Written by AbangNara | June 13th, 2013

Abang Nara tak sempat mengikuti MasterChef Selebriti Malaysia 2 kali ini. Namun daripada apa yang Abang Nara baca, Rozita Che Wan boleh tahan hebat juga memasak. Untunglah Zain Saidin bila berkahwin nanti. Confirm badan naik punya sebab bini masak sedap-sedap.

che ta

Namun ada beberapa pihak yang menyatakan tindakan Che Ta yang menangis di dalam MasterChef Selebriti 2 hanyalah lakonan dan propa semata-mata. Ada yang menganggap tindakan itu dilakukan untuk menaikkan “rating” rancangan masakan ini. Namun Che Ta menafikan perkara tersebut. Kata Che Ta kepada portal Murai:-

Saya tak drama mahu pun propa. Saya memang betul-betul menangis kali ini sebab hajat saya memang mahu keluar dari program berkenaan tidak kesampaian kerana nama saya masih kekal berada di situ. Ramai juga yang pelik, sedangkan waku Zain terkeluar dulu, saya sedikitpun tidak menangis, tapi kali ini lain pula jadinya. Terus terang saya memang seorang yang susah untuk nangis. Tapi dalam episod itu saya memang tertekan dan mahu saja keluar. Bagaimanapun hajat saya itu tidak kesampaian dan oleh kerana itu saya menangis.

rozita

Tak sangka pula begitu hebatnya tekanan dalam program MasterChef Selebriti 2 ini. Abang Nara ingat tak adalah susah sangat. Menurut Che Ta, dia sudah membuat keputusan untuk menarik diri tetapi sayangnya juri tidak membenarkan.

Ketika cabaran untuk membuat Bubur Lambuk saya dan Micheal Ang sudah bersepakat untuk terkeluar. Sayangnya hidangan saya masih diterima oleh pihak juri, saya dikekalkan dalam rancangan itu dan Micheal Ang pula terkeluar. Bagi saya, selebriti seperti Syura dan Celina merupakan dua peserta yang begitu komited untuk menang dan mereka buat banyak penyelidikan atau kerja rumah untuk mencapai ke sasaran itu. Tapi tidak buat saya, Apa yang saya suka lihat, ketika awal rancangan ramai yang kurang senang dengan saya. Tetapi selepas saya menangis ramai pula yang bersimpati dengan saya

Abang Nara pun sebenarnya terkejut juga apabila mengetahui ada adegan menangis daripada Rozita Che Wan. Tak sangka hati kaca juga Che Ta ini. Mungkin ramai yang akan lebih simpati dengan Che Ta selepas mengetahui sisi lembut dirinya ini. Teruskan perjuanganmu dalam MasterChef Selebriti 2. Mana tahu ada rezeki dapat jadi juara. Tak gitu?
ibu ddP.S: Makin cantik kan Vanida Imran? Ini semua impak daripada penggunaan mineral makeup Ronasutra. Tak perlu makeup tebal-tebal. Ronasutra menyerlahkan kejelitaan asli anda. Untuk info lanjut, layari www.ronasutra.com dan LIKE Facebook Ronasutra.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 responses to Saya Tak Drama Mahu Pun Propa – Rozita Che Wan

  1. ProfHariz says:

    Gila bak ang.. Takkan dia tak pandai masak…

    0

    0
    • bbycumil says:

      cik ta pndai masak tp gedik

      0

      0
      • hrm says:

        che ta bila nangis, macam comey je muka dia.. mulus je kulit.. tapi aku rasa masterchef kali ni menang kat Celina lah!

        0

        0
        • Olga says:

          PERCAYALAH CKP AKU SYURA YG AKAN MENANG!
          TP AKU ADMIT SYURA TU MMG NAMPAK LAH DIA TERER MASAK.. CUMA SEJAK C BAPOK ZAINAL ALAM TU JD PENERBIT SEMUA PEMENANG NYA MESTI YG ALA2 “VIEWERS CHOICE”..

          0

          0
      • hoi says:

        sorry sikit che ta gedik, mmg dia naturally mcm tu, jeles la tu kt che ta. bluekk

        0

        0
      • Anonymous says:

        che ta bukan gedik die mmg mcm 2 laa…manja…enot la gedik kot dr che ta..sedih aku tgok Micheal Ang keluar..yg tinggal sekarang nie sume aku suke..knep mesti ade penyingkiran…knpe???!!!why???!!!hehehe..
        over plak aku…

        0

        0
      • K.A.A says:

        stress sgt sampai nanges..

