Written by AbangNara | June 18th, 2012

Menerusi BiPop semalam, Anzalna akhirnya menyahut cabaran Neelofa untuk mengemukakan bukti atas segala dakwaan yang telah dikatakan sebelum ini. Untuk makluman, Neelofa di dalam sidang media yang diadakan telah menghantar notis tuntutan supaya Anzalna menunjukkan bukti yang Neelofa mereka Facebook Page “Kami Benci Anzalna” dan tulisan menghina Anzalna di Facebook keluarga Neelofa.

anzalna bukti

Anzalna yang ditemuramah oleh Zubir berkata:-

Kini, saya perlu bekerjasama dengan SKMM untuk menemui penjelasan dan memperkukuhkan bukti berhubung semua dakwaan saya terhadap Lofa tempoh hari. Bagi saya, apa yang didedahkan menerusi BiPop tempoh hari adalah cerita betul, saya ada bukti. Cuma, beri saya waktu, insya-Allah dengan kerjasama SKMM akan memudahkan lagi proses penemuan bukti FB yang diminta pihak Lofa.

Abang Nara agak pelik sebab sebelum ini rasanya Anzalna kata ada “print screen” semua bukti-bukti yang telah didedahkan. Secara jujur Abang Nara rasa memang agak sukar untuk mendapatkan identiti pihak yang mereka Facebook Page tertentu. Kata Anzalna lagi:-

Saya akan sahut tuntutan mahupun cabaran pihak Lofa supaya saya memberi penjelasan, sekali gus menampilkan bukti yang diminta. Mudah-mudahan dengan kerjama SKMM segala bukti yang sudah dihilangkan mampu dikembalikan. Saya yakin dengan kemampuan SKMM dalam menangani masalah ini. Saya akan minta peguam untuk menghubungi SKMM supaya penjelasan bukti yang mereka(pihak Lofa) tuntut mampu diberikan dalam jangk masa yang ditetapkan. Saya akan berusaha sehingga bukti itu ditampilkan.

Hmmmmmm. Secara jujur, Abang Nara rasa SKMM mungkin dapat membantu tetapi tak pasti mereka dapat membantu sehingga ke tahap mendapatkan identiti si pencipta FB page. Mungkin ada di antara anda yang pandai IT boleh memberikan sedikit penerangan tentang hal ini. Kepada Anzalna, semoga berjaya mendapatkan bukti-bukti untuk menunjukkan anda berada di pihak yang benar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

190 responses to Saya Akan Sahut Cabaran Neelofa Untuk Tampilkan Bukti – Anzalna

  1. sengal... says:

    publisiti murahan…………

    0

    0
  2. saje singgah says:

    lahhhh xda org komen lg k??? kira 1st lah nieeeeeeeee

    0

    0
  3. artis msia sedar la sikit kiamat da nk dekat says:

    semurah dlm gmbar tu

    0

    0
  4. saya says:

    Apa kata awak berdua selesaikan face to face…buang ego,bemaaf maafan..kan elok,..makin lawa plak tu..jangan la wajah je lawa,tapi garu kepala tengok sikap awak berdua..

    0

    0
  5. lulu says:

    jgn ckp je berdegar2 dek non, tp abuk pun xde. btw klu ye pun nak ckp omputih kat melodi, xperlu nak ber-accent mcm org asli sampai org x faham ape ko ckp dek oii.. malu je akak dgr!

    0

    0
    • kucinghitamkakipanjang says:

      aku pun suke fazura… lov fazzz!

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku pun suka faz dan aku pun suka neelofa. aku just pelik nape la nak gaduh2. faz tu cantik, dia klu kat luar x penah skali pun sombong. 2-3kali aku jmp dia,murah sgt dgn senyuman. neelofa x penah jmp. so xtau dia mcm mana.

        0

        0
      • sue says:

        dulu ak ske gak fazura, since die back up anzalna yg ntah pape ni trus ak anti…22 perempuan murah, fake muka je lawa..hati busuk!!!artis yg protes neelofa tu cuba kena kat batang hidung sndiri, mesti korang akan buat benda yg sama..baru kuar notis saman, blum lgi saman betul2 bongok!! anzalna ni lgi satuu..kejap kata nak minta maaf kejap kata nak lawan..kejap kata ada bukti kejap kata bukti tgh dicari..putar belit no 1..ingatlah kau takkan femes dgn cara mcm ni..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Lagi banyak anzalna ni bercakap, lagi banyak menampakkan ke putar belitan dia. Baik ko dia je weh…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Lagi banyak anzalna ni bercakap, lagi banyak menampakkan ke putar belitan dia. Baik ko diam je weh…

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku paham je dia ckpp

      0

      0
  6. Pencinta Neelofa says:

    Zal Zal. dah tuduh baru nak siasat dgn SkMM? mmg ptot pun org kata kau buat tuduhan melulu!

    0

    0
  7. ice cream says:

    meluat tgk anzalna yg speaking berterabur!!!!!!

    0

    0
    • lulu says:

      aku punnnnnnnnnn… speaking mcm org asli!

