peminat suka. Sekiannnn. Peace yaw!

    0

    0
  46. jiji says:

    aku tak paham betolla. aku pun bukan peminat tasha shila n aku pun rasa cara pengacaraan dia agak over n kekampungan tapi just be positive la. mungkin tasha minat fara n dia terlalu excited masa umumkan fara fauzana, thats all. kekadang korang ni sengaja nak melaga-lagakan depa la…to neelofa, awak memang bagus bab pengacaraan n layak menang tapi sabarla, masa anda akan tiba jua, insyaAllah.to nara, pls be neutral ya, anda tu blogger…

    0

    0
  47. aku & sesuatu says:

    mula2 suka la gak ngan blog ni, tp selepas beberapa ketika bila tgok blog ni agak bias dlm beberapa artikel yang membabitkan artis kegemaran admin blog ni, terus jd x minat.sory ya skrg nk beralih ke blog oh bulan. full stop!!!!!

    0

    0
  48. spender lopak lubang says:

    hahaha..padan muke lopak..x cukup lagi tu tayang spender..tunjuk spender lebih br dpt undi lebih..

    0

    0
  49. aku & sesuatu says:

    gua x minat ngan blog ni. BIAS sgt.. Aku Lg Suka Blog OH BUlan. BYE2

    0

    0
  50. Anonymous says:

    statement macam nak kasi fafau gaduh dgn tasha..

    0

    0
  51. PapaZola says:

    aku tak minat lofa dan juga tasha shila. tapi apakah motip si lofa sebut nama fafau kat public?? tak pasal2 fafau nmpk cam batu api…ohhh plisss!!! nak jawab soalan pun agak2lah wei lofa…. tak profesional namanya kalo camni!!! ada akai ka?

    0

    0
  52. syed alby says:

    mana tak sakit ati..lopa jaja cita tasha beli undi… so ni la masa dia nk balas dendam.. =D

    0

    0
  53. mizz says:

    baguslah x marah…bila marah mcm2 ayat ble terkeluaq…tasha saman ko plak 1 hal…

    0

    0
  54. saya yg bodoh atau busuk hati says:

    ahhh…nara klu dh suka …busuk pown tetap kata wangi…tolong la…klu over skali pown tasha shila tu…xperlu kowt nk kuar kan citer tu kat sini klu dh mmg neelofa ni betul…xperlu nk story bagai….aku rasa entry ni…mmg nara yg busuk hati dgn tasha sbb wat neelofa mcm tu…
    yg lofa plak…xyah kowt nk citer balik perbualan dier dgn fafau…
    dh lama pendam pasal nara dgn lofa ni….meluat..ak jer yg bodoh still nak baca

    0

    0
  55. ............. says:

    dh babibtkan fafau plk…kalau dh kalah tu diam2 jer la..ni asyk nk berbunyi jer…org lgi menyampah le kt ko lofa…ni la dia sikap lofa y paling d benci….

    0

    0
  56. Aku says:

    bangang pnya lofa…ada ke cite kt org pasal fafau…suka sgt la lofa ni nk babitkan orang lain dlm hal dia…

    0

    0
  57. bagus says:

    alhamdulillah die tak menang…

    0

    0
    • pape jerr laaa.. says:

      aku rase kalu lofa menang confirm nara update citer psl die jerk sepanjang tahun ni…

      0

      0
  58. joe says:

    takde apa yang salahnya reaksi tasha pun, orang tengah excited announce, besela n da memang cara dia macam tu, over n kekampungan(maaf ye, sekadar pandangan), n to lofa, ada rezeki nanti, menang la, dia pun berbakat, tak dinafikan. depa ni suka laga2kan. tah pape. lofa pun, cakap tu berlapik la dik oi. macam takde brain plak. pada aku, asal la nak dibangga2kan sangat konon macam dia sorang je artis yang educated, excuse me, berlambak hokay artis malaysia ni yang educated, tapi tak dikecoh2kan pun…

    0

    0
  59. mekbunn says:

    aku x sabau tunggu Nara ni call sndri si fafau tya btol ke camtu bunyi perbualan ngn lopak.
    tasha shilat tu buat reaksi gtu spontan sbb sukeee sgt lopak x menang, kalau mekbunn la mekbunn pon akn buat reaksi gtu! hahaha! klua btol fafau ni call n berkata-kata camtu huhh! xsuke dah fafau!

    0

    0
  60. NFI says:

    Ni la contoh orang yang kununnye bijak dapat 10’A tp terserlah ‘kebijaksanaannya’…Baik lagi Emma Maembong yang sekolah sampai tingkatan 2 tp jauh lebih bijak dari si neelopak air ni:)

    0

    0
  61. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    aku rase mlm tu tasha shilla xsebut pun name si neelofa ni..yang si neelofa ni tibe2 nak terase lebih pasai apa? artis lain yang tercalon pun xsentap mcm ni..pastu nak kait kak fafau plak kan..kau yang biadap awal2 lagi..nampak sgt ade penyakit hatii..

    0

    0
  62. payung indah.. says:

    xpyah la nk kecewa sgt bang Nara d atas kegagalan Neelofa merangkul sebarang anugerah.lopak ni pn bkn nyer bgs sgt…harap muke je cun..prangai hudoh…jgn la d sbb kn abg nara sekapal ngn dia,smua yg dia buat nmpk bgs je…

    0

    0
  63. Anti-Neelofa says:

    Lopak ni mmg xlayak menang pon.Baik berlakon baik mengacara asyik nk control cun je. Pastu acting ke mana mengacara pon ckp terabur. Tengok je la die mengacara MELETOP tu. Dah la asyik tersasul, menyeksi xhengat, pakai skirt kalau boleh nk atas lutut, seluar ketat2 saje. Pengacara yg bagus xperlu nk tunjuk segala aset tubuh yg die ade. Cukup dgn skill mengacara yg die ade dah boleh buatkn org trpukau. Sedar sedarlah diri ko tu NEELOPAK oii..

    0

    0
  64. I luv u pani ! says:

    kalau aku jadi fafau, aku buat tak tahu je, sbb yg bermasalah neelofa dgn tasha. Fafau tak yah nak caring sgt kan dan kena balik kat kau ! pasni fafau be neutral, u never know when neelofa and tasha baik semula and both of them stab u back. ko nak?

    0

    0
  65. aini says:

    tunjuk baik tp dlm masa yg sama burukkan nama org lain. patutlah ramai yg x suka ngan lofa ni. walau mcm mana pun fafau ttp terbaik.

    0

    0
  66. ck beatriz says:

    hahahhahahahhaah…abg nara ni asik cite lopak je…bosan r weyy…klu ye pun payung besar lopak bkn mn lg nk agung2 kn…statmnt siap xleh bla lg…phuiiiii!

