Written by Bella | August 1st, 2016

Tiba-tiba sahaja,kenyataan Emma Maembong yang menyatakan beliau akan berbincang mengenai hala tuju hubungannya dengan Kamal Adli menjadi perhatian ramai.

Ada yang mengatakan hubungan cinta mereka sedang berantakan dan mungkin bakal berakhir tidak lama lagi.

Namun, ia tidak bermakna Kamal Adli akan berputus asa begitu sahaja. Mengakui masih sayangkan Emma dan berniat mahu hubungan mereka berakhir dengan baik. Kamal akan sedaya upaya mempertahankan cintanya itu.

Fakta yang tidak boleh diubah adalah saya sangat sayang insan bernama Emma Maembong. Saya juga tidak mahu hubungan kami berakhir separuh jalan. Hubungan ini akan saya selamatkan selagi terdaya.

Pada masa yang sama, Kamal menjelaskan masalah antara mereka timbul bukan kerana orang ketiga tetapi kerana sikap beliau sendiri.

Kamal memohon maaf atas apa yang berlaku dan berkata beliau bersungguh-sungguh mahu memperisterikan Emma.

Apa yang terjadi antara kami tiada kena mengena dengan orang ketiga. Kesalahan patut dituding kepada saya. Sebagai manusia biasa, banyak perkara yang perlu saya perbetulkan. Setiap hubungan juga ada fasa turun naik. Saya mohon maaf atas kekhilafan itu. Pastinya saya bukan main-main malah serius dalam perhubungan ini selain ingin memperisterikannya.

Saya pun bukan makin muda. Jadi, saya harap yang di luar tidak pantas menghakimi hal ini. Beri masa kepada kami. Saya minta peluang dan doakan yang baik untuk kami berdua.

Kita beri ruang untuk Kamal dan Emma berbincang mengenai hubungan mereka berdua. Kalau ada jodoh ada lah. Kita doakan terbaik buat pasangan tersebut.

Sumber Berita : BH ONLINE

29 responses to Saya Sayangkan Emma Dan Akan Selamatkan Hubungan Ini Selagi Terdaya -Kamal Adli

  1. kikiki says:

    mintak maaf bagai buat ape.
    duit dah ada, p masuk kawin je la.
    mau tunggu apa lagi.

    0

    0
    • Jeno says:

      Aku sokong. Kamal cepat2 lah benda yang baik.. Emma tu pompuan, ade mak ayah. Jaga lah air muka pompuan yang ko sayang tu…

      0

      0
    • minah jambu says:

      huh ! cakap berdekah2 tapi habok pon tkdak ! nak selamat kan perhubungan tapi tk buat ape2 huh ape punye jantan macmgini pon tk tau lah..

      0

      0
    • Anonymous says:

      maafla.. rasa macam x sesuai tapi itulahh jodoh allah yang tentukan..doaka yang terbaik

      0

      0
  2. Mubarak Wajib says:

    kentot aje kt muke kamal busuk tue..jom kita ramai2 kentot kt muka dia..mesti dia terus kawin dgn emma tue!!! yahooo

    0

    0
  3. Wow says:

    meluat dgr kisah cinta emma maembong yang x berabis ni.

    0

    0
    • maembong senrose says:

      rasanya baru dua kali cerita cinta dia. adik beradik senrose yang kejap kerabat kejap retis tu lagi meluat rasanya

      0

      0
  4. Anony says:

    Kamal adli standard la baru nak gelabah bila perempuan dah tawar hati kat dia. Nak peristerikan la itulah inilah.. Sama je situation masa time ngan Intan dulu tp Intan mmg dah tertutup hati dah so dia melutut ke apa ke mmg dia dah xnak. Tgk jelah Fatimah rohani ni termakan ngan pujukan dia nanti ke x.. Hmm

    0

    0
    • Julia says:

      Hahaha aku baca pun tiba tiba teringat dengan intan gak. Diharapkan fatimah rohani bersabar ya.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    booooo ring..

    0

    0
  6. SitiDK says:

    Kamal dh lama dlm Industri, takkan xde duit kot nk kawin. Dl ngan Intan Lydiana dh melepas tertonggeng. Skrg ngn Emma lak. xde duit ke Kamal oiii, sedih ngn ko kalo psl duit ko tangguh n tangguh.