        0

        0
      • Che Lah MasterChef says:

        Che Ta nk tiru sy lettew .

        0

        0
    • kak timah says:

      KEPUTUSAN MASTERCHEF DAH BOCOR MNGGU DEPAN KENCHANA KLUAR PAS TU SYANIE N CHE TA SAMPAI TOP 3,FINAL NANTI CELINA NGN SYURA JE,NAIB JUARA CELINA N JUARA IALAH SYURA,HARAP MAKLUM

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sakan plak ckp nk kuar..hello che ta oii hang tu btanding tuk badan kebajikan lg lama hang duk dlm tu lg banyak la duit hang bleh bg kat dorng…cube la wat keje tu ikhlas skit kalau tau nk kuar awal2 x yah duk menyebok nk btanding dulu…

      0

      0
    • kak timah says:

      APASAL DIORANG MASAK XPAKAI PAKAIAN CHEF??????KAN BGUS LAW PAKAI MCM CHEF NI X MCM2 FESYEN ADA,RAMBUT TU PLAK XIKAT KEMAS MSTI ADA BNDA2 ASING MASUK DLM MKANAN TU KAN?

      0

      0
  2. che tok says:

    aku x simpati langsung…gedik je tgk..dah tue2 pun cmtu…

    0

    0
  3. Yatie says:

    elehhh…x ngaku kunun…. cik ta nmpak tua lg dan lg bila nangis… sorry to say la…sy ikhlas komen ni… hohoho

    0

    0
    • YNA says:

      x yah jelesla…die mmg cntek…nanges pun cntek je…ko yg mengate ni, lawa sgt mke ko?

      0

      0
      • Anonymous says:

        lorhhh…. mna ada org nangis lawa weyy… muka hg pon klu nangis lawa ka?? aku bkn kata x cantik…tp nampak tua…tu pon x paham ka dowh… uishh x paham komen…baca la btoi2 adoihhh… tp klu cantik yg asli kan lg baguihh… apa la hg YNA… prangai jenis suka ajak org gaduh…

        0

        0
        • YNA says:

          ade aku ckp mke aku cntek?ayat hang tu yg mcm pmpn yg mmg suke dngki kalo tngok org len lawa…jgn lupa, hang pun akan tua jugak ( ke mmg dh tua )…ape rasa kalo org kutuk muke hang?hang sentap x?

          0

          0
        • Yatie says:

          suka hg la yna oii…malas nk gadoh…aku x kata aku cantik…aku pon x kata cik ta huduh…hg yg sensitip lebih…apa nk ckp… amik la menang kt hg… puas ati noh…. hahahaha

          0

          0
      • member2 masterchef pon panggil cek ta pretty women maknenyae memangla dia cantik.. geng2 cikla la nih.. untungla jd pompuan cantik semua org ambil kisah….

        0

        0
    • melur wangi says:

      ramainya org jeles ngn che ta. biaqla dia tua ka gedik ka, dia cantik wey. walaupun umoq dia mcm tu, tapi cantik. hampa cantik mcm dia ka? jeles kuikuikui

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ntah2 yg mengutuk ni masak air pun failed!

      0

      0
  4. fie257 says:

    emm..not bad

    0

    0
  5. manis says:

    go che ta.che ta mmg pndai msk.cekap di dapur n kemas bersih.ska che ta..rugi la klu che ta tarik diri.celina mmg ok.tpi msakan melayu dia kureng.syura plak pndai msakan melayu.tpi klu kna msk western, trus gelabah.seorg masterchef msti pndai msk apa2 pn jnis msakan.che ta pn lyak

    0

    0
    • kuks says:

      setuju dgn pendapat manis. sebelum ni mmg tak suka dkt cek ta. tp lepas dah tengok cekta lm mastrchef nmpk keikhlasan cek ta tu. dia tak fake ar..dia gedik pun, nampak natural bkn dibuat2. dah kalau org manja, mmg manjalah. tak kesahlah umur dah berapa. go cek ta..jgn give up. tak sangka cek ta pandai masak.hehe

      0

      0
  6. bunga says:

    meluat lah tgk cik ta tu…

    0

    0
  7. vivi says:

    Love u Rozita Che Wan..be strong and dun giv up so easily.. ;D

    0

    0
  8. mieoww says:

    umor pon dah dekat separuh abad..xkn la che ta xreti msk kan..seswaii ler ngn experience dia..tapi klu bab pakaian ms masak tu mmg aku nk termuntah..ngn bunga bagai..skirt lagi..alahaiii

    0

    0
  9. ewanshah says:

    Che ta ni memang seksi sket dalam masterchef..seksa mata menengoknya.. tapi dari segi sikap, tutur kata dan bakat memasak..memang tip top.. takpa che ta.. keep on cooking.. mungkin satu hari nanti insyaAllah bertudungla che ta ye. amin ya rabbal alamin..

    p/s- zain saidin jaga bakal bini hang elok2..

