Written by Bella | October 23rd, 2017

Dihimpit  kontroversi dengan pramugari Firefly, Mona sepanjang minggu lepas, penyanyi Shahir menganggap apa yang terjadi adalah perkara biasa yang perlu dihadapi oleh anak seni dan ia tidak memberikan kesan terhadap dirinya. Shahir sekali lagi mengulangi beliau tetap berhasrat mahu melamar Erra Fazira pada tahun depan.

Ini bukan kali pertama saya berdepan dengan gosip begini, jadi saya tidak terkesan apabila timbul perkara ini. Saya masih Shahir yang sama, jadi tetap berhasrat untuk melamar Erra. Alhamdulillah, sebagai artis, dia juga faham apabila timbul perkara begini.

Terdahulu, Mona memberitahu hubungan beliau dan Shahir bukanlah sekadar artis bersama peminatnya dan merasa bengang apabila Shahir berkata sebegitu. Menurut Mona, mereka sememangnya mesra dan kerap keluar bersama dan wanita itu turut menyertakan bukti perbualan romantis antara beliau dan Shahir.

Walaubagaimanapun, kini Mona tidak mahu lagi dikaitkan dalam kontroversi terbabit kerana sudah mempunyai kekasih baru yang merupakan seorang pemain bola sepak.

Sumber Berita : BH ONLINE

40 responses to Saya Masih Shahir Yang Sama, Tetap Ingin Melamar Erra – Shahir AF Megastar 2017

  1. Anonymous says:

    Jejaka tak laku terdesak nak kawin. Asyik nak mengejar janda je. Dasar lelaki tak boleh jadi pemimpin.

    13

    3
    • Mamamia says:

      Kalau betul nak kahwin dgn Erra, pinang je sekarang. Tak perlu canang satu Malaysia konon nak pinang tahun depan. Kesian plk aku dekat Erra. Cari laki lain lah Erra. Ko pon dah 1 kali putus tunang, 2 kali menjanda. Takkan kali ke-3 ni nak kahwin dgn mamat camni?

      50

      0
      • kak nam says:

        semalam selepas af megastar ada live kt harian metro online. jawab soalan2 reporters pun terkucil-kucil. nampak sgt xde kopiden.

        10

        0
        • Cili says:

          bosaaaaannn…gosip lain la. mona pun dah ada pakwe pemain bola felda fc.

          5

          0
        • Miss Unibes says:

          Hahahah padan muka kau Shahir. Disebabkan Mona baru kau nak kata melamar EF. Sebelum ni elak2 je. Entah EF pun taktau kau nak lamar dia tiba2 dtg melamar. Jenis lelaki ada masalah sikit je lari. Ada masalah je lari. Takda telur.

          3

          0
    • Anonymous says:

      Mana gosip Zahida Rafik yg nk kena siasat oleh BPR isu rumah kt Setia Hills bersabit dgn kes rasuah Shafie Afdal 1.5 billion?

      16

      0
      • bekas puteri umno says:

        biasa lah, bila menentang najib, semua rahsia dalaman terbungkar. kalau cium bontot big boss dan big mama… duduk, makan, kenyang.
        nak jadi ahli umno ni kena jadi mcm lembu. kenyang…tidur!!!

        22

        0
        • pelepok kt kepala says:

          hallo kawan, mari kita JGN CAKAP PASAL POLITIK , KORAP DN GST, mari cakap pasal 18xxx

          0

          9
        • SPRM says:

          pokok tak goyang kalau angin tak tiup dikkkk. ko tentang ke, tak tentang ke, kalau RASUAH tunggu je lah. takyah nak sembang lebih, kalau ada bukti sila la report. eh syed saDICK belum report lagi ek siapa yg nak offer dia rasuah. ingat, kalau dioffer rasuah tak report pon salah yeeee

          parti mana yg ko jilat sangat ni sila sebut. nak listkan satu2 ke parti mana dan rasuah apa? eh google pon bole laaa

          2

          1
    • Mona says:

      hahahaha…padna muka. dah kantoi baru sibuk nk pinang. kalau tak kerana aku, maka erra sampai mereput tunggu ko.

