Written by AbangNara | April 10th, 2014

Selepas penerangan daripada kekasih hatinya, Dato’ GMix, semalam Eina Azman tampil menerusi Berita Harian untuk menafikan tuduhan bahawa dirinya seorang perampas tunangan orang. Susah juga jadi selebriti kan? Kena tuduh macam-macam. Nak bercinta pun payah. Nasib baiklah Abang Nara ini rakyat marhaen je. Hehehe.

eina azmanKata Eina Azman:-

Setakat ini selepas 6 bulan berkawan, belum ada wanita yang bersemuka dengan Eina mengatakan lelaki itu adalah tunangannya. Lagipun kami diperkenalkan oleh abang Eina sendiri dan mustahil kalau beliau pun tidak tahu kawannya itu masih tunangan orang.

Adalah lebih baik jika anda sendiri menghubungi dan bertanyakan kepadanya (Dato’ GMix) berhubung perkara sebenar. Eina tidak mahu nanti jika tersilap memberi kenyataan, Eina juga yang akan dipersalahkan kemudian hari.

Terus terang sejak kontroversi dengan Afiq dan ibunya tercetus satu ketika dahulu, Eina menjadi trauma untuk memberi kenyataan. Eina kata A, nanti orang akan tulis B. Sudahnya Eina juga nampak buruk. Jadi lebih baik jika tanya sendiri kepada empunya badan.

eina azman

Penjelasan oleh pihak lelaki sudah pun kita baca. Memang jelas bukan tunangan orang, memang jelas Eina bukan perampas. Persoalannya ke manakah Afiq Muiz menghilang dalam hidup Eina Azman? Adakah Afiq sudah ditinggalkan atau Afiq meninggalkan Eina? Apa pun, semoga kebahagiaan yang dicari oleh Eina ditemui dalam diri Dato’ GMix.

P.S: 31 cara penyediaan kopi yang berbeza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to Saya Bukan Perampas – Eina Azman

  1. hanez surayon says:

    welcome to the club hanez suraya

    0

    0
    • amoi says:

      retis suam2 kaki selalu wat hal sbb nak pemes n nak kata cepat…

      selamat menjadi sahabat Hanes Suraya lah yer eina… :P

      0

      0
      • Jangan bodokan kami says:

        Bodoh sapa percaya “adanya orang yang mengata dia ni perampas”… sebenarnya tak ada sapa pon nak pedulikan hal ngko… ngko perasan ngko popular sangat ke sampai kami nak bergossip pasal ngko… tak ada masanyer kami nak bergossip pasal ngko… tak sedar diri…!!! ngko tu sendu… suam-suam kuku… tak ada sumbangan pada industri… buat malu warga seni sahaja…

        sendiri bikin konterversi sebab nak up diri… DARIPADA DOK MEREKA CERITA BUKAN-BUKAN BAIK NGKO JOIN MLM… ATAU BERNIAGA PAKAIAN… taua kalau nak popular sangat… beli jer syarikat surat khabar… hari2 masukkan kan cerita ngko…

        0

        0
        • drpd i bgosip psl retis sendu yg prasan femes and fofuler ni better i tngok wayang citer CAPTAIN AMERICA……lg bes……

          jom uolsss i suggest uolsss tngok citer nie….bes tau….x rugi uolsss bli tiket :)

          0

          0
        • rapunzel says:

          tp aku rasa skang ni ko tgh bergosip pasal eina… haha.. wat lawak la ko ni..
          xmcm meroyan plak komen…

          #xminat eina azman

          0

          0
        • Baby AA says:

          ni sorang lagi artis menyemak industri…..tak de cerita yg senonoh nak dijaja. semuanya berkisar kepada skandal. hak tuih jer noks.

          0

          0
        • Fakkar says:

          PLEASE BEAUTIFUL NARA, STOP MAKING UNTALENTED PEOPLE FAMOUS !!!!

          0

          0
      • ARTFLOP says:

        artis muka senduk leper neh….eeee, nyemak la.