    0

    0
  67. Puan Blinx Blinx~~~ says:

    OMG!!!
    MULOT LONGKANG C LOPAK NEH LAA~~
    DEA NEH PANDAI LA PURA SUCI MULUT JAHAT THEN DALAM X LANGSUNG KENA KAN FAFAU!!!!!
    PERLU KE MASUK KAN FAFAU!! CIAN KAW FAFAU, HATI LAH NGN LOPAK NEH SUKE SNGAT GUNA KAN CARA HALUSS BAIK KENA KAN ORANG!!! SHIT U GIRLZZ!!!!!!!

    0

    0
  68. Mirai Suenaga says:

    Cantik gambar first tu, tapi cantik lagi gambar bawah sekali tu!
    Anzalna idaman kami!

    0

    0
  69. Anonymous says:

    Huk aloh lopa…ko kalo kuat,ko xpyh petik name org len…. susah2 je buat statement nk bg org kesian..hak tuiii…dgn fafau tu pon ape yg best sgt sampai menang bertahun2 xkalah2…setakat GLAMOR…POPULAR tu buleh la…tapi keterampilan korang untuk jadi TERBAIK tu mmg xde la….mmg korang xmerase la…

    0

    0
  70. Mok Buyung says:

    menyampang la tengok si gedikss ni…popular sebab kontroversi jer…harap kan bakat, kosooongggg…lakonan macam kayu…laa…perbualan ngan fafau pun nak kecoh…publisiti murahan betooll…

    0

    0
  71. Anonymous says:

    silap ari bulan, gaduh pulak fafau dgn neelofa ni sbb heret nama fafau dlm statement dia

    0

    0
  72. Mirai Suenaga says:

    Neelofa sama Tasha Shila bergaduh. Anzalna tepuk tangan. eh, boleh ke cam tu? hehehehehehhh~

    0

    0
  73. BENCI DAH KAT DIA says:

    OHH..MASA TAHUN LEPAS DI WAT STATEMENT XPE LAK..NIE OWG CUME WAT AKSI OVER SIKIT DAH NAK BISING. PLSSSS LAH…DIA CKP MTAHUN LEPAS DIA X MENANG SBB TASHA SHILA UNDI DIRI SENDIRI. LAGI JAHATTT!X SUKE C LOPAK NIE.BUSUKK HATI.

    0

    0
  74. Mimi says:

    Fafau, u should learn a lesson here k?
    Do not trust Neelofa.

    0

    0
  75. Hannibal says:

    okey…kesimpulannya….tiga2 bangang….

    sekian

    0

    0
  76. Tabitha says:

    This is KARMA babe… janlah perasaan nak jadi baik sgt… sorry erk not a fan at all! If TS gedek ngamlah tu buku bertemu dengan ruas :)

    0

    0
  77. ikan says:

    wauu semua orang marah kat lopak rupenye.. yela sedap je petik ape fafau cakap kenape.. anyway, ape yang tasha shila buat ? aku ni dah tak lama tak tengok tv.. sejak fahrin takde petang2, aku malas nak bukak tv. tashasila tu buat ape? die cakap yess ke? ke die kata yeye? ke die berjoget?

    0

    0
    • aku x suker says:

      Tol2 mmg x suke…dia jek perasan ade peminat. walaupon aq nie xdelah minat sgt kat tasha shila, tp sebab x suke ngn c lopak nie.. aq sokong tasha shila.hahaha..Neelofa ni x leh terima kekalahan..Nasib baik fara yg menang,klu owg lain mesti dia ckp owg tu undi diri sdri.

      0

      0
  78. PSY says:

    Jgn kater tasha shila..aq pon terover suke masa tau dia x menang.
    blakon dah lah x best..Jadi pengacara pon ala kadar jek.. Rasenye dia yg undi diri sendiri coz dia kn bnyk duit. x pon Hans Isaac yg undi dia.

    0

    0
  79. huhuhu says:

    Aku tak pecaya la Lopak kata dia xperasan situasi tu. Kalau xtengok reaksi TS tu mungkin la btl sbb dia kta ada kt blkg stage kn. tp mustahil dia x dengar…announcement tu boleh dengar 1 stadium kot smp ke lubang jamban. pura-pura buat xperasan la tueeee…hihi. Yeke fafau ckp “kita ni baik” wakahkah..entah iye ke idak. serba sdikit lopak tlh babitkn n burukn nme fafau..xperlu nk mention semua yg dorg bualkn tu. mcm sengaja nk tunjuk konon fafau backup dia. TS tlg jgn melatah..bt derk je gn minah ni ok.

    Aku sndri perasan mmg TS saje nk menganjing c lopak ms tu.mmg padan la pn, dlu TS x kacau dia pn…lopak yg sibuk xpuas hati ms TS menang.lopak yg kecoh2 jaja cter kata TS macam2. And now…bile TS ejek dia, tau plk lopak marah kn?tau plk terdiam kn. dan aku mcm xsangka ada dgr cter kata lopak tempah dress beribu2 konon nk menang award…hahahahahahahaha… siape engkau lopak nk mengalahkn FAFAU, ZIZAN, SAM tu??hohohohohoho.. wek! aku nk hadiahkn c lopak lopek ni cermin besar la..hehe.

    Aku rasa anzalna pn kurang gemar dgn lopak ni, tp sebab xnk besarkn hal n msg2 nk jaga nama baik. so dia mengalah jela…ikutkn jela perangai psyko lopak ni, sbb ms dorg kt stage tu nmpk sgt anzalna senyap mcm org mls nk melayan jer..huhuuu

    Pesanan ikhlas : Jangan kacau hidup org lain, kalau ko sendiri pn marah bila dikacau. Duduk je dediam dan jaga perilaku retissss ko tue. Tingkatkn prestasi & kurangkn kontroversi. Arasso!

    0

    0
  80. kiah propa says:

    SEmuaaanyaa nk kan publisitii murahan!

    0

    0
  81. lunyai says:

    lopa ni kan perasan bagus..
    konon nak caras fafau.. tak dapek lah wooooiiiii….

    0

    0
  82. xxx says:

    Yang sifafau pun apasal nak call2 tanya benda tu, xperlu kot nak call2 tanya… buat derk sudah… (if betullah sifafau callkan)

    0

    0
  83. virgo_79 says:

    tak perlu la dikeluarkan berita sebegini wahai pihak media….kenapa perlu nak jadi batu api & nak memperbesarkan isu yg sebegini???….sudah2 la tu …takde sape pun yg perasan insiden hari tu….suka sgt ker tgk sesama Islam bertelingkah…..abg nara pun tapis2 la skit berita yg nak dipaparkan….

    0

    0
    • Anonymous says:

      abg nara fkir peminat bodoh boleh terpedaya dgn statement palsu lopak nie..salah sape,gatal mulut cakap hal2 yg sensitif mmg makan hati la ko..dorang boleh fikir laa statement mcm nie cume akan dikeluarkan oleh org yg busuk hati jer..cuba nk putar belitkn citer mmg x lah org nk percaya..dah tau mmg ramai xsuka kt die boleh plak wt citer cm suci mulia gitu..lebih baik wt perangai cm anzalna 2,dulu aku xsuke gile kt anzalna 2 tp bila aku tgok die banyak diam aku makin suke dgn die..

