Written by AbangNara | June 22nd, 2012

Nampaknya pertelingkahan antara Neelofa dan Anzalna hanya akan dapat diselesaikan di mahkamah. Hari ini, Anzalna memberitahu Berita Harian yang dia tidak akan menjawab notis tuntutan Neelofa sebaliknya sudah bersiap sedia dengan bukti jika Neelofa berkeras untuk membawa kes tersebut ke mahkamah.

anzalna lofa

Namun begitu, Anzalna masih berharap dengan campur tangan SENIMAN, masalah ini dapat diselesaikan di luar mahkamah. Kata Anzalna:-

Kalau Neelofa berkeras nak bawa kes ini ke mahkamah, silakan. Ini kerana saya sudah bersiap sedia dengan bukti. Atas nasihat SENIMAN, saya tidak akan membalas notis diberi. SENIMAN mahu membantu menyelesaikan masalah ini. Jadi saya akan serahkan kepada SENIMAN untuk menguruskannya. Malah persatuan itu ada peguamnya sendiri. Apabila tarikh sudah ditentukan, saya akan kemukakan segala bukti yang ada. Saya sudah bersedia cuma dimaklumkan SENIMAN masih belum bertemu dengan Neelofa untuk mendapatkan tarikh sesuai.

inNara berdoa agar campur tangan SENIMAN akan dapat membantu menyelesaikan pertelingkahan ini di luar mahkamah. Tak berbaloi sungguh rasanya menghabiskan masa turun naik mahkamah untuk perkara yang dapat diselesaikan dengan berbincang. Diharap Anzalna dan Neelofa berfikir sedalam mungkin sebelum membuat keputusan yang mungkin boleh menjejaskan karier mereka.

rc

Peluang untuk berhari raya dengan Philips Home Theatre yang serba baru sudah tiba. Hanya perlu apply untuk Citibank Ready Credit dan salah satu daripada 600 unit Philips Home Theatre ini mungkin menjadi milik anda. Pasti hari raya anda nanti akan lebih meriah.

rc
Untuk anda yang memang sudah mempunyai Citibank Ready Credit, 100 Sharp Aquos 40 inci LED TV bakal menjadi milik anda. Hanya perlu gunakan Citibank Ready Credit anda dengan minimum RM100 untuk 1 penyertaan. Promosi gila hebat ini akan tamat sehingga 31 Julai 2012. Untuk maklumat lanjut, layari laman web Citibank sekarang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

196 responses to Saya Sudah Bersedia Untuk Jumpa Neelofa Di Mahkamah – Anzalna

  1. saje suke2.. says:

    ape lah nak jadi… byk benda lain yang boleh korang wat daripada benda2 yang x berfaedah nie..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko dh approve permohonan siti khadijah ke belum kelab tak suka neelofa?

      0

      0
      • X SABAR NAK TAU CERITA SETERUSNYA…..

        0

        0
      • seperti yg dijangka, komen dari kelab tak suka sengal dan pembenci Neelofa yg bebal didelete lagi kerana fitrahnya kelab bodoh ini tak memberi sebarang makna.

        jadi ingin saya membuat kuiz untuk ada semua sekali lagi.
        Sila “LIKE” if anda suka Kelab Tak Suka Neelofa
        Sila “DISLIKE” if anda tak suka Kelab Tak Suka Neelofa
        Sila “LIKE” juga kalau anda rasa Kelab Tak Suka Neelofa ialah kelab terbodoh dalam sejarah dan patut kena delete

        Keputusannya sebentar lagi………………………………………….

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        yg sokong anzalna ni semuanya peminat bitch tua fazura. bg arguments mcm bangang sbb mmg selayaknya peminat2 bodoh tahap2 tak pass SPM ni meminati bimbo fazura yg tidak berpendidikan.

        0

        0
      • makan taik belake la wei. bahahahahaha

        0

        0
      • Syuhada says:

        salam semua…
        selamatkan bumi kita dgn neelofa? selamatkan juga blog nara ni dgn anasir2 teh returns yg entah apa2 entah ni.. komen semua mcm komen syok sendiri.. aku one of penyampah dgn komen korg kt sini.. sapa shirott? sape skrillex? sapa kim kardashians? sapa inzalna? sape ntah sape2 yg korg sebutkn tu bkn nya relevant dgn entry.. tak pyh la taksub sgt dgn komen korg yg kekdg berbaur lucah dan buat org menyampah.. nk melucah, meroyan atau apa saja ini bkn tempatnya.. ini blog umum dan komen perlu ada hemahnya.. jgn kerna taksub dgn puak korg semua komen pun korg nk kondem.. tq..

        0

        0
      • meh la pompuan..kita jumpa..ingat aku takut ke hah!

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku dh mcm ckp sensorg sbb komen kelab tak suka neelofa kene delete. muahahahaah kesiannn komen kene delete! ahahah

        0

        0
    • Anonymous says:

      what she said je, xyah had. ahahah ohmyenglish betul.

      btw since bila yg neelofa gertak2 lepas tu? dia bg statement skalii.. mana de gertak2??

      0

      0
    • Kurus says:

      maksud anda..yg sorang lagi tu bukannya berani kerana benar bila minta bukti?

      0

      0
    • kelab komen selalu kene delete says:

      mmg la 10A tu pandai, dah tu klu10E yg pandai, kenapa ko x marah JPA xantar ko belajar oversea sbb ko ade 10E?

      0

      0
    • Anonymous says:

      anzalnaa, ckp omputih sket, rindu nak dgr accent org asli kau. hahahah

      0

      0
    • Siti Khadijah Binti Hishamuddin says:

      akak anon jahat!hai abg kelab..abg kelab sihat?abg nara siti taknak tanya sebab abg nara delete komen siti aritu auw.. :)

      0

      0
    • pendekar bujang lapar says:

      teringat citer Allahyarham Tan Sri P. Ramlee (Labu labi)

      ini kepala bapak kau, yg ni kepala bapak aku, kalu ko brani ko pijak la
      hehe..