      16

      0
    • Nina says:

      Kau tak ada gaya,karisma,tak ada duit & tak setaraf la dengan Erra. Gaya pun macam tak ada confident. Tapi gambar2 dia dengan Mona kemain sengih2,pakai celak bagai tolonglah

      21

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      eh helo ! kawin janda la bagus pandai jaga pakaian makan minum laki urus rumah tanga..! kasi kaseh sayang sepenuh nye ngan laki ..! kalau kawin ngan pompan jenis pompan mcm si mona ni PEROSAK nak buat happe rugi duit hantaran aje huh !! shahir kalau betol u suka ngan erra cepat2 la gi merisek ke meminang ke tk la dia tungu punye tungu punye tungu..tkan erra nak gi tehegeh2 ngan u pulak shahirrr..

      2

      3
      • Anonymous says:

        Hello…mona syamimi pun janda anak dua.
        Errra pun janda.

        Bezanya erra janda kaya dan tak desperate nak berlaki. Ayoyo cakap macam tak stadi topik dan background si mona.

        5

        0
        • Kau hadooo says:

          Jangan lupa Dulu shahir pun di kaitkan dengan che ta n che ta pun janda nasib tak kesampaian..untung che ta dapat teruna zain saidin.. ? minat janda kut shahir ne ?

          1

          0
  2. wekkkkkkk says:

    Syahir ayt di atas tu lucu pulak bagi pendapat saya. Itu mmg lah kamu Syahir. Kamu tetap kamu.

    Gunalah ayat mcm ni “Walau apa pun dugaan, cabaran, tuduhan, makian, hati aku tetap pada Era Fazira, InsyAllah, Harap2 Allah temukan Jodoh kami dlm masa terdekat ini”.

    Jgn lh takbur sgt dgn kata-2. Manusia boleh berubah.

    10

    0
  3. Fidot says:

    Lawak plak tgk dia ni. Nmpk sgt dh kantoi dan2 nk cakap nk masuk meminang… Dulu krik krik cakap kawan rapat. Erra, carilah org yg matured please!

    11

    0
  4. farah says:

    Dear Erra,

    I believe you deserve someone better. You are something and he is nothing. Please.

    25

    0
    • Shhh says:

      i agreed, yelah sapa kita nak tolak jodoh, tpi Allah bg kita akal, takan nak kecewa kali 3, nth lah dulu ramai VVIP nak Erra, Erra menolak, bukan taste dia,

      0

      0
  5. Curious Baby says:

    2010 braces .end year 2017 bru nak buka..lamanyeeee berapa tahap braces utk 7yr ni ye huhu

    4

    0
    • boboboi says:

      tu la bru aku perasan bile si aznil tanya pasal braces dia tu. kemain lama sampai 7 tahun. pakai kemain lama tak pulak lawo rupa giginya, kot la gigi lurus mcm pembaris, idokkkk.

      1

      0
  6. elle says:

    choii x terkesan konon, abes yg ko post nak tarik diri tu mende smpai kena pujuk bagai, baik ko berambus gi hilang lg kat gua sana jgn keluar2 lg. kesian plak dekat erra, bile da jd cmni bru nak canang nak melamar bagai, apesal dr dlu ko x canang je bg si erra ni konpiden sikit. dr cara cakap reporter tnye pon mcm teragak2 nak jawab, nmpk beno xde sifat kepimpinan.. choiii

    9

    0
  7. Anonymous says:

    Erra jawab.. aku xnak.. ko dah xde teruna..

    2

    1
  8. mok cute says:

    asik dia je kuar statement nak lamar sejak dah kantoi ni…erra tak ckp apapun…ko lenyap je la dr dunia artis ni shahir…jantan propa

    5

    0
  9. kenyataan says:

    Sy tk pulak nk kata Syahir tk punya apa2 nk kata menghina latar belakang dia bagai pun tdk tpi yg penting skrg Erra. Sebagai seorang yg sdh mengelami pengalaman kegagalan berumahtangga seharusnya berfikir dgn wajar buruk baik utk perjalanan yg jauh, kawin bkn utk sehari dua Syahir msh muda beri lh dia peluang utk bergerak bebas dlm mencapai impiannya utk menaik taraf kehidupannya, mungkin sekarang tk terasa bila sdh dduk satu bumbung lagi satu cerita biar lah Syahir memilih pasangan dgn yg sekufu dan sewaktu dgnnya dan Erra sy yakin ada jodoh lain yg dia blh cari yg bersesuaian dgn usianya..Maaf bukan memandai tpi sekadar memberi pendapat mmg pun jodoh itu kerja Allah tpi Allah beri kita juga pepluang utk berfikir panjang sblm membuat keputusan muktamad

    3

    0
  10. Anonymous says:

    asterok terpaksa guna kan shahir nak promosi AF…..yg bodohnya rakyat melesia layan gosip bodoh ni….tarik diri tak tarik diri ni drama je… abes AF abes la drama….ujung2 cover cerita….erra la jadi mangsa…..