    0

    0
    • kambing gurun says:

      tp sya kurang berkenan Zain Saidin jadi bakal suami Che ta.. tahlah tak nampak pun mereka ni macam sesuai bersama.. tapi jodoh pertemuan tu kan di tangan Allah.. semoga Che Ta banyak buat solat Istikharah dulu sebelum ambil keputusan berkahwin…

      0

      0
    • Anonymous says:

      che ta xsuka mengata org..die sgt cool……..

      0

      0
  10. Anne says:

    “Ketika cabaran untuk membuat Bubur Lambuk saya dan Micheal Ang sudah bersepakat untuk terkeluar. Sayangnya hidangan saya masih diterima oleh pihak juri, saya dikekalkan dalam rancangan itu dan Micheal Ang pula terkeluar.”

    Okay ni lawak. gila statement xconsistent. bukan che ta xmasak pun ke bubur lambuk. michael dgn kencana je masak. Macamana hidangan dia masih diterima pihak juri plak.

    Samaada Che ta yang salah cakap atau murai yg pandai2 tukar statement pn aku tak tau. haha

    *ps: sy dah kurang benci che ta lepas tgk masterchef. hehe. go che ta dont gv up just yet!

    0

    0
    • yennn says:

      setuju ngn Anne.mmg statement ni lawak..
      kalau che ta nk keluar sgt,kenapa dia sebut benda yg betul apa bahan yg ada dlm bubur lambuk tu??ckp je lah yg tak de dlm tu..pastu masuk sessi penyingkiran.masak bubur tu..masa masak buatlah yg bahan xcukup…
      haihhhhh…

      0

      0
      • Anonymous says:

        kan die cakap die nak jadi top 5.

        0

        0
        • Aku Bukan Zain Saidin says:

          Sama macam aku. Aku tak pernah tengok citer yang che ta berlakon, terutamanya yang dia pegang watak utama (Kiah Pekasam),sebab selalu tengok iklan.
          Tapi dalam Masterchef Selebriti ini, aku suka tengok cara dia. Paling hebat dan menakjubkan, dok memotong, menumbuk kat dapur panas pun muka still maintain. Gile hebat!!!!
          By the way, che’ ta cuma berjaya jadi top 3 jer. Dah rezeki dia sampai situ untuk dana kan. Tahniah buat Syura yang jadi johan. Dan, Celina tempat kedua. (series terkejut)

          0

          0
  11. zeng saiding says:

    sygggg…kalau betul u nak kuar, nape u sebut bahan yg betul mase uji rase tu.. len kali, sebut benda yg x lojik contohnye dlm bubur lambuk tu ade letak kulit bawang putih ke, kulit bawang merah ke.. hohoho. Kalau u kuar aritu, leh kite kuar dating.

    0

    0
    • Anonymous says:

      che ta nk jadi top5 sebab dia nk buktikan yg dia memang tau masak. tu je. dah dpt top5 tu dia volunteer nk keluar dgn michael ang. sebab tu dia sebut bahan yg betul

      0

      0
    • miu miu says:

      I sokong u zeng saiding :-P

      0

      0
    • Rara says:

      Ha ah. Kelakar je Michael Ang teka ada ikan masin dalam bubur lambut. Comel sangat. Hehe

      0

      0
    • Rara says:

      Ha ah. Kelakar je Michael Ang teka ada ikan masin dalam bubur lambuk. Comel sangat. Hehe

      0

      0
  12. bedah jambu says:

    dalam master chef nie diaorg mmg diajar masak oleh chef yg PRO,jadi tk heran lah che ta tu buleh masak..apa lah sangat

    0

    0
  13. lagubestbest says:

    Rancangan masakan paling DRAMA dalam dunia. Ntah ape2. Semua rancangan realiti kalo masuk malaysia, mesti nak DRAMA wayy too much. WTF!

    0

    0
  14. Anuar Mustafa says:

    Teruskan Cik Ta… Kami suka Cik Ta dalam Masterchef Celebrity.. tanpa cik ta tak best citer ni. Itu adalah cik ta.. kita tak boleh nak kutuk2 dia.. lgpun dia kat dalam masterchef ni baik sgt.. dan sgt memberikan saingan hebat walaupun mcm2 org ngumpat dia. I Love cik ta, syura and celina…!!!!