      0

      0
    • spy limah says:

      katanya dia ada diploma bahasa perancis kat U apa tah kat ostolia. pelik gak speaking berterabur….

      tu lah mak ayah antar g ostolia suruh belajar, tapi kau menggantal dgn jantan mat salleh… siap bergambar seksi dgn mat saleh tu pegang nenen kau…

      sorilah pompuan ni murah sangatlah…

      0

      0
      • torpedo says:

        ok la tu..bhasa omputih slang perancis, tu yg terabur.. wakakaka… soh dia tgk oh my english! lg bgus…free lg menjimatkan… anak aku pn da pndai speaking sejak tgk cite tu…

        0

        0
      • Anonymous says:

        accent peranchis ke jadah? ckp je la accent malaysia senang, jgn nak jd omputih tp failed! ko bajet ko amalina 20A nak ckp british accent?

        0

        0
      • Kurus says:

        muahauhuhuhuhu…
        dush! dush!
        baik2 aku serious baca komeng
        tiba2 english slang perancis…muahahak… adoii

        0

        0
  8. sha says:

    ketara la yg si nara ni bias , selagi blh nk backup lopak tu ..
    meluat btl la ..

    0

    0
  9. Sakurako says:

    ala abg nara…nak jugak back up si lofa ni…………..

    0

    0
  10. Mak Esah says:

    bosan weii..kisah diorg berdua ni je..

    0

    0
  11. tiluntit ketit says:

    Nara ni macam backup si lopah je…. bagi la anjalna tu wat keje dia… kita mai tengok boleh ke tidak… yang nara tu sibuk pahai…? go anjalna….,,, jgn bagi si kepala batu lopah tu menang kes ni….

    0

    0
  12. hangat2 taik ayam says:

    bile kucing cuba mengaum… bunyinya.. alahai… ;p

    0

    0
  13. butterfly says:

    abg nara tu sokong neelofa la tuuuuu……

    0

    0
  14. Prince Noob says:

    bodoh betul la artis2 ni tak habis2 jaja cerita murahan dan tayang body… memang sangat murah

    0

    0
  15. sunshine says:

    sudah cukup sudah~
    izara aishah jga yang ok antra 4 org neh

    0

    0
  16. KAWAN HACKER says:

    BROO NARA… BOLEH LA… APA YG X BOLEH NYA…
    AKU ADA KAWAN AKU SORANG HACKER AKU TGK RILEK JEWW…
    KALAU ADA FACEBOOK, MESTI ADA GMAIL @ YAHOO @ HOTMAIL…
    DARI SITU LAH KITA BOLEH TAU SAPA EMPUNYA ACC…
    ADOI BANG NARA… BIAS PADA NEELOPAK NAMPAK…

    0

    0
    • Anonymous says:

      sah lalang ko ni, kejap sokong neelofa, kejap tak.. klu ko dh nyampah, buat pe lagi ko kat sini??

      0

      0
    • BOSAN DGN ARTIS TUNJUK2 BAIK says:

      Siapa yg mulakan dulu ….AKU PELIK asal Anzalna terhegeh-hegeh nk bg statemnt..tak der angin tak der ribut tiba2 nak bg statemnt ungkit cerita lampau..kalau Lofa yg jolok dia tak per jugak..ni Lofa x kacau dia..x pernahpun dia sebut nama Anzalna selama 2 thun ni..asal pulak si Anzalna tetiba angkat panas punggung tak tentu hala nk mengungkit kisah lampau..kan lebih baik biarkn berlalu.bukak buku baru..korang x rasa heran bin ajaibke..mcm kena hasut pulak..vongok..di Twitter siap kata..”LEBIH BAIK POPULAR DI MATA MALAIKAT DR POPULAR DI MATA MANUSIA”. Dah kau ungkit dgn perasaan dendam x habis tu ingat MALAIKAT suka ke?.owh dia x nk popular di mata manusia woiiii!!!. Korang x perlu puji dia sgt..dia x heran dgn manusia…standart dia malaikat..kakaka..btw look who’s talking..wanita lindungan kaabah gittew..yelah Neelofa tahu diriny nakal so dia x der pulak melaung-laungkn pasal malaikat..

      satu lagi aku rasa nk gelak guling2 bila dia buat2 terkojut yg Lofa take action..dah kau jolok sana sini ingat org nak tersengeh..siap cakap nk selesaikn cara baik..vongok gila

      WAHAI CIK ANZALNA..KALAU KAU BENAR2 IKHLAS NK SELESAIKAN CARA BAIK AT THE FIRST PLACE TAK DER NYE ENGKAU KELUARKN STATEMENT BERANI MATI TU KAT PAPER..KAU BOLEH KOMPLEN DIAM2 DGN SENIMAN MINTAK TOLONG SENIMAN TEMUKN KORANG BERDUA..SOLOSAIKAN SENYAP2.. NI TAK PUNG PANG PUNG PANG DI PAPER..X CUKUP PAPER PUNG PANG LG DI TWITTER..SIAP RT TWEET ARTIS2 TUA YG PERNAH TERASA SUATU MASA LALU..NAK SGT CARI SOKONGAN MORAL KEKDAHNYA..PASTU BAWAK MUKA SEPOSEN KAT MELODI CAKAP NK SELESAIKN CARA BAIK..WHAT A PERFECT GAME MAN!!!! .TU NAMANY BUANG BATU SELINDUNG TANGAN..CAKAP PUTAR BELIT..SEKALI CAKAP ADA BUKTI PRINT SCREEN..SEKALI CKP ADA BUKTI SMS..MCM2 HAL..