      0

      0
    • kelab komen selalu kena delete says:

      siti khadijah, baik ko join kelab aku je, kelayakan 10E je x susah. aku kelab franchise bawah kelab tak suka neelofa, mmg khas utk bdk2 yg fail spm. nak join x?

      0

      0
    • Mana kopab yang suka duk atas tu? Kalau tak dopopat jam mengadap bn. Skrillex pun tiada juga, agaknya beliau meneGINzal… fap-fap..fap.. aaahhhh…

      0

      0
    • Anonymous says:

      ok cuba try bg kesalahan tajwid,nnt aku betulkan. ahahaha.. dh x pandai tu belajar la, jgn bukak cerita lain, rilekss laaa, grammar x betul pun x semestinya bodoh, at least mencuba ye x?

      yg ko nak benci2 sgft kenapa, tu semua mainan syaitan, bwk2 mengucap.

      0

      0
    • Anonymous says:

      aahahah komen ko pun kene delete jgk siti? sesuai la join kelab2 di atas.. ahahaha.. teruk betul abg kelab ko ni, sampai sudah x jwb soalan ko nak join kelab dia, mcm bagus jee.. sombong!

      0

      0
    • anzalna poyo says:

      alaa anzalna tkde bukti benarnyer…
      klo ade po cam tk bleh tunjukkan itu slh lopa…
      sajek gertak jom g mahkamah..klo x kite biar seniman selesaikan..nanti klo lopa ajak g mahkamah smue salahkan lopa…kate balagak..alih2 konon2 anzalna yg baek..padahal same jek…tetongek sane sini jgk..

      0

      0
    • Anonymous says:

      baiklah abg shirrot, jom kita mengeteh returns dulu! eh ROS tu ape pulak???

      0

      0
    • Anonymous says:

      eh ko ni mesti si trengkas hari tu kan? aku dr hari tu tanya po tu apa? klu ade po tu menatang ape?

      0

      0
    • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

      ingtkn pontianak yg duk kt bwah pokok pinang tu, rupanya alzalna, ish2….org suruh pkai tdung x nk…kn dh berserabai rambut tu di tiup angin muahahahaha, cpat2 lh selesai kes nie oiii…tunjukkan lah segala bukti yg ko ada….aq dh meluat dengar nama ko dgn loopak :P

      0

      0
    • Pengerusi Majlis Kenduri Doa Selamat Untuk Anzalna says:

      Jom kita main kuiz nak tak semua?

      Sila “LIKE” if anda suka neelofa
      Sila “DISLIKE” if anda tak suka neelofa

      Keputusannya sebentar lagi………………………………………….

      0

      0
      • Pengerusi Majlis Kenduri Doa Selamat Untuk Anzalna says:

        Woooooooooowwwww.. Jemput la dtg kenduri Anzalna selama 44 hari 44 malam ye semua!

        p/s : mari kita tambah kn bilangan kenduri!

        0

        0
    • Anonymous says:

      isk isk u dont even know how to read? when did i mention u ‘bodoh’, i said if u’re wrong it doesn’t mean u’re stupid. wth? ok sgft is a typo, i type too fast too furious i guess. so anything else benci?

      don’t keep hatred too much in your heart, it ‘kills’ u slowly, recite syahadah pls. tq.

      u are most welcome to correct my grammar, we are all in the process of learning. if we don’t make mistakes, we wont learnt.

      0

      0
    • Anonymous says:

      lagi satu, jgn busuk hati dgn org, nnt diri sendiri malu. jgn berlagak tak tentu pasal, nnt makan diri sendiri.

      0

      0
    • pasni kita tubuhkan kelab delete blog NARA.biar blog ni kita yg punya says:

      AYUH adik abg kakak2,semuanyaa…

      sesapa nk join kelab pakat ramai2 delete blog nara?..memandangkan si nara ni manjang duk deletekan komen2 kita,kita delete plak blog dia.abih citer.

      >maka meraunglah si nara kerana hlg punca rejeki..kui2x…waktu tu,disaat nara dah sengkek,adik lopak dia lgsg dah tak pandang si nara lg.huhuhuuuu.adik lopak kata:euwwww..NARA dah xde kepentingan utk i okayyyyy.baik i goda blogger oh bulan plakss…cau cin cau..!!!

      0

      0
    • kelab komen selalu kena delete says:

      aku x setuju, klu delete komen nara, mcm mana kelab2 seperti aku nak hidup? kita perlukan blog nara untuk menaikkan nama kelab kita, betul x kelab tak suka neelofa??

      0

      0
    • Zed Zaidi says:

      Sabar-sabar semuaaaa..

      Nara.. Kamu ni kenapa? Kan saya dah twitter kamu tempoh hari.. Benda macam ni boleh menimbulkan perbalahan sesama kita.. Kamu nak Malaysia dijajah oleh Singapura? Saya nak kamu melaporkan diri kamu di pejabat SENIMAN saya.. Jangan lupa bawa permit blog kamu ini juga..

      Pengomen-pengomen semuaaaa..

      Kamu semua jangan bergaduh sesama sendiri.. Rakyat didahulukan, pencapaian saya untuk selesaikan kes ini pula diutamakan.. Ingat semua.. Permit kita komen di sini kamu semua dah update kat saya ke belum ni?????

      p/s : Nara, jangan lupa jumpa saya bawa ole-ole berbentuk jam tangan aigner yaa.. Saya kan Presiden Seniman Malaysia.. :)

      0

      0
    • Anonymous says:

      haaa sejak bila nak komen kat sini kena ada permit abg zed zedi! ahahahahahah

      0

      0
    • MANAGER KFC says:

      hahahaha Zed Zaidi.. nara weh… abg zed nak jumpa ko la.. siap soh ko bwk jam aigner lg.. x salah kalau ko bawak nara oooiiiii.. tok kepentingan blog ko jugak.. ko kn pembodek tegar!

      0

      0
    • KELAB ORANG PUTIH says:

      putihnya anzalna ni..anzalna dgn neelofa siapa lg putih ek?