      0

      0
  84. shimori says:

    alaa lopak nie..owg buat kat ko marah lak.Tahun lepas dia aibkn owg lagi teruk.tuduh tnpa bukti.sedap jek ckp owg tu x layak menang. hans isaac pon x nak blakon dgn dia lagi. Msti sbb dia blakon x best.nasib baik dia awek hans klu x mesti hans kutuk dia teruk2.

    0

    0
  85. myazara says:

    perlu kew ckap smua nie…??? mcam mnagih smpati owg jew… sedar larh dri tu ckit lopak, cara kau nie bley mbuatkan rakan ssama artis bgaduh…!!!!!

    0

    0
    • abp x best says:

      yelah..dia nie sll nk buat owg gaduh.pas tu wat muke x bsalah. Jgn lah fafau nie nk bbaik2 ngn dia. Dari cara dia ckp tu mcm fafau lak yg nk kepoh2.

      0

      0
  86. Fafau Clone says:

    Padan muka nko Fafau!!!! dah tau neelofa tu kurang 10 sen!!!! Next time benda² begini tayah nak tanya segala la…ada mata pandang ada telinga dengar…jangan buka mulut nnt langau menyerang!!!!!

    0

    0
  87. oct1883 says:

    statement macam nak kondem fafau je… as if fafau tu cucuk jarum..

    0

    0
  88. akak azab says:

    kecoh la lopak ni…ko blh la join group andartu fafau tu…aku pn mmg xske kt fafau tu dr dl…aku lg ske tasha wlaupn die kurang brbakat…see btapa keji nye pndangn aku trhadap lopak n fafau….gagagaggaga

    0

    0
    • Anonymous says:

      DH REZKI DIALH. LGI SATU FAFAU TK SOMBONG , PERAMAH. TU ORG SUKA DIA AGAK NYA,DH JGN NK PERTIKAIKAN KEMENANGAN FAFAU.

      0

      0
    • Anonymous says:

      KALAU TK SUKA FAFAU SEKALI PON. JGNLH CKP DIA ANDARTU.JODOH DIA BELOM SAMPAI. JODOH SEMUA DITANGAN ALLAH. KALAU TK KAHWEN PON TK PE JUGA. DARI PADA CERAI. TK GUNA JUGAK. ANDARTU DIA PON BANYAK DUIT.

      0

      0
      • akak azab says:

        ntah2 ko ni fafau…hahahhahaa….kemain lg ko dok caps lock ek…2 komen di ats ni adlh org yg same ke…hahahha…sedehhhh…

        0

        0
        • Anonymous says:

          IA PON TK YAH LH CKP ANDARTU. JODOH DIA BLOM SAMPAI. SEBABJODOH SEMUA DITANGAN ALLAH. .

          MY NAMES IS NOR AMIRAH

          NAMA AKU NOR AMIRA BT MOHD YUSUF , DAN AKU BUKAN FAFAU

          0

          0
        • akak azab says:

          amboiiii…siap mention name….nk publisiti la 2…kelassss ko jahhhh…hahahahhahahahhaa…

          0

          0
        • tim tim mental says:

          pompuan yg bekap fafau ni meroyan la…eeeyyyeeewww…

          0

          0
        • Anonymous says:

          TK PE LH AKU METION NAME AKU.AKU BUKAN ARTIS PON. JDI TK KISAHLH BUAT PUBLISITI

          0

          0
        • akak azab says:

          sedeh la kau ni dik mira oiiiii….hahahahahaha

          0

          0
  89. BNbodoh says:

    bagi aku, aku tak nampak pun yang Tasha ni sebut2 nama Lopak.
    tapi kenapa timbul isu pasal ni? nampak sangat la kan yang lopak pernah buat salah dengan Tasha dulu. siapa makan cili terasa pedas :)

    Kau jelah ada rezeki? sibuk pertikaikan Tasha dulu, padan muka skang kau kena pulak. Allah itu maha adil NEELOFA!

    0

    0
  90. kak ton jugak comey says:

    seminggu bapa byk daaaa entry lopaaaaaaa…… kipas ssh mati jgk ka?

    0

    0
  91. lopak air says:

    aku xfaham ape yg best sgt dia ni…nk kata cantik sgt2 ramai lagi yg cantik dr dia ni…nak kata best jadi pengacara aku dgr n tgk best lagi kak ton..siyes semua drama,movie n segala program yg ada muka dia aku xde feel nk tgk sbb mcm x berbakat..mcm dibuat2 jer…seburuk2 peragai nabila huda tue aku still boleh layan drama lakonan dia sbb dia ada bakat semulajadi..sekadar ada rupa tp bakat ke laut mmg xdpt den nk nolong..tgu lah 5,6 baru aku tgk slps dia betul2 dh asah bakat dia n dh xde kontroversi baru aku tgk kot…

    0

    0
  92. rynna says:

    duhai cik bedah mungkin ko xde kawan rapat @kawan@terlalu baik hati tahap dewa sampai x komen dgn kawan2 seopis@ sejiran@ sesurau@se AJk pasal org lain mengata kau.. biasela fafau borak kosong citer hal mcm nih.. dh nama pon artis satu bidang pusing2 jupa org 2 jugak. si Lopa plak satu x yahla nk citer borak kosong Fafu ngan kau pasal hal anzalna nmpk ko x boleh simpan rahsia n x profesional lngsung… jgn kaitkan org lain dgn masalah anda lopaaa nnti semua org larikkkk….

    0

    0
  93. nk komen jugak says:

    mse mula2 bce kenyataan di atas ya kwn2..i trus cm..emmm..biar betik si lopa nie..motif sgttt..lau btl pon si fafau gtau cmtu..xyh la jujur sgt p cerita kt smua org..nt x psl2 org ckp fafau batu api..pdhl fafau juz ambik berat..kata kwn kn..dia nk make sure la tu lofa ok x gn gurauan tasha tu..ok x kalah d tgn fafau..supaya nt x la kekok bila bsama..dorg kn mgacara bsama..lau bmsm muka..x elok la plk kn..
    neelofa cuba la jgn lurus bendul sgttt..jgn melibtkn org lain dlm mslh anda..kata blja tinggi..dr sekolah rndah..smpai ke besar cemerlang aja..xkn bnda cmgni x thu..ooo..lupa ya sekolah x ajar ya cara2 nk jge ati org..cara2 nk elakkn tcetusnya pgaduhan..sekolah juz ajar cmner nk dpt A je kn…uhhh sedihhh!

    lg stu p bljar dgn kak erma yg suka sgt ambik u blakon tp u blakon cm kayu..bljar lu gn dia cmner cara2 nk kurgkn kontroversi..khatam dulu..bru blakon..k

    bab tasha shilla tu biasa la tu org x biasa naik stage..mgelabah smcm jer aku tgok..ok la bg dia yg x blja tinggi..bley d maafkn..cm budk kg msuk bndar..jd org x heran sgt..biarkn je la dia..lg pon dia kne bljar bnyk lg cara nk komunikasi..supaya x berbelit lidah..tp lau org pandai cm lofa yg d agungkn cemerlang,,gemilang,terbilang..lau stakat nk sme tahap gn tasha mmg sedih la knnn..
    tp knnnn..lau btl la niat tasha nk kenakn lofa..tu biasa la..kita pon sme jgk..spa yg pnh bidas kita..cnpm kita pon nk bidas dia blk knnn..so adil la tuuu..lofa pon pnh mgata tasha..cuma isu tu x panjang sgt sbb tasha x pnjg2 kn sgt..dn dia maafkn lofa..so lofa pon bt je la cmtu gak ya..moral of d story..lau x nk org bt kita..kita jgn bt orang dulu..k

    0

    0
  94. Lopak Busuk says:

    bukan semalam dalam BH lopak cakap lain ke? bukan lopak kecewa dengan sikap si tasya ni ke?
    eh kenapa nara ni macam tukar statement lopak dalam BH tu.
    nak tunjuk lopak ni baik ye nara.
    puih.

