Written by Bella | April 8th, 2015

Pelakon Zul Ariffin yang namanya semakin popular sekali lagi telah dihimpit kontroversi dimana beliau dikatakan menjalinkan hubungan cinta secara rahsia bersama aktres Elfaeza Ul Haq dan kelihatan begitu mesra bersama pada majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014.

Walaubagaimanapun, Zul menjelaskan gosip tersebut adalah mengarut dan menegaskan tidak mempunya kekasih lain selain Gayatri Su Lin Pillai. Spekulasi  Zul dan Elfaeza bercinta timbul selepas terbabit dalam penggambaran drama Janji Adam.

Saya dah banyak kali cakap kekasih saya hanya Gayatri dan satu Malaysia sudah tahu benda itu. Yang mereka hendak tambah lagi kekasih saya kenapa?

Menurut beberapa sumber, Zul dan Elfaeza juga sebelum ini dilihat pernah keluar makan bersama di sebuah restoran di Damansara Perdana pada lewat malam.

Saya hairan orang masih bercakap begitu? Padahal tidak ada pun kami lepak (berdua). Kenapa suka-suka main tuduh, agak agaklah sebab mengarut saja. Kalau orang nak kupas benda macam itu dan kalau ada benda nak sorok, takkanlah saya nak buat depan orang ramai?

 Rasanya sudah biasa jika seseorang artis itu kelihatan mesra dengan pelakon lain, apatah lagi jika mereka pernah menjayakan sesebuah drama bersama. Dengan penjelasan oleh Zul Ariffin ini, harapnya tiada lagi spekulasi atau tuduhan yang timbul mengenai kisah percintaannya.

Sumber Berita: Harian Metro

 

 

29 responses to Saya Dah Banyak Kali Cakap Kekasih Saya Hanya Gayatri- Zul Ariffin

  1. Sheena kebal says:

    Baik ko kapel dgn elfaeza tu dari minachi ni

    0

    0
    • Me meenameenachichi says:

      CINTAHH TAK BOLEY DIPAKSAA DEYY

      0

      0
      • whos that girl says:

        Zul….body sedap!

        0

        0
        • Gayahtri Sue Pelir says:

          layanan perempuan tua lebih hebat drp yg muda. perempuan berumur lebih sabar dan perihatin. perempuan muda, dah la berlagak..x berduit lak tu… ego je lebih.

          0

          0
        • Kiah Kongo says:

          zul yg salah. memang keluar makan x patut la…awak tu kan selebriti. kan dah mengundang spekulasi. buat per ada makwe kalau you still wanna act..single!!! dan keluar dgn perempuan lain.
          itu x manis la kan???

          0

          0
      • Zayn Malik says:

        teruknya artis Malaysia,, semua hero tua2. Zul Aripin pun dah berkedut.
        hero Malaysia yg muda pulak lembik nak mampos. Selama2 nya lah industri Malaysia tak kan dikenali dunia.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Bukan hollywood tu lagi lah hero tua2 bolot movies tiptop.
          repin ni tak la setua hero2 barat yg sangat laku tu. Sikit2 muka uncle2 tu sumer kat movies

          0

          0
    • HAMBA ALLAH says:

      URUSAN JODOH SEMUA DARI ALLAH, SIAPA KITA NAK PERTIKAIKAN. LAGIPUN ITU HAK ZUL SENDIRI NAK PILIH SIAPA JADI TEMAN WANITA DIA. JIKA DAH SAMPAI MASA DAN ZUL BERNIKAH DENGAN GAYA MAKA ZUL TELAH MENDAPAT PAHALA YANG BESAR. TAK KISAH LAH SAMADA AGENDA DI SEBALIK NYA OLEH ZUL TERHADAP GAYA, TAPI YANG PENTING ZUL DAH TERANF2 AKUI HANYA GAYA SAJA TEMAN WANITA DIA KAN. JANGAN ASYIK SEBARKAN FITNAH NANTI HUBUNGAN YANG BAHAGIA HABIS BERANTAKKAN. DOA YANG BAIK2 SUDAH BUAT MEREKA.

      0

      0
      • sally says:

        tak yah ler nak comment stress2.. gosip je pun..

        kesian

        0

        0
        • Anonymous says:

          Wakaka lawak la plk..Aku rasa Hamba Allah x stress kot tp style komen dia mmg cmtu kot. Ada pengomen2 cni suka komen ckp “kuat-kuat”..Huruf besar semua tu kira ckp tengah kuat la tu wakakkakaka..