    0

    0
  15. vee says:

    rezeki che ta la xkeluar..kalu xjadi juara masterchef selebriti at least top 5 tuuu..tp aku rasa this season dpt kat Celina..go celina go…:)

    0

    0
  16. weehuu says:

    shani ok ape? western boleh..melayu pun boleh..go shani!!

    0

    0
  17. mak dara gebu gebu says:

    che ta ni semua baik, mesra, xreti nak menyombong. anak2 dia pun dia jaga bek2, suma cerdik2 belaka,hat xelok cuma pada pemakaian dia ja la. sikit lagi da kawen minx suh zain teguq baik2 kot2 mana tau che ta tebukak hati nak berubah.

    0

    0
  18. alahaiii says:

    biar la org nak kata cik ta gedik pun..
    yg penting pandai masak n cantik.. suka tengok..
    cik ta, plss nangis lagi..
    comel laa..
    haha!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    pd aku la…kalau cik ta y terkeluar dh x best dah…takut nti rating jatuh…

    0

    0
  20. baby says:

    Che Ta,

    Jgn melatah dengan kutukan org,,diorang jelous tu..
    Sye suka tgk Che Ta kat Masterchef..Tal pnh miss pon show tu
    Harap Che Ta jd Juara..

    0

    0
  21. anon says:

    che ta okey je… tak de masalah pon dgn die.. pandai msk… cume yang tak best nye die seksi..tu je..bukan sbb die gedik.. tp seksi….

    0

    0
  22. MakJemah says:

    apapun aku tetap RIMAS dengan pakaian dan bulu mata pelesu kau tu yg TAK KENA TEMPAT..nak masak berpanas2 di dapur pun nak pakai mengarut2..skirt pendek bagai..tak tinggal bulu mata pelesu kau tu..sambil memasak??! oh please la rozita che wan..selalu aku rasa loya tgk kau..control cun tak kena tempat..rancangan PRIMADONA pun kau berjaya buat aku loya..seriously kau nampak PLASTIK!! umur dah banyak tu, agak2 la penampilan tu..jgn buat org MENYAMPAH..

    0

    0
    • bulu mata palsu, rambut palsu, makeup tebal, skit pendek(ni x berkenan), uptodated, kemas, manja, itu memng cek ta.. nak buat mcmner, dia tau org dok kutuk dia, tp apa dia buat? keep cool je, terus masak.. cekap memotong dan pembersih… aku memng suka dia dlm masterchef, lupa pasal keseksian dia yg melampau bila tengok kecekapan dan kelembutan dia.. bab seksi 2 doa2 jela moga dia berubah.. manusia kalo nk berubah dr baik pon boleh jadi jahat!

      0

      0
  23. qira says:

    suke tgk che ta dlm master chef..kalo die tak de tak best la master chef.berusaha che ta..

    0

    0
  24. APE JER says:

    Tapi apa yang aku perhatikan daripada awal episod sampai laa ni… dia x pandai nk kondem dan iri hati pda org len… pkir yg positif ajer… tol x? aku mula2 memg x bpe nk bekenan ngan dia ni… tpi tgok sikap dia yg sebenar dh jdi ske lak kat dia ni… tpi bab pkaian dan mekap tu harap dapat ubah pas kawen nnti ye che ta… semoga berjaya…

    0

    0
    • jawemari89 says:

      betol2, aku sokong, die macam dalam dunia die sndri.haha. aku suke org macam ni.. xbanyak bunyi..

      0

      0
  25. che ta plastik surgery says:

    aku 1st ke ni???yahoooooo!!!!!

    0

    0
  26. Tak minat che ta says:

    walaupun tak minat che ta..aku xtau nape..tp aku dh stat minat die..aku rs die xfake..part paling aku suke, tp kali die ckp bahasa kedah, x control…ade stengah org ctrl dr cakap pelat negeri, tp x high class le kan…

    0

    0
    • Ostrich8Kaki says:

      aku plak tak berapa suka bila dia cakap ikut lohgat negeri..untuk cakap harian, tak kesah laa..tapi bila dia cakap loghat kedah dalam rancangan primadona, pada aku itu kurang professional..sbb penonton bukan di kedah saja..dia kena bijak fikir..bukan lah aku bg comment mcm ni aku menentang loghat kedah, tidak..aku pun ada family dok di kedah..cuma dalam konteks penyiaran dan sebagai pengacara rancangan, che ta atau sesiapa pun tak boleh nak buat mcm tu..lainlah kalau tajuk rancangan “mai pi kedah” or “singgah nogori sembilan”..etc..