    0

    0
  95. Lopak Busuk says:

    Bukan semalam lopak keluar statement kecewa dengan tasha ke dalam BH?
    kenapa nara macam tukar statement lopak ye?
    nak tunjuk lopak ni baik la ye nara.
    puih.

    0

    0
  96. org klantn gak says:

    lofa sbgai org klntan i sdh bila org mburuk org klntn kerana u..pdhl u nie mmg org klntn tp u slalu dok kl..jd u tu bnyk tpgaruh budaya luar..org klntn xde la seksi bangat mcm u nie..lau ada pon budk2 minah rempit ada la..tp lau korg g klntan..kt sna org pompuan nk bjln g mana2 pkai bju kurg..x kira waktu..
    lofa i thu la u cantik..putih..tp jgn la seksi seksa sgt..body u tu mantap..montok..so jgn la pkai ketat sgt..sbb nt nmpk sgttt keseksian tuuu..k
    yg peliknya mak u x kisah kn..mak pkai tudung..tp ank2 seksi gilerrr…lau u kluar tv..fmly u mesti tgok kn..x malu ke ek tgok ank dia tgelak sna sni..gn baju seksi singkat..nsib x nmpk tuttttt jer..lau kluar paper majalah mak u x belek ke smua tu..dia bangga ek u melentik cm org khausan jer..
    u nie sme cm kilafry tu laaa..sy x seksi..tp lau pose cmre on jer..trus melentikkk..ghairah..motif sgttt..dah thu bdn korg tu jns seksi..pandai2 la cover..jgn ingt nk cantik jer..jge maruah..lau x nk pkai jubah pon..pkai la yg elok skit..

    0

    0
  97. Anonymous says:

    sian plak, xmenang meroyan kalo menang xtau ape jadi.. mula2 kata kt yana shamsuddin xlayak menang, ni babitkan fafau plak, aku xpecaya lgsg fafau yg duk mgumpat tasha, pdhal si lopak ni mmg terkenal dengan busuk hati..dgr cerita cerdik sgt ms zaman sekolah, tp knp yg beri statement bodoh sgt..patutnye tajuk entry ni “neelofa meroyan sbb xmenang”br kelas..huhu

    0

    0
  98. Iris says:

    dulu aku minat giler ngn fafau tp ada sekali tu aku jumpa dia..nk salam..bole pulak dia buat muka kerek..ehhh kecoh la ko fafau..sejak tu la aku x minat kat dia lagi..klu dulul apa orang kata hal dia, aku bantah je sebab minat dah terlampau kan..

    ahhhhh!!! dia tu pun bukan baik sangat..sama jer ngn lofa yg budget bagus tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      AKU PERNAH JUMPA FAFAU , DIA SANGAT PERAMAH. DAN TK SOMBONG. TK DE PON DIA BUAT MUKA KEREK, PEAACE FAFAU

      0

      0
    • Anonymous says:

      AKU PON PERNAH JUMPA FAFAU. TK DELAH SOMBONG DAN SANGAT PERAMAH. AKU NK AMIK GAMBAR NGAN FAFAU. OKAY JE,TAK DE PON MUKA DIA KEREK PON. , KO TU PON BUKAN BAIK SANGAT PON. KUTUK KUTUK ORG.

      BIAR LH DIA BAGET BAGUS. YG KO SAKIT HATI SANGAT KENAPA.

      0

      0
    • Mirai Suenaga says:

      Masa tu dia senggugut kot. Kau maafkanlah dia ye~

      0

      0
  99. kaka says:

    aku tak paham betolla orang lain pun kalah gak ada yang bertahun bertanding tak pnah menang tak bising n kecoh pun yang si lopak ni riuh sekampung ni pehal, ko bagusssssss sangat ke?tak paham tak paham…

    0

    0
  100. peah kepet says:

    ape2 pon peah mmg suka tgok reaksi tasha mlm 2… hehe

    0

    0
  101. abcd says:

    Biarlah tasha shila nak buat reaksi apa pun.. didie alias, adibah nor n sharifah shahira takde pulak nak sentap2 macam lopak ni?? ke kejap lagi abg nara nak kuarkan artikel pasal dorang pun sentap ngan reaksi tasha tu?

    *aku pun akan buat reaksi gitu depan tv bila tau lopak tak menang apa2.
    salute dengan sharifah shahira, bertahun2 dia tercalon, tak menang, tak kecoh pun dia. ;) Chill la, dh memang bukan rezeki ko pun lopak.. takde istilah ‘mungkin bukan rezeki i’

    0

    0
  102. nurul says:

    ek eleh, tunjuk baik lah tu. yg sibuk quote perbualan fafau dgn dia knp? tu statement busuk ati. ingat org bodoh ke. org skrg ni bukan yg tersurat je boleh nampak dari ayat ko tu.

    0

    0
  103. Anonymous says:

    dari apa yg dinyatakan nampak sgt lopak mmg busuk ati..scara xlangsung xboleh agak kes ko yg lepas2 tu..ingt pembaca bodoh sgt ke hape..ceeetttt

    0

    0
  104. Anonymous says:

    Nealofa tak perlula nk tunjuk baik…if betul u ikhlas baik rasanya u tak perlu nk bg komen panjang2 sampai nk babitkan fafau…if u baik dgn fafau n anggap dia kwn u rasanya u tak patut hebohkan kat media perbualan antara u n fafau…nmpk sgt u nk bgtau org yg u suci yg baik Serta tak Kisah pun apa yg Tasha buat tapi org lain n termasuk fafau yg Kisah n Terasa dgn gelagat tasha…n u nk org ingat fafau tu batu API la nk busukkan Nama fafau…cz u mesti tak puas hati dgn kemenangan fafau…u mcm menyelam sambil minum air…buat tak Kisah pasal Tasha tapi at the same time nk malukan fafau…bukan ke u kata fafau ur fren?nmpk sgt fafau je ikhlas dgn u but u berpura2 baik dgn dia…Dlm keek u n fafau pun nmpk sgt bla fafau ikhlas senyum n ketawa ketika dgn u but u senyum mcm terpaksa n sampai 1 ketika kepura-puraan u tu terserlah sampai fafau pun buat mimik muka kelat u tu…fafau mesti nk ambil hati u n call takut partner Nona dia tak hapi merajuk cz kalah di tangan fafau nanti bla kat set Nona tunjuk muka masam pula yela byk org kata yg u masam n Sedih je tat nite…so nmpk sgt fafau tersilap pilih kwn n naïf skrg fafau mesti bengang n malu…pengajaran buat fafau n artis lain yg Cuba rapat ngan lofa plastic ni

    0

    0
  105. TatNenas says:

    Neelofa jahat.suka laga2 kan org,pastu cover
    cun.Jahat perempuan ni.Pasni gduh ngn sape
    plak.

