Written by AbangNara | March 13th, 2014

Tempat jatuh dikenang, inikan pula kekasih pertama. Abang Nara faham perasaan Aliff Aziz yang sedikit sebanyak pastinya terkenang bibit-bibit dan memori-memori ketika bercinta dengan Anne Ngasri. Mungkin sebab itulah, Aliff Aziz terlepas cakap dan bercerita mengenai Anne meenerusi sebuah suratkhabar pada hujung minggu lalu. Biasalah tue terkenang cinta lama.

aliff aziz
Namun hari ini, menerusi Harian Metro, Aliff mengakui melakukan kesilapan ketika memberi kenyataan berhubung perkara tersebut. Menurut Aliff, dirinya sudah pun melupakan Anne Ngasri sepenuhnya. Kata Aliff:-

Saya dah lupakan dia (Anne Ngasri) sepenuhnya. Itu cerita lama, dua tahun lalu punya kisah. Apabila orang baca laporan, saya letakkan diri di tempat mereka dan sudah tentu mereka anggap saya masih tak dapat lupakan dia.

Sedangkan saya tak bermaksud begitu. Mungkin kesilapan saya sebab tak jelaskan betul-betul mengenai perkara itu. Bila orang baca saya cakap macam itu, tentu orang akan cakap saya ini tak habis-habis lagi (teringat Anne) ke?

Sudahnya saya nampak macam memalukan dan terhegeh-hegeh sedangkan dia sudah melangkah ke depan dengan kehidupan baru. Saya sudah lama lupakan dia dan minta maaf atas salah faham yang tercetus daripada artikel itu.

anne ngasri

Baguslah macam itu. Takkanlah dah 2 tahun pun tak boleh lupakan Anne Ngasri kot? Rasa rugi pulak kalau terkenang-kenang sampai sekarang sedangkan Aliff masih muda dan masih ramai gadis-gadis di luar sana yang mampu mengisi ruang kosong dalam hati Aliff. Lupakan kisah silam, pandanglah ke hadapan. Semoga hati Aliff Aziz akan terisi dengan bunga-bunga cinta dalam masa terdekat ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Saya Dah Lupakan Anne Ngasri Sepenuhnya – Aliff Aziz

  1. Olga says:

    dah2 la tu Aliff oi…
    makin ko duk sebut nama ex ko, makin menampakkan ko masih x MOVE ON!
    bile ada repoter tanye ckp je la No Komen!
    Ko ni mmg nampak bebeno x matang!

    0

    0
    • mumumemey says:

      amboiii nmpak nooo penangan si anne ngasri tu hebat, smpai teringat ingat si alip ni kt janda tu. aihhhh

      0

      0
      • Jim Carey says:

        tu bukan terlepas cakap..tapi si Aliff ni memang ingatkan si Ann tu. orang lelaki ni kalau dia tak ingat..dia tak kan sebut nama pompuan lain. Ntah2 si Aliff ni sampai termimpi2 si Ann ni…parah2, Ann tu bini orang, cari lah pompuan yg single yer Aliff.

        0

        0
        • :Saya dapat mesej ni tadi selepas komen saya di page Harian Metro, dari Liza Ramlee. Saya tegur dia sebab dia nak bahan Raja Bomoh which is fine by me, tapi dipanggilnya ‘bomoh sakai’, lalu kata saya Sakai ni nama satu keturunan di Riau. Kenapa bila dicerca dihina, Sakai yg kena. Saya tegur juga, dia ni bertudung yg equate menjaga aurat, tapi kata2 tak terjaga. Dan balasan yg saya terima di inbox.’ni lah susahnya org kita.. bila ckp apa2 pun ada saja nk dikaitkan dgn agama, bangsa or suku kaum… sebolehnya dikaitkan… padahal xda kena mengena dengan bangsa pun mksud saya tadi tuh pun.. *sakai tuh mksud saya jakun…(ke jakun pun satu nama bangsa jgk ?) tidak ke macam jakun bomoh2 tuh buat perangai mcm tuh in public …apa bahasa saya yg main lepas sekadar menyebut*sakai* tudung saya dipersoalkan? correct me if im wrong…. haihhh…. pls lah.. theresnothing wrong with the word .. its u who make it as an issue…. n xda apa yg patut dimalukan dgn apa yg saya utarakan tadi… sorry to say “10 minutes ago · Sent from MobileSaya tak dapat reply dia balik sebab kena block kot. And yes, jakun itu juga nama keturunan.P/s: anybody who know me, we can have a laugh now at the nearest mamak. Pagi esok kita tgk Mr Peabody.