      0

      0
    • reply to benci sangat dah ni says:

      tell u e truth, ur english is aint that good. ur tenses, subject verb agreement are like unforgivable. dont get mad when someone tries to correct you. never use google translate. use dictionary.

      0

      0
    • macamana ni encik Zed? mereka taknak bersemuka seperti yg dicadangkan encik. kita nak mereka berbaik2. terpinga tertanya saya.

      0

      0
    • Benci Sangat Dah Ni says:

      For reply to benci sangat dah ni, I don’t get mad when someone tries to correct me. I know I ain’t that perfect, I’m still learning. Thank u, i do have dictionary at home. Subject-verb-agreement & tenses? Oh well, your abbreviation isn’t that good & really really worst. And it was unforgivable too. Your english teacher will cries if he/she read yours. What do you meant by “Is ain’t that good?”

      Ain’t is standing for : Are not, am not. So what’s the point you put IS before ain’t? :)

      now tell me where my unforgivable tenses & subject-verb-agreement. I want to know & I would glad to learn from u. I’m poor in english :( So i seek for help from a professional english translator like u :) please, I am glad if u can teach me.

      Kita belajar english hari ni ye readers :D ramai sangat english teacher nak ajar ni hiks! padahal salah dekat “she had said” je, tapi itu pun org2 ni nak kecoh sangat sampai keluar subject verb agreement apa semua :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku pun x pandai sgt benci, jgn marah klu ada org nak ajar, ckp tq je. huhu

        x sia2 abg naka promote citer ohmyenglish.

        0

        0
      • abu says:

        “your english teacher will CRIES?”
        “What do you MEANT?”

        0

        0
    • EnglIsh lecturer says:

      “I got wrong in my grammar isn’t it??” Tu pon dah salah la!!-_- It’s suppose to be: I made a mistake with my grammar. Ohmyenglish..Org laen betulkan nk tlg kau..dr ingat betul tp salah..ni la org melayu.pastu ckp dia reti betulkan tajwid ke??egooo!!!

      0

      0
    • Saya pun ada kuiz untuk ada semua?

      Sila “LIKE” if anda suka Kelab Tak Suka Neelofa
      Sila “DISLIKE” if anda tak suka Kelab Tak Suka Neelofa
      Sila “DISLIKE” juga kalau anda rasa Kelab Tak Suka Neelofa ialah kelab terbodoh dalam sejarah dan patut kena delete

      Keputusannya sebentar lagi………………………………………….

      0

      0
    • ................................. says:

      English Lecturer.. Biar la dia.. Dia slh pun bkn duit kamu yg dia minta.. Dia nak komen apa pun biar la dia punya suka.. Kamu jaga siswa / siswi kamu sudah ler..

      Benci sgt dah ni.. Ko jgn lyn pak anon dan mak anon kat sini.. Kalau ko lyn mereka ni menjadi2.. Mereka mmg suka kondem komen org kat sini.. Nak raih perhatian tp selalunya tak pernah nak jadi.. Mereka dahaga kan perhatian pengomen2 di sini kan semua?

      0

      0
    • Reply to benci sangat dah says:

      Teacher will cries ( after ‘ will ‘, verb msti gune root word)
      I thought u say (pt) said
      I would BE glad
      I’m just misunderstood (i misunderstood)

      0

      0
    • hi fan benci sangat dah ni, ko bodoh!

      i mean, seriously. ko bodoh.

      p/s: aku pun tak sokong mana-mana parti tapi argument ini adalah bodoh.

      0

      0
    • Who Cares says:

      OMG like, shut up will ya? You people obviously don’t use the right English so why don’t you take time outside of your sad little online world and start signing for English classes. And stop with the hating, it’s not like we know either Lofa or Anzalna personally. We DON’T KNOW them. We’re merely outsiders in this situation. Who knows if they’re complete bitches or saints? Stop hating please it’s disgusting to read your comments! BTW my English is better than y’ll. SUCK ON THAT!

      0

      0
      • Anonymous says:

        yelah ur english is better than everyone else, ure good in bragging too. too much riak i guess.

        0

        0
    • Benci Sangat Dah Ni a.k.a Suka Sangat Pembaca BN yang sangat caring & awesome :), the thing is anda ambik argument anzalna dan neelofa ni so seriously,
      i can’t think of words to say, any good words, other than,…. you guys are full of shit.

      tolonglah, you’re just wasting your time here. macam tak cukup Attack of The Show dan Olivia Munn.

      by the way, it’s a track by Mouth of the Architect called “Hate and Heartache”.

      I don’t have to tell you things are bad. Everybody knows things are bad.

      0

      0
    • ouh, fret not Kelab Tak Suka Neelofa Mohd Noor. it’s intentional. saya suka support kelab yang bongok2. sapa yang tak nak terima thumbs up bertubi2. hati berbunga. :)

      0

      0
    • English lecturer says:

      Benci sangat dah ni:Mane wujud “really really worst”???? Who taught you that?It’s “really really bad/awful”.Your english teacher will CRY not CRIES..an english teacher is singular not plural. What do you MEAN not MEANT? -_- sepesen dgn anzalna xreti english.pastu nk marah2 org laen yg betulkan kau.-_-

      0

      0
      • english lecturer konon says:

        english lecturer ni mmg pesen tak paham bahasa ke? dia dah mintak maaf kan? ko apesal? dia dah mengaku kesilapan dia kan? apasal dengan kau ni? pastu tak habis2 nak ‘down’ kan dia lagi. dia dah mengaku silap dia kot hee bangang juga lecturer macamgini -______-‘

        0

        0
      • adik english lecturer says:

        padan la muka dia, sombong x abis2, yg ko ni nak bela dia, ko pun mesti ckp omputih mcm anzalna kan? benci sgt dah ni, pegi masuk klas, teruk sgt english ko! memalukan!

        0

        0
    • lu ni lawaklah, beb. kalau beautifulkelantan dah lama dah kawe tok sero dalam page ni. now, don’t take advantage of this process, you might have to digest a blade made for your ass to fade.

