Written by AbangNara | December 31st, 2012

Fuh ~~ Meremang bulu roma Abang Nara membaca kata-kata yang dituturkan oleh Raja Azmi ini. Agaknya inilah yang dirasai oleh kesemua janda dan duda di seluruh dunia. Iyerlah, setelah sekian lama tidur berdua, tup-tup tiba-tiba tidur seorang diri, pasti kesunyian melanda jiwa raga. Tak gitu?

raja azmi sunyi

Untuk pengetahuan anda, sudah genap 6 bulan Raja Azmi berpisah dengan Jalani Sidek. Berusia 53 tahun, Raja Azmi meluahkan rasa sunyinya kepada Mstar Online:-

Sebelum ini, tidak rasa sangat tetapi sejak akhir-akhir ini rasa sunyi semakin menebal pula terutamanya apabila saya hendak tidur. Pada 27 Disember lalu, genap enam bulan saya dan suami (Jalani Sidek) berpisah. Saya semakin sunyi apabila tidur seorang diri di katil.

Diharap ada lelaki yang sudi mengisi kesunyian Raja Azmi sekaligus melamarnya menjadi isteri. Tak baik dibiarkan sunyi lama-lama. Sama-samalah kita doakan agar Raja Azmi cepat-cepat bertemu jodoh kembali dan hilang segala kesunyian yang melanda dirinya.

edz

P.S: Dress labuh yang polos sangat cantik dipakai ke majlis tertentu, manakala dress labuh bercorak bunga kecil sangat sesuai digayakan kasual. Potongan badannya terletak cantik dan juga bahagian bawah dress yang kembang beralun cantik apabila berjalan, persis seorang puteri :) Sesuai untuk si fashionista berhijab. Layari www.edz.com.my sekarang juga.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to Saya Semakin Sunyi Apabila Tidur Seorang Diri Di Katil – Raja Azmi

  1. sengal.. says:

    SENGALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL………………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 2
    • cenderawasih156 says:

      Kahkahkah…meremang bulu roma abg nara!!!? Kihkihkih…klau rasa sunyi solat mlm byk2…insyaallah bila duk atas sejadah tu ber communicate dgn ALLAH rasa sunyi pun hilang…rajin2 brdoa la ditemukan jodoh dgn suami yg boleh bimbing agar tutup aurat…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 226 Thumb down 11
      • narin says:

        yucckkkk dah tua pun giler batang kelapa lagi…cer buat solat tahajud tgh malam…x lah sunyi sgt, alahai rumah kata pergi kubur kata mari..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          nenek gersang hahaha… bodoh la pempuan ni.. hari tu galak sgt nak cerai.. ayat nak cari anak ikan ler tu….

          dasar perempuan murahan smpai ke tua pun perangai tak berubah.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 13
        • i'm not a monster says:

          nenek tua ni dulu ada laki mintak cerai. skrg gatal bawah nk cari lelaki pulak. sedar lah taraf dh nenek kot bernafsu lg….aku rase nenek ni bajet hot ingt ramai org nak kt dia… ni tudung bila nak pkai ni..? drpd ko kesunyian baik ko gi belajar cara pakai tdung malam2….menyampah betul aku nenek2 tua x pakai tudung. bajet hot ke aper….pls lah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 9
        • kak mariah says:

          ada jugak perempuan mcm ni…giler populariti kot hahahahahha, saje nak attention lah tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
        • Ko Kesah says:

          ni pun nk story ke..sengal betul mcm gersang sgt dh xyah la share benda2 mcm ni memalukan jer..makcik bwk2 la bertudung..sembahyang..dekatkan diri dgn Allah, Insya Allah kak engku xakan rasa kesunyian apabila dekat dengan Maha Pencipta..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • n says:

        Memalukan je…tak kan statement macam ni pun nak keluar kt paper..mcm desparate sgt dah..tak malu ke kalau family,anak2 baca..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • loveOnew says:

      statement gersang siott..
      malu weh pempuan bagi satement cmni, ape punya cerdik la janda tua ni..
      mmg btul la dia ni pgrh filem yang suke mengarah filem genre ala porn
      memang sesuai statement tu
      =_=

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 2
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 59
        • Alexandra Ulhaq says:

          Abes brsepai basah keyboard hamba muntah2 baca comment kak cham…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
        • aku teruna says:

