Written by AbangNara | April 24th, 2013

Kata orang, kalau nak mengorat anak, kenalah mengorat mak ayahnya terlebih dahulu. Mungkin selepas ini Nas-T boleh pergi berjumpa dengan ayah Nabila Huda, Amy Search untuk memohon restu hubungan percintaan mereka.

amy search

Ini kerana Amy Search mengakui tidak mengenali Nas-T. Namun begitu, Amy Search tidaklah menghalang perhubungan mereka berdua. Kata Amy kepada MalaysianDigest:-

Saya tak tahu apa-apa tentang kisah hubungan cinta dia (Nabila) sehinggalah saya membaca surat khabar. Sebagai bapa, tentunya saya mahukan dia berbahagia dan mendapat pasangan yang baik. Apapun hubungan mereka masih baru lagi. Saya tak kenal Nas-T, tak tahu yang dia artis. Saya belum jumpa lagi dengan dia. Tapi Kalau Nas-T adalah orang yang betul-betul sesuai dengan Nabila, saya rasa hubungan itu haruslah kekal. Nabila dan Nas-T juga kena saling memahami, sebagai manusia biasa mereka perlu mengenali hati budi dan saling menerima buruk baik diri masing-masing

nabila nas-t
Diharap Amy Search turut sama dapat memberi nasihat kepada Nas-T dan Nabila Huda agar tidak terlalu menonjolkan kelakukan mesra mereka. Memanglah sedang mabuk bercinta, tetapi kalau setiap masa nak tunjuk gambar berpeluk, buat orang meluat sahaja. Lagi bagus kalau Amy Search boleh suruh mereka kahwin cepat-cepat. Lebih afdhal gitu ~~

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Saya Tak Kenal Nas-T – Amy Search

  1. si comel says:

    hahahaahaha nmpk sgt nas-t xfemes :P

    0

    0
    • lolilop says:

      AMY BG STATEMENT PON MCM TAK BAPE NK KISAH JEEEE..BKN TAK KISAH PSL ABIL KAPEL NGAN NAS T TP TAK KISAH PERILAKU DIORG CAMTU…wink wink

      0

      0
      • suka Sabree Abu says:

        wow, pedasnye statement. .
        “saya tak kenal nas-T”. .
        nmpk sgt artis suam2 je gitoo
        amy search mcm dh malas nk amik kesah pasal nabila, mksd aku cara dia bg komen cm dia dh fedap dh ngn pangai nabila tu. .
        mungkinlah kan. .
        aku rasa lah kan. .

        0

        0
        • mereka sepadan. bergwiyomilah

          0

          0
        • cik pedas says:

          aku kenal nas-T sejak citer KAMI…kihkih

          0

          0
        • amoi says:

          x kenal ke buat2 x kenal???once kalau kata kenal kang nanti org akan argue knp x tagur sikap anak+pasangan yg x reti cover malu tu..lebih baik playsave n kata x kenal… :P

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          macam2 dunia artis ni..parents tak kenal lagi BF dah leh gi bercuti sambil berpeluk2,cumbu2 (tu yang nampak, yang tak nampak???wallahualam)…harap cepat2 laa dapat hidayah Allah..

          0

          0
        • missa says:

          tak lama lagi…keluarlah kenyataan nabila.. jangan libatkan papa!… tak caya tunggulah… duklah dalam gua sengsorang nabila… ayah awak dah berbunyi tu… tak segan ke??

          0

          0
        • Anonymous says:

          Nabila ni tak malu ke bapaknye dah kata macamtu. Ke nanti dia ckp kat bapak dia “this is my own life. Jgn busybody whatever”. Bapak dah bersuara. Buat bodoh je.

          0

          0
        • instagram says:

          Ehhh yeke tak pernah jumpe Nas-T? Harituu Abil ade upload gmbr dkat instagram Amy, bini amy and Nas-T teman abil tengah shooting tuu ape mendenyaa?

          0

          0
      • suka Sabree Abu says:

        wow, pedasnye statement. .
        “saya tak kenal nas-T”. .
        nmpk sgt artis suam2 je gitoo
        amy search mcm dh malas nk amik kesah pasal nabila, mksd aku cara dia bg komen cm dia dh fedap dh ngn pangai nabila tu. .
        mungkinlah kan. .
        aku rasa lah kan. .
        emm.