      MMG PATUTPUN LOFA AMBIK TINDAKAN TEGAS..JGN BIARKN ORG SENANG2 NK PIJAK KEPALA..LAGIPUN SELAMA NI KORANG TAK FIKIR KE MCM FITNAH,TUDUHAN,KUTUKAN YG DITUJU KPD LOFA..PERNAH DIA MELATAH? DIA X AMBIK PUSINGPUN..DIA BUAT KERJA DIA..NI KALI PERTAMA DIA BERTINDAK DAH SEMUA BISING..

      0

      0
    • benci org cakap berterabur says:

      betul tu.kawan aku suma dah kena main2 oleh orang kelantan.
      amalan pada tuhan bagus,tapi sekor-sekor hati busuk pd manusia
      TRUE STORY

      0

      0
      • mee kari says:

        sah-sah pas ni ko plak kne main2 ngn org klantan….amin….

        0

        0
      • Anonymous says:

        dah kau kawan dgn kawan2 perangai buruk tu yg senang sgt kena main…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        jgn bias sgt . ko ingt org negeri ngko tu baik?xbuat gitu?bodos nya statement. satgi ngko ni kalu ada kwn ngko kena main2 ngan org kolumpo ko ckp org kolumpo bongoks plak?haiyoooo!

        0

        0
      • Anonymous says:

        sori org kolumpo x racist mcm dia ok, aku rs dia asal dr hutan belum, makhluk asing yg tersembunyi di hutan belum yg baru kuar join manusia.

        0

        0
      • nur says:

        habis, ko nk ckp sume org kolompo tu mulia la?? dosa ko ni weiii..aku sarawakian tpi x pernah plak dendam ngn org kelantan..hope ko pun kena satu hari nanti…

        0

        0
    • my only ONE says:

      BOSAN DGN ARTIS TUNJUK2 BAIK.. ko ckp org melatah.. yg ko melatah dgn komen ko apasal? biar la mereka settle kn hal mereka.. mereka tak minta duit ko pn nk settle kn.. ko duk umah reka cerpen lg bagus..

      0

      0
    • Anonymous says:

      neutral ni bodoh,dh la racist mcm tahi, aku bukan org kelantan pun aku ok je ngan neelofa.

      0

      0
    • cantik says:

      haha, x minat follow tpi tgk dan baca BN jugak..bodoh plus bangang!! ntah2 org yg sokong anjalna ni smua kaki fitnah..opss

      0

      0
    • ct nurhaliza says:

      amboii, neutral…helloooo, aku bukan org kelantan ok tpi aku sokong neelofa sbb terang lgi bersuluh minah anjalna ni yg mulakan dulu..yg org2 sokong anjalna ni mesti semua kaki gaduh dan kaki percaya fitnah..

      0

      0
    • tilam says:

      ct nurhaliza = cantik.. ko org kelantan ke?

      0

      0
    • ct nurhaliza konon.. phui! says:

      bkn ke yg sokong neelopak tu adalah kaki gadoh yg sebenar? anzalna xkan melompat kalau si neelopak ni tak buat..

      0

      0
  17. samad deli says:

    berlakon pun bukan bagus sngt 2 2 ni.kontroversi je lebih.tah ape2 la pelakon skang ni.lakonan luar drama lg bagus dr dlm drama.mmg x kemana la tu.2-3 taun lg xde job la tu.wakakaka

    0

    0
  18. lala says:

    Ape ni anzalna….aku bace tweet dye.dye kate simpan sme bukti.tp nape bile diminta mengeluarkan bukti dye mintak tlg SKMM lak cari.tah pape tah!!!

    0

    0
    • Kalau print screen tak cukup…kalau dibawa ke SKMM..mereka akan dapat trace IP address Neelofake…lagi kukuh

      0

      0
    • pocong says:

      ape ke bengongnye. prnt screen tu bole bikin la. kalau bukti SKMM dh tntu valid. anzalna ni cerdik. nk kuar bukti even print screen sekalipon biar di mhkamah org dh xbole pertikai. yg tnye bukti pon bodoh. xbole tgu naik mahkamah bru nk tgok.

      0

      0
  19. nurul says:

    hak hak hak.. kemon ler abg nara, ramai hakers kat malaysia ni.. setakat hat page tuh sekejapjer derang leh dapat saper owner page tersebut

    0

    0
  20. boringgg........ says:

    buang masa jer…xde issue lansung depa suma ni….

    0

    0
  21. haters says:

    Melodi minggu lepas.,lopa stil bgtau melodi tasha x layak menang ,ado yang lebih layak…dah tasha menang so dia memg layak la..

    0

    0
    • sara says:

      klau tgk baek2 statement dia btol gak x best law anugerah kalau beli undi. lg pon memang ramai kan yg x sgka ngan kemenagan TS tu. n TS tu lak klau btol dia x penah beli undi dia x kan duduk diam. mesti saman punyer. korunk ingat retis nih prangai baek sgt ke. tp sal isu FB tu rse cm btol je neelofa atau fmliy lofa yg buat page tu. ntah la aku rse je pon. sebab kalu btol la anzalna ckp neelofa menang sebab lofa org klantan memang btol kot lofa yg buat pg tu. org klantan kn x leh klau ade org kutuk2 negeri kesayangan dia tuh..

