Written by AbangNara | September 26th, 2017

Rata-rata netizen meluahkan rasa terharu melihat Abby Abadi berkongsi pelamin bersama Norman Hakim dan Memey Suhaiza di majlis persandingan kali kedua mereka baru-baru ini. Kemesraan yang dipamerkan memang nampak ikhlas dan tidak dibuat-buat. Mereka seumpama sebuah keluarga bahagia yang diimpikan semua orang. Untuk makluman, Memey Suhaiza sendiri yang telah memberi cadangan agar Abby Abadi dan suaminya turut bersanding bersama di majlis tersebut.
memey suhaiza
Kata Memey Suhaiza:-

Apabila diusulkan cadangan untuk bersanding semula sempena menyambut ulang tahun perkahwinan kami, saya mahu kak Abby turut sama berada di pelamin dan dimeriahkan dengan kehadiran anak-anak, keluarga serta sahabat handai.

Semalam, memberikan makna yang sangat besar dalam hidup saya dan detik indah ini harus dikongsikan bersama anak-anak. Perkara yang paling penting apabila keluarga dan anak-anak dapat memahami, selebihnya terpulang kepada mereka di luar sana.

Apa yang baik diharap dapat dijadikan teladan dan kalau sebaliknya, jadikan ia sebagai sempadan

memey suhaiza

Sekali lagi Abang Nara ingin memuji usaha yang dilakukan oleh Norman Hakim, Memey Suhaiza dan Abby Abadi untuk memastikan ikatan kekeluargaan mereka terus utuh. Semoga anda di luar sana yang turut mengalami masalah rumahtangga dapat belajar daripada mereka bertiga. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Pastikan anda tidak mengabaikan tanggungjawab, lebih-lebih jika perkahwinan anda yang gagal itu mempunyai cahaya mata. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Saya Mahu Kak Abby Turut Sama Berada Di pelamin – Memey Suhaiza

  1. Anonymous says:

    muka abby ada iras2 dato boy iman… hahhaaa

    0

    21
    • Wanita Juga says:

      baguslah berbaik-baik. isteri muda semestinya patut pergi minta maaf pada bini tua. sedangkan membunuh seekor semut pun dianggap satu dosa inikan pulak merobohkan masjid dan menguris hati wanita lain. nak berkat bahagia hidup.. pergi minta maaf ..kerana doa2 org yg terinaya dan dianiya adalah doa yg paling mustajab. awas!

      14

      1
      • Miss Unibes says:

        Dah2 lah tu. Semua dah move on lah tu. Entah2 AA dah lama maafkan walau raut wajah AA macam terpaksa. Dah ni jalan kehidupan diorang nak wat macamana. Yg penting diorang dah happy. Anti-Memey mesti ingat aku peminat Memey. Bongok.

        0

        0
      • No.2 says:

        Kesian sungguh perempuan2 yg bajet laki hak milik dia. Perangai n mulut hazab melaser. Mana laki tahan…cari perempuan lainla…sedarlah sikit laki dah x suka…jgn terhegeh2. Tengok perangai sendiri la. perempuan mcm ni selalu play victim, tahu perangai teruk dia tak dapat membahagiakan sesiapa…Sokong perempuan kedua yg bawa bahagia dlm rumah tangga.

        0

        15
      • Anonymous says:

        Bini tua loser. Sia2kan suami. Bila perempuan lain wujud… baru terhegeh2 nak tunjuk mithali. Jadi mama pada anak2 sudah… itu pun dah cukup bagus. Masa suami tu elok2 pi menyundal sampai mengandung anak jantan lain. Pigidah….

        0

        17
  2. nok gebuzzz says:

    mungkin memey masih punya rase besalah pada abby so,bila ada ape2 abby wajib diutamakan dulu…perasan besalah dulu xkan lenyap dari ingatan dia…mungkin dia menyesal ape yg dia dah buat dulu…begitu juga dgn norman…abby mmg cool and dah pasrah dgn ape yg berlalu…ada hikmah disebalik kejadian…anak2 abby semua membesar dgn baik sekali…

    70

    0
  3. ibu says:

    Punyai hati yg mulia & ikhlas

    9

    0
  4. ada aku kesah says:

    i was there at the event. masa memey bagi speech dia ada menangis. dengan kita pun tersebak. yes memang dulu kita benci dia sgt2 sbb apa yg dia buat mmg tak patut sama sekali. tp semuanya ditelan masa dan waktu, diorang berbaik and abby la yang memulakan semuanya balik. mmg tabik spring dgn abby semuanya kerana Lillahitaa’la. memang kita pun tak boleh selamanya nak bagi alasan ‘dah jodoh’. no. tengok sendiri contoh2 yang dah pernah jadi. suka ke klu benda camni jadi lg ? antara retis2 yg duk buat perangai camni lg si faye, hanez etc. mungkin lepas2 ni diorang pulak ke yg berbaik aku xtau la boleh terima ke tak.

    ceh aku pulak yg sibuk nak terima tak terima ek hehe

    42

    0
  5. wawa says:

    ini lah keluarga sakinah mawaddah warahmah…keluarga yang tenang di samping anak2 yang semuanya menjadi. Alhamdulillah. Ini lah yang dituntut dalam Islam…berbaik2 sesama umat terutama ahli keluarga di samping tidak melupakan tanggungjawab pada anak2…

    29

    0
  6. hamkachan says:

    tulah……………….duly memey angkat tilam bantal tidoq kat opis norman kangkunggggggggggggggggggggg. alahhhhhhhhhhhhhhhhhhh tiba tiba norman pula dah jadik heroooooooooooooooooooooooooooooooo apa punya turrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aku nak tengok berapa hari bahagia,,,,,,hmm gv 2 more years…………………………………………..abbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbby jangan jadi babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    1

    11
  7. mok cute says:

    abby klo kurus cm zmn elite mesti lawa cun melecun dr memey…

    12

    1
  8. Anonymous says:

    abby dah kembanggggg.

    3

    1
  9. Peah says:

    Hahaha…baru nak teks Abby dah kembanggg

    1

    1
  10. Touch says:

    Yup.mmg ptut.msti ko ade rsa brsalah kn?

    3

    0
  11. Akak cun says:

    Bile org (abby) belajar agama, blajar ngaji…. Cmtulah jadi dia…redha dn berserah lillahitaallah…. Cer tgk abby sblm dia belajor agama… Segala mak nenek dendam kesumat kt norman dn abby, siap bgkit lg isu nafkah anak bagai…siap perli2 norman lg…. Skrg cube tgk Abby, hati dia tenang…boleh berkawan lg dgn org yg pernh hancurkn rumah tangga dia… Memy pun dh berubah bnyak dah….. Aku syak geng2 mcm rita ke, fasha ke, nora ke, g lah belajor agama… InsyAllah bhgia dunia akhirat.

    29

    0

Leave a Comment

Optional