    0

    0
  7. Whocare says:

    Yes!!!putus la putus…hahahahaha(dirasuk setan)

    0

    0
  8. anon says:

    Ape punya statement, nak selamatkan apenya, kawen jelah. Masa ade peluang, tak nak amik, nanti bila dah dikebas org barulah nak meroyan. Takkanlah si emma ni nak paksa ko pinang dia, come on kamal… Tapi aku rase baik si emma ni cari je org lain. Kamal ni jenis yg tak serius……dah lah tak hensem & tak berharta.

    0

    0
  9. johnny bravo says:

    kalau nak, seribu daya, kalau tak nak….??

    0

    0
  10. Juju says:

    Emma ni cam mak mak muka dan body…kamal pon sama….memang dah sesuai kawin

    0

    0
  11. bodopiang says:

    lepas nih keluar ayat masih simpan pic emma dlm wallet ..
    keh keh keh ..
    poyossssssssssssss

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Cam sm kes emma & zizan..Kamal& Intan. lepas ni tup2 emma kawan2 jek ngan getis lain.Move on jek la masing2…

    0

    0
  13. kakikucinghitam says:

    good luck bro!

    0

    0
  14. aih says:

    problematic ka emma ni….. ?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Emma & Kamal ni dua dua ada saka dlm badan. Tu sebab tak pernah lekat dgn satu org. Selagi saka tu tak dibuang… sampai ke tua tak akan kawin.

    0

    0
  16. melati says:

    kalau dh sedar bagus lah Emma …dulu pilih yg Pendek (Zizan) & terkenal last2 sipendek bodoh tu (Zizan) dh takder org minat lagi cepat2 lew ko blah elok lew tu………Zizan bodoh tu pun org2 bodoh yg pakai Myvi tayar terkankang jew minat dia…..hihihi

    0

    0
  17. Anonymous says:

    riso gak kalo kwin cpt bercerai…kamal ni mcm x serius je nak pikul tanggungjawab…sabar jela cik timah oiii…

    0

    0
  18. Zubaidah says:

    Cuba contohi artis yang berpelajaran, fokus pada masa depan sendiri – buat bisnes, sambung belajar, terlibat dengan hal2 belakang tabir.

    Daripada bergelumang dengan gosip cinta. Bertukar2 teman lelaki, menunggu orang masuk meminang. Belajarlah berdiri atas kaki sendiri.

    0

    0
    • Anonymous says:

      statement kau plng aku sokong. sebagai perempuan mesti ada aset sendiri untuk masa depan. jgn harapkan laki 100%. emma masih muda. ambil kesempatan ni utk mempersiapkan diri dengan segala ilmu yg blh dijadikan bekalan utk hari tua nanti. tengok fasha, seblm kawin dah ada salon sendiri.jd lps bercerai tak ada lah merempat sgt pun wpun ex hubby org kaya. kita tak tau apa yg bakal berlaku

      0

      0
  19. Anonymous says:

    laki klu belum ready,mmg begitu lah. bkn tak syg, tp belum ready.yg si emma ni memang dr dulu kemaruk nak kwin. come on lah emma..tak perlu umum sgt kat public yg kau beria2 sgt nak kwin.mcm downgrade dri sendiri ja. cukup sekadar kau dan org2 tertentu ja tau.nanti tak jadi malu lg

    0

    0
  20. Anonymous says:

    ooo….ye ke……ok next……

    0

    0
  21. Jim says:

    Apsal Kamal Adli pakai baju Melayu biru, tapi seluar hitam. Ape ko beli baju melayu tu dapat baju je ke? Ingat hensem sangat ke pakai camtu..

    0

    0
  22. mawar says:

    hmm rasa nyer kamal ni belom ada rasa nak kawin kot..kalo dia betul2 nak kawin..lama dh waktu dia ngan intan ladyana…bercinta lama last2 x kawin2…so emma maembong buat apa tunggu .. tinggalkan jer

    0

    0
  23. sentap says:

    semak tul 2 org ni…klo couple je mesti blakon sama2…bila putus sentap semacam…emma ni pun cm x jg penampilan…nmpk selekeh compare ms ngan zizan dulu…

    0

    0