      0

      0
    • anakayam says:

      ….BERLAGAK GILER YANG BAJET TERERR ENGLISH…..PUIIIIIIII…

      p/s cakap melayu sudahh…hahaha

      0

      0
      • ko bodoh english. nampak sangat bahahahaha

        p/s: pelajaran itu penting. jangan salahkan orang lain kalau tak faham sesebuah perbincangan.

        0

        0
      • Anzalna bajet english bagus says:

        Ni mesti tak tgk ohmyenglish..tak wujud la ‘terer’ english..bwahahahaha terima kasih kerana menceriakn pagi ku!by the way,anzalna’s english is bad!If you guys watched Melodi last week,you would know that she THINKS she’s good in english but she sounds like an aboriginal.hahahaha

        0

        0
    • Anonymous says:

      Bagus la topic kali ..ohmyenglish..sy bole blajar inglish di cni jerre..oh korg ni xpyh la gado2 sbb retis ni..nk gado g gado pasal kekejaman kt palestin tu ke berbaloi la jgk..ni x,nk bertekak sbb dorg.aishhhh!!

      0

      0
    • hal kecik pun nak gaduh mcm tak ada benda lain yg nk buat..hoi~…SAYA SEBAGAI HAKIM INGIN MENEGASKAN SIDANG MAHMAKAH DI TUTUP SERTA MERTA KEPADA NEELOFA DAN ANZALNA KERANA BANYAK KES2 NAK DI SELESAIKAN..hoho..~kan best lau kat mahmakah hakim tu kata kat dorang begini!!kan….kan…??

      0

      0
    • mama_alya says:

      sokong!!! acting x seberapa harap publisiti mcm nilah yg dpt msia kenal muka2 depa.tlglah artis msia ni zed zaidi…….teringat cite parut ashikin ..best kak erra.

      0

      0
  2. menternak lemak says:

    habisla ko lofak… lofa ni mmg teror cover pangai die…pmpn murahan..

    anzalna aku bkn sokong ko tau..ko pun smeeeee

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko lagi murahan dr dia!

      0

      0
    • Anonymous says:

      hoiii kipas susah mati neelofa tu org lain, aku org lain. jgn menfitnah di hari jumaat boleh x? ade aku suruh ko tgk aku ke. benci2 ni amalan setan. berdosa ko tau. isk isk iskk..

      0

      0
    • leman lambung says:

      abislah karier ko lpas ni lopak.nona pun kena tendang lpas ni lah lopak.sokong anzalna.org yg ada PHD ni elok dinyah kan terus.padan muka.

      0

      0
      • lobak says:

        xbaik kita mengejek2 nama org lopak la, lofak la.. berdosa. dulu ustazah kat sekolah x ajar ke?

        0

        0
      • ...................... says:

        ye la lobak.. ko plak x ejek nama ko sndiri ke? lobak binti ape yea?

        0

        0
      • lobak says:

        nama aku lobak bin karrot. nama ko plak ……. bin ape? bin !!!!!! ke ??????

        0

        0
      • tapi rating Nona naik lepas ada Neelofa terutama di kalangan penonton lelaki. and btw, hi leman lambung, ko bodoh

        0

        0
      • leman melambung lambung says:

        rating naik sebab mereka tak sabar2 nk tgk keseksian dia ade ler..

        0

        0
      • fafau says:

        errrrr.. bukan rating NONA naik sebab aku ke? aku kn lagi popular.. menang abph pun dah bertahun2 lamanya.. :)

        0

        0
      • hahaha. fafau. kamu bodoh. tak ikut perkembangan. dah sah sah masa Nona naik kat Twitter, Neelofa pun naik sekali. and btw fafau, masa gemilangmu sudah over there. nun sana, kat deserted island.

        0

        0
      • fafau says:

        kalau zaman aku dh over kenapa aku still menang anugerah bintang popular?

        PENYAMPAI BERITA PALING POPULAR
        PENGACARA TV PALING POPULAR

        sesiapa yg ko ckp tu ada? baru setahun jagung dh mcm2 rupa.. aku yg dah zaman ko kata over pun still disayangi TV3.. dia ada?

        0

        0
      • fafau says:

        *PENYAMPAI RADIO PALING POPULAR

        PENYAMPAI BERITA tu next year pula.. makin mencurah2 rezeki aku walaupun org lama dr mereka yg org baru tu.. popular kontroversi blh lerr..

        0

        0
      • PENYAMPAI BERITA PALING POPULAR?????

        ingloriously basterdly speaking, bahahahaha. busted bin bahalol.

        0

        0
      • fafau says:

        ok la tu.. drpd org tu suam2 kuku x laku.. at least aku menang di hati peminat.. drpd org tu dikeji peminat ade la..

        ohhhh…lihat la dunia.. :)

        0

        0
      • itu pada perspektif kamu saja. Neelofa adalah ratu di hati masyarakat. dia dapat 10A. dia role model bagi remaja.

        0

        0
      • fafau says:

        ratu? ratu kontroversi blh ler.. aku yg tanpa 10A pun menang jgk di hati masyarakat..

        0

        0
      • fafau says:

        pokok pngkal jaga peribadi dan tingkah laku.. jgn dah pandai nk pandai kn lg dgn hanya berlandaskan kontroversi.. :)

        0

        0
      • Fafau, kenapa nama kamu macam orang bodoh?

        Betul cakap kau Anonymous, fakta yang kau bagi tu betul. Isabell aka Shirrot yang menyamar jadi aku tu. Ni aku baru jer masuk tengok blog ni hari Sabtu, petang. Semalam last pukul 6 petang.
        Tapi takpe. Aku rasa aku dah menang, aku puas. Sebab apa aku kata aku menang? Meroyannya Isabell tu tanda kemenangan aku yang dah berjaya buat dia jadi hilang akal. Lagipun kau pun perasan perbezaan antara aku dengan Isabell biar pun guna nickname yang sama. Isabell tak pandai buat lawak. Dia cuba nak buat lawak tapi keras.

        p/s: lepas ni confirm dia copy paste ayat aku ni.. aku tak heran dah..
        Thanks Anonymous… :)

        0

        0
      • fafau says:

        ada aku kisah ko kata aku bodoh?

        ada aku kisah ko masuk blog pukul berapa?

        tp aku kisah sbb komen ko mmg tak lawak pun.. bukan takat keras jer tp dh mmg hancoooor lebooor org perak kata..

        hanya pak anon dan mak anon ko jer yg bergelak riang ria dlm ni dgr lawak yg dh mmg bodoh ko tu..

