Written by AbangNara | September 19th, 2011

Bermacam-macam versi cerita dan info yang pernah kita dengan tentang hubungan Khairul Fahmi dan Dahlia Teck yang dikatakan punca putusnya pertunangan Khairul Fahmi dengan Elia. Namun tak pernah sekali pun info-info ini datangnya daripada mulut Dahlia Teck sendiri. Menurut laman web Meow yang mendakwa mendapat temubual ekslusif bersama Dahlia Teck, hubungan Dahlia dan Fahmi masih di tahap mengenal hati budi masing-masing.

dahlia teck khairul fahmi

Dituduh menggunakan susuk dan guna-guna untuk memikat Fahmi, Dahlia mengambil sikap untuk tidak menjawap tuduhan tersebut. Apabila diminta menjelaskan apakah status hubungannya dengan penjaga gol kebangsaan ini, Dahlia berkata:-

Saya dan Khairul Fahmi sedang dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Malah apabila dilemparkan pelbagai tuduhan dan beberapa gosip membuatkan kami lebih kerap berhubung. Kami makin rapat selepas pelbagai pertuduhan dan perkataan kurang sopan yang dikeluarkan kepada saya oleh individu-individu tertentu.

Kata Dahlia lagi, dia sekadar menjadi tempat mengadu buat Khairul Fahmi terutama apabila sebuah yang diberi nama Ahkak Puaka diwujudkan.

Saya tak nak masuk campur dalam hal Elia dan Fahmi. Yang pasti Fahmi sendiri menyatakan yang dia ada banyak sebab yang membuatkan dia nekad untuk memutuskan pertunangan. Fahmi bukan jenis yang bercerita hal peribadi dia, saya dah lama berkawan dengan dia pun dia susah hendak bercerita tetapi bila keadaan menjadi semakin teruk, dan blog Ahkak Puaka diwujudkan, menyebabkan Fahmi mengadu semua kepada saya. Dan itu satu faktor yang membuat kami lebih rapat. Kami sendiri pun terkejut macam mana Ahkak Puaka dapat tahu tentang semua itu. Mungkin salah seorang ahli keluarga terdekat atau kawan Fahmi atau Elia.

Abang Nara tak pernah pulak baca blog Ahkak Puaka yang dimaksudkan oleh Dahlia di atas. Semoga dengan penjelasan Dahlia di atas, namanya tidak lagi dikaitkan dengan Khairul Fahmi. Apa-apa pun, sama-sama kita doakan agar Khairul Fahmi dapat beraksi cemerlang dalam perlawanan menentang Jepun hari Rabu ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

139 responses to Saya Dan Khairul Fahmi Sedang Mengenali Hati Budi Masing-Masing – Dahlia Teck

  1. Miss CotCet says:

    apa2 je la korang…..pandai2 la bawak diri. korang bukannya budak2 lagi. tak gitu???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
    • papa says:

      macam tu ker rupa nya dahlia teck?? takder taste langsung si fahmi nie.. cehh.. carilah yang cantik cam juliana evans ker cam neelofa pon paling kurang..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 124 Thumb down 15
      • jauhar says:

        rupa tak penting, yg penting agama…klu nilai org melalui rupa, agama nak letak no berapa plak???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 4
        • papa says:

          alaa..jauhar,papa setuju dengan ngko, tapi ini kan blog gossip…takkan lah memanjang papa nak bersyarah pasal agama pulak..papa masuk blog nara pun nak have fun sambil release tension keja kat ofis(TENSION KER??), kalau nak citer pasal agama, kita berforum kat blog yang BERKENAAN lah..TOL TAK NARA??!!! @#$%^%^

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 33
        • Pondan Cover says:

          Dahlia Teck = TAHI LEMBU

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 8
        • cik len says:

          makin benci plak aku tengok si fahmi ni. dulu bukan main lagi aku dok puja dia, siap marah elia lagi sebab cakap fahmi yang bukan2. tapi sekarang, puihhhh, blah la ko fahmi. takde apa2 konon… piraaahhhh… lelaki sampah macam ko memang ngam dengan pemungut sampah macam si dahlia ni.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 126 Thumb down 9
        • ani says:

          mcm la agama dahlia teck tue bagos sgt…xpakai tdung jgk :P

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
        • Dilah says:

          hahahhahahahhahaa…..marah pun xguna sepak pon xkena!!!! sula terus la kottt

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
        • mieza says:

          maaf lah ye..sy sekadar nk tny..kalau xbleh nilai dr segi rupa,,agak2nya layak ke dahlia tu di nilai dr segi agama kalau nk dibuat pasangan…?rasanya dia punya seksi dan xmenutup aurat bleh tahan….