        0

        0
      • Raja Bomoh says:

        ni artis2 yg bakal jadi GRO atasan. puih..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Apa jadi dengan buah hati pengarang paru2 ngko tu ha? Nama apa yer… anak derhaka tu… dah lupa nama dia… dia dah baik ke dgn ibu dia?

        0

        0
      • Anonymous says:

        kenapa korang rasa die lawa? aku tgk pic 1st pakai dress shocking pink tu mcm hantu kak limah jek T_T

        0

        0
    • zaza says:

      perampas pelapis

      0

      0
    • EH says:

      tak kenal pon dia ni..serius.
      dia berlakon cerita ape eh?
      tolong lah. cuba naikkan nama tu dgn bermaruah bukan gosip2 murahan perampas ke tak perampas bagai ni..

      0

      0
  2. simpati says:

    ahh ! PERAMPAS TETAP PERAMPAS !! RAMBUT BERKARAT !! MANA ADA PERAMPAS NAK MENGAKU PERAMPAS . ALOLOLO . HAHAHA

    0

    0
  3. kikilala says:

    peliknye muke dia ni. k bai

    0

    0
  4. sape sape la says:

    muke dia ori k tu?? semacam j

    0

    0
  5. jiji says:

    WHATEVER

    0

    0
  6. saya says:

    rupa dia dalam gambar yang dia pakai dress pink tu sebijik macam dalam movie indonesia yang tajuk die sundel bolong.

    0

    0
  7. kiah poret says:

    Gambar 1st tu mcm muka cerita hantu indonesia sondal bolong =/

    0

    0
  8. kiah poret says:

    laaaa baru perasan ada komen yg sependapat! =D

    0

    0
  9. gigi emas says:

    Untuk para isteri2 yang tak nak suami dirampas, maka perlulah:

    1. Tampil dengan imej yg lebih seksi, dynamic dan cantik….
    2. Tinggalkan Jubah dan pakaian muslimah yang tak menapilkan imej bergaya dan personaliti harus di sisihkan…
    3. Tubuh yg gempal tu tolonglah kuruskan….kuarngkan makan nasi
    4. Sentiasa aktif dan outgoing….selalulah ke pusat2 hiburan, clubbing dan juga karaoke
    5. Belajarlah untuk lebih ranjang di katil…jika perlu lakukan research di laman2 web ranjang…
    6. Perlu buka minda untuk bersosial dan mingle around…open minded dan jangan bersikap kampung sangat
    7. Bersikap positif dan beri yg terbaik apa jua cabaran untuk memuaskan nafsu suami
    8. Tinggalkan perangai Felda atau kampung anda….amat memalukan untuk si suami nak bawa keluar ke hotel dan pusat2 membeli belah ternama.

    0

    0
  10. farah says:

    Dia bkn prampas tunang owg… kowg jgn r ckp cam 2… dia 2 juz ‘perampas’ duit owg… mnew2 llki yg bley bg dia duit, sumew dia balun… ha9…

    0

    0
    • curlasss you farah ketawa siap ada limit lg…….huhuhuhu

      0

      0
      • rapunzel says:

        lawak la ko lalola lolita bonita vavavoom… adoii… terselit lidah kt celah gigi sebut nm ko…

        0

        0
    • HIJACKER says:

      Profesional Hijacker FULUS@PITIH@WANG@DUIT@YEN ect.. Abg aku handsome mix caucasion….. Duit dia lg bnyk dari DATO PADUKA… sbb tu SIL aku bekepit 24/7. Takut kena hijack pompuan mcm ko… Rimas aku SIL dok kepit laki dia.. SPESIS Mcm Ko…punyer pasal laaa…

      0

      0
    • Aida233 says:

      Adoi adik Farah… perlu kew tulis mcm nieww??

      Tau ke tak tau fungsi huruf W tu????

      0

      0
  11. Sundal Bolong Terrrrr...... says:

    Memang pun dia hantu kan… x tengok ke citer zombi kilang biskut. kan pmpuan ni jadik hantu. memang dia menjiwai watak sampai terbawa-bawa ke luar…

    0

    0
  12. omg says:

    omg….pic no# 2…silau mata mak nok…..fakta @ auta..ambek gambo sendiri sakit mental..!!!

