Written by Bella | May 17th, 2017

Ramai akui pelakon Izreen Azminda tampak agak tegas, riuh dan kasar dari segi luarannya. Malah, kerana sikapnya yang terlalu serius membuatkan lelaki diluar sana agak takut untuk menjalinkan hubungan dengan beliau.

Namun, menurut Izreen beliau seorang yang agak romantis dan sebenarnya suka dimanjakan ibarat seorang puteri.

Benar, secara zahirnya kasar itu memang diri saya namun kalau didekati secara peribadi, anda akan kenal, Izreen Azminda sebenarnya mempunyai perawakan yang romantik, suka dimanja dan kalau boleh sentiasa mahu dilayan seperti seorang princess.

Berbicara adakah beliau tidak ingin bergelar isteri lagi, Izreen memberitahu buat masa ini beliau tidak terlalu memikirkan soal kahwin kerana sibuk dengan kerjaya seni dan perniagaannya.

Izreen juga mahu memberikan sepenuh tumpuan untuk membesarkan anaknya Muhammad Adrian Umar yang kini berusia 4 tahun.

Sumber Berita : mStar Online

29 responses to Saya Sebenarnya Romantik, Manja Dan Mahu Dilayan Seperti “Princess” – Izreen Azminda

  1. Anonymous says:

    NAJIS

    20

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Satu je masalah ko…
      Ko terlampau perasan yg diri ko cantik.
      Hakikatnya kalau nak dibandingkan dengan pelakon wanita kat Msia..
      Ko Gred C dik… jgn nak perasan mcm Gred A..
      Nak naik B pun tak nampak jalan

      43

      1
      • Man kijang says:

        Ye betul!! Aku pon perasan gak yg izreen ni mmg perasan dia lawa habis nak mati!!
        Padahal biase2 je weh, tak lawa mana pun so pls lahhh

        20

        0
      • Anonymous says:

        setuju

        2

        0
        • Mat Ronggeng says:

          Honestly…I HATE this type of woman who thinks that the world revolves around her. Can somebody knock her BIG head ? Stupid Bimbo. Ko ingat ko PATUNG CENDANA nak jantan layan ko macam princess?
          Get real. You are just a commoners… Act like one. STUPID WANNABE…shut your f*cking mouth

          4

          0
      • Anonymous says:

        Betul tu,dari perasan lawa,sekarang perasan romantik nak dibelai bak puteri.muka pun kasar semcm.pakaian pun serabai semcm.fesyen pelik2 dia pakai.apakah perasaan lawa pada dia.

        1

        0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      selama ada laki dulu tk pernah di belai laki ke ??? kalau bekas laki dulu tk belai macmana kelua anak ??? tkan kt atas katil pon kena tendang terajang sampai keluar anak sorang ???? jangan nak mengarot lah izreen ! dh bertudung tu stay kt rumah aje diam2 buat amal ibadah..jangan nak mengatal lagi nak berlakon la ape la….!!! nak di belai konon huh ! podah !!!

      5

      0
  2. Migha says:

    WHAT? -_-

    5

    0
  3. hazabedah says:

    eww geli

    9

    0
  4. anon says:

    mohon retis gini nya peel berpijak di bumi nyata lahh
    jgn terbawa2 drama novel2 yg membuai2 tu ..
    alahaaiiiiiiiiiiiiii

    11

    0
  5. Anonymous says:

    pui…loya tokak den

    7

    0
  6. jemah says:

    Nak di layan mcm Princess ,tp perangai macam……
    tuttttttttttt

    12

    0
  7. wekkkkkkk says:

    kalau mcm tu cari ” kerabat la”….dn tentu jadi princess terus..bkn mcm di layan mcm princess.

    ..ckp je mau kawen gn kerabat….tapi kerabat yg ada skrg pun yg muda umur 25-30 dh x ada kosong…yg ada pun umur 15 tahun ke bawah.
    jenoh la nk nunggu….

    12

    0
  8. lara alana says:

    nak like boleh tak?
    thank you tau

    8

    1
  9. Mak Labu says:

    macam menggeletes je bunyi nya..UWekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    6

    0
  10. hehehehe.... says:

    berlakun crita Kak Marr..
    aku yg tengok..
    rasa satu badan sakit..
    menggeliat and gedik….
    kecoh…
    tang part mana….
    manja and romantik…

    14

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      drama kak marr !!! huh dia berlakon terjerit2 macm pompan muka tak sudah huh ! menyampah minah jambu dengan lakonan dia…bertudung tapi tengok la lakonan dia tkda beza ngan pompan free hair…tergedek2 tertongek2 macm siak !! huh !!

      3

      0
  11. Anonymous says:

    keluar crita psl dia ni mesti psl cinta..jantan..aihhh… ni nak promo diri sendiri lah ni. berubah lah oiii…br laki tak tkt nak dtng dkt. dont be so cheap..be classy..

    6

    0
  12. aku geli says:

    princess kepala bapak ko la ….. dah tua laki mana nak layan ko macam princess..aku yg sebagai lelaki sumpah geli dengan jenis pompuan macam ko ni..cipap pun second hand nak layan macam princess..pirahh

    9

    0
  13. sitiseh says:

    since when ko ni nmpk kasar weh?
    setahu aku semua org tgok ko mcm minah gedik
    even blm buka mulut, or belum start mengeletis lg, aku tgok mata ko dh tahu ko tu gedik
    please berpijak di bumi nyata
    xde org nak princess kan ko yg x seberapa tu
    dah tua2, anak seorg pun xsedar lg. haishh

    11

    0
  14. saya says:

    sapa izreen azmindar ni? aduhaii..

    3

    0
  15. Anonymous says:

    Amboi, korang ni seronok betoi mengata org yer…pggil org najis la, apa la, x baik tau…kalau org pggil kau najis, kau marah x? Mak dia sendiri pon x gelar dia mcam tu..kalau la emak dia terbaca komen2 korang ni, apa rasa dia yer, dan kalau korang di panggil najis, apa perasaan mak korang yer??

    1

    5
  16. Anonymous says:

    meh abg kejakan….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    promoting

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Birah

    0

    0
  19. Yekeni says:

    Muka tu jadikan princess sikit dulu… muka commoner mcm dayang2 ataupun pembersih istana, tapi hati perasan princess…

    I tak suka nak kecam muka orang. Tapi kalau dah lagak gedik terover sangat, perasan pulak tu, sesekali kena ketuk sikit biar sadar….

    Level yg boleh dikatakan cantik pun belum sampai lagi…

    4

    0
  20. Eyeee says:

    adoiii.. dah sendu…xde job blakon..
    skrg mengaku diri tu romantik, manja, pwincess plak..
    bajet2 nak pancing laki lettewww..
    dasar mak jan kurang kasih sayang..sama mcm geng dia RR tu..

    1

    0

Leave a Comment

Optional