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • cik lolly says:

          btul tu….agama pun xseberapa dah…tmbh2 xlawa…hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • pot pet says:

        alaa fahmi ni..kalo da nama nya “PLAYER”, player jgak la..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 1
      • pizzaz says:

        cantikla dr ahkak puaka…opsss…yg lama tu…ala2 rossa pun ada gak…tp kalau kawen dgn pemain bola ni sabar kene byk…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 11
      • moin says:

        sape2 yg kenal minah ni actually cam tu ler prangai dier, kalau dh dier ndak dia xkire dh, org lain punye ke, sape punye ke…dia main rembat jer!!

        tp mmg si Apex ni mmg xde taste la…. kt pdg mmg bijak tp bab2 awek mmg failed!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 5
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 43
      • APAM TEMBAM says:

        Ayat COVERLINE Dahlia ITIK ni sebijik macam Faezah Elai…….ha ha ha

        Dahlia Itik : “apabila dilemparkan pelbagai tuduhan dan beberapa gosip membuatkan kami lebih kerap berhubung”

        Faezah Elai: “kami mula rapat selepas dia bercerai dan bibit cinta itu sendiri timbul apabila kami sering berbincang mengenai kontroversi atau tuduhan yang dilemparkan kepada saya”

        Diaorang ni gi SEKOLAH sama ke…..SEKOLAH POMPUAN PENIPU ???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 1
        • Dilah says:

          thousand billion like ur statement APAM TEMBAM… diaorg bukan dr sekolah sama actually…diaorg kurang didikan dr keluarga…kurang didikan agama jugak…standard laa… nilai2 kekeluargaan kurang, mana dia faham erti meruntuhkan rumahtangga org…FAIZAH ELAY tu dh jatuh dalam golongan org2 celaka dahhh….hahahhahahaha.. like like like like !!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
        • desyi says:

          sama jugak macam memey ngan norman.hahah.cilaka

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • kimainie says:

      berpegang pd prinsip “aper yg ko buat kat org lain satu hari nnti pasti org lain akan buat 10x ganda lebih teruk pd k0″…. so dahlia & fahmi sendiri pikirlah… walaupun aku x berminat pd elia tp aku simpati pd dia… waktu syg dipuja2, bila tiada lg syg dibuang bgai sampah……

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 109 Thumb down 3
      • manusia says:

        eemmm,,,aq rasa xlama lg si KFCM ni jatuh mendadak la macam si MAWI tu…….Nk NAIK bukan senang tp kalu nak JATUH 2 kejap je…….aQ dlu gla minat ngn si KFCM ni…….tp skrg daaa naik meluat……….sebb aq seorang wanita aq taw pe jejari runcing rasa……..mesti sgt sedih beb! :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
      • Dilah says:

        Kimaainie….kita xtau jgk elia tu salah or betol…i think elia pon salah…cuma, apek tinggalkan elia, sbb dia kenal pompuan tu salah…klu dia berpisah just bcoz btol2 xsefahaman it ok…xsemestinya ape yg kita buat kat org, kita akan dpt pembalasan yg teruk 10x ganda…bergantung pada situasi2 sikap n perbuatan masing2…Allah yg decide…tak gitu???

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
    • aku laaa says:

      ololololo..korang dalam proses kenal budi ke tak ke..ada aku heran. LOL

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
    • bakal isteri FAHMI says:

      alahai, manisnye ayat si dalia ni, ase nk ketok jek kepala tu..mmg r makin rapat hubungan kowang, pasal kowang baru jek start nk becintan cintun.biase la, org baru nk kapel,ayt ngah manis lagi..tgk la tahun ke-2, ke-3 nnti,time tu mula r nk merajuk la, begaduh la , xsefahaman la…

      umur kowang pn muda lg, x rase pn hubungan kowang ni smpai ke jinjang pelamin pn..tp pape pn, ktowang doakan yg terbaik jek la utk kowang..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
    • ..... says:

      copy cter je keje hang nara
      myartis da lame hapdet
      hang copy sebijik

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
    • hantubonceng xde motor says:

      ok2.sambedi hep me..get me bucket..i wanna puke

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • Budak Kampung says:

      Cinta pun cinta gak Khairul Fahmi tapi ingatlah anda tu atlet kebangsaan negara jadi cuba naikkan nama anda sebagai penjaga gol terbaik. Cerita-cerita peribadi ni merimaskanlah!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Bunga Dahlia says:

      aku dah tgk blog ni…rs cam dahlia teck ni yg create kot…x caya g tgk, style stori tu cam bdk2…lg pon sape yg bukak citer psl blog ni kalo bukan dia yg cakap…org pon x bape tau kewujudan blog ni…lg satu tgk yg komen2 seme anonymous…kalo elia @ kwn elia x kn seme dlm tu penuh ngan kutukan, cacian n pembongkaran citer psl elia…kompem site2 apex or dahlia teck yg wat…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • semoga berbahagia :D

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • Kau kenal aku dahlia bt bijuri??? says:

      Kalau nak tahu,budak dahlia tu umo 18..kwn skolah ngan aq tuuuuu..gila sioottt!!dahlia3, tak tobat lagi kau ye kejar jantan..bagusla kau nk fmesbjd retiss..belajar pun ko..huhu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • zazmi says:

      kite nengok jer laa.. pasni, sape yg kenaaa!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Anys says:

    yg blog tu dah penah baca dahh. ishhh sape tah yg buat blog tu! mulut longkang haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
  3. Fantaghiro says:

    pakai susuk? so itulah hasilnya? haha..x cantek gak. So wonder kalo x pakai susuk? saperlaa yg terlalu creative fitnahnyer kata pakai susuk tu…klaka dowh.
    menangguk di air keruh, org tu ade masalah..ko pun masuk jarum laa yer…yucks!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
    • zdadr says:

      “menangguk di air keruh..” >>> sgt sesuai peribahasa ni :))

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    • MEOW says:

      Kerana itu benarlah, Fahmi bukan suka pada Dalia kerana rupa. Sila faham.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zazmi says:

      tu ler, aku mmg x caye kalu org kate dia pakai susuk. kalu betul la dia sdiri yg ngaku pakai susuk, misti susuk dia tu x mjadik kan? cam puaka dah aku nengok.. bwahahaha!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. useriez says:
    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  5. Selitone Cold Steve Austin says:

    Lantak pi la kat hang pa dua… x dernya gaji aku naik kalau ngko 2 orang kawen ponn…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  6. NenekPenne says:

    apa2lah dahlia oi… lantak koranglah…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  7. wHiterOseS says:

    eiiii…x faham btul aku dua orG nie..x tau malu ape..dah cam mEmey pun adE..menipu tErang2an…
    tapi…ade aku kesah…adui2..wat menambah dosa aku yang memang x brape nak bnyk jea dua org nie…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  8. reyyna says:

    trend gosip artis msia ni senang je.. kalau yg beria2 menafikan tu, tgklah sebenarnya gosip tu mmg betul. mcm org tua ckp, kalau xde angin masakan pokok bergoyang. byk dh kes mcmni – mula2 deny separuh mati tgk2 eh esok nak kawin dah.. mcm memey, siti nurhaliza, wati elite etc.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
  9. norzie says:

    eloklah tu..kenai luag dalam

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  10. shiro says:

    uh..apa daaa.. tak suka dua2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  11. sojubi says:

    kalo dah beriya iya nafikan tu, selalunya memang betul.. x kesah la.. asal korang bahagia dah la. tp cukup2 la jadi hipokrit.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  12. amy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 68
    • cowboy says:

      ko ni kenape?adik bekup dalia jek…ko dalia ke????tuih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • siti Raja says:

      SOLAT TU PATUT MENCEGAH DIA BUAT KEMUNGKARAN..

      solat..tapi kat luar pegang tgn lelaki bukan muhrim,,pakai short pants…~~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  13. hah sempottt~ says:

    pihak pempuan je kne hentam..fahmi ni yg x tahan dugaan..cobaan…~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  14. mak teh sebelah umah says:

    xde maknanye pakai susuk2 bagai…da ati tu sme2 suka bercinta bagai nak rak pon klu da berubah hati tu ble2 mse je…oleh itu…jgn la sayang yg blm tentu milik kita tu tlalu sgt..da halal nnti jaga la baik2….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  15. Tangan di dada mata ke atas says:

    Lelaki biasalah, dah popular lupa diri lah… mulalah nak cari yg cantek skit, yg seksi skit… aduhyaiiiii…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  16. unknown says:

    kalau solat xtinggal pehal pakai skirt pendek pulak kan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 2
    • amy says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 65
      • march says:

        bute ke ape? elia da lame start pakai tudung.
        dalia tu bukan cun pun. same je mcm elia. biase2 je. uwekk
        at least elia x rampas laki org ptuih
        ape2 pun, khairul fahmi jantan yg xde telo. sekian

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 5
        • amy says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 46
        • bakal isteri FAHMI says:

          ko takyah nak ‘tuii’ sgt lah. kang aq kahak kan jugak kang

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 5
        • march says:

          tahnye. nak tui2 mcm la muke ko tu cun. haktuih jugak

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          pasal elia pakai tudong la si apek ni tknak ngan diaaaaaaaaaaaaaa leceh kn ! susah nk bawak dia gi jalan mana2 ! jalan sini tk boleh ! jalan sana tk boleh ! nk pimpin tangan pn nanti tk boleh boring knnnnnnnnnnnn !!! nk tunggu kawin baru leh pimpin tangan LAMBATTTTTTTTT lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!! tol tk bang nara ape yg minah jambu cakap ni ????? bang nara !!!!!!!!!!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 13
        • sarifah anom says:

          abis elia pkai skit pendek gambar dlm blog http://akugileglamour.blogspot.com/
          tuh ape cite??
          sopan laaa??
          korang nih tak tau btoi menilai mana kaca mana permata..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
        • zaia says:

          @ sarifah anom

          huhu..aku baruu je gi tngok blog ahkak tu smalam,tp bru bce bpe entry je,mcm trkejut gak la ngn citer2 dia..btl tk btl,Tuhan dn org trtentu je yg tau..
          tp dia mmg lawak la haha..mulut puaka tu mmg,tp asyik nk trgelak pn ade time bce tu..
          tp ape2 pn,to elia,dahlia,fahmi,dh la ungkit sana sini protes sana sini,nt aib sendiri lak trbukak susah lak nt,klau btul2 prlu nk bg statement buat la tp hal2 cmni better snyap sbb msng2 ade silap,kecoh2 sgt t kena kt diri sendiri,so diam je la biar masa menyembuhkannya huhu jiwang lak

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • keiyol pahmi says:

          lps bertunang je elia tu pakai tudung.. dulu pon pakai mini skirt jgk. Dahlia pon x rampas laki org.. dia rampas tunang org je.. elia tu pon bukan baik sgt kalu dok cerita habis dari A – sampai Z kat org.. time baik, apek di puja.. time gaduh, terus di kutuk maki.. lagu ni nk jadi bini??

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tk payahhhhhhhhhhh lah nak buat bini pompan cm elia ni gedabak je! sekarang apek dh ada si teck lagi jambuuuuuu badan pn ok ………….muka dia pn cute……….lov u teckkkkkkk

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  17. syarih says:

    Meow!!! kalau dah ramai pelawat kat blog tu tukar je hosting tu. guna unlimited bandwith limit baru la blog tak kantoi macam tu…

    eheh…apa pun kalau nak kawin tu pandai-pandailah jaga hati pasangan kan ..jangan nanti lepas kawin nak berderai-derai lak. malu satu malaya…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  18. merepek je says:

    Cam familiar je statement dahlia ni. Siri ulangan memey dan norman hakim la katakan. kfcm dah glamor nak le kau, cuba masa tengah time kfcm belom terkenal, ada kau nak ke? kfcm pulak tak nak ke kau buat dia pa kau pulak, macam kau buat kat elia dulu? Opps! model mana boleh jadi pa… untuk suka2 bole la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • meeradriana says:

      ppuan ni dah pandai bg statement kat surat khabar nmpk..
      giler glamor u..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  19. bibah wangi says:

    lain kali kalau ade BF tu jangan tayang2…
    dulu masa tak popular si KFCM tu takde lak nak gatal2 cari pompuan lain..
    yang pompuan kat luar tu tak payah nak cari BF glamer2..kang kena rampas, ko gak merana…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • ko tak? says:

      tau tak pe..tayang lagi bf kat public.low profile sudah tak yah lebih2..ni satu melaya tanyang kasi gempak.si kak jejar ni mulut buleh tahan jugak dowh..macam tak penah kutuk owg dalam blog dia.tapi kesian gak kat dia.member aku ada gak kene macam tu kene tinggal sebab ex dia cari ppuan yang lebih kelas dari dia.meroyan gak la..aku pun naik meyampah kat ex dia tu lupe diri tak hengat.so ni la kehidupan name yer..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  20. kaypoh says:

    woi ..jgn la bg ceta psl dorg ni g..bt glamer dorg jerk..meluat tgk

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. ntahapeapentah says:

    lantak lerrr deper ber2 tuhhhh…………aku tak untung ape2 pon dok maki d orang tu… untung dosa ade lerrrr…tappe ler nak bt mcm mane bini/makwe/muke korang pon lg cantik drp dahlia kankankankankan………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. marballo_bear says:

    ermmm dlm proses mengenali hati…ermmm…bercuti sama2 ke singapore….bulan ni jer pun cuti sama2 ker kota kinabalu…..hebat cara dorg mgenali hati masing2 kann….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  23. rooney macaroni says:

    ayat bajet artis la minah ni..menyampah plak aku nengok nyerrr…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  24. Cik Ram says:

    Bila PERNAFIAN kerap berlaku:-

    Tup..tup tup – artis tu berkahwin

    tup..tup…tu – artis ni bercouple

    tup..tup..tup – arits yg tu berscandal.

    tup..tup..tup- artis sana bercerai..

    P/s: Baru ‘kenal’ hati budi (body) ??…Emm…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  25. lanun says:

    lantaklah mereka…tp 1 je hal…len kali buat para tunang atau awek ke, yg belum jadi milik sape2, jgnla cite2 kt org len…mmglah ade org tanye, tp takyahlah nak bercerita bagai…tk semua org suke…kalo dh kawin, yg itu tkpela…jgn over…kita sendiri pun x tahu jodoh kite sape…tunang tu bkn penentuan kita bakal kawin dgn org yg kite syg……so…relax2 je kalo dh bertunang ke, bercinta ke…nanti nk kawin barulah kecoh 1 dunia…huha!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
  26. manees says:

    x suke la ngn 2 org nie..uweekkk

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  27. hehehe says:

    sembhyg x tinggl ker?abih 2 duk pakai suar kontot sambl pegg tgn dgn kfcm x pe lak yer… nie br btl2 hadari nie…lantak korang lar aku x mint pon…yg pempuan x lw…yg laki x ensem…bgs la tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  28. deana says:

    ape2la labu..haha..hot!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. mr.edy says:

    member (sorang football player jgk) prnh cete kt ktorang, si dahlia ni if kt kelantan mmg trkenal dia ni sbb sikap ‘bitch’ dia. member aku tu bgtau yg 5 orang kawan2 dia (football player jgk) pernah keluar n tidur dgn pompuan nie..sbb tu kt kelantan ramai org banned si dahlia ni..sbb org laki kt sne dah ramai yg tahu sikap dia..
    aku tak pasti lah member aku cete tu betul atau tak, tapi cara dia cete tu mmg aku percaya lah sbb dia pun one of KFCM ni punye geng jgk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  30. cekelet says:

    best kot bace blog ahkak puake tu haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  31. anaLUV says:

    Bila da glamour kn…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. Ape2 pon, masing2 akan dpt bahagian meka sendiri…

    Utk Elia, xyah la nak citer2 lg pasai jantan keparat nie.. coz ia akan lebeh memburukkan lg situasi, kalo betul2 ade maruah diri, jgn kenang bende yg lepas2… Insyaallah Allah pasti tunjukkan jalan

    Utk Apex, apa yg ko dah lakukan pd si elia, baek ko cepat2 settlekan sume nie n tumpukan pd kerjaya dari mengejar betine2 yg gilekan glamor ko tue…

    Utk si Dahlia, udah2 la nak propa n panaz lg isu nie, xyh la nak tegakkan benang yg dh basah… ko akn rase pulak balasan tuk ko nanti… cume lambat @ cepat jerk… Insyaallah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  33. Supermak says:

    Dahlia tu bajet manje la ngadu2 KFCM..kalau ko yg xcari pasal terhegeh2 nyendeng2 kat tunang org xdenyela org nk kutuk2 ko..ye x??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  34. amy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 34
    • pizzaz says:

      yerla …tgk dr blog dia dulu2 pun bole nmpk elia tu jenis apa…just bcos now konon nmpk teraniaya so semua nk simpati… pd aku tk kisah la sape apek pilih hanya dia yg tau sape yg terbaik utk dia… sbb dia yg lalui… takkan nk kawin dgn pompuan ala2 ahkak puaka kan…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 17
    • Fatin says:

      Plesss amy udah2 ye..mcm awk lebih2 lak..si dahlia takyahla bg kenyataan untuk elakkn perkara di luar jangkaan. Si kfc settle problem cepat2.. Mcm mn nk fokus kalo problem sendiri taksettle.mintak cuti 2 3 hari.hantar rombongan pulangkn cincin, minta maaf then fokus dgn game. Takyah puji si a hina si b, puji si b hina si a. Yang paling penting kite lihat diri sendiri..
      Sy tak suke isu berbahas ni. Diam tak erti kite kalah.bak kata seorg kawan “berkata benarla jika tidak DIAM”

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  35. basshunter says:

    dah2 la tu dahlia…dah bahagia tu diam2 sudah la…canang satu mesia, last2 kena dump mcm elia jugak br pdn muka…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  36. Alasan betul minah nie..hahaha..kalo dah dua2 suka mmg mcm nie la..cian jejeariruncing kan..apepun semoga korang berdua bahagia selamanye..kalo ade jodoh xkan kemana kan kan kan
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  37. Wyna Nubies says:

    As Salam,

    serius geram ngan dua orang ni…

    Tak apa…ALLAH tu MAHA ADIL…

    Bila DIA nak bagi pembalasan,DIA akan bagi..

    Bila dah dapat pembalasan tu..

    Apex & Dahlia ni tau la..

    LANGIT TU TINGGI KE RENDAH !!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  38. nisa says:

    Kita xtahu sape betol sape salah…..siapa la kita nak sibuk2 hal org kn….wt tambah dosa je kn…apa2 pon lita doakan kebahagiaan org lain…jgn doa keburukan org lain…sbb mne tahu apa yg kita kata kt org berbalik kat kita balik….nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  39. nisa says:

    Kita xtahu sape betol sape salah…..siapa la kita nak sibuk2 hal org kn….wt tambah dosa je kn…apa2 pon kita doakan kebahagiaan org lain…jgn doa keburukan org lain…sbb mne tahu apa yg kita kata kt org berbalik kat kita balik….nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. ummi says:

    Relax la korang ni. takyah la emo sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. pandacomel says:

    Semuanya kepoyoan. Sorang mintak simpati, sorang terhegeh-hegeh nak kan Khairul Fahmi, sorang lagi tak settle hal peribadi dengan family bekas tunang. At last, bercakaran sampai canang satu Malaysia.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  42. student bandung says:

    pffft~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  43. wak lu says:

    mulut besor cam nk terkoyak je..bangga sagt la tu dpt dok sblh apek…bek2 senyum tu jgn bagi koyak mulot

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  44. Juon says:

    Huh..kalu da curang tu curang lar..tak payah bagik alasan..yg c dahlia tu what comes around goes around

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. Mizz Jujur says:

    Penipu jumpe penyangak = Bagus ler..
    Sebijik mcm si Akhil Hayy tu..xde xde, lepas pisah terus kawen..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Dilah says:

      akhil haii lain sikit….wife dia nmpak semacam jer lepas kawen…kita boleh nilai dgn mata kasar kita…jgn butakan hati…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. anonymous says:

    http://akugileglamour.blogspot.com/
    ni blog ahkak puaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  47. kak li says:

    ala biasa latu, belum famous mana perempuan nak? dah famous berduyun perempuan datang. rambang mata kan fahmi, mula la nak cari alasan nak putus. dahlia pun , kalau dah berlaku kat engkau, barula meracau….. arap fahmi dapat anak raja lepas ni, padan muka.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  48. nurul says:

    DASAR PEREMPUAN TAK TAHU MALU!MEROSAKKAN HUBUNGAN ORANG LAIN, LPS TU BUAT STATEMENT TGH MNGENALI. APE NYE JENIS LA KAUM HAWA CAM KO NI. BUAT MALU KAUM PEREMPUAN JE LA KO NI. SIYES CKP, KO NGAN MEMEY TU ELOK LA SIKAP NYE, MNGAMBIL HAK ORG LAIN! TPI JGN LUPE HUKUM KARMA D ATS STIAP PERBUATAN KO TU. WHAT COMES AROUND WILL COMES AROUND CIK DAHLIA!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  49. pasu bunga says:

    ermmm….apasal tak ngaku jer yg diorg ning mmg dah main dri awl..tak payah lar nak tipu2 org…HIPOKRIT sgt…..bosan……..kononya bukan org k3 lar..nampak sgt lar..dah muak lar dgn dunia artis ni..C.L.I.C.H.E.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  50. budak botak says:

    ala..biarkanlah apek nk kapel ngan sape pon.. yg dok sumpah-seranah dia knapa? dh mmg jodoh dia ngan elia tu x de, terima je la.. mmg patut pon apek tinggalkan elia tu.. cerita dlm kain pon nk dicanang kat orang lain.. time tgh elok, dipujanya apek ke langit..bila bergaduh, disumpah, di pijak pulak sampai ke lubang cacing.. mcm tu ko nk ambik wt bini? kalu jd bini, mgkn hari pertama, dok tulis dalam fb,” tongkat apek panjang”.. lps smiggu pulak post ” ada laki pon, pandai tangkap bola je.. nak jaringkan bola, baru 3 gol dah layu. ahh batinku terseksa”.. agak2 korang nk ke ada bini yg suka sebar cerita2 mcm tu?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  51. benci cenci says:

    kantoi da ngorat tunang org dah lama sbb menurut dahlia, dah lama berkawan. gatal nyer perempuan. geli aku.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  52. Zuliana says:

    Alahai dahlia ni..menyampah pulak aku. Kau x pyh nk ckp kau tak nak ambik tau hal elia ngn fahmi la.. and kau x pyh mengada2 nak ckp tuduhan and tohmahan org psl kau ni perampas. Aku mmg myampah gile ngn kau tau x..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  53. Dr. Fazeley says:

    Dh basi la komen2 mcm si dalia tech buat nih.. tgk la nnt… akan kuar brita KF b’tunang/kawen dgn si dalia nih… xpercaya?? tgk Faiza Elay dan MeiMei tuh… mmg kaki kencing betol…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  54. fasha cantek says:

    korg prasan x…dahlia ni kalu bergambar musti xtunjuk gigi…mesti gigi rongakkkk…wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. dahlia senyum kambing says:

    aku menyampah tul dgn fahmi ni.. cakap xserupa bikin.. nmpk je pakai barang brand2.. tp xde taste jgk rupenye.. dahlia kau ni pmpuan desperate eh? org dah tunang lg ko kacau. mmg sesuai dgn name tu.. desperate dahlia.. ko bole la kwn dgn elia tu.. gile glamour dgn perempuan desperate….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  56. cikrosewangi says:

    ala…ni sume kes nak publisiti je…tgk la nnt..tibe2 si dahlia teck ni dpt offer belakon….dpt offer jd duta produk la…..ni slh satu cara nk org kenal la ni……….pastu nnt da femes crik vvip…tinggalla si kfcm ni…..time tu mule la kuar cite plak…..die curang la…..x baik la…..huh…dunia2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. toktik says:

    bosan r cerita depa ni…SUMPAH MENGARUT..GILA PUBLISITI APA DEPA NI..AISHHH!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. jue says:

    aku salah kan fahmi sebab x ada pendirian.. x ada ciri pemimpin @ ketua keluarga yg baik..patut biarla panas tu reda dulu, settlekan hal putus tunang tu n bg penjelasan baik2 kat si alia tu before buat skandal baru…pandai buar pandai tanggung..patut mcm mana fahmi ngorat alia dulu mcm tu jugala akhirinya..jgn lari dr masalah…ni belum reda panas tu keluar pula statement mcm ni..memang cari nahas la..ish..Fahmi jgn jd lidah bercabang..jd la insan yg patut dicontohi..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  59. Daniel says:

    aritu ckp masalah lah apa lah….rupa2nya apex ni yang buat masalah…..dasar buaya…and perempuan murahan…!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  60. oo..cenggitu.. says:

    tp dahlia teck ni 10x ganda cun dr elia.. hehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  61. memod says:

    membina kebahagiaan di atas keruntuhan pertunangan orang lain..

