Written by Bella | June 1st, 2015

Meskipun  Kamal Adli dan Emma Maembong masing-masing tidak menjelaskan status hubungan mereka, peminat sudah boleh meneka dan tampak bahawa mereka berdua cukup serasi bersama dan mungkin sedang menjalinkan hubungan lebih daripada seorang kawan.

Jika sebelum ini Intan Ladyana mendoakan agar bekas kekasihnya Kamal bahagia disamping Emma, kini bekas kekasih Emma pula iaitu pelawak Zizan Razak turut mendoakan perkara yang sama dan agar pasangan sensasi itu kekal sehingga ke anak cucu.

Mungkin itu yang lebih baik untuk dia, saya doakan dia dan juga Kamal bahagia sampai ke anak cucu. Saya dah Kamal tidak ada apa-apa masalah.

Berbicara soal beliau yang dihimpit kontroversi  dengan agak dasat beberapa ketika ini, Zizan menganggap ia adalah dugaan daripada Tuhan. Walaubagaimanapun, rezeki beliau masih lagi murah dan menerima pelbagai tawaran pekerjaan.

Perkara ini mudah saja. Ini macam ujian untuk saya. Allah nak tengok, masa susah ingat dia tak, masa senang ingat dia tak. Buat masa sekarang, semuanya berjalan lancar dan ketika ini terima banyak lagi tawaran. Saya mencuba sahaja. Alhamdulillah syukur, semua okay.

Mungkin perpisah Emma Maembong dan Zizan Razak ada hikmah disebaliknya. Apa-apa pun semoga Zizan terus berjaya dalam apa sahaja yang dilakukan. InshaAllah.

 

 

12 responses to Saya Doakan Dia Dan Kamal Bahagia Sampai Ke Anak Cucu – Zizan Razak

  1. Anonymous says:

    bosan, malas nk komen. so last year punya gossip.

    0

    0
  2. Mm says:

    Dh dapat pengganti Yg Educated…boleh la ckp camtu kan mcm x kisah. Wat ever…

    0

    0
  3. hamba Allah says:

    dah takde jodoh mereka berdua.. ape2 pun doakan yang baik2 saje. kadang2 yg bercinta bertahun2 ni pun belum tu pasangan tu jodoh kita. jodoh ajal maut semua ketentuan tuhan.. hope zizan n emma bahagia dan kekal dgn pasangan nnti

    0

    0
  4. mcam suci... says:

    Org meLAYU mmg suke jatuhkan org..x suke org bhgia…xnak tgok org berjaya…jgn nk deny…tpuk dda tnye ati dlm2…tp of coz bkn sume ye… Yg besA komen mnjatuhkan tu la orgnye klo nk knal…doakan je la dorang bhgia… Mcm baik sgt Kite ni..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Pesal sibuk tnya pendapat ex2 ni? Pentingkah pendapat mrk??? Huh!!!

    0

    0
    • anon says:

      entah apa2 je, lepas ni gi tanya shila amzah dgn sharnaaz plak, neelofa dgn hans ke….. tak de modal dah

      0

      0
  6. aku cantik says:

    news lain ada x. emma maembong dgn kamal adli. dulu deny tunggu kat airpirt? thrn dulu kamal adli dgn lady dyana. jijan dgn maembong. before dat jijan ngn evans. beforr dat lady dyana dgn cikgu af tu. maju la ckit story cmni x mningkatkan ekonomi negara. sorry kalo ada yg tersinggung. just my two sen

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Dah pakai baju herbs plak zizan ni.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    penah jumpa zizan kat kfc sunway xsombong.. even die tgh kalut cari member nak datang amik die kat ctu.. tgur.. sempat die layan dengan ramah..

    0

    0
  9. OhAku! says:

    oh kamal. carik yg educated sket ye bkn yg bebudak cmnih! kahkah

    0

    0
  10. Anonymous says:

    omg.. who the freaking cares?

    0

    0
  11. mojo says:

    Dah macam xde pempuan lain.tu juga yang direbutkan.

    0

    0