Written by Bella | September 5th, 2016

Meskipun pergolakan kisah percintaan mereka menjadi bualan ramai, pasangan Kamal Adli dan Emma Maembong masih lagi boleh muncul bersama di acara karpet merah FFM 28 pada hari Sabtu lepas. Ia semestinya mencetuskan pelbagai tanda tanya tentang status terkini hubungan mereka.

Bercakap kepada portal BH ONLINE, Kamal menjelaskan beliau dan Emma tidak pernah bermasam muka. Walaubagaimanapun, Kamal enggan mendedahkan perkembangan lanjut hubungan mereka dan meminta peminat mendoakan yang terbaik.

Kami berjalan berdua di FFM 28 selepas saya mengajaknya untuk ke acara itu bersama-sama. Saya bagaimanapun tidak boleh bercerita lebih lanjut lagi mengenai perhubungan kami.  Apa yang saya boleh katakan, saya dan Emma masih berbaik dan doakan yang terbaik buat kami.

Emma pula memberitahu  perselisihan faham antara mereka tidaklah begitu serius sehingga boleh mencetuskan pergaduhan besar.

Saya dan Kamal tidak pernah bergaduh. Apa yang berlaku tidaklah terlalu serius dan saya juga enggan bercerita lebih-lebih. Kami berjalan bersama (di FFM28) pun kerana dia (Kamal) bertanya pada saya mengenai perkara itu, dan saya ok saja.

Biasalah dalam bercinta tidak selalunya indah belaka. Kalau ada jodoh inshaAllah hubungan Kamal Adli dan Emma Maembong akan berkekalan.

Sumber Berita : BH ONLINE

16 responses to Saya Dan Emma Masih Lagi Berbaik – Kamal Adli

  1. Schneefrau says:

    Rimas betul la aku tgk pompuan amik gambar mulut duckface ni. Elok sgt ke pose mcm tu? Dh mcm burit babun tau..

    0

    0
    • kesian kat budak budak baru nak up says:

      Tu bukan duckface namanya tapi bontot itik… pernah tengok bontot itik baru lepas keluar taik??? Gitulah rupa dia. Dia ingat dia cute sangat ke buat rupa gitu?? Mcm bahlol adalah.

      0

      0
    • anon says:

      schnee….3.19….ko ni mesti low class tak sekolah tinggi sb guna bahasa pasar, mencarut. Memalukan je. Kurang didikan, mak bapak ko buat apa kat rumah?

      0

      0
      • Schneefrau says:

        Hai ni emma ke? Marah nampak..tapi nak marah pun jgn la budak sekolah sgt sampai sebut mak bapak. Hahahaha.

        0

        0
  2. Anonymous says:

    Mcm budak sekolah rendah bercinta. Gaduh gaduh lepas tu berbaik kembali. POYO je dua ekor ni…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    alah..kamal kau amek jer nelydia abis citer *peace*

    0

    0
  4. sentap says:

    x abis2 moncong bontot babon ni…semak tul citer pasal ko 2 org ni…kawin nya idok…cam budak skolah la

    0

    0
  5. Nyampah says:

    pasangan POYO!! tak matang langsung msg2….

    0

    0
  6. Kick says:

    Nsib ko la kamal..pgi brcinta ngn bdak minah kerek poyo ni .mmg x btul ckit.emosi dan iman minah tu trun naik.

    0

    0
  7. Anon says:

    x habis2 cerita dua ekor ni.hari ni berbaik esok pulak break and it goes on n on..inilah akibatnya kalau dua2 x matang ,byk sgt drama .. emma merajuk kat kamal sbb dia kurang sweet ke? betul2 chidish..annoying couple sgt dua ni..

    0

    0
  8. anonymous says:

    kejap lagi statement emma cakap dia dan kamal x pernah pun cakap dorang bercinta..nilah statement artis untuk cover pergolakan hubungan dorang so in case nanti break xmalu lah.. dulu bukan main dia cakap tunggu lampu hijau ayoh utk kahwinlah, kamal ada ciri2 suamilah..hmm

    0

    0
  9. zila says:

    Owhh ye ke…so???

    0

    0
  10. joshua says:

    Emma ni terlalu cantek utk mamat poyo ni. Belah je emma, nanti ada vip yg berkenan.

    0

    0
  11. ikealover says:

    boringla couple ni..pung pang pung pang .sweet pun dah xdak..last2 x kemana realtionsHip tu….mcm xda hala tujuan je..kamal adli klu ko kapel lama2 mcmni…x kawen la pmpuan y kapel dgn engko..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    alaa emma maembong tu biaselah org x de pendidikan sekolah pon x habis mmg perangai camtu…x matang sampai bile2…

    0

    0