Written by Bella | May 25th, 2017

Sejak bergelar bapa, pelakon Shaheizy Sam akui kehidupan beliau kini sudah berubah. Kini Sam lebih banyak menghabiskan masa bersama keluarga terutama sekali dengan cahaya matanya. Sebagai bapa, pelbagai perkara baharu yang beliau pelajari setiap hari.

Alhamdulillah kehidupan saya kini telah berubah kerana sebelum ini cuma berdua bersama isteri namun sekarang ini kami telah bertiga. Tidak dinafikan banyak perkara baru yang saya telah pelajari dan perkara itu membuatkan saya menjadi seorang yang lebih bertanggungjawab.

Saya juga jadi seperti angau selepas mendapat anak ini kerana bila habis waktu kerja saya akan terus pulang awal untuk melihat anak di rumah. Perkara ini juga memotivasikan saya untuk bekerja lebih keras kerana saya ingin memberi kehidupan yang sempurna kepada keluarga pada masa depan.

Menurut Sam, anak lelakinya itu senang dijaga kerana tidak banyak ragam. Malah, bayi itu berada dalam keadaan yang sihat.

Ahamdulillah bayi saya tidak banyak ragam dan dia akan berjaga pada waktu pagi untuk menyusu namun dia tidak akan menangis dan akan termenung sahaja.

Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin mendirikan rumah tangga pada 7 Februari 2016 selepas enam tahun bercinta. Mereka menimang cahaya mata sulung lelaki pada 9 Mei lalu. Sumber Berita : Astro Gempak
shopbackP.S: Kalau shopping online untuk persediaan hari raya tue, jangan lupa untuk download applikasi Shopback dan pergi ke laman web www.shopback.my. Sebab apa? Sebab anda boleh dapat cashback sehingga 14% bersempena “Hari Raya Promotions” Shopback yang sedang berlangsung. Memang rugi le kalau tak ambil kesempatan ini. Memang boleh jimat kaw-kaw punya. Selamat bershopping!!!

 

 

36 responses to Saya Seperti Angau Selepas Dapat Anak – Shaheizy Sam

  1. wekkkkkkk says:

    Sam, anak bongsu dlm dik bradikkan…x penah ada adik, bila dpt anak..mmg lah jadi angau.
    Hapykan…mesti mata tu pedih, sbb x ckup tido..sbb anak akan
    ..uwekkkkkkk je selalu.

    21

    0
    • Emira says:

      Tak payah angau la sangat. Yg penting anak nangis tengah malam ko bangun cuci taik. Jangan sedap jolok je!

      11

      10
      • Johnny says:

        awal2 sesiapa pun akan teruja. tapi sam ni mmg dramatik sikit. tengok waktu menang abpbh..kecoh mcm menang oscar!

        23

        1
      • Tv3suku says:

        Kini berita yg baru kami terima. Hujan turun dgn lebat di ibu kota berserta ribut petir. Sila lepak di mamak buat sementara sebab jalan2 sure jam gilerrr!

        8

        0
      • Kapal selam says:

        Awal dengan Sha…sampai sekarang masih anggau… Tu yg anak dia kena child labour sampai budak tu kena bayar income tax..hehehe

        25

        1
    • Anonymous says:

      Bini beranak xde org sponsor ke???

      10

      1
    • Munzirun Mukminin says:

      Sapelah yg stat crite ni mmang BANGANG.
      Ke diaorg or produksi ade byr ke media buat crite camni?
      Aku ttanya2 sapela yg stat crite ni.
      Gimik ke?

      Ko fattah watak camni jela isi penuh duit poket ko. X memaju diri ko sebagai pelakon pn. Nk salahkn ko spenuhnya xleh gak sbb penerbit lua sna nak buat crita jiwang romantik gedik je. Itula job korang dpt.

      Fazura tahan ade gakla variasi sikit watak. Tp harap dpt tahan dr bgedik lebih dgn Fatah.

      HSC crita cliche je. Mujur astro de siaran antarabangsa org putih tu. Baik layan crita diaorg. Mcm2 crita ada.

      Sape prasan MINAH BECOK ni pondan?

      1

      14
      • Anonymous says:

        sesat mana sakai x reti bahasa melayu ni. minum jus ketum ke weyyy?

        7

        0
      • Peminat FattZura says:

        ni berita shahezi sam lah bengong, mana datang fattah fazura bodo betu saper y komen ni macam cibai.

        10

        0
      • Anonymous says:

        Bangang!

        1

        0
      • Anonymous says:

        salah kotak kak..benggong sampai mcm ni sekali. ko dah kenape?

        2

        0
      • BakorKanAje says:

        Yg ni kelakor. Salah rumah la weiii. G copy paste comment ni kat umh yg sepatutnya. Ha3. Menaip sakan. Last2 slh rumah.

        8

        0
      • nuyu says:

        yg ko ni dah kenapa meroyan je aku bace komen ko ni..atau ko ni jenis geng2 L…. yang x move on lg?..haha…Fazura cakap jangan percaya cinta lokasi.nasib baik ko bukan pelakon kalau tak aku rase punah industri seni kite sbb duk asyik layan cinta lokasi….hehe.sorry sis/bro jgn marah eeee

        0

        0
    • Mat Terengganu suka nasi ayam says:

      Excited tu simpan sikit… nanti orang meluat. Gambar tgh peluk baby tuh ko mandi x Sam… mcm x mandi seminggu doh.