        0

        0
      • Anonymous says:

        fafau ko bodoh sbb ko take serious komen atas. ahahahaahah bodohnye, sama bodoh mcm komen yg kene delete!! fafau kuruskan peha plssssss ahahahaah

        0

        0
    • Anonymous says:

      salah!!!, aku tukang gelak kat komen yg kene delete kat semua entry neelofa… hahaha.. kipas kipas udang dh x sedap, cuba try kipas jalen pulak.

      lagi satu, bukan specialist, especially.

      specialist pun boleh!!! specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist specialist.!!!!!

      maaf kerana gelakkan ko. ahahahahahahahahahahahahahahaha

      0

      0
  3. Sshh says:

    sy sokong anzalna..lawan jgn x lawan..

    0

    0
  4. mami jarum says:

    malu je la gaduh2 ne…menjejaskan karier???haha ok r tu jejaskan karier aBG nara oit xdela depa ni nak belakon..bukan satu pekerjaan yg baik pun..belakon pegang sana sini,dedah sana sini,karier apakah????kalu jejas pun diorg cri keje len..insyallah keje yg lebih bagus dr belakon ni…
    p/s abg nara suke x anak abg nara jd pelakon??digelar seniman??

    0

    0
  5. ahli sihir says:

    tak sabar aku nak tunggu apa jadi..haa,nak sangat bergaduh. berlakon pon tak seberapa.

    0

    0
  6. STALKER NELOPA says:

    weh korang dua ni.. tak abis abis lagi ke nak propaganda?

    sudah2 la tu.. dah la korang retis baru..
    tak kemana pn saman menyaman ni…
    semakkk~!!!

    0

    0
  7. meen says:

    best woman win hahaha

    0

    0
  8. kak mai says:

    kadang2 ada bagusny juga zed zaidi

    0

    0
  9. anzalna & neelofa si tonggek says:

    apa-apa jelahh…malas nk dengar itik2 ni bergaduh…

    0

    0
  10. kucinghitamkakipanjang says:

    ohhh ohhh,,, shah awak ade facebook….

    0

    0
  11. anzalna & neelofa si tonggek says:

    ape2 jelah itik

    0

    0
  12. dak manis says:

    Glamor kau artis malaysia..

    0

    0
  13. miss s says:

    dua-dua kontroversi je lebih. berlakon entah kemana,

    0

    0
  14. Anonymous says:

    alahai… mse Dewi Remaje bkn men baek.. tgok je le kat album Anzalna tu…

    0

    0
  15. aku says:

    gambo atas tu cam mak lampir…

    0

    0
  16. orked says:

    plok doh..gocoh2..mano cikgu disiplin zed zaidi ni…bagi penapar so sore senyap lake..

    0

    0
  17. N says:

    u olls ni kan gado2 je taw!

    0

    0
  18. akus says:

    elok la selesaikan kat luar..abis crita….

    0

    0
  19. noura.zh says:

    sudah2 la bergaduh tu….tak lama lagi dah nak bulan puasa.

    0

    0
  20. limau says:

    entahlah, lama2 macam pelik plak cerita ni… takut yang betul tu salah yang salah tu betul… sudah2 termalu sendiri… terkantoi sendiri… kita kalau tutup aib orang InsyaAllah di sana Allah akan tutup aib kita… ingatan utk semua dan diri sendiri ..saya pernah alami di fitnah, orang cakap saya busuk hati…suka putar belit cerita.. tp xpe saya diam.. saya tak aktif facebook.. tutup terus sebab terlalu sedih… kawan makan kawan.. tp alih2 orang yg sebar fitnah tu datang minta maaf kat saya setelah dia sendiri terkantoi dengan perangai dia yg sebenar.. Allah Maha Besar…

    0

    0
    • kasturi says:

      tulah harap2 apa yang anzalna perjuangkan ni betul dan niat hanya nak menginsafi dan memperbetulkan hati kawannya yang sudah tersasar jauh… bukan nak menjatuhkan ye… semoga dapat diselesaikan dengan cara yang berhemah… cuba lihat contoh Dato Ct and dato Sharifah Aini… 6tahun naik turun mahkamah alih2 bermaafan akhirnya… kemaafan tu adalah indah dan dapat menyucikan hati kita yg kotor…;)

      0

      0
      • Anonymous says:

        yg ko ni gila ke, komen pastu reply seniri?? klu ye pun tukar la email, nama tau tukar, email x reti tukar!!

        0

        0
    • kunangkunang says:

      sama kes dengan aku. tapi kes aku, even dia terkantoi dia busuk hati pun, dia salahkan kebusukan hati dia tu atas aku. dia cakap sebab aku dia buat semua tu. pastu semua orang kesian kat dia. takpe2. macam kau cakap, Allah Maha Besar. ada ganjarannya untuk orang yang bersabar.

      take note please, anzalna and neelofa.

      0

      0
  21. Karl says:

    Gi lawan gusti lumpur lg elok…

    0

    0
  22. ct4ever says:

    aku tk sbelah mana2..tp aku geram kat wartawan Z tu sbb dia la perkara ni timbul..dia dh jd batu api antara depa ni..kalau pikir logik..kalau apa yg diorg cerita tk disiarkan benda ni tk jadi..dh tu lepas tangan..hadoiiii….dunia2…..

    0

    0
    • Bosan says:

      Makanya mulut tu kena tahan sikit jgn ikut sedap bercakap saja, wartawan hiburan mmg kerjanya mencari sensasi. Hikmahnya para artis skrg semakin matang dalam berkata2 krn peristiwa ini.

      0

      0
  23. Anonymous says:

    mislina who?? ade aku kesah?