        0

        0
      • bubblepop says:

        aku rase amy ni mesti da xlarat nk tegur da si abil ni..sbb kalo tgk anak pompuan dier ngn bini skang ni elok je kecik2 bertudung..lgpn abil tu janda..dosa sendiri tggung la kan??

        0

        0
        • keledek says:

          tak kenal nas-t? hmmmm maksudnya anak awak pergi bercuti aritu dgn nas-t, tak minta izin awak ke. nas-t pulak tak jumpa awak ke sebelum dia usung anak dara awak bercuti? hmmmmmm

          0

          0
        • hehrr says:

          dara ke….dh janda pon..lol :D

          0

          0
    • Nas T berlainan genre. tu yang kenal. main muzik thrash metalcore lain kali baru bakal pak metua take note.

      0

      0
    • kak timah says:

      AMY MCM XKISAH JE PASAL ANAK DIA . .MESTI AMY DAH BERBUIH N LENGUH2 KEBAS2 MULUT BAGI NASIHAT KT SI NABILA NI

      0

      0
    • nama saya says:

      last2 2 org nie jd mcm shila ngan sharnaz…bapak x restuuuuuuu….

      0

      0
  2. anzalnyah says:

    meluat pulak haku dengan si lutut itam ni, mengalahkan kehitaman ketiak hanis zalikha!

    0

    0
  3. mizz nurse says:

    amik kau. berpeluk sakan, bercuti bagai tp bapak sendiri pun tak kenal jantan tu.

    0

    0
  4. mimo says:

    amy search pon dh xtaw nk nasihat ank die camne lagi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul la kot. tengok la orang lain tegur macam-macam buat tak reti ja. mungkin bapak sendiri yang kenal anak dia mcam mana pun tak larat nak tegur dah.

      0

      0
  5. Tak Minat Nabila says:

    Komen tak membina langsung, patutla nabila semakin liar…

    0

    0
    • Didi says:

      Kalau dinasihat pun taknak dengar. Nak membina apa lg? Telan ajelah perangai anak nya tu.

      0

      0
  6. lutut hitam says:

    hahahaa!lawaknya.

    0

    0
  7. Tak Minat Nabila says:

    erm… komen tak menyengatla pakcik amy, patutla Nabila hilang hormat kat pakcik.

    0

    0
  8. Bini org. says:

    kawin saja lah mak janda dan anak teruna ooi//

    0

    0
    • skandal mak jemah says:

      teruna ke? yg jnda 2 mmg cnfirm statusnya janda…yg anak teruna 2 cnfirm ke teruna nya??…Eewww…..choiii….

      0

      0
  9. Jim says:

    Oh sungguh tak popularnye manusia yang bergelar NASTY. Haha.
    Ceh Amy tak tau psl anak dia smpai la baca dlm paper. Ni kalo bapak aku, mau kena lesing ni.

    0

    0
  10. wakwak says:

    lau bapak ak la,,dy nmpk gmbr ak posing maut cm si abil ni..mampus ak kna parang..

    0

    0
  11. apaman says:

    aku pun tidak kenal. boy band kah?

    0

    0
  12. miss s says:

    xknl??dah bercuti mcm laki bini pun xknl??
    musykil akuu

    0

    0
  13. lia says:

    jgn jadi mcm sharnaaz and shila sdh bercinta bagai nak rak last2 tak dpt rstu………

    0

    0
    • myazara says:

      ckap knal dr zman skolah… x kan amy x taw dgan spe abil bkwan…??? cian at nas-t.. x hottt gitu…. hahahaha

      0

      0
  14. myazara says:

    ckap knal dr zman skolah… x kan amy x taw dgan spe abil bkwan…??? cian at nas-t.. x hottt gitu…. hahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bkn ke abil dl duk dgn mak dia kt paris? Kalo yer, nas t ni pun sekolah kt paris ke?

      0

      0
  15. eh says:

    mulut masing masing macam kaknam.

    0

    0
  16. ct oliza says:

    hahahahamek kau!

    0

    0
  17. Betik says:

    amy!!!

    meh aku jawab untuk hang.

    mereka mmg sesuai.. perangai baik buruk mereka saling melengkapi antara satu sama lain…

    jangankan hati budi.. aku rasa hati BODY pun dorang dah kenal.