          0

          0
        • lynn says:

          bila perempuan tu baik sgt, memang lah tak dapat dilupakan. apatah lagi perempuan tu yg terbaik antara semua. tengok je lah perempuan2 yg pernah jadi gf Aliff ni, saya rasa cuma Anne sorang je yg pakai tudung & sopan, kan?

          tu lah, bila dah dapat perempuan yg baik, jaga elok2, jgn dipermainkan pulak. try to upgrade diri utk menjadi baik juga. untung suami Anne dapat isteri mcm dia :)

          0

          0
    • ROMIE says:

      WHAT EVER YG PENTING SAYA SAYANG HANEZ SURAYA !!!

      0

      0
  2. Jejaka Perasan says:

    Mengalaman Bujang dikalahkan Duda yang kaya adalah satu pengalaman yang memeritkan. Dikalahkan bujang dah rasa dan jangan sampai dapat pengalaman dikalahkan suami orang (sanggup jadi isteri ke2) dan pengkit (Kes terpencil) sudahlah. Harap yang bujang sentiasa perbaiki diri.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Hey! I’m at work browsing your blog from my new apple iphone!
    Just wanted to say I lovge reading through your blog and loiok forward tto all your
    posts! Keeep up thhe fantastic work!

    0

    0
  4. lulu says:

    ADE AKU KISAH????

    0

    0
  5. Anonymous says:

    anne dh dpt baby pun..comey sgt

    0

    0
  6. Anonymous says:

    bang nara ni dh x ad cite lain ke selain dari retis si gigi arnab ni…nk ungkit segala..hormat la sikit kat anne tu sb anne tu dh kawin…x perlu ungkit2 lagi….

    0

    0
  7. Arieon says:

    Kesian kat aliff ni. Semoga dia dapat teruskan perjuangan. Banyak lagi artis yang boleh dia ngorat..

    0

    0
  8. MAXMORA says:

    alaa singaporn ni..frust kunun..beromen sana sini ..takyah la sendu sgt

    0

    0
    • Dido says:

      Jgnlah racist sgt. Jgn tunjukkan sgt malaysia ni sombong. Aliff, aliff jelah. Jgn libatkan negara org. Dahlah malaysia tgh berduka, lepastu tahan malu lg dgn bomoh takda otak tu. Ni mulut kau mcm puaka pulak nak tambah malu kan malaysia?! Mohon jga bahasa tu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        bomoh tu JAIS dah bagi amaran kan. alah media luar tak tahu pun..media luar sibuk hal MH370 lah

        0

        0
  9. #pray4MH370 says:

    sedih…sayu…pilu…kesian..simpati n segalanya tu le y dpt d luahkan kerana smpi skg kita x tahu d mane..ke mane menghilangnya pesawat MH370…harap2 d pagi jumaat y mulia ini ad keajaiban y akn berlaku..sama2 kita doa kan..AMINNNNNNN

    0

    0
  10. Puyau says:

    Biar betik si Alif ni ..

    Da la takde album baru , agaknya satu publisiti stunt aje ni ..

    0

    0
  11. Bedah says:

    Booooring

    0

    0
  12. minah jambu merah biru says:

    huh ! si alif ni macm tkde betina lain yg dia nk ingat ! si Ann yg dia ingat2 kan nk buat ape ! bukan Nye jambu ! lagi pon dia dh kawin ngan laki tua dia jangan nk ingat2 kn dia lagi lah ! ape u tk tau ke yg u tu hensem ???????? simpan duit kt bank dulu banyak2 ada kn rumah n kereta baru lah cari bini ! ada duit semua boleh buat ! nk janda nk anak dara semua ada ! duit duit duit siapkn dulu !! kol minah jambu skarang 83365147 NOW !!

    0

    0
  13. estri says:

    Mudah-mudahan Alif cepat mendapat pengganti sehingga tidak selalu terkenang-kenang.

    0

    0
  14. Bungkilan says:

    Semoga alif terus tabah. Bunga bukan sekuntum. Dia kan kacak jadi sudah pasti dia akan temui pengganti suatu hari nanti.

    0

    0