    0

    0
  24. saya ok jer! says:

    anzalna. FIGHT FOR YOUR RIGHT.
    kelam kabut la ‘lopak’ tu… HAHAHA. baru dia tahu langit tu tinggi ke rendah. JANGAN NAK BERLAGAK SANGAT LA SETAKAT KAU PASANG LAWYER TU. KALAU BENDA TU TAK BETUL, ANZALNA PUN TAKKAN TAMPIL KEHADAPAN. TAPI BENDA YANG BENAR DAN SAHIH.

    JUST WAIT & SEE

    P/S to ABG NARA: JANGAN NAK DELETE KOMEN SAYA NI. (BACKUP BESAR NEELOFA SGT PUN TAK BOLEH). hahhaa

    0

    0
    • Bosan says:

      Kalau org lain menfitnah kamu adakah kamu akan berdiam diri saja?

      0

      0
    • F says:

      So far i tgk Anzalna tu yg so obvious nampak menggelabah. Dalam tv muka gelabah tak tercover. Cakap pun penuh geram+berterabur English+Melayu pastu tetiba kuar accent pelik2. Tak nampak langsung ciri-ciri ‘berani kerana benar’. Sendiri bukak mulut, sendiri menggelabah sensorang lepas tu. kejap nak mintak maaf, kejap nak fight. Neelofa panggil press sekali je, announced bawak lawyer pastu terus senyap. To me, Neelofa nampak more professional and she obviously knows what she’s doing. Anzalna macam errr..kurang menggunakan akal? Sbb dia yg start beriya bukak cerita kat Zubir? :)

      0

      0
      • Din says:

        Menuduh tanpa bukti memang menggelaba.. Sekarang bersenjatakan seniman pulak.. Harap2 anda sudah serik mengata org sewenang2nya.

        0

        0
      • Setuju! says:

        Melayu mudah lupa…sebab korg lupa ke ape Anzalna ckp kat Melodi hari tu?dia nk try stop artikel zubir tu dr keluar tp last2 zubir dh keluarkan.sah2 la dia tau some of d words she said was untrue..jeng jeng jeng..dh publish pastu nk salahkan zubir plak?sape suroh ko bukak mulut?pdhal kau dr dulu xpuas hati neelofa menang dewi remaja!

        0

        0
      • gula2kapas says:

        yup…nampak sgt dia jeles ngan lofa kan…hahha
        way to go lofa…

        0

        0
  25. miss propa says:

    Dua2 meroyan…gila glamour…

    0

    0
  26. NARA LAYAK DUK BWH KETIAK LOFUCK JER says:

    Thats my girlll..!!

    Go Anzalna GOOOO….

    org yg kepala pengat mcm aweks si nara ni,kita ptt kasi buah keras jer..dia nak sgt kannn..punyalah nk tunjuk pak tiri dia tu berduit..psg lawyer bagai nk ttup dosa dia.ntah2 lawyer tu pon dah “DPT HABUAN BODY KATIK” dia tuu..huhuhu.tu yg beriya sanggup amik kes lofuck.

    apa sgt la nak tegakkan benang yg basah,kalo dah mmg satu malaya dah tau true kaler dia..ini masih jgk nk berlagak suci.

    pasni aku sure si nara akan delete aku nyer komen.keh3x..takut sgtlah nama adik lopak dia tercemar sana sini..sah2 ada skandal blkg tabir!

    0

    0
  27. kelab komen selalu kena delete says:

    ehh ape plak anzalna ngan adik beradik dia dh amik title the kardashian’s kat msia ok..

    0

    0
  28. mcflurry says:

    hi women..
    look forward. dont look back unless you miss something.

    0

    0
  29. aku ler says:

    huh..nk komen ke x nie..komen jer la..’bodoh’ jgk kau org smua nie..gaduh sna gduh sini..agak2 masing2 dh byk duit..berkat ke duit 2..ingat la woi harta d dunia cuma pinjaman..siot le kau org nie

    0

    0
  30. wiDuri says:

    dorg ni btelagah cm budak2
    bosan laaaaa

    0

    0
  31. Anzalna buruk says:

    Hari tu tgk kat melodi,anzalna ni tak cantik langsung!gigi tak sekata&muka pon xsmooth..neelofa cantik je!!dah anzalna ckp english pon xbetul tp nk ckp english jugak!plzz laaaa..dh la adik beradik anzalna gila glamerrr..even b4 dia join dewi remaja ramai tau dia gila glamour sbb ade FB page The Nasir Girls..konon adik beradik dia mcm Kardashians..haktuihhhhh

    0

    0
  32. […] Nampaknya pertelingkahan antara Neelofa dan Anzalna hanya akan dapat diselesaikan di mahkamah. Hari ini, Anzalna memberitahu Berita Harian yang dia tidak akan menjawab notis tuntutan Neelofa sebaliknya sudah bersiap sedia dengan bukti jika Neelofa berkeras untuk membawa kes tersebut ke … Continue reading → […]

    0

    0
    • Han says:

      Memang ko tak ada bukti.. Mengalah sajalah.. Makin lama statement budak ni entah lari kemana2

      0

      0
  33. x suke retis gedik says:

    alahai……retis2 malaysia ni….udah2 le tu gado….mcm perangai dak2 skola jer….muka je lawa…..bermaaf-maafla….watper sibuk2 hal2 dunia sgt……akhirat tu yang kekal…….aptb…

    0

    0
  34. Azzy JB says:

    Salam to All Muslim brotherhood & Muslimah in the above. I feel both so called “actresses” are immature & self-centred people seeking an easy way to be recognise & to gain popularity. We do not need both of them to be the pelapis of the current outstanding legends the like of Ummi Aida, Maya Karin just to name a few. These legend of actresses do not seek cheap & unnecessary attention to be recognise. They solely depend on the hard work effort that they sincerely gave through their acting skills over many years. Why can’t all those young hopeful wanabe actresses learn the trade in a proper truthful way? Reason is simple: these young wanabe actresses are in this business solely for the thrills of getting cheap recognition and they know they will get them because why? The Media needs them…

    0

    0
  35. yoyo says:

    koserrrr mahkamah nak layan kes diaorg ni. phuiiiiii

    0

    0
  36. NadiaAlJufry says:

    nape nampak serabut je anzalna nie..

