Written by AbangNara | January 27th, 2010

[Ini adalah post melekat, sila skroll ke bawah utk gosip panas~]

Adakah anda mempunyai impian sebegini?

  1. Bercuti, percuma! Anda takyah kuar duit$$, semua perbelanjaan ditanggung beb!
  2. Ingin menjadi Host TV. Yeah sekarang anda ada peluang mengacara travel show!

Camna caranya?

Dengan join contest MAS Saya Nak Cuti! Dua impian kat atas tu boleh dapat sekaligus, cuti dengan percuma +jadi gelemer~~  perghhh memang heaven.

Taknak ke kalau dapat bersantai di pantai Indah Bali, mana tahu boleh jumpa Bunga Cinta Lestari mandi kat pantai ngan Ashraff Sinclair (jangan lupa amik gambar hantar kat BNara)

Ataupon, menikmati keindahan tinggalan sejarah Angkor Watt. Jangan lupa bergaya macam Angelina Jolie dalam TombRaider.

Tak pon, pegi Bangkok, naik sampan macam Abang Nicholas Cage, sambil-sambil menjamu mata tengok barang jualan murah-murah kat Bangkok. Bangkok ni ‘dangerous’ tau, sebab harga2 barang dia 1/3 je dari harga kat Malaysia.

Camna nak join? Baca balik kat sini & hantar karangan tu cepat2 ke www.mastraveller.com

96 responses to Saya Nak Cuti!

  1. aries_april says:

    klau ker paris nk la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. hek says:

    betullllll! ist??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    ke switz xder ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aries_april says:

    mas ni cam tiru air asia ja…
    last year air asia dh ada bt…
    p sydney…
    10 pmnang dpt p…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. AnneDeSilva says:

    bila anne kuar bkn men sume masuk..
    bila anne masuk sorg pon takde..
    sengal2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      dah xder org lg lar anne…
      msg2 sibuk ngan keje…
      aku ni pon sibuk gak tp curi2 masa gak…lepas tensen…
      lg pun keje melambak kat atas meja aku ni setelah hampir 2 minggu aku g traveling…
      tensen aaar anne…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aries_april says:

    klau kita yg mng ni..
    msti best..
    brpa ari kat bali ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    mn lak u all ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BlackBerry00 says:

    bgslah pet skrg ni dh krgkan 8tvt
    krgkan dosa
    tp takpe
    besok kalau dah sebelah kiri tu berat
    sorong pakai troli je
    senang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. pEnArI pOcO2 says:

    pet, apsal aku jalan sengit belah kiri jek nih…
    huhuhu…byk nyer dosa aku arini…
    ko jalan mantain ek pet…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. violet says:

    mak aih..
    law la i yg dpt p cuti

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. BorakArtisMalaysia says:

    huhuh. abang nara pun tak tau napa BN kurang meriah sekarang.nasib baik ada geng GBN yang keep supporting BN. dan tak lupa kepada pengkomen-pengkomen baru. semuanya best-best belaka. banyak komen bernas semenjak dua nie.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. BlackBerry00 says:

    pet
    jadi ke nak wat GB 2?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. AnneDeSilva says:

    adooo haa..
    tgah survey komputer riba la kak..
    teringin nk beli..huhuhuhuhu
    mana ada ek?
    lg bgus kalau leh dapat yg bayar ansuran tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Selamat Hari Jadi

    Selamat hari jadi
    Ku ucapkan kepada mu
    Semoga yang Esa panjangkan umurmu selalu
    Betapa riangnya menanti di saat ini
    Ku harap kita dapat meraikan bersama-sama
    Di sisi teman-teman

    Selamat hari lahir
    Sekali lagi ku ucapkan
    Kini usia telah
    Mendewasakan dirimu
    Kini kau menanti pelangi kehidupan
    Secerah mentari memancar buni ini
    Tak dapat melupakan kenangan manis

    Sambut-menyambut mesra penuh keriangan
    Berdendanglah iramaku dengan mesranya
    Harijadimu yang paling bahagia
    Tak dapat kulupakan buat selamanya

    Tiap detik beredar silih berganti
    Hanya setahun sekali kau menanti
    Bagaikan sejarah tersemat di sanubari

    2 ANTU….. TQ ANNE AKU DAH CALL ANTU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. BlackBerry00 says:

    korg ade lagi tak..??
    kalo takde aq nak kuar
    p blk swk jap
    pas thari aq on9 blk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BlackBerry00 says:

      mangkuk hayun tol laaaaa
      GPP apa ke jadahnyerrrr

      seram nak jadi peminat sesapa ni
      bkn blh percaya pun
      wat nyakit ati jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. BlackBerry00 says:

    1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. BlackBerry00 says:

    2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. BlackBerry00 says:

    3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. BlackBerry00 says:

    pet
    wat time CNY nak..???
    smua kdai tutup
    tp kita tolong bukak kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. AnneDeSilva says:

    akak beli kat low yatt jenama pe?
    mcmana nk apply eon tu kak????
    lg mahal eh jadik harganya??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. AnneDeSilva says:

    smua dh hilang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Piston Pecah says:

    aku nak keje…sapa ada keje kosong?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sharinginfoz says:

    memang seronok kan kalau dapat cuti secara percuma.. sapa nak kasi kan.. masuk contest…

    Buffered or Metered Earnings????

    Avatar VS Titanic

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. patty says:

    wow..macam betul ni..hebatnya..nak join la..stress la keje..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Nice writing style you have, thanks for sharing

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Better dead than mellow.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Hey There. I discovered your weblog the usage of msn. This is an extremely neatly written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thanks for the post. I?ll definitely comeback.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0