      0

      0
  27. nz says:

    aku tgk mstrchef sebab ade che ta.suke sgt tgk die.mase nangis serius mmg comey ,mcm ade iras2 tok ti pulak.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Gi follow keek video michael ang… jawapan disana

    0

    0
  29. Natasya says:

    Che ta ni memang cantik dn pandai memasak pulak tu. Dri mula saya tengok masterchef dia tk pernah nak mengata orang atau iri hati dngn orang lain. Lgi satu dia sangat pembersih dn sentiasa cantik aje. Tanpa che ta tk best lh nk tengok masterchef. Semoga che ta dapat masuk final.

    0

    0
  30. man jer says:

    iklan last tu nara ckp.. MAKIN CANTIK KAN VANIDA IMRAN?.. a’ah .. makin cantik bila di potoshop!!!

    0

    0
  31. nana says:

    suka kat cik ta..cool saja kat dapur.tak macam sesetengah artis lain..kepoh

    0

    0
  32. maya meira leyana says:

    trserlah ketuaan cikta klau tgk gmbr kt ats tu…da senja x ssuai lg dah nk jdik budak kolej umo 21 ok klau wtak mak2 ank skola mnengah ssuaila kot xp zain msh lg ssuai blakon wtk budak remaja kolej so cikta jgn nk pki pkaian yg kunun2 remaja sgtlah pki ikot umo la ye ai yg umo 22 pon da rse tua nk pkai dress bunga2 nk pki cekak bunga pink2 ohhh tidakkkk…

    0

    0
  33. norish lyana says:

    Hari tu saya nampak che ta dan zain kat paviliion. Cantik sangat che ta, tak nampak tua pun. Muda je nampak dia. Saya tengoklah dia dekat2 memang cantik sangat. Tak nampak tua pn, nampak muda aje. Lebih cantik lagi dari dalam tv. Mekap dia pn simple aje. Takdalah keterlaluan.

    0

    0
  34. ?che ta says:

    Suka che ta dlm masterchef…dulu xbpe suka dia..tp skg suka sgt sbb dia pembersih..kms je dia wat keje..dia nmpk lembut..love che ta..

    MAafkn sy ye che ta dulu xpnh suka che ta..but now xdah.. :)

    0

    0
  35. ?che ta says:

    Suka che ta dlm masterchef…dulu xbpe suka dia..tp skg suka sgt sbb dia pembersih..kms je dia wat keje..dia nmpk lembut..love che ta..

    MAafkn sy ye che ta dulu xpnh suka che ta..but now xdah.. :)

    0

    0
  36. ?che ta says:

    Suka che ta dlm masterchef…dulu xbpe suka dia..tp skg suka sgt sbb dia pembersih..kms je dia wat keje..dia nmpk lembut..love che ta..

    MAafkn sy ye che ta dulu xpnh suka che ta..but now xdah.. :)

    0

    0
    • Sekali Dahlah says:

      ?che ta, ko nie kenapa? Post berkali2 macam teruja beno gamaknya..

      0

      0
      • kuks says:

        hahaa kelakar. aku rasa bukan ?che ta diatas teruja beno. tp maybe sbb dia tak nmpk komen dia keluar lepas refresh page. tu yang post sampai berkali2. actually komen masuk, tp lambat sikit bkn on the spot terus keluar kan.cuba cek

        0

        0
  37. sayexpropa says:

    hey3 . since aku ni tgk mastercep dari awal , seriously , aku suka watak che ta , yg rilex gile, x banyak bunyi, x emotion terlebey macam si enot tu , x fake , seriously aku suka che ta since die masok masterchef, n the best one opkos la michael ang, xde die bosan kot, tapi season ni mmg best, season 1 tu bosan sket ,yg ni terbaek:) season ni okla , ade watak marilyn monroe, ………………………………….. “anakderhake”..oops! .ngeh3:) gogogo che ta!!!! luv u!

    0

    0
  38. Mas says:

    Final memang dh tahu ke? Syura juara ?? Malas la nak tengok….. Dah bocorrrr

    0

    0
  39. zarina says:

    Aku pn pernah nampak che ta dan zain kt klcc. Betullah dia memang cantik sangat. Muda je nampak. Tk sombong baik je layan peminat. Kat dalam masterchef pn dia suka melawa. Yg penting dia pembersih, sentiasa cool je bila memasak dan tak pernah mengata orang lain.

