Written by AbangNara | April 17th, 2013

Abang Nara respek 2 perkara mengenai Anzalna. Perkara pertama, Anzalna tidak segan silu menyatakan yang dirinya sudah mempunyai kekasih. Perkara kedua, Anzalna tidak langsung melayan ajakan-ajakan yang mampu membuatkan dirinya terjebak di dalam skandal. Memang bagus si Anzalna ini.

anzalna

Berkata kepada Berita Harian, Anzalna memberitahu yang sejak bergelar artis, banyak ajakan telah ditolak. Kata Anzalna:-

Memang saya tidak nafikan, sejak bergelar artis, ada yang cuba mendekati, tetapi saya sedaya upaya mengelak. Walaupun cuma untuk keluar makan tengah hari atau makan malam, saya akan tolak. Bagi saya, jika kita melayan, ia akan menjadi titik permulaan untuk terjebak dengan skandal.

anzalnaPasti hati kekasihnya, Haniff Zaki tenang mendengar pengakuan daripada Anzalna. Bukan senang nak menjaga awek yang secun dan se”hot” Anzalna ini. Boleh bikin kepala pening. Anzalna turut mengakui yang dia mahu berkahwin secepat mungkin.

Kami sudah bercinta dua tahun dan saling mengenali sejak usia 15 tahun, jadi kami sepakat mahu disatukan segera. Begitupun, setakat ini kami belum memilih tarikhnya. Sepatutnya keluarga teman lelaki datang merisik tahun lalu, tetapi rancangan itu tidak menjadi

anzalna

Semoga Anzalna dan Haniff akan dipermudahkan untuk mendirikan masjid. Doa banyak-banyak agar dibuka jalan olehNya. Lagi 5 keping gambar Anzalna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Bahasa SMS yang sukar difahami

anzalna

anzalna

anzalna

anzalna

anzalna

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to Saya Cuba Mengelak Daripada Skandal – Anzalna

  1. Hamba Alah says:

    suka anzalna dia cantik sangat . berlakon pon ok :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      anzalna pelacur murahan

      0

      0
      • leez says:

        cuba ngelak skandal tapi berkepit2 buat aksi panas dgn jantan tu apa?

        0

        0
        • Anon says:

          Untunglah bf anzalna… dapat gf cantik jelita, cun, and yang penting setia… bagusla… cepatlah kawin ye….

          0

          0
        • Yg Sebenarnya says:

          wow…lebih cantik dari Neelofa ..!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • miss pineapple says:

          dia ni memang cantik, tak mekap pun cantik..suka tgk anzalna dlm samarinda bangkitnya seorang perempuan…serious menjadi lakonan dia, tak kaku, harap lepas ni anzalna jd heroin dlm drama lain plak, suka tgk dia berlakon

          0

          0
        • Mak Jemah Terkedu Tengok Bibir Nya says:

          yg penting….dia lebih popular dan muda dari Rozita Che Wan !!!!!

          0

          0
        • Mira says:

          Tumbangkan kerajaan zalim!!!

          0

          0
        • muka anzalna macam pondan says:

          kah kah kah, fan anzalna gigih nak upkan dia kat blog ni. apa pun, anzalna tetap kalah dewi remaja 2010, top 5 pun tak termasuk.

          0

          0
        • red says:

          sememangnya anzalna nampak lagi cun dari lopak…kalau tak caya ce kome tengok meletop…lopak kalau gelak nampak biasa2 je, takde la lawo mana…nara please jangan delete komen aku ek…ko tu suka delete komen aku kalau aku komen pasal lopak..hehe

          0

          0
        • Anonymous says:

          saya bukan fan anzalna tp jujur dulu saya mmg xsuke dgn anzalna..tp sejak dua menjak nie selalu tgok die berlakon makin suke plak..wlupun die xmenang dlm dewi remaja tp die ttp menang dihati peminat die…lgpun die jauh lebih cntik dr artis sorang 2 yg perasan paling cntik..go go anzalna..