    0

    0
  37. tak nak tahu says:

    Hmmmmm…napa anzalna ne kejap nak itu kejap nak ini….tak tetap pendirian anzalna ne lerrr…..

    0

    0
  38. kakak kau says:

    abg nara… kasi cite si bunting pelamin la abg nara… baru best..hihi

    0

    0
  39. The truth says:

    Suke hati korang laa… Buat keje yang memalukan diri sendiri je..

    0

    0
  40. neelofa10Atapiotakayam says:

    mari kita google sume the nasir girls. mmg geli.

    pastu nara kau ni nampak sangat pilih kasih. pui. tak professional. mentang2 neelofa pernah makan setable ngan mahathir.

    0

    0
  41. Bosan says:

    Dengki..!

    0

    0
  42. si gadis says:

    miss neelofa ni cantik tapi sayang sebab 1st sy kenal dia bukan dari Dewi Remaja or dari lakonan, sy dapat tahu wujud nya neelofa ni sebab hal gaduh2 ni. Neelofa sy beharap lofa dapat reduce sikap negative tu. Kalau 10A je xguna tau, kalau sifat negatif dalam diri malah xnampak sexy and cool. ;))

    0

    0
  43. to anzalna says:

    banyak2 doa anzalna,,,hati-hati,lebih2 lagi dengan orang yang suka twist and turn..prepared well ok.

    0

    0
  44. Dah the nasir girls?? says:

    Hoi atleast neelofa ni ada PELAJARAN..tak mcm Anzalna,dr awal lagi dia &sisters dia ade FB page the Nasir Girls..lg perasan cantik&glamour!pdhal semua xcantik..if dh ada fb page adik beradik dgn pic2 dieorgmkonon mcm Mat salleh,tu lg la terok ok..and that was BEFORE anzalan dikenali..nmpk sgt retis&dia dendam dgn Neelofa sbb dia xmenang dewi remaja..pdhal hari tu kuar kat newspaper yg anzalna time dewi remaja,pemalas&susah nk siapkan tugas sbb tu juri xsuka dia!Neelofa rajin&ada rupa.Takat ada rupa je tp bimbo mcm anzalna buat ape?!

    0

    0
    • sebab tu la tak kluar drama filem apa2 tibe mengadap Zubir wartawan Durjana kan? kalau Neelofa tu ada gak la keja dia jadi duta itu ini, jadi pengacara, drama sekian2. seriously aku tak tau Inzalna ni contribution dia apa. mendada dan menonggeng? oh yeah….

      P/s: inb4 the comments, “abih, Neelofa pun mendada dan menonggeng!”

      0

      0
      • Terima kasih says:

        Finally ada juga org point benda ni..ya allah seriously b4 anzalna gaduh dgn neelofa aku TAK KENAL PON SIAPA DIA.hahahaha atleast if korg tgk neelofa nmpk la dia bekerja keras&byk peluang dpt kat dia so mesti la ada yg tak senang duduk.hehe

        0

        0
  45. Misz lim buta it says:

    Oit misz lim kalau kau ramai kwn kat luar,kau akan tahu that Anzalna&adik beradik dia perasan dieorg d Kardashian sisters even before Anzalna join dewi remaja=before dia jumpa Neelofa.Camne aku tau?sbb adik Anzalna sorg tu gila nk jd budak popular &cuba nk kwn dgn budak2 KL walaupun dia sekolah kat perak -_- sila buat RESEARCH jgn main tuduh neelofa!

    0

    0
  46. Pengacau says:

    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D
    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D
    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D
    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D
    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D
    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D
    MAKE LOVE NOT WAR!!! :D

    0

    0
  47. Kimmy says:

    http://www.facebook.com/pages/The-Nasirs-Girls/155229711184120
    <——wkkakaakkaakaaa.KARDASHIANS VERSI MALAYSIA LA SANGAT.TOLONG LA!!AHAHAH

    0

    0
  48. nyah gedik says:

    pengomen nama anon. yg paling gedik..anon must die!

    0

    0
  49. Raja_segalaKing says:

    Duduk diam2, makan kuaci sambil tengok lopak ngan anjalang gaduh..harap2 xde kes tarik2 rambut or acara tolak menolak kat swimming pool k…;-) .. lotih mak ngan retis2 ntah pape ni…phuii..

    0

    0
  50. gadyss says:

    malam ni, ramai-ramai tengok neelofa berlakon dlm Cekerama TV3! Dibah Lori..haha

    *tak la jelita mane tak pkai mekap tebal..muke stok2 biase2 je.

    0

    0
    • Anzalna tu cantik ke? says:

      Hello atleast neelofa tak pakai makeup pon nampak ayu.yg Anzalna aku tgk camera fokus kat muka dia kat Melodi tp time tu dia pakai makeup still BUROK!muka mengerutu&gigi pon mcm nk kena pakai braces je.hHahahaha ckp english mcm org asli!!porahhhhh

      0

      0
  51. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bagos anzalna minah jambu sokong ngan anzalna kalau ada bukti kite tk payah takot kemuka kn bukti tu harap anzalna besabar ye…….

    0

    0
  52. Aku Punya Komen Aku Punya Suaka says:

    Pada pandangan aku lah..
    bahawasanya Anzalna ni sedang memulakanTaktik peperangan gertak mengertak..
    nampak sangatlah dia takut nak suruh Seniman setel..
    sebab apa?
    sbb tak de bukti.
    kalau Neelofa bawa kes ni ke mahkamah org akan kondem dia.

    sedangkan dia mmg patut buktikan apa yg anzalna ckp itu fitnah
    sbb kalau ada apa-apa jadi kat si Anzalna ni.
    si Neelofa akan jadi suspek utama.
    tapi orang tetap akan salahkan si Neelofa konon nak cari publisiti murahan.
    tapi yang paling byk meraih publisiti dari kontroversi ni aku tgk si Anzalna ni.