    0

    1
  11. anon says:

    move on lah erra oiii
    punya byk gentleman kat malaysia ni
    si mamat gentel ni jugakk ko berkenan
    dulu dgn cik ta …bercuti sakan
    tup tup berubat kat kg ..
    hahah ..
    mamat psyco ..

    1

    0
  12. Aku says:

    Adeh kak erra, please tinggalkan jer mamat ni.. Mona kata dia ada bukti whatsapp so kalau tak caye mamat ni curang jugak, I tak tau nak komen apa lg. Perempuan mcm Mona ni memang mencuba mana2 lelaki lg2 retis kak.. Ditakdirkan mamat ni melayan, so akak erra nak lagi ke dekat mamat ni??

    2

    0
  13. Anonymous says:

    Kalau aku tknak lah..mentel jer perangai si shahir ni…aku agak dia ni nak test market..bila tembelang dh pecah..mulalah menggelabah..konon suci dalam debu

    2

    0
  14. melati says:

    Tabik Erra , walaupun dh byk kali bertukar ganti..tapi masih lagi jantan nk….Neelofa yg kaya raya meniaga sampai RM50 juta , tapi masih berlakon.??? (Kenapa tk jadi penaja @ Penerbit). ” kalau dh kaya sgt..!! tapi masih tk laku, saya tahu sebab apa…sebab Poyo & menipu niaga juta2 padahal kedana!!! Masih berlakon….hahahahaahaa Tuhan marah org yg menipu & Poyo , sebab tu jodoh Neelofa takder sampai lg sekarang , lagi dua tahun bercakap lah dgn kucing sorang2 Neelofa…hmmmm

    2

    2
  15. Luge2020 says:

    Jangan le terlalu kemaruk nak kan jantan muda . Awak ada anak pompuan fikir le dulu

    2

    1
  16. Shhh says:

    dia mmg cpt sentap, aku harap fikir byk kali, pung pang je lbih, kawin smpi skrg tk da..

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Erra ni nk ap sbenarnya..huhu

    1

    0
  18. Anonymous says:

    OMG what a fake u are Shahir.
    Pls Erra u r nice lady look for other man. He is not meant for u.

    2

    0
  19. Cik lehot says:

    Doakan jer Erra tu dapat hidayah untuk move on dari mamat poyo ni. Ntah ape2 jer. Dah jatuh dalam perangkap mona tu nampak sangat ko kalah dalam godaan dia, kan dah kantoi. Kebetulan pulak di saat karier ko nak tgh naik, trus jatuh balik dek kerana hal remeh cengini. Dah bukan rezeki ko dik oi, bila masa jer boleh ditarik balik. Lagi mau propa. Braces tu buka dh pls. Nak acah2 hipster pulak doeee

    1

    0
  20. Merpati says:

    Gebang je lebih. Dh brp kali baca statement nk proposed tapi habuk pun tarak. Ur man with words but zero action. Klu sy jadi era dh tawar hati dah. Tinggalkan jelah. N pada usia 40an, pastinya seorang perempuan tu nk perkahwinan yg stabil, suami yg stabil emosi, komit dan matang. Tpi shahir ni drama sangat. Baiklah teruskan life sedia ada yg tenang2 sambil mmbesarkan ank dari dpt suami perangai cam budak2.

    1

    0
  21. mona selamatkan kanak kanak says:

    nasib ada mona terbukak mata erra shahir ni sama macam lelaki lain perempuan cantik, lebih muda, dia boleh layan. ada anak tiri perempuan membesar kat rumah sama cantik macam erra bahaya bahaya. tak jeles tapi berjaga jaga isu haruan makan anak timbangkan habis habis

    0

    0
  22. jess says:

    asl aku bkk page ni asek cte shahir je??
    mmg page ni utk siar cte shahir je ke??ade cte artis lain x..muak la asek cte shahir shahir & shahir..aku bkk page ni bkn nk bc kisah shahir!!

    0

    0

Leave a Comment

Optional