          Siol…siot..siak c kak cham ney…da la guna gambar pelakon copy paste…ni cnfirm “shemale” yg comment!! Weiiiii….jgn kata anak muda nk temankan kak cham…pak haji pun lari berbatu2 mintak ampun tkmo temankan kak cham oiiiiiiiiiii…..tetiba screen cermin aku retak!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
        • Alexandra Ulhaq says:

          Bahahaha…kak cham tukar le nama frm kak cham kuat gosip n tido to…..kak kuat mabok minum todi!!!esok da masok 2013…tobat le akak cham..cham…champion gitu…heeee

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    • narin says:

      yuckkkk terdesak nak batang kelapa lah tu…hish buat malu jer lah tua2 terdesak lagi…malam2 elok sembahyang tahajud ker..x lah sunyi sgt…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
    • mamee monsters says:

      nenek meroyan…malu la skit…baru jer dapat cucu….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
    • etkk says:

      Sunyi ke gersang?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • Rita vs Ayu says:

      Jangan ler keluarkan statement yg boleh mendatangkan fitnah dan menggadaikan maruah. Sunyi sepi atas katil ni biarlah kita mengadu pd Allah jer. Xyah citer pd 1alam pon x mengapa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 1
    • joyah says:

      kesian.. gersang..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • Selitone says:

      *Diharap ada lelaki yang sudi mengisi kesunyian Raja Azmi sekaligus melamarnya menjadi isteri. Tak baik dibiarkan sunyi lama-lama.

      Ngko bukan laki ker Nara?? hahahha… cer ngko yang try… aner tau… untung sabot timbul… untong Nara??? kahkahkah

      Cer try..!! Cer Try..!!

      Hahaha…

      Tu ler salah satu sikap manusia… bila ada, kurang atau langsung tak menghargai… dilayan lebih kurang jaa~ … bila dah tiada… mula ler gelisah… resah… tidur malam tak lena.

      hahaha.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
    • Glamer Gilerrr says:

      KESIAN.. SEKIAN.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Aura says:

      Kesian kesunyian melanda jiwa raga..dulu ade suami jagala betol2…ikat suami dgn cara kasih syg bkan ikat dia atas katil tau!!sape2 duda2 kat luar tu..dgr la rayuan hati raja azmi…tetiba je aku nk nyanyi lagu dari kumpulan MAY…sendiri……Dinginnya dimlm ini suasana piluuu…terkenang daku kmbali suasana silam…huhuhuhu….layannnnn

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • Apam Tembam says:

      APA ??? RAJA AZMI SUNYI ?? ISYH…ISYH…ISYH….tu lah…ada ANU simpan dalam botol….apalagi keluarkan ANU DALAM BOTOL…kasi LAYAN…ha ha ha…
      Ha korang jangan berfikiran negative…saya maksudkan filem dia…keluarkan filem tu dan kasi layan satu kali……wink…wink…yelah tu…hahahah !!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • kiah janda says:

      senah oi kot ye kau sangap x perlu le kabo 1 malaya. Buat digelak org je statement tu. Ko ckp je ko sunyi umo da senja gtu da la, xyah mention katil buleh dak.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  2. RAJA AZMI GERSANG says:

    euwwwwwwwww,, kalau yea pun gersang, jangan lah sampai nak heboh kat media jagalah sikit air muka tu!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 3
  3. Geli la wei says:

    cite atas katil pun nak cite ke?ape motip ko nak bgtau 1 malaysia haa?apelah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  4. adah says:

    Perlu ke nak bagitahu satu Malaysia yg awak tu sunyi bile tiap2 malam tidur seorg diri di katil? aptb….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  5. Anonymous says:

    berani mati punya statement dari sorang nenek

    wakakaka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
  6. tom jerry says:

    gatal nye la bijik ko yea pompuannn….
    wat malu la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  7. Ibnu K says:

    Salam Abang Nara, buat yang terus cop Raja Azmi sengal bagai tu, kena tahu. Sunyi tak semestinya dia gersang dan gersang tak semestinya dia sunyi. Pada saya dia hanya meluahkan rasa dia mungkin dah takde teman nak berbual-bual dan berbincang isu kerja suami dan isteri. Janganlah otak asyik fikir pasal benda “tu” je. Just memang kesunyian tu kalau baru je melanda memang lah rasa lonely. Tak semestinya untuk perkara tu je.