    Aku tak kata aku minat si Neelofa ni tapi kalau nak propa sangat janganlah nampak sangat ini tak..trang tang tang BIMBo si Anazalna ni..
    Ingat Masyarakat Bodoh mcm dia jgk ke??

    aku nak tgk apa jadi pada kes ni ?

    aku punya komen aku punya suka.

    0

    0
  53. hal kecik pun nak gaduh mcm tak ada benda lain yg nk buat..hoi~…SAYA SEBAGAI HAKIM INGIN MENEGASKAN SIDANG MAHMAKAH DI TUTUP SERTA MERTA KEPADA NEELOFA DAN ANZALNA KERANA BANYAK KES2 NAK DI SELESAIKAN..hoho..~kan best lau kat mahmakah hakim tu kata kat dorang begini!!

    0

    0
  54. Mintak2 selesai la luar mahkamah, xde la panjang2 cerita

    0

    0
  55. benci kontroversi says:

    kata anzalna: im ready to go babehhh

    0

    0
  56. Anzalna Tahi.. says:

    terang2 ko salah… ko & neelofa sama ja spesis tp apsal mau bgtau wartawan yang ia tu penah burukkan ko.. mesti ko malukan sebenarnya dgn dirimu.. kalo la perkara ni terjadi tmpt org lain, ko mesti salahkan “anzulna” juga.. sdgkan ko pun 2X5 ja mengutuk ia.. tipu la kalo x…

    Mustahil lah artis x kenl dgn wartawan Z yg mmg sukakan kontroversi.. p ceta dgn dia , apa motif.. bkn ka malukan diri sendiri namanya,,,

    0

    0
  57. benci kontroversi says:

    anzalna sedia tembak lopak..tapi lopak dah ade bazooka

    0

    0
  58. Yalah tuuuuuu... says:

    Dia org just nak glamour…dua-dua pun sama…b***h

    0

    0
  59. qizzreen says:

    u go gurl!
    Nnt tgk siapa fitnah siapa
    IZARA AISHAH u jg diri baik2
    Blakon je Izara….xyah gado2..

    0

    0
  60. qizzreen says:

    Go izara go
    Suka je kt dia…
    Biar la nk wat stment mcm tu
    Ramai lg artiz…wat mcm tu
    Mmg la ada dengki2,org biasa pn ada
    Lg la dlm dunia glamor…
    Yg penting xgado…
    Kalau izara bkn siapa2…xkuar la kt beautynara

    0

    0
  61. tak suka tapi tak bias says:

    anzalna:-
    1) kenapa ko pi citer keburukan neelofa kat zubir walaupun off record? motif nk buruk2kan org? so ape beza busuk hati ko ngan busuk hati neelofa mcm tu?
    2) kalo betul pun, citer lama..naper nak kene ungkit?
    3) sekarang ko nk buat2 diri teraniaya angkara zubir, mulut ko yg becok citer hal org tu bercerita sndiri ker?
    4) kejap nk mintak maaf, kejap nak fight. Dlm melodi gelabah tak hingat smpai x berani nk tngok kamera..kenapa perlu ketar smpai english berterabur?

    zubir:- insaflah, ko ni kaki gossip kalah org pempuan. Harap2 rashid sibir amik ko jd pelakon salah satu episod tanah kubur psal azab wartawan kepochi.

    neelofa:-
    1) naper terlalu ramai artis yg bergaduh ngan ko? something wrong?
    2) please improve your acting skills… especially cara melontarkan intonasi skrip yg dihafal..

    org yg tak suka neelofa: kenapa sampai memaki hamun dia mcm tu? kalo dier tak kaco hidup ko..takyah laa nak menghasut org lain. kadang2 terlalu bias smpai bende2 betul yg die buat pun korang nmpak salah. Dia naik court sbb nak pertahankan maruah die je kot..cuba berfikir secara relevan sket..

    0

    0
  62. jem says:

    hihi…kita tgk sapo menang…elok gak masuk mahkamah..magistret bosan dah duk hakimi kes2 rakyat..kes artis best jugak…artis lawo2 plak tu….

    0

    0
  63. nur says:

    ala fs lg trk kne.. siap ad kelab i hate fasha sandha lg..tp dia lexje xde la smpi naik mahkamah..sbb tu dia berjaya…

    0

    0
  64. BENCI NEOLOFA says:

    BTOL OWHH NAPE LARH TASHA SHILA XSAMAN C LOPAK NIE..
    LOPAK NIE KENE KAT BATANG HIDoNG SDIRI PANDAI LAK KO NAK SAMAN2…KLU KO BUAT ORG KO XPIKIR…
    MASE KO GADO DGN FAZURA SEYES AKU SOKONG KO LG EGAT KO YG BTOL BILE DA NAEK PASAL TASHA SHILA, ANZALNA BARU AKU DAPAT NILAI KO YG BUSOK ATI SEBENAR NYER LOPAK…
    KO BUDAK LG LAA LOPAK JGN NAK POYO SGT!!!!
    UNTONG LAAAAA ANAK ORG KAYA LEH MAEN SAMAN2…

    0

    0
  65. BAJET LA KO NIE PAH says:

    ( PROPAGANZA LAST WEEK )
    NEOLOFA : ”ATAS DASAR APE PIHAK SEBELAH MINTAK MAAF???”

    BODOH R.. KO LOFA ORG DAH MINTAK MAAF KO XPYH LA NAK TANYE2 LG..KIRE BGOS R..ANZALNA NAK MINTAK MAAF..DIE DAH MINX MAAF SBB DAH XNAK GADO DGN BUDAK CM KO LG LARH..KLU GADO DGN BUDAK MCM KO NIE BUKAN NYER PAHAM PON….ORG DAH MINX MAAF LG NAK POYO!!! PUiiiiiiiiiiiiiii….

    0

    0
    • BAJET LA KO NIE PAH says:

      biler org dh minx maaf ko lg nak pertikaikan….bodoh punye lofa sbnarnyer die yg nk besarkan citer nampak sgt laa abg nara….

      0

      0