    0

    0
  13. LESONG says:

    kalau bace artikel bf die tu…balak die ckp die skang ni berubah jd baik dan matang…x merokok dan x liar.
    mmg la x merokok..mmg la x liar…tapi kalo tgk fesyen si betina ni dah mcm sondal aku tgk. mulut pun mcm haram jadah gak.
    pehh! seyes beb aku mmg MENYAMPAH tahap dewa petala dgn betina nih since kes die dgn mak afiq. siap saman menyaman bagai.
    kalo mcm ni punye prangai, xkannye laa nk bimbing balak die yg kapir tu. dgn org tua pun nk kuang aja.
    ehh sial la phuiii!

    0

    0
  14. nok gebuzzz says:

    sape nak amik tau pasal ko ni??….Jgn jadi mcm Hanez tu,byk sgt kuar statment last2 mkn diri sdiri

    0

    0
  15. Anonymous says:

    berkepet sana sini dengan lelaki not muslim????? manusia lebih suke yang haram daripada yang halal, berape banyak dosa yang nak ditanggung

    0

    0
    • anon anon says:

      Apesal non muslim pulak kena?
      Sama je la dia kepit ngan muslim ke non muslim ke. Takde beza degree dosa dia pun?

      Apesal phobia sangat korang ni ngan non muslim ha?

      0

      0
    • liana says:

      Tolong jangan jadi typical katak bawah tempurung. Statement macam ni la orang islam and melayu dipandang hina. Tak ada salah pun nak bergaul/berkahwin/berkawan dengan non muslim. Kita hidup BERMASYARAKAT yer, please respect skit.

      0

      0
      • Anonymous says:

        engkau ni bodoh ape, tak pernah belajar agama, sedangkan bersentuhan dekat lelaki aje tak boleh, ape tah lagi nak berkahwen dengan lelaki kafir, pergi tanye ustad, sane,

        0

        0
        • gap says:

          dah tu bekepit dengan lelaki islam boleh ke?

          0

          0
        • Anon anon says:

          Sian kau ni. Prejudice apa kau Ada kat non Muslims pun aku tak tau. Kalau ikut perangai kau ni non Muslims tu lagi Baik dari kau lah.

          0

          0
  16. Anonymous says:

    berkepet sana sini dengan lelaki not muslim dan bukan mahramnya????? manusia lebih suke yang haram daripada yang halal, berape banyak dosa yang nak ditanggung

    0

    0
  17. Ammar says:

    Eina Azman ni selalu je dengan kontroversi kan?

    0

    0
  18. s says:

    ni satu lg nk cari populariti murahan. ko nk rampas ko punye pasal lah. bknnye ko pegi bukak saman dekat isteri org utk mintak maaf, yg tuh mmg lh org kisah sbb x berhati perut. eina, ko tu xde org kisah. tgk diri ko dr atas bawah pn org dh blh agak ko jenis mcm mane. ssome people say never to judge a book by its cover, eina ni buku yg mmg dh xde cover dh.

    0

    0
  19. IZA says:

    aku tak kenal pompuan ni siapa..jadi aku ada soalan:
    1)betul ke dia artis?
    2)drama apa dia berlakon?
    3)orang melayu dah takde ke nak buat laki?
    4)afiq muiz tu pon siapa?

    0

    0
  20. wanie says:

    mcm nenek kebayan

    0

    0
  21. anon says:

    Tak paham aku kenapa di siar kisah dia ni, popular ke??? Pasal dia ade boyfren pun nak sibok. Lantaklah kaulah…..tapi agaknya kalau tak ade2 kan cerita ni, tak masuk paperlah. Dia ni gila publisiti ke ape…. Berselfie bagai, perasan lawa lah tu. Simpan je selfie kamu tu, takyah nak hantar kat media…

    0

    0
  22. sundelbolong says:

    ooo okey…artis x produktif so cara ni je la utk femes..next!!