    0

    0
  106. Anonymous says:

    Bodoh dia ni perlu ke nk btau satu dunia conversation dia ngn fafau?? “Lofa cuma ada tengok komen-komen di Instagram yang mengatakan dia berlaku biadap – Part mane yg Tasha Shilla berlaku biadap tu?? Aduii yaiii pompuan nehhh!

    0

    0
  107. akakkkk lg hari ni... says:

    yg batu api kt sini.. adalah si fafau.. hihihi
    & x tau apa motif si lopa nk published citer bodoh mcm ni?

    0

    0
    • Anonymous says:

      KO PON BATU API JUGA. SUKA KUTUK ORG. JGA DIRI SENDIRI DHLAH, SEBOK JGA TEPI KAIN ORG

      0

      0
    • Anonymous says:

      TK YAHLH CKP ORG BATU API. DIRI KO TU BUKAN BGU SANGAT PON KUTUK. JGA TINGKAH LAKU KO LGI BAIK. TK YAHLH SEBOK HAL DIORG NI,

      0

      0
  108. pearl says:

    eee… fafau ngumpat ngan lopak…

    0

    0
  109. jenab rockerssss says:

    lopak kaki laga…sp yg brkwn baik dgn die 2 mmg BODOH la….org cm ni xlyk ade kwn n TAK LAYAK dgn hans….hahahhahahahha

    0

    0
  110. miss apple says:

    Jauhilah kamu daripada mengumpat kerana dosa mengumpat itu lebih besar bahayanya daripada zina. Sesungguhnya seseorang lelaki itu terkadang dia berzina lalu bertaubat maka Allah menerima akan taubatnya. Dan sesungguhnya orang yang mengumpat itu tidak diampuni baginya sehingga dimaafkan oleh orang yang diumpatnya. (Diriwayatkan oleh Abu Asy-Syeikh dari Jabir r.a.)

    0

    0
  111. kak ton jugak comey says:

    jaguh kampung
    pompang pompang….

    0

    0
  112. miss apple says:

    Salah seorang sahabat Nabi (saw) bertanya: “Apakah itu mengumpat?” Rasulullah (saw) menjawab: “Menyebut sesuatu mengenai saudaramu di belakangnya yang dia tidak suka.” Selanjutnya Sahabat itu bertanya: “Dan masihkah dikatakan mengumpat sekiranya apa yang disebutkan mengenainya itu benar terdapat padanya?” Rasulullah (saw) menjawab: “Dalam hal demikian (iaitu jika yang disebutkan itu memang benar) maka sebenarnya itulah mengumpat; tetapi jika apa yang disebutkan itu palsu, maka kamu telah memfitnahnya.

    0

    0
  113. Anonymous says:

    Salah seorang sahabat Nabi (saw) bertanya: “Apakah itu mengumpat?” Rasulullah (saw) menjawab: “Menyebut sesuatu mengenai saudaramu di belakangnya yang dia tidak suka.” Selanjutnya Sahabat itu bertanya: “Dan masihkah dikatakan mengumpat sekiranya apa yang disebutkan mengenainya itu benar terdapat padanya?” Rasulullah (saw) menjawab: “Dalam hal demikian (iaitu jika yang disebutkan itu memang benar) maka sebenarnya itulah mengumpat; tetapi jika apa yang disebutkan itu palsu, maka kamu telah memfitnahnya.

    0

    0
  114. nurin adlina says:

    saya bkn peminat neelofa, bkn peminat tasha juga.. tapi ape yg tasha react mlm tu.. mmg tak profesional..

    0

    0
  115. cik yah says:

    aku dah tgk balik apbh kat youtube…xnampak pun tasha shila sindir lofa..bole korang bg ayat nye macam mne?…rasanye biasa je….cuma memg nmpk tasha terlebih gedik sket..tp xdela pulak nmpk dia sindir lofa..

    0

    0
    • pinkungu says:

      betul tu..mungkin tasha nak buat gempak or nak memeriahkan suasana time nak umumkan nama pemenang ke..

      0

      0
  116. norman says:

    statement ni pun nak kuar?? bodoh punya cerita. itu reaksi spontan tasha nk wat camne… itu pun nak pertikaikan? lg pun org ramai dh budget fafau akan menang takkan neelofa terlebih excited nk menang kot. si nara dgn neelofa ni ada potensi jd batu api. elok sgt la tu, dh tempah2 awal tiket ke neraka.

    0

    0
  117. pasha sendattt says:

    neelopak..? booooooooooO~~~~

    0

    0
  118. abcd says:

    nara mana komen aku.. ko ni haihhh maleh nak ckp

    0

    0
  119. Benci ko lopak gedik puih!!! says:

    nape x timbul isu time si lopak nie kuar statement ” anzalna kan dah buka buku baru”..mcm poyo je muke die ckp mcm tu…dah ar ss sndri pakai bj mcm nk dpt artis paling popular ABPBH 2012 mlm tu…padahal 1 award pun elek..hahahahaha pdn muka ko, aku suka ko klh!!!!!!!!!! puihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
    • ninie says:

      ada ke lopak tnya kt anzalna da buka buku baru…nak bg nmpak juga dia je yg baik…sian anzalna masa tu muka malu je…ko tu malukan org live lg xpe…reaksi tasha x tnjuk pun dia tuju kn kat ko…ko je prasan…hebakkkkkkkkkkk

      0

      0
  120. bedah says:

    ak x paham nape org nak ckp TS tu perli lofa…bagi aku biasa je TS announce dlm mood happy… mcm2 la donia

    0

    0
  121. lopak puiiiii!!! says:

    Macam mane nk menang kalo ko sentiasa ngn perangai busuk ati ko tu!hak puiiiii!!!!tu sbb la orang tak nk vote ko!!!harap muka jer lawa tp perangai mcm siut!!lagi 1, knp nak tarik skali fafau dlm hal ni?ko saje jer kan nk babitkn org lain!mmg haremmm!!!! oi bang nara, please la jgn nk tulis psl pompuan ni lg, please jgn tmbh dosa kitorg lg ngn statement mcm haremmmm ni!!!

    0

    0
  122. comel tak mak jemah says:

    hai lopak kau nk kecoh cite fafau cakap mcm tu kenapa? busuk hati punya org. kalau belakon buat org sakit matra mgacara ala suam kuku. nampak sgt kau nak caras fafau. euuuhh. mak jemah geli.