    semoga Allah memberkati kalian

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  62. makcik says:

    x fahamlah, cakap baru nak kenali hati budi tapi duduk dekat, mesra lagi. lak tu, siap pimpin tangan lagi kat universal studio. Cakap ajalah mmg dah berhubungan rapat sebelum putus tunang lagi. alasan rapat sbb gossip dah basi digunakan memey gedik dan faezah. abik ajalah apek tu klu berkenan. masa x femes, x bukkepun mata.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  63. lamaooo says:

    indah ciptaan tuhan..
    cantik…
    harap2 perangai pon cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  64. fegit says:

    elia perempuan suci.
    hymen beliau masih intact.
    solat 25 kali termasuk yang wajib setiap hari.
    zikir 24/7 even while asleep.
    mulutnya tidak puaka macam ashna.
    memang perempuan lindungan kaabah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. fiza says:

    kau nk sangat boya darat ni ambil laaaaaa…… ada ku kesah!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. jue says:

    tahu2 nanti kawen sponsor berjuta mcm memey & norman..rosakn hubgn org, konon x ada hugn sulit then tahu2 kawen then sponsor meletup pula..haish..jgn la wujudkan budaya tak sihat ni dalam budaya kita..kalau dah salah tu tetap salah…jgn matlamat menghalalkan cara..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. AREYOU CAYO says:

    Percaya Pada”HUKUM KARMA”….Sekarang Sume Dibalas Terus tak adernya nk tunggu kiamat.
    Hidupkan ibarat RODA…Sekrg SETAN2 Nie Kat atas…Insyallah Satu Hari SETAN2 Nie Akan Berada dibawah Pulak…Akan Merasa gak KePahitan…KeSakitan…Amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. antiK says:

    warga kelantan memang perangai mcm ni, aku saje nak kecik kan skop sebab perangai kelantan memang hadooo. tapi aku taknak sebelah kan 1 pihak, sebab aku tgk jejari dompok pun mcm geli jah? mulut uols longkang sgt, mak n ahkak uols pun mcm loser je nak komen2 kat pesbuk? so the kampung.
    eh tekteck ni cun jugak kan? betul ke kaka hering ckp dia pakai susuk? uols rasa kat mana dia pakai susuk? hahaha. apek pulak senang je hidup, deny kaaann, pastu la ni nak ckp sedang mengenali. statement kau predictable lah dik. kau kalau dah taknak dgn si anak gajah tu, cakap je lah tak nak!kecoh apebenda nak deny. kau ingat org2 kat luar ni bodoh mcm kau ke? eh teckteck ni iols takde point nak lahar ape, tapi katanya uols kelantan eh? kat kelantan nak pegi kbmall kene pakai tudung tak? ade wayang tak situ? wayang kulit iols taknak dengar ok. haha. toodles kelantan people, go eat budu!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  69. antikKEYmak says:

    antiK
    bab2 kutuk2 negeri nie aku xleh blah..pehal naik nama negeri lak paduhal sorg yg entah betol entah salah..aku rsa ko nie asal dri planet nameck..ko nk taw y wat jahanam kat malaysia nie sape?plakon2 sialan kat malaysia, memey, norman hakim asal negeri mana bodos?Tuhan bagi bala banjir kilat kat negri korang sbb korang xingat tuhan, rumah urut, disko, pub, n ntah hub hiburan apa ag, keseronokan korg kat dunia, bala kat akhirat..lau ko nak taw camne kelantan, datang je antik telo itam, xda benda2 camtu..haha, kesian la ad org anti negeri begini..moga Tuhan bagi ko pengajaran, melalui adik2 puam ko budoh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  70. rahnisa says:

    Ikut sukalah labu, dah kahwin esok, tengoklah nanti, kekal ke tidak? Yang bestnya dapat girl friend pakai sua kontot pergi jalan2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. rinn says:

    ape2 je laa..lantak korang laa..dua2 pompuan 2 aku xsuka..apex ngan aku lg sesuaiiiiiiiiiii…hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. aisyahjerrr says:

    kamu2 yg hentam sgt c dahlia ni kompom ke punca sebeno mereka putus tunang?
    *jejariruncing gilerglemer .. malas dah dia hapdet bel0g

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. ron97 says:

    bile budak2 mentah bercinta……
    vudusss…bangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. laptophangit says:

    untuk apex,kalau dah tahu elia tu berperangai yang kurang elok,tegurlah..katanya nak jadikan bakal isteri..tapi ni x..pergi carinyer pompuan len..duk citer masalah sume kebende…kalu cari pompuan yang lagi elok dari elia xpela…ni aku ase lagi jahanam kot..huhuhu…tapi pape pom..aku suka ko jadi penjaga hol mesia..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0