      0

      0
  22. akirakaede says:

    Allah abang nara..anzalna ni pun bukan bimbo sgt..semua berlaku mesti ada sebab,kalau pun print screen tu boleh jadi bukti,peguam neelofa mesti boleh spin,lets say,benda tu pun boleh reka,macam print screen yang lawak2..abang nara pernah baca ke,yang puteri gunung ledang,najib ngan anwar,byk print screen boleh direka..jadi dengan bantuan skmm,benda itu boleh dipastikan benar dan bukan setelah diedit..kalau diluar ramai yang menghentam zubir,saya rasa kualiti abang lebih rendah dari beliau.,nak tulis pun toksah ikut sangat perasaan yang menunjukkan tahap dewa terhadap neelofa..ikut etika ya bila menulis abang nara..

    0

    0
    • tina says:

      yup btol.. maybe die nk bukti yg lbih kukuh tok hentam neelofa.. abg nara ni pn ckp jgn la ikot prasaan sgt.. lawyer anzalna tu lg taw pe yg patot kene wat dri abg nara dok back up sgt neelofa pdahal 1 pe pn x taw psl law ni..

      0

      0
    • Sutera says:

      nmpk sgt la y abg nara bekap lofa..menyampah pulak dah aku nk buka blog BN..

      0

      0
  23. lalat says:

    xpayah nak citer banyak2 la.. klu btol nk lawan .. trus masuk mahkamah then bagi bukti2 tu semua .. xyah nak canang citer jer … penat la …

    0

    0
  24. ChefMama says:

    Tah laa… Aku rase, lg bagus kalo si Anzalna nih tak ikut campur at d 1st stage ari tuh lagi. Coz seingat aku, kontroversi awalnye adalah antara Neelofa ngan Tasha Shila kan? Tak melibatkan dia pon. So, patutnye, biar lantak dorg laa kan?

    Tgk skang, Tasha Shila ok jek, tak bising². Tah² dia pon tak amik tau dah pasal mende² remeh camni. Yg penting dia dah menang kan??? Tak pasal² Anzalna yg dapat susah skang, nak kene turun naik court and carik bukti bagai…

    Haih! Pepandai korg laa nak settle kan… Hehe!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Masing2 nak berebut abph taun dpn plak. tu sbb timbul isu2 mcm nie.

    0

    0
  26. anis says:

    em,realiti artis zman skrg….gune kdudukan u mng ssatu kes..
    slh stu drpd klemahan artis mlysia kini..

    0

    0
  27. sara lia says:

    pnulis x sptutnye ade sifat brt sbelah..unfair u knowsssssss….

    0

    0
  28. sweet32@yahoo.com says:

    boring dgn cite diaorg ni.. same2 pompuan pon nak gaduh! setahu aku klu org pompuan gaduh ni kes jealous atau berebut bf! nak cover punye pasal buat la cite bkn2… hehehe!!!

    0

    0
  29. Miratic says:

    mcm ni je la~ Ingat Allah. kite x tau ajal kite bile. minta maaf dan memaafkan. Rasulullah s.a.w pun maafkan umat die. ni kite manusia~ fikir2kan la~

    *lepas tu mesti ramai dislike komen ni sbb konon ckp aku tunjuk alim kat sini kan? aku cakap bende betul. xpe la~ aku sape nak judge orang~ :(

    0

    0
  30. […] Menerusi BiPop semalam, Anzalna akhirnya menyahut cabaran Neelofa untuk mengemukakan bukti atas segala dakwaan yang telah dikatakan sebelum ini. Untuk makluman, Neelofa di dalam sidang media yang diadakan telah menghantar notis tuntutan supaya Anzalna menunjukkan bukti yang Neelofa mereka Facebook … Continue reading → […]

    0

    0
  31. sall says:

    2-2 pun aku x suke.. baik suke irma ke, wardina ke n artis2 yg tutup aurat..bukan yg setakat balut aurat apetah lg yg dedah sana dedah sini..

    0

    0
  32. luvlavender says:

    alahai anzalna..len kali pastikan sume bukti ade dulu bru brckp..xpsl2 dituduh menfitnah..rosak da name yg xbrape nk ade 2..

    0

    0
  33. Malisa says:

    si azabna ni nampak sgt la bimbo..patutnya ko buat polis report dari dulu.. then siasat dgn skmm baru ko blh tuduh neelofa punya keje.. ni ko pong pang pong pang kata ada bukti tup tup baru nak mencari bukti …bukti x kukuh ko dah g direct kata neelofa..siap cite kat wartawan.. maknanya ko la yg busuk hati..jeleskan neelofa..sakit hati punya pasal tu..lain kali nak buat tuduhan biar bukti cukup kuat dlm tangan.. dlm melodi nampak ko takut dgn speaking mcm org asli..lawyer tu pajurah sponsor ek…

    0

    0
    • Lynn says:

      Masa kes fazura gaduh kat disco dulu fakhrul azman lah lawyernye…skang ni jadi lawyer anzalna plak…menjawap soalan kat atas ni kan…

      0

      0
  34. mizz says:

    tingin lak nak tgk cover majalah letak 3 gadis pingitan ni…majalah mangga pun jadilah…sesuaii

    0

    0
  35. lolo says:

    boring tul baca pasal ni.. nk popular dgn cara ni.. alahai artis sekrng..