    Jadi, pembaca janganlah kita mudah sangat cop orang ok. Gersang bukan ertinya sunyi.. Orang x sunyi pun kadang-kadang gersang melampau2… Please…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 138 Thumb down 17
    • bumblebee says:

      kalau dh ada word “sunyi atas katil”, bukan maksud ‘itu’ ka??? nk suruh org jgn pikir bebukan tapi word x jaga….seriously sy yg dh berkahwin ni pun pikir yg bebukan sbb slalunya kalau nk beborak bersama suami bukan di atas katil okeh, byk tempat boleh berborak..katil itu hanya untuk bermesra dan tido saja..hahahah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 25
      • milah says:

        kepala hangguk kau.. sapa kata katil hanya untuk bermesra. sesetgh org gunakan masa di katil utk berbual mesra dgn suami. hal anak2, hal keje, hal suami isteri, hal keluarga. apa ke bangang ko ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 11
        • bumblebee says:

          sedap nye nak membangangkan orang ye…ko tu pandai sangat??? ko pernah dengar tak org cakap seelok2nya hal keluarga @ kerja jangan dibawa ke tempat tidur??? kalau nk berbual mesra ngan suami x kisah la sbb tu aku ckp utk bermesra…ntah2 ko ingat mesra tu maksudnya tuttt aje kan???

          Last word dari aku: media ni tempat kite beri & berkongsi pendapat xperlu la sesuka hati nak membangangkan or membodohkan orang lain. Dari segi ayat ko, aku dah tau yang kau lagi bodoh dari aku!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 16
        • elliz says:

          aku setuju jugak dgn milah n ibnu K..xsemestinye katil tu tmpt nk mesra2 je..kdg2 kt katil je masa plg ok utk sembang2 sama2..masa2 lain maybe sebuk ngn anak2 n xsempat nk sembang pnjang dgn suami or isteri..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
    • meo says:

      orang yang tak kawen lagi or orang yang dah kawen yang otak fikir tuttttt je terfikir benda2 gersang. jangan tipu la mana isteri tak sunyi suami outstation ke lama2. suami tu bestfriend tau tak! itulah tempat begurau senda, luah perasaan dan mcm2 lagi boleh buat atas katil. Orang dah kawen mana ada setiap hari fikir tuttt je. orang yang tak kawen lg je otak fikir lain. Cuma raja azmi ni tak patut buat statement ni kat media. Ni simpan sendiri2 sudah. Yang korang tak payah la nak kutuk perempuan gersang tah apa2 nya. Yang lelaki2/suami2 tak payah nak kutuk sangat. Kalau isteri korang TAK sunyi bila korang takde kat rumah nanti padan muka korang. ego sangat.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      “Saya semakin sunyi apabila tidur seorang diri di katil.”
      Jelas kot ayat ni untuk buat org2 fikir ke arah “tu”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
      • MissB says:

        kadang-kadang dia elaborate benda len y banyak..tp biasa lah writer trus highlight yang ni..nak sensasikan tajuk..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Ct says:

      Betul tu.ye lah dah berpuluh tahun hidup berpasangan, tiba2 duk sorg.tentu sunyi tak ada teman berborak dan teman hidup.ms awal penceraian, bila isu nk cerai mmg la nmpk simple, blh hidup sendiri,ade kerjaya.tp hakikatnya mmg hidup perlu berpasangan.kalau blh berbaik semula, alhamdulillah.tu la yg terbaik.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • timmy tim tim says:

      ala…senang tak yah cite kat org pasal benda2 ni kalau tak mau org misinterpret..diam je..timmy pun single parent gak..xde la heboh sekg tau timmy ni sunyi ke ape..kita ngadu kat Allah SWT je lagi bagus..ngadu kat orang apa dapat? umpatan dan kejian je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Lagubestbest says:

    rcw je boleh ckp2 mcm ni tau r.azmi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  9. fareez maju says:

    alahai..biasalah manusia, semua org ada nafsu. dia cakap macam ni so that dia boleh mendapat kembali hubungan intim macam dulu yg HALAL. promote diri untuk sesuatu yg halal tak salah, mungkin CARA dia buat org tak senang duduk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  10. Syahirah abdullah says:

    dah GERSANG sgt ke? sampai keluar kata2 mcm gitu… apa kata dekat2 kan diri pd Allah… insya-allah…. rasa sunyi tu pasti t’ubat….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  11. rahim says:

    apedaaaa kuar statement cm gi 2…truk btul ko

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. kinggobal says:

    Gile desperate ayat kau nenek oii!malu tuan hamba membace

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. dhia says:

    pasni statement ni dia wt tajuk filem br dia lak..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  14. Haliza Misboon says:

    Malu ahh baca.. di waktu senja2 nan merah ni..
    bawak2 g ngaji ke g kuliah suboh kaa wat solat sunat ker..
    bt bekalan masa hadapan.. kan lagi bagus..
    Ni tidak asik dok memikior mende yg bukan2 jer

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  15. Huu says:

    Kawin jela dengan abon

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
    • kak timah says:

      heyyy! suka hati je suruh kawen dengan abon. abon dah kawen laaa. biarlah dia bahagia dengan rumah tangga dia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • Huu says:

        Oh abon pon da xsolo.cube try melamar chef wan.mungkin xsunyi d atas katil lg

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  16. tom jerry says:

    ngan zaibo xnk try ker?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  17. lin says:

    kalau sunyi tido kat katil, tido la kat sofa plak..x pon, tido atas lantai jer..hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 1
    • CIK KEBOOOMM says:

      hahahahahahahahah…legend gila komen ko….;)

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • kak timah says:

      baik g tido lam liang lahad terus!!!!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • iera hazim says:

        ngape asal dah tua aje,mesti kaitkan dengan mati..atau kena ingat hari dah pun senja…bukan mati tu tak kira umur ke?skrg ni org muda yg sihat walafiat pun banyak yg mati…contoh mati accident..lagi satu bila sebut pasal allah ramai yang suruh mendekatkan diri dengan allah…nak dekat je ke?tak nak ke kita mengenal akan allah……ni bile tanya allah tu dimana tak kire ustaz atau ustazah hanya akan jawab,allah itu ada…duduk kat langit yg ketujuh….bodo punya manusia….berfikir olehmu wahai MUHAMMAD….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  18. tom jerry says:

    mesti laki die ‘gelak besar’ kan?
    padan muka…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  19. Kipas econ says:

    Statement berani mati…hahaha..knapa laa hal sunyi2 dlam bilik nak bagithu 1malaysia,.diam2 sudah laa..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. PUAN says:

    saya yang malu dgar mcm ni,ishhh3

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  21. sayangselamanya says:

    rasa sunyi pun nak bagitau org ke?? aish2…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  22. . says:

    uwekkkkkkkk…nk muntah le…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  23. Ha says:

    kalau malam nk tido sekali ngan nenek ni pn kena ttp lampu sb takot nti x berselera plk….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  24. papejela says:

    aduh malunya…aku yg lelaki pulak rasa malu baca statement macam ni…takkan cerita atas katil pun nak bagitau,memang tak beragak betullah..mahalkan diri tu,jangan nampak kebodohan diri sendiri dek kerana statement sengal macam ni…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  25. Audrey Hepburn says:

    Boleh la nanti buat filem ‘Janda-janda Terdesak’, atau dalam bahasa Inggeris nya, ‘Desperate Widows’.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  26. qilagomez says:

    Erk… Jgn le ckp tu.. Ape la raja azmi ni.. Haih
    ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. bunge says:

    Gersang ke kak azmi hoiiii…..???! Dah tua berkedut dah kak.. Banyakkan amal ibadat. *INSAF*

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. Anonymous says:

    dia mmg suke ayat kontravesi… glamer maaa ramai org komen…jadi org akan selalu ingat kewujudan dia… markett tu namanya..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  29. makcik rozita che wan says:

    apa la yg korang kutuk2 makcik ni .Sunyi yg di maksudkan bukanlah gila sex .. dia mahukan perhatian dan kaseh sayang dari seorg suami .Umur2 cenggini dah x de selera lagi ……..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  30. kak timah says:

    gersang sgt kwin ngn azwan ali tu . .ko g ubah azwan ali tu kan kau ade wt filem anu dalam botol tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  31. ana says:

    hahahaha siot je komen2 ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    ‘saya semakin sunyi apabila tidur seorang diri di katil.’
    rasanya tak perlu dikhabarkan ke semua. kalau betul kata dia sunyi tak ada teman untuk bersembang, ayat yang sesuai mungkin ‘saya semakin sunyi setelah berpisah dengan bekas suami’. bukannya ‘apabila tidur seorang diri.’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  33. slay says:

    sunyi ke sangap ni haha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  34. kak senah says:

    Aziz Satar dah duda…. try Kak Mi tanya dia…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  35. Anti pompuan badak says:

    Nara, ko jelah yang kahwin dengan makcik ni…ko dengan dia pun sama je…Bongok!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  36. teruna kampung says:

    stimm pulak bace tajuk entry ni… hurm.. mane nak dapat no dye ar.. huhuhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  37. Anonymous says:

    gersang ye..gi la cari laki y cam azwan ali tu…..nti kan leh serasi bersama…masing2 mulut cam longkang…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • teruna kampung says:

      peh.. ak rase kawen ngan baby AAkaternyeeee hukuman plg terok yg boleh dijatuhkan pd seseorg.. lagi berat dari makan racun ni.. hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    Peluk lah tedi bear

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  39. Amier says:

    naluri manusia…bertahun-tahun sudah pernah dapat belaian dan kepuasan…tidur pun menjadi lebih nyenyak disebabkan pembebasan sejenis hormon didalam otak.
    Cuma agak tidak sesuai untuk membuat kenyataan ini secara terbuka..tetapi jangan lupa manusia dicipta mempunyai potensi yang besar..anda boleh berubah.
    Mungkin sudah sampai masanya dalam usia dikirakan berumur seperti anda

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Amier says:

      mengigati Allah banyak-banyak sampai suatu peringkat nanti tiada yang lebih enak mendekatkan diri kepadaNya akan dirasai lebih enak dari kepuasan seksual

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
      • cenderawasih156 says:

        Amier kite sokong sgt2 kata2 awak….cinta dan dekatkan diri padaNya..hilang rasa kesunyian..klau ade jodoh biarla dia dtg dgn sndiri..tkya dicari2..cuma bila rasa kesunyian tu ngadu byk2 pada Allah…insyaallah segala rahsia isi hati kite dia dgr dan simpan..klau luarkan kesunyian kat media amekkaw da jadi bahan gosip tk baik…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
        • Katil buruk Raja Azmi says:

          sape la yg dislikes komen2 korg ni yer ? org ckp sal agama dorg g pangkah plak… bongong betol.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  40. Anonymous says:

    Mengadu dgn Allah, mengadu kat public hanya memalukan diri sendiri saja. Manusia2 jahat kat luar sana sentiasa ambil kesempatan.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  41. cik meloattt says:

    wat malu je burit tua nie .. haishhhh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  42. Roundtable says:

    Rasanya dia tak berniat maksudkan apa-apa cuma nak bagitau hidupnya makin sunyi…cuma cara ayat yang digunakan kurang sesuai…iyalah dah bertahun suami ada…tiba-tiba hidup seorang memang le sunyi…bersabarlah…semoga dipertemukan dengan seseorang yang dapat mengisi kesunyian…banyakkan mengadu kepada Allah daripada mengadu kepada manusia…kerana sekelompok manusia ni mudah putarbelitkan fakta dan menokok tambah pula manakala ada kumpulan manusia yang memang menanti peluang untuk mencari keburukan…berat mata memandang berat lagi bahu memikul…hari ini hari anda…tabah menghadapinya.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  43. tikamlidahterajangmati says:

    ni lah yang dikatakan layu dihujung mekar.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  44. cikebum cikebum says:

    erkkk… Stekmen apakah ini???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. wow says:

    Hmm, x kn benda2 mcm ni pun nak di bg tau.. malu la sikit.. Statement yg sgt memalukan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Katil buruk Raja Azmi says:

    paham2 le bahawa beliau sdang memberi hint kpd lelaki2 d luar sana utk mnjadi pengganti Jailani Sidek. Kah3!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  47. jejailani says:

    SERAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. Yuvi says:

    Sunyi ke? Tak kan roslin hashim tak temankan kot..line clear tak payah jumpe kat hotel lagi kan…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  49. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    ye laaaaaa korang ni pon menjadi2 bahlol nye ..kalau dia tk luah kn perasaan dia ngan peminat ngan sape lagi yg dia nk luah kn ? nk luah kn perasaan ngan nenek kau ?????? mesti la dia rasa sunyi semenjak dia cerai ngan laki diaaaaaa tk paham2 lagi lah korang ni !!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  50. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    Raja A u bersabar je ok suatu hari nanti tuhan akan jodoh kn u dengan orang yg paling paling baik untok u di masa akan datang ok …..kalau sunyi sorang2 kt katil tu bawak lap top main game kt atas katil macm minah jambu lagiiiii hepeninggggggggg….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  51. Pakar Sakit Puan says:

    Alaaaaaa…… Guna jari pun boleyyyyy ape….. wakakaka…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • gasak kaulah.......... says:

      alalalalahhhh…….. buat apa nk guna jari……. buat lenguh jari jemari je…… guna alat palsu yang berlambak kat pasaran luaran dn pasaran internet tu….. ah pasti hilang rasa sunyi tu….kannnn…kannnn…..kannnnnnn………… haaaa…haaaaaa……hhhhhaaaaaaa………

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      eh ! jari ? yg cakap pasal jari2 ni dia mesti dh biasa buat macm ni tol tk ….kalau tk tkan dia nk ajar pulak pakai jari …….dh biasa ke pe ????? kau ingat RA ni kemarok konek sngat sampai kau nk suroh dia main jari2 semua ! cakap pasal katil je semua kepala dh macm otak udang kuning ! minah jambu pon kadang2 sunyi jugak kt atas katil tapi nasib baik minah jambu ada lap top burok minah jambu ni jadi kn teman…boring2 boleh jugak komen kt blog bang nara ni tk la sunyi sangat tol tk bang naraaaaaaaaa tapi yg penting bang nara keluar kn artis2 yg kite leh kasi rabak punye komen ok lov u bang naraaaaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. wan mek ni says:

    kesiannyeeeeee…….jom kita cari atok tuk nenek ni…atok muda tau…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. oldmanstyle says:

    Kah3!!..sunyi ke?meh nk isi mna yg ada..abg pn sunyi jgk nih..kalu sedap apa salahnya..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  54. Anonymous says:

    kepada abg nara….nak ckp pasal raja azmi x yah la sampai nak libatkan janda and duda seluruh dunia…bkn semua org rasa sunyi kalau x ada pasangan…lebih2 lagi kalau selalu ingat Tuhan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      setuju.. cukup la sekadar libatkan c RA 2. . Apa2 pun, mengadu la kpd Allah . x pyh mengadu kat media segala. x psl2 kau yg kena hantam sendiri.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. honeywellz says:

    Tak baik you all kutuk dia, tak semestinya bila dia kata sunyi tu dia nak berasmara. Orang tua dengan orang muda lain. Jangan dirty minded sangat. Dulu lepas ayah aku meninggal, aku ingat mak aku pernah cakap yang dia rasa sunyi especially malam2, tak ada orang nak jadi teman bercakap. Sebelum tido kan kita pun suka berbual2. Lebih2 lagi bila anak2 dah besar and bawak hal masing2, ibu bapa pun mcm dilupakan je. As we get older its not sex that we are looking for. l think she just needs someone or a companion je, teman untuk bercakap and mengadu hal……so janganlah menuduh dia yg bukan2, kesian dia, taulah you all tak suka dia…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • kiah spy cerita vongok says:

      betul..tapi ada ke mak kamu cerita gebau satu kampung satu Msia yg dia sunyi apabila atas katil? RA ni public figure..kenalah fikir sebelum bercakap..cuba bayangkan mak kamu yg kehilangan suami tiba2 bercakap dengan jiran lelaki sebelah rumah @ sekumpulan org kampung kamu di surau bahawa dia sunyi esp bila malam dan bila di atas katil..apakah penerimaan kamu masih sama atau akan berubah sebagaimana penerimaan kami terhadap issue ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • u ulang i saman u says:

      betul apa u cakap..tapi situasi mak u dengan RA ni berbeza..mak u sekadar bercakap / mengadu dengan anak2 yang dia sunyi..dan u sebagai anak memahami sebab dia mak u, dan u faham mcm mana keadaan mak and ayah u sewaktu arwah masih hidup…tapi, RA mengundang kontroversi bila cakap mcm ni..cuba bayangkan mak u selepas kematian suami tiba2 bercakap dengan pakcik lelaki jiran sebelah bahawa mak u sunyi sewaktu malam di atas katil..boleh imagine tak apa reaksi pakcik tu? atau, cuba bayangkan mak u pergi ke kenduri di kawasan rumah dan bercakap kepada semua yg hadir bahawa dia sunyi sewaktu malam di atas katil..apa rasanya penerimaan oleh mereka2 yg hadir kenduri tu? sama kesnya dgn RA di sini..so, dia kena terima bila org memandang sinis, sebab dia memulakan..and knowing RA, dia mmg suka kontroversi..tu sebab saya setuju dengan Din 4:39 dan Anon 5:36 kat bawah sana supaya dia lebih berhemah kalaupun nak menyampaikan niat dia ingin bersuami semula kepada umum..kan cara berhemah lebih baik & lebih manis..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Senahlisa says:

    Belalah monyet ker hantu ker suruh temankan, lepas tu buat sequel: Monyet Atas Katil atau Ranjang Sepanjang Jalang…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  57. sandrianasiska says:

    Atas katil sunyi tidur bawah katil ke tepi katil pun ok..sipi 2 katil pun ok

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kiah spy cerita vongok says:

      hahaha..imaginative kau ni..dan creative..hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. peminat says:

    peppeek die gatal da tuh
    kene joolok kt lubbang lgi satu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  59. Follower says:

    Tolong hormat keluarga jalani. Tulis gosip dan komen tu jangan sampai buat keluarga orang aib. Apa hairannya dengan hidup sunyi? terasa sunyi? Umur RA dah 50-an, benda normal lah tu, ditambah lagi kalau dah bercerai. Fikirkanlah penulis gosip.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. teruna kampung says:

    aku sarankan kalau sunyi try maen dota.. join online garena.. gerenti sepanjang malam x sunyi. kami anak2 ikan sedia temankan berjuang.. lols

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  61. Mohd Fishal Hashim says:

    assalamualaikum Cek Yang Mulia Raja Azmi .Saya adalah salah seorang penulis skrip dan kita pernah berjumpa di Majlis anjuran Finas dan Swam saya adalah Setiausaha Kehurmat Swam 2011-2012. apa kata kesunyian Anta diisi cerita menjurus kepada ugama dimana tidak ada terselit cerita subtext. Saya ada cerita skrip cerita bab bangsa dan negara sahaja dan kekuatan cerita hanya kepada ugama. Lupakan kesah lama cuba bayang Isteri nabi telah baginda wafat tidak ada seorang pun kawin lain diberi gelar ummi mukminin pula. Jadi anta ambil cara hidup mereka 100% sebagai membaiki kesilapan yang lalu.Mana tahu semua fitnah dan penghinaan yang dibuat terhadap anta ditunjukan oleh Allah SAT didunia lagi IsyaAllah- fishal

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. Deen says:

    Tak malu ke nenek kita yang seorang ni bagi statement macam ni ? Di mana letaknya nilai nilai murni kita umat Islam dan sebagai rakyat Malaysia yang tinggi dengan budi pekerti ?? Show us good examples grandma…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  63. Din says:

    klu ye pun sunyi jgnlah sebut psl tido & katil, kan org dah sangka yg bkn2. kata jelah sunyi nak berborak atau bergurau senda ngan lelaki bernama suami. kan ke lbh manis.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. nelly says:

    Biarlah dia nak buat statement ape pn.. Dia tak de nk susahkan korang pun kan.. Dia tak kenal pun korang sape.. Korang la terhegeh-hegeh nak comment bagai.. Korang tu yang baik g smyg ke ape, buat pahala. Jangan nak asik kutuk sesama islam. and semua orang ade nafsu. kalau korang da gersang 6 Bulan laki/bini tak de, sama je kan. Just keep ur mouth shut.. Stop being like a dick!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  65. Anonymous says:

    alamakk aii..statement mcm ni tak sepatutnya dikeluarkan kot..awak tu public figure makcik raja azmi oii..statement mcm ni pulak akan menjurus kepada satu perkara yg kurang sedap dibincang secara umum..dan saya rasa raja azmi pun tahu..jadi kenapa mesti disharekan perkara2 yg semacam ni ke public? mengundang pelbagai persepsi..jadi tak boleh juga nak salahkan comments yg pelbagai warna..ada baiknya berdiam diri..kalaupun nak promote diri utk berkahwin semula, buatlah cara yg lebih sopan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0