          0

          0
        • undi la aku says:

          ko ingat rita rudaini dulu masuk top 5 ke??last2 rita rudaini paling selalu jadi heroin dan lebih glamer sebagai pelakon berbanding top 5 seangkatan dia dulu.
          sebenarnya bila dah tercalon finalis,masing2 ada kelebihan sendiri dan tarikan sebagai selebriti.tak menang pun takpe.

          0

          0
      • Suka Anzalna says:

        Say YES to Anzalna… say NO n BOOOOOOO to neelopak gediks..
        aku mmg suka dgn anzalna…tak hipokrit

        0

        0
    • K.A.A says:

      dia buat rambut mcm mana pon nampak cantik..

      0

      0
    • cik pedas says:

      “Bagi saya, jika kita melayan, ia akan menjadi titik permulaan untuk terjebak dengan skandal.”

      ANZALNA…THATS WHY IM ADORE U!! :) keep it up girl

      0

      0
    • Anonymous says:

      Thumbs up to anzalna..thumbs down to lopak!..lopak your’re a looser..and forever will be…

      0

      0
      • Lol says:

        sudah2x laa nk laga2x kan kedua artis ni,dorg pun dah bbaik nyerr

        0

        0
        • Anonymous says:

          Brokennyer english si anon 1.30pm nie..smbil2 ko mbenci lopak tue..molek laa ko blaja english cket..peace yo..

          0

          0
    • ANZALNA PONDAN X SIAP says:

      MUKA ANZALNA MCM PONDAN XSIAP TERUTAMA PIC NMBE 3 TU

      0

      0
      • kiah elorna says:

        muka kau la mcm pondan tak siap nguks!!

        0

        0
      • Nurul says:

        muke kau mcm karipap hangit..ade hati nk kutuk org yg dah memang cntik..

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        eleh yg cakap anzalna ni pondan pondan pondan tk siap dorang jeles pasal anzalna ada boyfriend hensemmmmmmmm bab tu laaaa dorang sakit hati Nye pon kan !!

        0

        0
    • ANZALNYAH says:

      ANZALNA JAHAT PENABUR FITNAH N PLASTIK

      0

      0
  2. clear says:

    ha yang ni baru syok sikit baca blog beautiful nara..comel macam barbie doll

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      khannnnn……asyik2 c lopak tu jer nara kuarkan cerita…basi pula tu….i love anzalna….lakonan menjadi……ni ka pelapis yg kite nakkk…

      0

      0
      • Lopak Melopak says:

        ha’ah..akupun suke baca..hehe. Best tgk die berlakon dalam “Bangkitnya seorang perempuan”

        0

        0
  3. ctea says:

    like2….

    0

    0
  4. Tak Nak First says:

    Jadinya..
    Cepatlah bernikah.. Untuk elakkan berlakunya perkara yang tidak elok.

    0

    0
    • artis sgt uols says:

      nikah tu tnggungjawab klu lepas kawen pon pakaian,adap sume x jaga maksiat lain plak yg jd.. sma2 musabah diri..

      0

      0
  5. mizz says:

    nice…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nak cabar tasha shila ke? expose2 bf bagai tu? tak cantik pun anzalna ni..

    0

    0
    • sham says:

      dia cantik hokeyhh … kita slalu nmpak dia flawless and sopan giteww …. xmcm si artis yg satu lg tu …. aura … nenek sihir terselah ……

      0

      0
  7. Anna says:

    For me.. She is a good friend.. I know her
    since 13 years ago.. She is very nice…

    0

    0
  8. wAwA says:

    Anzalna ni memang lawa la… muka dia pure malay yang cantek. Kalau tak mekap lagi cantek. :D

    0

    0
    • Emma Maembong says:

      mana pergi pak cik gatal yg nak mengorat kau hari tu, mesti pak cik tu frust tgk pic kau yg dah kawin ni, pak cik tu nk yg bertudung lah sgt..last2 bini org