    0

    0
  36. Kim Kadeshen M'sia says:

    waa..saman jgn x saman…lawan jgn x lawan..pasni rating semua majalah2 dgn blog hiburan naik la…org lain yg bertelagah, org lain yang kaut untung..ye tak nara??

    0

    0
  37. Team says:

    hahaha… aku tgk kat twitter siap ade team anzlna vs team neelofa lagi..haha

    0

    0
  38. puteri says:

    gud anzalna… !!! teruskan… dia neelopa yg start wat hal dlu kan.. so, she must face it… ahh.. aku makin mensampah ngn neelofa.. dgn gaya yg ala2 educated tuh..

    0

    0
  39. rieya says:

    nyampah dgn abg nara..nmpk sgt hah sokong neelofa… xyah nk bias sgt la abg nara…

    0

    0
  40. rieya says:

    nyampah dgn abg nara..nmpk sgt hah sokong neelofa… xyah nk bias sgt la abg nara… bukti leh cari…nk sorok tu yg xleh..ckup la dgn fazura n tasha..skarang dgn anzalna plak..lps ni dgn sapa plak pn xtau la..

    0

    0
  41. yours truly says:

    Pasal FB pun nak gadoh. Huahahaha…. publisiti murahan. Buat malu je artis malaysia ni.

    0

    0
  42. miss apple says:

    haha last2 abg nara yg kena hentam. .kesian nye. hahaha
    btw komen2 lg gempak dri gosip.hehe

    0

    0
  43. rosayie says:

    biaq la kat depa dua ni nk gaduh tarik rambut ka apa… yg penting ada aku kesahhhhhhhhhhhh???

    0

    0
  44. Artis says:

    Ini lah artis.Tak habis saman menyaman,tak dak kerja lain ke?Buang masa!

    0

    0
  45. TALKIN says:

    ASTAGHFIRULLAH….

    SUDAH2LAH….KITA BERCANAG BERGENDANG MERAPU2 MEMBERI KOMEN YANG MENGGILA.BEGITU TAKSUBNYA KITA AKAN DUNIA HIBURAN,ARTIS2 YANG SALING ‘MENELANJANGKAN’ MARUAH SESAMA SENDIRI.

    PADA AKHIR ZAMAN, DIKATAKAN KEMUNCULAN PENGHIBUR BAGAI CENDAWAN SELEPAS HUJAN.

    MAAFKAN SAYA ANDAI SAYA SILAP….KEMBALILAH MENGUCAP DUA KALIMAH SYAHADAH…SALAM ISRAK’ MIKRAJ.

    0

    0
  46. Sarajebo says:

    Watever lah korg dua ni….yg penting aku lg cun dr korg…huahuahua!!!

    0

    0
  47. kucinghitamkakipanjang says:

    sape yg dkt dgn neelofa je yg tau perangai die… sgt busuk hati…

    0

    0
  48. derpina says:

    maaf maafan lah. kan dah nak ramadhan.

    0

    0
  49. mami jarum says:

    anzalna kalu kot ye nak tunjuk bukti..cri dulu..jgn duk pom pam awal nak cri ke ap…buat dulu bawu ckap..sbb t kalu xdpt buktikan ko yg malu!!lgpun KO NI DA KIRA MEMFITNAH CKP TANPA BUKTi Itambah lg dose yg sedia ada…sekejap nk mtk maaf skjap nk sahut cabaran…brani x sahut cabran aku??redha kan aje biar die allah s.a.w tentukan da ko ngn lopA plis pakai baju!!asyik bertelanjang aje.da belakon bj pun x mampu beli ke??(berpakaian tp bertelanjang)

    0

    0
  50. Din bengang says:

    sama2 org kelante..abg nara bekap lofa la wei….

    0

    0
  51. lalala says:

    baik jumpa sesama korang je.. takyah mahkamah2 sangat laa..

    0

    0
  52. Gagak says:

    sape anzalna ni ek? xpenah dgr plak aku name die sblm ni. kalo tasha shila tu penah gakla dgr suam2 kuku jerk… tp kalo neelofa mmg slalu nampak kat tv… muke cantik… mantap lg tuh… he3… agaknye kelab yg xsuke neelofa ni ramai pomp kot. sbb jeles. ha3… sbb kiteorg kt opis ni yg 98% laki2… sumenye sokong neelofa… xkire la die btol ke xbetol ke… he3… neelofa, dun worry k…

    0

    0
  53. maafkan saye.... says:

    dunia hiburan kt ni kecik je bbanding kat luar sana. so xpayah la giler glamor sgt smpai cari publisiti murahan. lawyer & wartawan suka la cz dorg dpt duet. korg dpt haper???? dpt name busuk & xde mase depan… itu la nk jd sgt artis, ni la bayaran utk korang…. maafkan sayer (kpala tunduk)….

    0

    0
  54. annoying says:

    bukan dulu neelofa ni ada gaduh dgn fazura gak ker kalau x silap..? tp fazura x layan kot..

    0

    0
  55. kiah liplap says:

    haihh sian sume loyer2 yg terlibat blajo tinggi2 smate2 nk hendel kes sape lawo sape xlawo, sape busuk ati sape tak busuk ati….mcm rugi je kome blajo smate2 nk hendel kes cm ni..huhu….

    0

    0
  56. lala says:

    yang dapat duit.. LAWYER mereka.. diorg?? habis duit bayor lawyer..

    huh!! adik2 artist.. udah2 ler tuh.. !! wake up!! wake up!!