    0

    0
  123. yna macaspac says:

    akal dan pemikiran x setanding dengan rupa yang cantik… seriously xleh “blah” la dengan si lofa ni… d way dia bagi statement bleh wat org lain bergaduh…. jgn kerana mulut badan yg binasa…..

    0

    0
  124. miya says:

    conclusion dia kan
    aku rase nara ni saje buat post2 yang back up lopak sebab dia tahu ramai tak suke lopak. so, mesti ramai yg komen2 n baca.

    0

    0
  125. noni tidak berpihak kat sesape says:

    si lofa ni dah kalah2 la, tak menang diam2 sudah la… tak payah nak pung pang pung pang riuh sekampung! klu rase tak ley menang tahun ni buktikan yg ko ley menang tahun akan dtg! jgn cakap banyak la.. org bukan makin suka, makin benci,meluat,menyampah kat ko ade la…! takat citer ko dgn hans tu nk muntah! dah basi.. ko lakonan tah pape citer merepek je byk! huh!

    0

    0
  126. maukopak says:

    lopak ni kalo mkn pon sodap

    0

    0
  127. Anis says:

    ye dok ni lofa ni fafau call ko?
    mesti buat cerita je kan….

    blah la abg nara.. ko tu suka sgt yg seksi2 kan.. puji melangit!!

    0

    0
  128. Anonymous says:

    Nasib baik fafau keje 1 team Nona dgn si plastic ni if tk mesti kemenangan fafau pun dipertikaikan oleh dia…lofa u baru setahun jagung Dlm industri seni n dh la bakat tak Ada…Dari mula u jejak kaki Dlm industri ni u dh cipta kontroversi n dr situ u mula dikenali…tgk artis baru seangkatan dgn u…mrk Ada produk yg membanggakan n Ada bakat…U???tak habis2 dgn kontroversi…siapa u Utk mempertikaikan kemenangan artis lain???artis2 veteran,legend n yg dh lama bertapak dlm bidang ni tak pernah bersuara pun siapa layak or tidak Utk menang…tapi u pula artis baru yg over nk mempertikaikan kemenangan org lain…Hello u yakin sgt n nk sgt menang tu knp???U layakkk ke???please la y gelojoh sgt nk menang???supaya saham u lbh tinggi berbanding artis2 lain n nk berlagak dkt artis2 seangkatan dgn u kan???u blh kutuk org tapi bla org buat blk tau pula marah n bla malu nk saman…yg u malukan org if org nk saman dh berderet saman yg menanti…yg menang semua tgk la produk mrk n mrk memang layak cz mrk memang jujur dgn keje n tak cipta kontroversi mcm u…

    0

    0
  129. sasha says:

    yes lopak x perlu nk mnttion kan..

    0

    0
  130. Anonymous says:

    “Hormati Tasha shila” yela hormatla sgt…so mana pergi pula hormat u pada fafau???bukan ke u tak patut hebohkan perbualan antara u n fafau???last year u cari pasal dgn Tasha cz dia menang…so tis year u cari pasal pula dgn fafau…baru hari tu u ckp on ur birthday u rasa malu n bersalah kat Tasha cz apa yg u pernah ckp pasal tasha…u nk berubah…ckp tak Serupa bikin…ni mulut tak jaga lg n babitkan fafau pula…apa yg u Cuba buktikan???u paling suci n baik???nmpk sgt lofa u je yg Beria-ia berlumba-lumba nk tunjuk yg u plg seksi,plg cantik,plg popular dgn cipta mcm2 kontroversi…artis2 muda yg lain Diam je…mrk bertungkus-lumus dgn job2 yg bertimbun…u pula dgn mulut celupar u n kontroversi yg tak abis2…nk tunjuk yg u bijak sgt so at last kebodohan u yg terserlah…

    0

    0
  131. malisa says:

    bila TS tu menganjingkan neelofa sokong..si lofa bg statement mcm ni mcm2 dikata.. beauty with brain mmg selalu org dengki unlike ts yg ditaja tauke ikan

    0

    0
    • akuey says:

      ape ko ckp nie..tauke ikan kat pasar pon ckp lagi bogus dr ko.mcm lah c lopak tu x ckp pe2..xde maknenyer lawa.busuk hati..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Malisa…bila masa pula Tasha menganjingkan nealofa???setahu kta lofa yg mula cari pasal dgn tasha…n apa u ckp ??? Lofa beauty with brain???so masa dia bg statement bodoh n memburuk2kan artis lain tu mana “brain” yg u katakan tu???tertinggal ke???setakat spm je 10A or belajar setinggi mana pun if hati busuk,Ada sikap dengki n tak tau nk membawa diri n mulut …tak guna juga…

      0

      0
  132. Anonymous says:

    aku rasa fafau ni yg jahat mulut ni….tah2 si lopak tak kisah n perasan pon reaction si tasha malam tu….kira adat la sedey2 bila kalah…tapi si fafau yg mulut longkang gi bako si lopak tu apa cer?….terok benor perangai bako membako plak…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      KO ADE BUKTI KE YG MULUT FAFAU JAHAT, KE KO MARAH SEBAB ORG SUME TK SUKA LOPAK , CUKUP CUKUPLH TU .KACAU FAFAU. KO TU BUKAN /BAIK SANGAT PON, KO TU LGI MULUT LONGKANG CAP LEMBU /

      0

      0
  133. Roundtable says:

    Nilopa kau kena sedar kau popular sebab citer kontroversi dari bakat…so ada baiknya jika wartawan tanya kau jawab lebih kurang mcam ni le “Saya rasa TS tak bermaksud begitu,kalau saya pun nak umumkan pemenang mestilah saya akan excited,bagi saya kalah menang adat bertanding”..hah!!! jawab aje macam tu.Kalau betulpun fara ada call tanya kau, kau takyah le nak cite kat orang lain kecuali boipren kau si prasan macho dan hero tua tu…Bila kau cite kat wartawan memang le cite sensasi cenggini yang diorang carik…faham tak?Tu le kalau sambung belajo lagi kan tak slow

    0

    0
  134. cilipedas says:

    yg si fara fauzana tu sibuk2 nk mengadu pada neelofa tu apahal???.. nmpk sgt nk jd batu api…dah menang diam saja lah… benda x elok wat apa nk buka cerita…simpan je lah pahala pun dpt. ..ni saja je nk timbulkan kontroversi.. ke nk rebut anugerah mulut longkang plak…hangin betul aku.

    0

    0
    • Anonymous says:

      OI MAKCIK . KO TU BAGUS

      0

      0
    • Anonymous says:

      KO KALAU TK SUKA FARA FAUZANA TU DIAM DIAM SUDAHLAH. YG KO NK MARAH DIA BUAT APA. KALO DIA JADI BATU API SEKALI PON TU DIA YG TANGGUNG DOSA SENDIRI. THULAH MARAH ORG TK SUKA LOPAK. KE KO YG BGI KONTROVERSI. KO TU PON BUKAN BGUS SANGAT PON.