    0

    0
  23. kk24H says:

    gambar first tu da mcm hantu kak limah aku tgk..

    0

    0
  24. madulebah says:

    nara, stop la buat cerita pasal minah ni. x kisah pun die rampas ke tak. buat nyemak page beautifulnara je.

    0

    0
  25. mimi says:

    1. Lelaki tu dapat Datukship for what? Apa sumbangan? Buka club yang berjaya?
    2. ‘selama 6 bulan kami berkawan, tiada wanita berjumpa dengan saya mengatakan saya berkawan dengan tunangannya.’ OMG. bodoh gila statement perempuan sekarang eh. Hanya kerana you tak diserang tak bermakna lelaki tu single. Its just show the other side is mature enough to handle this properly. Now I know, rupanya semua perempuan yang ganggu rumah tangga orang ni mengharapkan diserang lah ye baru nak stop.

    0

    0
  26. Thane Krios says:

    one word… BITCH!

    0

    0
  27. minah jambu merah biru says:

    helo eina ! zaman sekarang dh tkde istilah rampas merampas lagi ! jangan peduli orang punye cakap ! u buat hal u sendiri pon cantek ! kalau orang cakap u perampas pon nanti u kawin ngan jantan tu jugak kan….sooooo jangan peduli ape orang nk cakap asal kn u hepi ngan u punye mateair sudahhhhhh…5 x 6 brape ? =

    0

    0
  28. makdara says:

    Muka ugly cam senduk ni pon boleh jadi artis…??? Tak pernah tengok pon…Ada ker peminat?

    0

    0
  29. naniey says:

    sila tengok disini pu3naniey-sejarahkehidupan.blogspot.com untuk fakta memang tunang orang ..kes dia dengan muiz semua orang tahu perangai dia macam mana

    0

    0
  30. ninie says:

    bang nara oiiiiii,boleh tak jgn guna gambar yg rambut terbang2 tu??
    yg rambut berkerat pon jangan..seram kot
    kesimpulannya,jangan keluarkan cite dia ni!!
    menyemak je pergilah jd BFF si hanez..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Cerita lama dengan Afiq Muiz berulang kembali. Sama kan macam apa yang berlaku pada Afiq. Lepas ni bergaduh dengan mak Dato pula. Lepas tu semua sedara mara Dato masuk campur. Lepas tu buat press conference cuba pertahankan Dato. Lepas tu….lepas tu ….cari orang lain pulak. Dah perangai si Eina macam tu. Kesian siapa yang jadi mangsa dia.

    0

    0
  32. jmie says:

    Dia pn nk jugak…gmik toi laaaa……next!!

    0

    0
  33. ArtisNobodyToksahPost says:

    OMG TAK TAU PUN SIAPA PPUAN NI DAN TAKMO TAU PUN APA2 CERITA PASAL DIA PLS ABG NARA ! NEXTTTTT !

    0

    0
  34. siapasaya says:

    peribahasa rambut sama hitam,hati lain2 dah xleh pakai la..yg rambut brkarat mcm air paip kat uma aku ni mcm mn plak???nexttt!!!!

    0

    0
  35. mak kau says:

    Haih pelik2 komen rakyat Malaysia issue kat atas ni pasal rampas merampas kot. Apekehey duk comment muka mcm sundal bolong lah, muka pelik Lah muka mcm senduk Lah apa kaitannya!!!! Adoi x paham mak

    0

    0
  36. sama2 says:

    kenapa lah semakin ramai betina sundal gedik tk sabar2 nak kasi kerang busuj depa. Agaknya bab semakin ramai datuk kambeng tua kaki pil konek kaki kelengtong anak bini kot….hahaha.

    0

    0
  37. nira says:

    Gosip artis selalu saja ada yang tidak enak didengar, entah btul apa tidak yang sebenarnya terjadi,

    0

    0
  38. […] Saya Bukan Perampas – Eina Azman (61) […]

    0

    0
  39. […] Saya Bukan Perampas – Eina Azman (62) […]

    0

    0