    0

    0
  40. hazy says:

    aku malas nk tgk masterchef thn ni…mengarut..drama semata2…tmbh2 che ta..menggedik x habih2..dah msuk tu pun wakil kpd badan kebajikan..kumpul la duit utk badan tu..yg dok menggedik nangis bagai utk apa?
    lagi satu..dah tau org dok mengata…masak pakai bulu mata tebal la..pakai rambut palsu la..dah tu..buat jgk pe hal..?? pastu nak mengadu plak kt tv…hishhh…tah ape2…

    0

    0
  41. Alisya says:

    syura ke juara???
    aku ingat celina yang menang….syura jadi ketua pun failed ..westernd pun tak leh masak…asyik2 ayam masak merah dia jerrrr….tak puas hati la dia jadi juara..

    0

    0
    • Anonymous says:

      laaaa,syura ke yg juara?aku ingtkn celina…betul tu apa yg kau ckp,hurmmm,xnk lah tngk dh x best syura jadi juara.

      0

      0
  42. yna macaspac says:

    salam semua…

    saya bukan lah peminat che ta tapi saya agak simpati pada dia bile setiap cerita dia yang dikeluarkan dalam mana2 laman blog or internet mahupun televisyen, semuanya nak diperbesar-besarkan..

    mungkin dari segi luaran, nampak yang dia agak tergedik n mengada2.. ye la kan… masak pun pakai make up tebal, bulu mata n rambut palsu… tapi ape la hak kiter untuk judge orang dengan hanya bersandarkan fizikal… mungkin juga dia seorang yang baik hati… kita bukan sesiapa yang tau ape yang dia rasa saat ini….

    saya bercakap hanya berdasarkan ape yang saya baca daripada komen2 entry yang lepas2… kiter manusia ni xde yang sempurna… sian lah sikit kat dia….

    0

    0
  43. angelo buenavista says:

    Salam…

    Saya hanya nak beri pendapat…. Ikhlasnya, saya bukan la seorang peminat Che Ta tapi saya agak simpati dgn dia bila setiap entry ataupun cerita yang berkaitan dengan dia, pasti ramai yang mengutuk… Pernah tak kiter terfikir ape perasaan dia ataupun family dia bile baca komen2 semua 2…

    memang pada azalinya kiter nampak Che Ta 2 agak gedik n mengada2… kalau nak fikirkan logik, kenapa mesti nak pakai make up yg tebal, bulu mata dan rambut palsu masa memasak kan….? tapi, siapalah kiter untuk judge dia??? x salah bagi pendapat tapi ade lah limitnya…

    kiter semua hanya manusia biasa yang x pernah lepas daripada melakukan kesilapan.. ape yang perlu, tegur la dengan bijak tanpa mengguris perasaan…

    0

    0
  44. AKU BKN PEMINAT CHE TA says:

    salam…

    che ta mmg cantik,body mmg cun.. sy selalu berurusan dgn dia bila ada event kat tempat keje nie.. dia xmengada mana pun,ada masa dia tegas & kelakar terutama bila ckp lorat utara.. just nice la utk diri dia.. biar lantak la dia nk bulu mata palsu ke,baju skirt ke,itu hal dia.. yg nak masak dia bkn bulu mata dia.. so far juri pn kata mmg mskan dia sedap,so sedap la tu.. sblm masuk pn,diaorg mmg belajar dgn chef2.. so bkn la buta dapur sgt.. pape pun go on che ta..

    0

    0
  45. BULU MATA says:

    Bagi aku Che Ta yg menampakkan MasterChef Selebriti ni betul2 ada nilai SELEBRITINYAA!!! kata selebriti kan,takkan nak pakai biasa2 je..Mesti laa menampakkan kauu tu seorng SELEBRITI..jgn laaa SELEBETriti jee..=__=

    0

    0
  46. inchik puyu says:

    Apa la yg nk kecoh sgt pasai pakaian che ta kat dapur masterchef tue, rancangan tue kan masuk tv xkan nak pakai baju kelawar nak masak pulak.. lain la kalo kat rumah.. itu pun nk kecoh.. aku tngok che ta masak ok je.. chef yg rasa sedap ke x.. xkan la masakan sedap chef kata x then nk singkirkan.. cubala berfikir guna akal yg waras.. apa2 pun.. go che ta.. (walaupun aku x minat sgt pun kat dia)

    0

    0