      0

      0
    • karipap sardin says:

      wawa…bagus u letak pic mcm ni, dpt jauhi drpd kena kacau dgn pak cik tu, meluat pulak tgk org gatal dlm blog ni, bini org pun dia nak try, aisehhh

      0

      0
    • Bang says:

      Sejak bila *pure* Malay mata biru??? Mekap punya lah tebal!!! Kalo tak pakai mekap….hanccuuuurrrrr

      0

      0
  9. I luv u pani ! says:

    Anzalna ni gorgeous , suke dia sgt2 . btw dia ni tergolong dlm golongan fierce beauty :)

    0

    0
  10. razwan says:

    cantik sgt anzalna ni..natural beauty
    n yang pling penting lakonan pn ok..

    0

    0
  11. mama says:

    jujur nyer anzalna ni lg cantik..muke ayu jer.. nmpk lembut perwatakan nyer.. bukan cam minah perasan tuuuuu……

    0

    0
  12. antilofa says:

    aku memule tak suke anzalna ni.
    tapi sejak dia gadoh ngn lopa, dan aku pun nyampah ngn lopa maka aku support anzalna

    0

    0
  13. like says:

    Aku mmg mnt anzalna..dye mcm x gedik2 mcm yg sorg tu..ok jer..ramah jer..gelak pown x over..aku akn sllu support anzalna..abg nara pstikn komen adk like ni kua ok..love u anzalna

    0

    0
  14. Anonymous says:

    suke anzalna

    0

    0
    • Kak Ton lidah buaya says:

      anzalna guna kan prodc kak ton sebab itu wajah dia senantiasa cantek dan manja .kalau tak percaya tanye lah pada anzalna sendiri.

      0

      0
  15. mizz nurse says:

    yang penting dia x gelak ternganga luas macam si lopak tu :)

    0

    0
  16. pti sjok says:

    sy mngelak mnjadi artis krn ia permulaan utk skndal.

    0

    0
  17. kak ton plastik surgery says:

    kak ton lg comei!

    0

    0
  18. Lols says:

    muka pure melayu yg cantik.. So far, anzalna yg paling cantik buat masa kini, lakonan pun okay

    0

    0
  19. cikcumil says:

    anzalna bgs berlakon,cntik………. suka sgt tgk die,

    0

    0
  20. ................. says:

    fulamak…abg nara punya bahasa bkn main cantik lagi ye….ha mcm tu la..jgn asyik retis lofa jer y puji tinggi melambung..anzalna berlakon pn ok..x mxm lofa…aku suka tengok dia berlakon bangkitnya seorang pompuan…memg best…

    0

    0
  21. asam boi says:

    suka anzalna sejak dia berlakon dlm adam dan hawa… menjadi gedik2 dia.. hehehe

    0

    0
  22. Pilih kasih says:

    jujur aku ckp…aku lebih suka anzalna dari neelofa…..

    0

    0
  23. miss s says:

    untung bf dier..kawin cpt2..

    0

    0
  24. kek cokelat kesukaan aku says:

    dulu tak minat anzalna. tapi lama-lama tengok dia berlakon, dia lagi ayu dan berbakat dari neelofa. sorry lofa, anda hanya pandai buat gedik tak tentu hala jer..

    0

    0
  25. Mirai Suenaga says:

    Gambar last tu cantik bak seorang puteri. Sentap Pajura tengok sebab tak dpt jadi permaisuri kannnn~

    0

    0
  26. budak gemuk says:

    muka dia ni mmg muka melayu tulen mcm memey..sedia ada mmg cantikkk..

    0

    0
  27. loli says:

    anzalna ni mmg cantek tp gaye dia sgt hazab..dia sk dress up melebih2 kdg2 mcm drag queen.kalo da cantik pkai simple jela…sk tgk gaye scha n liyana jasmay.

    0

    0
  28. pinkungu says:

    minat anzalna sebab suka tgok dia blakon,berbakat… tak minat neelofa sebab dia takde bakat…kayu je kalo blakon….