    0

    0
  57. Lagubestbest says:

    Wowowow.. neelofa, anzalna, dua2 nak tiru gaya kardashians jadi terkenal sebab hidup 24/7 jadi bahan bualan, senang, xperlu berlakon, nyanyi dll.

    0

    0
  58. faizfakhirin says:

    hahahhaa…dlu azjalna ni xder org knal pn…buat publisiti murahn plak minah ni…muka ko xlawa cam neelofa…azjalna btul la.

    Support Neelofa Sbb Comel.

    0

    0
  59. Saya xnk komen pnjang lebar says:

    Anzalna VS Neelofa

    0

    0
  60. Dania says:

    Print screen pun perlu certified dari SKMM.sbb 2 plu thru SKMM.

    0

    0
    • Genius IT says:

      Xle pakai teori ni. Public IP address bukan sesenang yg disangkakan. Perlukan kepakaran tahap tinggi utk kenal pasti…sebab DNS boleh berubah2 mengikut keadaan kawasan. Contoh, kalo dia update guna public wifi…ada beratus2 IP akan dibroadcast dlm satu masa, so mmg xkan dpt detect. Percayalah.

      0

      0
  61. rainbow says:

    tgk dlm melodi, neelofa ckp myb sbb ade wartawan yg xngam ngn die sbb tu kuar cite yg bruk2 psal die n peminat pulak terpengaruh dgn media hiburan..tp, setahu ak twitter neelofa ni bkn wartawan yg uruskan..jd takkan la wartawan plak kot yg tulis segala tweet2 mengutuk semua org serba xkena tu..huhu

    0

    0
  62. sailormon says:

    adooii la nz…fazura dan tasha shila tu satu perangai je dgn anzalna..dah smua artis wanita ni lawa masing2 saling menjeles..pasal anzalna ni, aku trus anti fazura even dia lawa dri neelofa

    0

    0
  63. si lopak tak habis2 bermulut busuk, nanah bagai says:

    aku tgok melodi ahd lepas, masih lg si lopak ni berdengki ngan si tasha.. ek eleh!!! kate nak pndg ke depan tp tg ko korek citer lepas apehal?? kalu ko nk dgki ngan faz tu ok gak psl faz tu lbh mantop dr ko.. ni nk berdengki ngan si tasha hitam legap tu.. x faham aku.

    0

    0
  64. Neelofa Kentot Busuk says:

    Puihhhh… Sokong hnya sbb cntik..??? Nmpak sngt la knape x rmai lelaki dlm kelab bencikan neelofa.. Sbb nye smua lelaki buaya.. Nk prempuan yg cntik aje.. Em okla tu..Luar Cantik Dalam Busuk..
    (reply for Gagak)

    0

    0
  65. bagus kew?? says:

    nmpak sangat dua2 ni bodoh……..opss!!!! bukan 2 tp 3…huhuhu
    SEDEYYY………

    0

    0
  66. selena says:

    woww!!kau ni teman rapat anzalna ke atau memang anzalna???

    0

    0
  67. emmmm says:

    si nara ni dr mula lg dh nnmpk dia mmg sukakn si lopak,klu crita buruk psal si lopak,lmbt ja dia kluarkan,sokong org senegeri la ktakan..

    0

    0
  68. momok says:

    setau aku yg anzalna kate da PRINT OUT tu bkn bukti lopak ngata dia…..tp perbualan dia ngn zubir…spttnye benti kat situ tp zubir&suku sakat da PRINT OUT kat paper..so nk x nk kene hadap jughekkkk….
    lofa mmg cantik tp pd aku sah2 dia yg mulakan..klu ye pun btol kes undi 1 lori TS tu biala…da org yg taja tu minat dia…kire undian dr peminat la…Lopa pn 1 org da menang udah2 le…yg len diam je….nmpk sgt dia pk dia yg akn menang..dulu ms saheizy sam menang..ok je…mak dia siap gtau LIVE atas stage g dia slu bli paper undi anak dia…xsalah pun..da dia minat anak dia…undian peminat la kan….lg pn aku tgk TS pun pelakon bbakat….

    btw..love izara ….

    0

    0
  69. gigi kayu says:

    fap fap fap lofa…

    0

    0
  70. dhani says:

    okies…ku menunggu bukti2 itu..kebenaran sape betul sape salah akan terbongkar juge..

    0

    0
  71. bweek says:

    neelofa gaya lembu ada hati nak jadi ratu cantik

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau ko cantik sangat asal ko tak jadi ratu cantik? nampak sangat ko ni yg otak lembu sedap2 mengata orang..tah2 gaya ko tu yg macam lembu sebab tu ko boleh cakap pasal gaya lembu..puihhhh

      0

      0
  72. Din bengang says:

    abg nara ni lain kali klau nk tulis jgn nk wat org lain mnymph..x semua pengomen y d BN suka ngan lofa..tahu la abg nara bekap lofa..tpi bila sy baca blog d roti kaya x ad pulak dia org tulis suka artis ni la..tu la..dia org sama rata jer..dia org pndi jaga hati pembaca…x mcm nara ni suka bekap artis y dia suka..x adil langsung..

    0

    0
  73. mulut_becok says:

    i dont care or whatever…
    semakin malu ngan perangai artis zaman sekarang nie…baik kita amik p ramlee sebagai ikon zaman sekarang….