          0

          0
  2. Anonymous says:

    Makan bersama mungkin baru balik dari set sama2 ke. Aku dengan rakan sekerja pun pernah pergi lunch sama2, takkan la aku nak asyik2 panggil kekasih aku suruh datang tempat kerja untuk makan bersama je. Lainlah pergi dating2 dan makan.
    Org tuduh2 macam ni nanti lama2 hubungan boleh berantakan dan si kekasih cemburu, zul repin jgk yg pening dan tensen nanti.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau keluar satu group x per…jangan keluar hanya berdua.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Yes slalu keluar group tp pernah la jgk berdua sekali dua tp tu pn sbb yg lain ada program, yg tggl sorg dua tu pn taknak join. Mkn pn kat area ofis semua kenal. Cuma the point is, nmpk sekali je jgn dituduh2..

        0

        0
    • always says:

      hehehe zul sudah2la tu zul menafikan…kesian nya la elfaeza tu yer..sampai ke sudahla kena rahsiakan cinta ko ngn faeza tu kan..x payah nk konar sane konar sini la zul..ramai yg tau ko bercinta ngn faeza dr drama janji adam lg..da ramai la jumpe korang dating berdua..dr dulu lg ..kalu stakat One utama n curve tu ramai peminat nmpk la beb..ramai jgk tangkap gambo ko ngn faeza tu..tp besala mls la nk hantar kat nara ker oh bulan ker sbb ko diam kan..tp kalo ko beria mnafikan mcm ni nk jer aku anto…to elfaeza ko lynkn sngt la lelaki mcm zul ni…kalo korang nak tau gaya pun tau dua ekor ni bercinta..ok byee

      0

      0
  3. Anonymous says:

    canteklah elfaeza lg, satu akidah, muda pulak tu

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kena jaga hati gaya tu sbb nanti hilang la sponsor (mak ikan) dia.. haiyakk.. at the same time, nak jugak merasa pmpuan muda bergetah.. sbb tu dia kata dia tak ready nak kahwin dgn gaya ni.. enjoy luuu..

    0

    0
  5. entah lah tapi yang aq nengok si ayda jebat tu nampak benor tergila2 n terkejar2 si zul nie… naik nyampah pulak nengok..zul cool ajerrr…dia yang over

    0

    0
    • saza says:

      dah zul boya..mmgla..ayda jenis ngn semua orang die layan jer…
      hahaaha tapi yg sentap lebih zul ngn ayda bukan gaya..gaya jenis cool jer..yg paling sentap elfaeza tu haaa…aku x salahkan pompuan2 ni semua..bg aku salah zul..gaya, ayda n faeza semua digunakan jer..

      0

      0
  6. renasydney says:

    I pun sokong u dgn elfaeza..wpun tak tinggi mcm gaya..
    mgkin zul suka gaya yg kaya

    0

    0
  7. Gaya ni poyo,msa kje dlu gan dia,y mna jilat buntot dia jew dia akn layan,pdn muka da kne bhenti kat astro,blagak sgt kan

    0

    0
  8. gatai lagi says:

    mantap dan padu zul ni sedap hingga terkentut kalo mmmmm mmmm

    0

    0
  9. zul aliping y terlebih sado says:

    bg korg mungkin si elfaeza tu lg sesuai laa cntk laa muda laa tp bg zul bukan camtu..x semua laki suke pompuan cntk,muda…setiap org ade citarasa msg2..so xyah laa korg ni pndai2 nk jd nujum pak belalang…hormati citarasa msg2..dan y plg pntg doa y terbaik buat zul klu btl laa korg peminat “setia” si zul ni kann…xyah nk kondem2 sgt..jodoh tu di tgn Allah bkn di tgn korg…klu btl jodoh die dgn elfaeza ok laa,klu jodoh ngn gaya pun terima je laa…cukup2 laa nk ckp org tu buruk,x cntk..ni aku nk tnye makcik2 kat sni,laki2 makcik tu hensem2 cam aaron aziz??xknn??..muke laki msg2 pun cam muke jawa pastu sibuk pulak nk pertikai citarasa org..cantik di mata org lum tentu lg cntk di mata kita..sekian..

    0

    0
  10. AB Adabi says:

    Zul ni taste dia memang wanita berusia. Dulu bertahun jugak dia kapel dgn AB Adabi.

    0

    0
  11. jujur says:

    taste zul arifin memang suam2 je ke???elfaeza gaya ayda jebat semua kelaut…carilah yg high sikit…hahaha

    0

    0
  12. mojo says:

    Ipin kata kekasih..bukan nak kawin pun.dah puas,angkat kakila.tng je.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Apa kata kawin je. Sure tak ada gosip.

    0

    0
  14. naruto says:

    zul ni ensem,kacak,brgaya dan berduet tp selalu dikaitkan ngn pompuan y hodoh n tah pape..sedih!
    da bole buat cerite “hensem & the beast!” >__<

    0

    0