      0

      0
  135. zai says:

    neelofa perasan sendiri..tasha shila nak over pun apa salah nya..kalau terasa tu bermaksud memang pernah buat salah laa..aku tak suka neelofa (sebab banyak orang kelantan yang aku kenal jenis pentingkan diri sendiri dan perasan bagus). Sorry ye, bukan semua tapi sebahagian besar orang kelantan yang aku kenal.

    0

    0
  136. Anonymous says:

    aku harap tasha shila dgn neelofa jadi hos untuk ABPBH tahun dpn…sape setuju?

    0

    0
    • Roundtable says:

      TS dan lopak tkleh jd hos bersama,nanti TS terlebih excited lopak kata biadap kat dia lak

      0

      0
  137. ida says:

    hishhh…xbaik la fafau nih…diam ja lah..elak ler dr.laga2 kan org…hmmmm

    0

    0
  138. lia says:

    Kesian kak fafau. Aku rasa si minah lopak ni sengaja nak busukkan nama fafau. Kenapa minah ni nak bgtau apa yg fafau ckp dgn dia. Aku yg baca statement tu pun terdetik hati, “eh, takkan la fafau ckp blkg” mesti minah lopak ni putar belit apa yg fafau ckp kat dia. Busuk hati sungguh Neelofa!

    0

    0
  139. cikolala says:

    bajet good2 jek neelopa nih..puihh..diam2 cucuk org len..perlu ke sampai nak citer ape yg ko cakap ngan kak fafau tuh..batu api sungguhh..patut la aku nyampah tengok muka ko..bajet suci lebihh..pfftt..

    0

    0
  140. cik pah says:

    apa kes la minah ni nak cakap citer dia dgn fafau…
    poyo btl..
    rimas aku dgn minah ni, keje nak tunjuk baik je.. pastu babit2kan org lain..
    bakat pun xde, keje nak buat hal je…

    0

    0
  141. Din says:

    ntah2 fafau x de call pun si lofa. perbualan yg kat atas tu x lain & x bkn mesti dr si NARA dan lofa sendiri. heee…hee…heee. sah2 lah si nara x nak kuarkan komen aku ni.

    0

    0
  142. just saying.. says:

    aku perhatikan..ramainya pengkritik tegar kat sini..kesian aku tgk neelofa asik kene bash n kritik..bkn tahap kritik je,tahap kutuk pun ade..ermmmm..pantang ade cite negatif je kat sini terutama bab neelofa ni tak sah kan klu x mengutuk??menabur saham dosa korang2 je kat sini..ada eloknya komen doakan yg baik2 je utk dia..dari mengutuk..ingat lah dosa dgn Tuhan masih boleh taubat dan mintak ampun dgn Dia..tapi dosa dgn manusia??sendiri ingat.. *sekadar renungan..peace*

    0

    0
  143. mak lopak says:

    BLAJA TGGI2,TP BDH MELANTUN2 SI LOPAK NI…WT KERING SUSU BDN MAK JE SUSUKN KO DL…XDE HASIL PN SKRG…

    0

    0
  144. hans hancing says:

    u ni lopak jgn la publish2 cte gni..murahan sgt….klu u nk pames,u maintain je kapel ngn i k…

    0

    0
  145. Anonymous says:

    betul ke fafau ni lesbian? ada dengar cite…ceciter :)

    0

    0
  146. Miss Bubbles says:

    sape yg tgk ABPBH ari tu mesti leh pk logik tgk tasha shilla tu…die excited umum pemenang x slh rsny hepi tuk org yg mng..abis penonton duk tejerit2 tu xde lak jd isu….huh…org lain pun lebih dr tu ok jerk..apesal ms paknil take over tuk umum kn zizan menang last year xde jd isu…dah la weh x bek duk laga2 org cm tu…tp ade 1 komen yg aku suke anzalna n tasha shila bnyk job…if diorg kontroversi ke ape lakonan diorg ok…:)

    0

    0
  147. cikebombom says:

    senang cite tasha shila + lopak + fafau = LEMBU

    0

    0
  148. Anonymous says:

    ketiga-tiganya tak tutup aurat

    0

    0
  149. mulut puaka says:

    ish, kalo lesbian pun x selera lah ngn fafau ni. dah la gelap mcm keling. kena tepek bedak + tepung gomak 10 inci baru la nmpak kelabu taik anjing gitu, dah le gemuk peha besar pendek plak tu, suara dah la x sedap cakap dalam nona tersekat2 berterabur, xde kelas lansung andartu bontot kuali ni.. ko pun sama lopak, dah2 le lopak, ko ni memg patut humban ke lopak air taik je.. ko ckp shila tonggek beli undi, kurang2 tonggek tu merasa gak naik pentas amik award.. ko ada?? tu yg ko sakit hati amat ngn si tonggek tu..tahun depan ko undi je diri ko sendiri.. ada ak kesah

    0

    0
  150. wendy kung says:

    ade x vdeo tasha shila bg award kt fafau? nk tgk..hu3

    0

    0
  151. duriancreap says:

    LOPAK cari publisiti….kalau x laku tu buat tak laku aje lah woi….jgn nak buat cito lak….biar muka tak cantik jagan hati busuk…..
    yang FAFAU ni pun satu macam BATU API plak….kau tu menang pun sbb nasib aje woi….jagan lah nak buat mulut kat LOPAK tu…..FAFAU pun dah tau kan si LOPAK dan si TASHA tu memang x berapa baik jgn lah kau si FAFAU lagi mengeruhkan kan keadaan yang sedia ada…
    TAHUN DEPAN KITE SEMUA JGN UNDI FAFAU LAGI….PILIH LAH DENGAN BERHEMAT….

    0

    0
  152. Anonymous says:

    ala..tak yah la ckp lebih…masa lopa tu komen pasal tasha shilaa xde lak org nak kata apa yg lopa tu ckp salah.. sng je… kalau kita tak buat kat org…org pun xkan buat kat kita…

    0

    0
  153. tasha shilala says:

    aku paling benci betul la cerita pasal lopak nih!!baik apa nyeh..bagitau kt public pasal perbualan dia dgn fafau.ntah ye ke tidak.ataupun di tokok tambah.ala..bakat entah ke mane.gedik je lebih.dlm progam meletop tu adoi mak..gedik betul.aku menyampah tengok.pasal tu aku x tengok program tu sampai skrang.mak aku pun boleh tegur lagi kegedikkan pompuan tu.perasan cantik.ramai lagi org cantik tp x la gedik mcm lopak tu.buat abg nara..jgn la guna perkataan yg lopak tu artis kegemaran kau.x elok sbg blogger.x yah pilih kasih.hari2 ceria aku jd hari2 suram kalau tengok cerita pasal si gedik tu

    0

    0
  154. lopamulutlongkang says:

    aku tengok Saya Amat Mencintaimu (SAM) tahun lepas sumpah aku tak kenal neelopa ni, aku duk kutuk asal kayu plastik sgt pompuan ny belakon then baru aku tau si kayu busuk hati ni rupanya pompuan yg belakon dgn penuh kekayuan. mase tgk azura lagila aku menyampah, azura fail sbb pompuan ni lar