    0

    0
  74. JELIK says:

    PELU KE ANZALNA POSING MACAM TU??? MOST OF THE PIC DIA POSING MACAM TU…. MAYBE DIA RASA SEXY DIA POSING MACAM TU KOT????

    0

    0
    • aku says:

      2la..aku x paham ngn peminat2 artis nie….klu dh x suka,,kutuk abis2an..seksi la..nmpal lurah la..menonggek la…mentetes la…mslhnye,artis yg dipuja pun buat bnde yg sama gak…ape beza anzalna ngn nilofa dlm perkara2 yg aku sbut td?sume pun dok menonggek…melurah…tgk jela bju anzalna kat ats 2…gaya brkemban ala opah aku nk gi berak kot….so..beza katne??nasihat aku,,xyah la dok bt prbezaan melalui cara pemakaian…sume artis sme jer…unless klu nk compare cara pmakaian anzalna@neelofa ngn wardina skrg….bru adil n terserlah perbezaannya…stakat anzalna ngn nlofa,,,2×5 jolaaaa…

      0

      0
  75. terkebil2 melihat artis sekarang suka bergaduh says:

    orang zaman dulu bergaduh tarik2 rambut… Zaman sekarang bergaduh je saman menyaman.. cara bergaduh pun dah moden…hahaha

    0

    0
  76. bila izrail datang memanggil..... says:

    apa bajet blog ko bagusss sgt ke narra…smp komen aku ko delete…aku tggu x masuk2 lagi komen aku dari tadi neeeehhh!!!

    0

    0
  77. Anonymous says:

    nape nk cari bukti fb “kami benci anjalna” je???klu melalui fb sape2 bleh create a/c kot. klu gitu fb yg guna nama “kelab tak suka neelofa” bleh la ye neelofa tuduh anjalna yg create????
    tunjuk la bukti print screen yg neelopa ugut bunuh tu,,bwk p balai polis terus..kan lg senang cite,,,xpyh mintk tlg SKMM kan..kan..

    0

    0
    • intan says:

      lol…. kes melibatkan alam maya ni mmg kene refer skmm lar.,…. kalau report olis pun… skmm yg akan investigate….

      0

      0
      • Malisa says:

        kenala report polis dulu baru ke skmm..ko ingat skmm nak siasat tanpa polis report.. and dia kata ada lofa ugut bunuh..kena la report dulu bukan tunggu statement tasha shila baru nak dedah..org giler je camtu

        0

        0
  78. gigi emas says:

    Calon ABPBH (Anugerah Bintang Pandai Buat Haru) 2012:

    Calon Artis Wanita Sengal: Lopak & Anjal na
    Calon Artis SKMM: Anjal na & Abang Rais
    Calon Artis Saman Kang!!!: Lopak & Kapal Sing
    Calon Artis Tak Nak Campur Tangan: Tacha Beli Undi
    Calon Artis Busuk Hati: Z-Ubi Kayu & Lopak
    Calon Artis Kot Mana Kau Datang: Hang Izak
    Calon Artis Beli Undi: Tacha & Dacing Biru
    Calon Artis Kuat Debat: Hang Izak
    Calon Artis Dalam Negeri: Mentri Dlam Negeri & Zed Zaideeee (Gue Presiden)
    Calon Artis Sampah: Remi Demam Panas
    Calon Artis GF Tak Layan: Gue Dalam Hospital Remi
    Calon Artis Asah Minda: Gambeet Judi Secara Halal
    Calon Artis Dapat Sokong: Bang Nare Kelate

    Undilah artis anda…ingat undi itu adalah satu tanggung jawab

    0

    0
    • mami jarum says:

      mengundi mereka bermaksud menggalakkan dan kite suke dgan cre die mencari rezeki,penampilan dia n whatever…..kalau baik baiklah dapat..kalu da mcm anzalna n lopa ni??undi kite dapat ape?n die dpt ape??renung2kan

      0

      0
  79. zzzzzzzzz says:

    da la masok belog abg nara.nak kutok dia pulak.teroknya perangai korang.xmalu!!!!artis yg gaduh,korang pla yg nak lebih2 sebok gaduh sesama umat.memalukan~

    0

    0
    • zzzzzzzzz says:

      aii.buat benda yg camtu aku nak d jeleskn ke..tolong sket.akal ko tu la letak kat mane.zzzzzzzzzz…

      0

      0
  80. LOL! says:

    America’s next top model pun gaduh xmacam diorang.huh!

    0

    0
  81. jantan says:

    DAH CANTIK2 LEPAS TU GADUH MACAM PROS TEPI JALAN. HANCURRRRR… buruuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  82. ANZALNA ke NEELOFA ke, dua2 aku balun je…hehehe

    0

    0
    • talking from xperience says:

      sabar dik, sabar. bila dlm birthday suit kok tk seperti yg di expect maklum lah mcam2 gadget ari ni ….. cellulite bertabur …. pas tu lebam.. ..kkkkkkkkk.