    0

    0
  29. vavavoom says:

    anzalna ni cantek tapi sayang….. tak berapa nak “smart” macam neelopak.. gicew…wkwkwkwkw…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Anzalna pernah study kat Australia

      0

      0
    • hulala says:

      dia amek pengajian bahasa perancis la dekat kanada.

      0

      0
    • Anonymous says:

      betul la..xsemestinye blaja kt overseas tu bijak.dia ni nmpk mcm blur.sng kate nmpk mcm bimbo.xreti jwab soalan.stakat ko nk ckp pndai sbb die speaking brabuk mmg xlogik.dia pn dulu tggal kt aussie.

      0

      0
    • Anonymous says:

      How u knw yg nealofa tu smart??? If smart tak la asyik bg statement bodoh je kat wartawan n dia bukan smart but Cuba to act smart…byk Kali dh tgk bla wartawan interview lofa try nk berlagak pandai nk keluarkan statement power la konon nk tunjuk yg dia pandai sampai tergagap-gagap…n Dlm meletop pula nmpk sgt dia tu tk buat keje…hanya nk tayang muka n body je…tak buat research pasal tetamu2 yg dtg selalu memalukan diri sendiri…pas tu Jawab oooo yeke sy tk tau…so smart ke mcm tu???biasanya pengacara Akan buat research pasal topik2 n semua yg berkaitan dgn tetamu supaya tau apa yg nk dibual n bincangkan…nmpk sgt tangkap muat je minah ni

      0

      0
  30. Fifi Fairuz Fuyyooo says:

    Anzalna jaga attitude..sebab ayah dia pensyarah kat UPSI. so dia ni dr family yg educated…

    0

    0
  31. babai cute says:

    ada certain angle muka anzalna nasir ni nampak mcm memey suhaiza lah.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Yg penting anzalna setia bukan McM lofa n semua org dh tau dia couple ngan hans tapi Dlm meletop asyik nk flirt tetamu2 je terutama yg kacak…Perasan McM dia tu plg cantik

    0

    0
  33. memey says:

    perlukah mana2 cerita anzalna nak d kaitkan dgn lofa langsung and begitu jugak dgn cerita lofa nak d kaitkn nama anzalna? oh tolongla. sedangkn kamu sendiri tak suka d baut perbandingan.

    0

    0
  34. miss says:

    dy ni lagi cantik dari tasha shila ge**k 2 kan.. :)

    0

    0
  35. uzzy says:

    aku mula2 pun tak minat dgn dia. tapi lepas tengok dia berlakon dalam Sirrun tv9… baru perasan yg dia berlakon memang more better dr org 2. Cun pun cun! heh..

    0

    0
  36. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    minah jambu suka tengok anzalna dia jambu cantek cute ….lakonan dia pon bagos tk kaku very natural lov u anzalnaaaaaaaaa

    0

    0
  37. hoi says:

    aaaaaaaaaaaaaaaaaa!aku paling suka anzalna!semua drama dia mesti aku tengok.lakonan menjadi.cantik,gelak sopan pastu mcm malu2.paling suka kalau dia pakai tudung,cantik gilerr.kecantikkan asli gadis melayu :)

    0

    0
  38. kak ton comel says:

    nape kak ton tgok muka anzalna ni mcm ular pon ade…

    0

    0
  39. Zain Sardin says:

    suker anzalna ada bakat berlakon tak poyo

    0

    0
  40. babai cute says:

    mencelah kejap.
    sape nak canteq, make up tahan lama, jerawat, jeragat, bercover, sila pakai bedak arab. orange blush ? russet.

    0

    0
  41. tacacila says:

    aku tgk muke dia mcm sofea jane muda2 la…ke mata aku yg kero?

    0

    0
  42. Beta says:

    Cantik nya ciptaan Allah…betul2 cantik..aku heran napelah lofa tu ada kat top 5 anugerah bintang popular 2! lakonan die dh lah tak real…sooooo plastik in & out!

    0

    0
  43. yna macaspac says:

    sweet je tengok anzalna ni… minat start citer “bangkitnya seorang perempuan”

    0

    0