      17

      0
  2. Shhh says:

    kenapa selekh sgt ni Sam, besok org cop bini hang tak pandai jaga diri hang. Biarlah nmpk kemas sikit…

    13

    0
  3. anon says:

    Hmm….dah dpt anak tapi berpakaian mcm remaja lagi & berambut panjang. Tak minat langsung dgn dua ekor ni..

    8

    0
  4. Jemah Kongo says:

    Mcm busuk sangat Sam skrg..serabai dan selekeh. Knp camtu??

    11

    0
    • ninakkasitau says:

      bila dah jadi bapak…
      pangkat dah naik..
      tanggong jawab sgt2 besar…
      bawa ke syurga atau neraka…
      bila dah jadi bapak..
      penampilan ubah…
      rambut tu…
      jgn sampai anak confuis.
      mana daddy aku…?

      0

      0
  5. The Real Jemah says:

    mcm x mandi seminggu rupa ko broooo!!

    9

    0
  6. Anonymous says:

    x minat..sejak kes menipu waktu nk kawin. ko ni sama jew dgn si faye fakeshairi…

    18

    0
  7. Juju says:

    6 tahun bercinta? So dengan fazura tu apa..? Part time?

    23

    0
  8. Anonymous says:

    ??PINJAMAN PERIBADI??

    ???

    Untuk area
    ???
    PENANG..MELAKA..JOHOR..KUANTAN..TERENGGANU..KELANTAN..NEGERI SEMBILAN..NILAI..RAWANG..BANGI..,SELANGOR..KLANG VALLEY..KL..

    ??Promosi menjelang hari raya aidilfitri??

    ??Dokumen yang perlu??
    ?Payslip 3 bulan terbaru
    ?Bank statements 3 bulan terbaru
    ?Bil air/api(rumah sewa pun boleh)
    ?Salinan ic(2keping)

    TANPA GST???
    Tak Perlu Deposit(Upfront Payment)?

    Untuk sebarang kelanjutan sila call/sms/whatsapp number dibawah???

    ?CALL/SMS/WHATSAPP::
    017-3414176

    ?CALL/SMS/WHATSAPP:
    017-3414176

    0

    4
  9. Samuel says:

    Sam serabai sebab role drama la. Apalaa korang ni itu pun nak bising ke

    1

    6
  10. Anonymous says:

    eeee..papa busuk.

    5

    0
  11. Ros says:

    Semua org tau yg lelaki sayang anak x sayang bini sgt pun melainkan ada kegunaan. Enjoy lah yer. Bai.

    2

    0
  12. kentang.bulat says:

    aku lebih kesian dengan satilla tu. kaya tapi pakai inner neck je sepanjang masa. tudung sarung tak mampu beli ka? ariani melambak2 kalau hang takmau pakai tudung pasaq. aku tgk dalam instagram emhh memanjang pakai inner neck. tak malu dengan ipar duai ke

    1

    0
  13. sentap says:

    dlm polis evo smart je…ni serabai giler…cuba kemas…ti org kata dah kawin x pandai jg penampilan…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bini dia tak pandai jaga!

      0

      0
      • wekkkkkkk says:

        bkn salah bini, bini dia bsalin 9 mei masuk hari ini 26/5/2017 …baru 18 hri bini dlm pantang..bukankah pantang selama 44 hari, bini sntiasa jaga anak dn mcm2 lagi dlm proses pntg tu,..jdi si Sam tu..tak teruruslah sgala mcm trmasuk diri, pakaian, makanan. Mesti bungkus je hari2, atau makan di rmh mak dia je. Semua benda nk, cepat buat, bini kata ceptla dtg, bawa / ambil pampers, bawa susu, bawa baju, mcm2 lah…tu sbb serabai je..jgn salahkan bini dlm situasi ini. Lgi si suami dh jdi bapak, tak kn urus diri sndiripun kena suruh, sbb bini tgh pntg…tu sbb dia kata ..dia jdi ..ANGAU..

        1

        0
  14. fromthe_truestory says:

    masa kecik, bapa yg angau sbb suka sgt dpt anak,…bila dh bsr nnti, lmbt balik, malas sekolah, amek la ddh, rempitsanasini…SPM x lulus…bukan angau lagi tau..dh nk jdi gila di buatnya (bukn tujukn pada SAM) tapi itulah kisah anak2 muda skrg dn akan dtg jika nasib x baik menyebelahi makbapak.

    2

    1
  15. Anonymous says:

    mamat ni mmg SELEKEH!

    0

    0
  16. melati says:

    Biasa lah tu..!!! nanti jgn Angau cam Parents Lara Plak..!! bukan nk mengata , tapi Lara sebiji Rupa Wayne Rooney tapi perasan cam Puteri Kayangan Sian budak tu yg tak tahu aper2…hihihi

    1

    2
  17. Kak ras kkn says:

    Knape tgk muka sam ni tetibe teringat cite lion king??

    0

    0

Leave a Comment

Optional