    0

    0
  155. lola says:

    err Neelofa ni sape? Tasha shila the bestt!!!! ckp la ape pon psl tasha , dia ttp terbaik sbb apa? dia humble .. xpnah nk busuk hati.. muka senyum slalu xmcm org tu snyum kambeng.. kambeng snyum comei lg.. n yg penting tasha nye lakonan daebak ! xmcm sesetengah org tu .. aset bkn pada bakat tp pada dada.. if u know what i mean

    0

    0
  156. Lopak ketiak itam says:

    Kepada neelofa,
    Salaam neelofa… Tolonglah hentikan perangai busok hati dan dengki kau tu.. Cukup cukuplah kontroversi selama nie.. Kalau kau nak popular, pegi cari ilmu jgn cari pasal… Hati kau sungguh busok sekali.. Memang benar kata anzalna dulu.. Hati kau memang busok!!!! Terlalu busokkk!!!! Aku tak nak benci kau.. Tapi hati aku nie tak boleh nk tgk muka kau yg maha plastik tu.. Biar org kata ketiak hitam janji hati mau bersih.. Kau lupa… Ini semua satu pinjaman.. Bila2 masa Tuhan boleh tarik balik.. Dan kau kene sedar.. Kau tu tak popular pun.. Dan muka pon tak secantik mana pun.. Jgn slalu perasan bagus dan diva.. Ketiak da hitam, hati pon hitam jugak… Sekarang aku nak panggil kau lopaktam…

    Yg benar…
    Lopak ketiak itam berkerak

    0

    0
  157. Dina says:

    Neelofa, kau ni nama je menang dewi remaja.tapi perangai mcm tukang sihir.
    Jahatla kau.Mulut kau sangat jahat.Mmg sesuai dgn Hans.Suka sgt jaja keburukan orang kat media.Sbb tu job kau berlakon filem sbg heroin takde.Cam Mr Bean je berlakon.Pigidah.Ko jadi pengacara pun nampak sgt fake.langsung takde daripada hati.Ko mengacara Nona macam mengacara TomTomBak.Muahahaha. Lagi elok plak si Maya Karin.Kalo aku tgk ko kan kat tv, cepat2 aku tukar channel.Ntah apa ko ckp aku pun xtau.

    0

    0
  158. Anonymous says:

    dia nie perasan kowt yg dia hot..bajet cam kaya sangat….benci lah ak ngn pompuan sial nie…psan diva…gedik bukan main..org kelantan sndri pown x ske minah nie..memalukan….sengal..bodh nye pompuan…jgn nk laga2kn org la bodoh…

    0

    0
    • MissGaruda says:

      Dia mmg ank org kaya…cehh dengki
      Mana ko tahu dia sial??…cehh tipikal kutukan yg sunggun murahan
      Bukti dia Diva?…ceh confirm2 ko dgr2 cite org @ paling bangang punya komen “aku kenal dia luar dlm doh!”
      Bodoh?? ceh kahkahkah kau pun bodoh gak yg g layan pe’el lofa
      Laga? Cehhh….ada je artis lain suka laga2kan org tp ko tutup mata sbb ko dengki kat lofa…
      Tapi korg kutuk2 pun duit dia bertambah & tggl kat tempat selesa…ko aderrr??

      0

      0
  159. Anonymous says:

    hurm..betul kot apa yg Tasha Shila buat tu sebab teringat time ABPBH2011 si Lopak ni kalah dengan Tasha Shila…aku igt lagi statement dia cakap Tasha Shila beli surat khabar BH and undi diri sendiri sebab tu menang…tapi tahun ni walaupun Tasha Shila x berjaya bolos Top5..si Lopak ni x menang jugak…haaa…macam mana tu?…kalah dengan Fafau lagi..xde pulak tahun ni dia cakap Fafau beli surat khabar and undi diri sendiri…MALU la tu…!! sbb da terbukti org x suka dia pun..berlakon xde la best mana..propa je lebih..

    0

    0
  160. benci neelopak says:

    menggelabah je pompuan ni..tau lak ko nk sentap bler tasha wat mcm tu,time ko wat tasha ckit pun ko xrase kan?pdn muke ko..

    0

    0
  161. x era says:

    mmg tul pun fafau lesbian.kitorang krew produksi yg dh lama keje ngan astro & media prima mmg tau fafau ni lesbian!! dgn sape pun kitorg tau!!!kalo korang perasan, dlm setiap satu masa mesti fafau akan baik ngan sessorang pompuan yg akan ikut die kemana2.zasssssss!!!!!.statement ni bkn nak menuduh,tp cube korang tgk gmbr2 fafau yg lama,mmg leh nampak dier cam tomboi,nak2 waktu dier keje ngan erafm dulu, lagila ! tak selera aku tgk!!!buat kesimpulan sendirila.pastu dlm suratkhabar ckp last relationship dier 2 tahun lps,mmg zasssssss, kitorng tau sape org tu sbb mmg 2 taun lps kitorg perasan pompuan tu dh tak ikut die lagi.kalo tak mesti mane2 akan ada,kat konti,shooting,outstation trip smer mesti die ikut!jwb dik jwb!!

    kesimpulan aku dan kwn2 aku dr kisah lopa ni,mmg fafau saje nak batu api.bayangkan kalau korang sendiri baru nak baik ngan org yg ko dah gado lame,then tiba2 fafau call konon2 tanya ko ok ke tasha buat camtu,mestila ko sentap jgk!!fafau nih dah ramai org tau,suka belakon baik dpn org,kat blakang kutuk2.kwn aku keje kat hotfm ckp die suke kutuk org2 yg die rasa blh jadi saingan cam zizan raja lawak ngan lopa!!!tp kat dpn dorang kontrol perangai cam die baik sgt!fafau betis ni akan pilih retis2 yg femes dn berkuase jer utk kepentingan dier cam dato ct,ziana smer tu, taktik lame le beb… mcm kite x knal perangai ko dari era!!!org lain ko leh kencing,tp org lame cam kitorg, xkleh nak kencing arr..fafau ni ngan pengikut2 dia pun sama dier tak ikhlas,kat depan dorang fafau belagak baik belanje wayang bagai, kat belakang kutuk2 ckp korang desperate nak baik ngan artis!!ngan sbb die tau,sbb korang desperate sgt nak baek ngan artis,bila dah dpt rapat ngan die sket,mesti korang akan jd fanatik undi bagai!!wake up la pengikut2 desperate sekalian wkakakaka (stetment jeles),korang cam takde life siotttt

    lagi 1 aku paling x ske biler fafau kerek nak mampos bile org nak salam ke ape ke.bila ramai2 org kat dpn die baik arr, tapi cube ko sorang jer kat situ kalo ko x kene ngan mulut pedas zass die tu. terus kawan aku x ske die!

    0

    0
  162. ecah says:

    aku benci neelofa…

    0

    0