    0

    0
  18. nes-tum says:

    Walaupun Nabilah Huda nie janda, dan dosa dia kena tanggung sendiri. Tapi sebagai bapa, Amy patutnya ambil tahu serba sedikit tentang perilaku anak dia.. Bukan untuk menyibuk, tapi tanggungjawab sebagai seorang ayah.. -just my 20 sen

    0

    0
  19. anonymous says:

    nara xadil..time nabila, kaw2 je ayt..time neelofa ngn hans xpulakk hentam..tlg bersikap adil..pehhlisss..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tulah, pdhal neelofa siap pgg hans punye btg lagi, nara xckp pape pown , bodo nara

      0

      0
  20. kiah propa says:

    helloww bila plak nabila ni dara, dia jnda ank sorang, ni mesti xberkembang…!

    0

    0
  21. saya lalala.. says:

    kdg2 kesian jugak dgn amy.. atau ibu bapa yg baek2 tp ade anak mcm ni.. btol la.. iman tak dapat diwarisi dr seorang ayah yg bertakwa.. dan sebaliknye.. kdg2 nak tangani anak2 mcm ni bkn dgn kekerasan.. sbb mende tu akan mnjadikn dia lagi degil.. kdg2 kene byk bsabar.. dan gune cara yg baek.. tp susah kan… anak2 skrg kalo kite didik sebaik mgkn pun dgn pengaruh luar mcm2 bole jadi… ade tu yg baik jd degil, yg degil bole jadi baek.. hanya doa & izin Allah yg bole melembutkn hati kite semua…

    0

    0
  22. budak gemuk says:

    waaa…kesian pak emy ni dpt anak mcm nie..alahai..nt pak emy ni mati sapela yg nak bacakan yaasin klu dpt anak mcm nabila nie…kesian2…

    0

    0
  23. fatty jul says:

    Budak Gemuk!!!..ko mati nanti sape yang nak bace yasin untuk ko?

    0

    0
  24. hamba says:

    Solat n selalu berselawat ke atas nabi…InsyAllah awk x akan terus hanyut….

    0

    0
  25. lulu says:

    saya kenal nas-t lepas tengok dia dlm drama Ghost kot. kat 8TV dulu.
    dia berlakon dgn cheryl samad. around year 2010 camtu kalau x silap..

    0

    0
    • Nia says:

      tu bukan nas-t..tu Naz la pengacara tv tu..Nas-t belakon kat cite KAMI yg dgn liyana jasmay tu..dua2 pun 8tv.

      0

      0
  26. hamba says:

    Solat dan sentiasa berselawat ke atas nabi s.a.w insyaAllah..awk x akan terus hanyut….

    0

    0
  27. gincu_merah says:

    xtau la nk jd pe skrg ngn dunia nie..

    0

    0
  28. pah says:

    bapak die pon mls nk amik taw pasal abil ni..law nasihat pon bkn dgr..wat bodo jgk..so die wat xtaw suda..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Nampak sgt tak amek tau khidupan ank..xade komunikasi ank gn bapak..main setuju je..ape jenis bapak cam ni…

    0

    0
  30. Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

    bstnyer dpt bapak cam Amy mmg open minded biar nabila buat keputusan hidup dia, cayalah Amy!!!

    0

    0
  31. blablabla says:

    aku pelik dalam instagram abil, ada gambar amy, isteri baru dia, abil, erma fatima dan nas-t. macam mana cakap tak pernah jumpa? takkan gambar sekadar gambar tanpa bertegur. aku je ke yang perasan dorang penah bergambar bersama. aku cukup harap hubungan ini berkekalan. mana tahu, mereka akan dapat hidayah bila halal nya hubungan. doa2kan la

    0

    0
  32. Melodissss says:

    sememangnya Nabila sendiri menyatakan yg bapanya belum mengenali NAS-T dan akan memperkenalkan dlm masa terdekat ini mengenai hubungan mrk,jd jgn suka nk memburukkan AMY dgn mengatakan “cover je tu,takut org ckp yg bkn2, tak kan bapa sendiri tak tahu ank keluar dgn siapa”. pergi cari blk kat Melodi 21hb April’2013. Statement yg keluar dr mulut Nabila sendiri.

    0

    0
  33. Kulit Kelulut Abel says:

    Sudah pastinya silap didikan dr peringkat bayi hingga dewasa.. Kurang kasih syg & tunjuk hajar..

    0

    0