      0

      0
  83. ozil says:

    entahla nak kata apa dgn artis2 baru sekarang…
    masing2 nak menang je..

    hal lama nak ungkit2..rasanya pertandingan dewi remaja tu dah berzaman sejak dlu lagi dari tahun 1990an lagi ..
    b4 nie x der pun kecoh2 busuk hati sana sini..
    ramai kot selebriti popular( sharifah shawati, azah aziz, umie aida, jasmin hamid, rozita che wan,aleeza kassim, juliana banos, wardina, rita rudaini, scha alya n ramai lagi)hasil keluaran dewi remaja..

    masing2 berusaha keras utk majukan diri n cari rezeki..
    tambahan pula..skarg nie byk gler rancangn realiti.. xder pun bising2 ..
    adat la klau bertanding..depan aje muka manis..blakang mengata bagai nak rak..
    bertolak ansur la ataupun buat x tahu je apa ‘pesaing’ kata..

    itulah dunia artis ..korg juga yang pilih sbg kerjaya kan..nak popular katakan..
    jadilah matang n bijak pandai la skit kalu nak bertahan lama dlm industri kecil nie ye….

    0

    0
  84. Orange says:

    akak tak ler minat sgt dua2 org nie , tp akak cuba letakkan diri akak ditempat anzalna . mmg ler pedih. lofa nie sekali tgk mmg ade bakat suka buruk2 kan org. skit2 saman . tp mulut sesedap rase . so anzalna berani kerana benar jika kalah pun takpe ..puas hati ..si lofa tu ingat die bagus sgt .ingat org tak berani bwk isu die ke tengah. skg baru padan muka. lainkali perasan diri cntik pastu mcm bagus. jgn nk rendahkan kemampuan org lain. hope kebenaran terbukti juga.

    0

    0
  85. orange says:

    a

    0

    0
  86. aku bukan org klante.. says:

    rsenya xprlu kot kita ungkit psl negeri…pd hemat aku,,klu nk brcakap psl isu kenegerian,,sume negeri pon sme…slh ke klu semangat kenegerian tinggi?dlm kes lopak ngn anzalna plak,,knape nk kutuk nara n ckp die backup lopak sbb satu negeri..?sdangkan sblom nie pon nara ade kuarkan entri psl lopak yang seksi dlm bhasa brkias…(time 2 nara siarkan entri ngn pic lopak pkai bju kaler biru…mse lopak memula jd artis )…ayat nara agak sedap dibaca gak…klu btol nara pjam mata bab lopak,,knape die kuarkan jugak entri 2 n berkias2…entri psl khairul fahmi…apek org klantan kan..?ape citer psl apek yg abg nara xkuarkan??yg baik,buruk..sume ade kn…(aku dh ckp psl apek nie,,jgn plak korang pusing ckp sbb apek 2lelaki,,lopak 2 pompuan..)..sbnrnya,,korang yg mengutuk org klantan la yg timbulkan isu..cuba klu nara bkn org klantan….bleh ke korang kutuk nara kaw2 ats dasar knegerian..?xleh kn?sb klu nara bkn org klantan,,dh tentu isu nara sokong klantan xbleh ditimbulkan oleh korang..lg 1,,owner blog ohbulan pon org klantan jgk ke..??entri ohbulan lg dasat….siap pertikaikan nape bru skrg anzalna nk citer psl nie…npe korang xckp yg owner die org klantan?n nara pon xprnah plak bersorak horee2 yg die suka lopak sbb lopak org klantan…rmai lg artis yg asal kltan…fizo..nora…knape xde isu?korang jnis yg minat artis dr negeri sendiri jer ke???xminat artis dr negeri lain?

    0

    0
  87. Anonymous says:

    loyer si Anzalna ni si Fakhrul.. dia jgk la loyer kes Fazura waktu baling kasut dulu..
    nampak sgt si Fazura yg recommend…

    0

    0
  88. ASDA says:

    tak de kejadahya SKMM nak hadap muka ko anzalna. ko sapa?? artes baru nak naek aje kot..

    0

    0
  89. LINDA says:

    Hello NARA. kalau ye pun ko backup si lopa tu,tak pyh lah ko nak delete comment aku. Ayat² yg aku posted takder unsur lucah,takder unsur perkauman,takder unsur cacian.CUMA aku tak back up lofa. LAIN KALI KALAU TAKNAK ORG COMMENT,TAK PYH SEDIAKAN RUANG “TINGGALKAN KOMEN ANDA”. TQ

    0

    0
  90. zbm says:

    neelofa tgh kuarkan produk skrg ni n si anzalna plak wat kuar citer buruk psal dia plok, mmg sah2ler si N tu hangin…tp wartawan nama zubir yg tulis psal citer tu pun pernah bermasalah gak ngan N. w/pun dh maaf2 tp hati manusia kita x tau. bg aku anzalna ni hanyalah mangsa kambing hitam seseorg. tp, pe2 pun mulut kena jagalah, jgn nk citer2 kat salah org especially wartawan.

    0

    0
  91. baby says:

    gado maen tarik2 rmbut smbl naked! korg ber2 hahahhaha

    0

    0
  92. BATUAPI says:

    Ini la keja wartawan melaga2kan org,spatutnya bnda ini x patut jd isu bsar jika wartawan x kluarkan isu ini,stiap orng mesti pernah melakukan kesalahan,wlaupun anda wartawan hiburan,kluarkanlah artikel hiburan yang memberi manfaat kepada masyarakat.

    Tidak boleh sama sekali menyampaikan kata-kata yang didengar daripada seseorang kepada orang yang berkenaan. Sebaiknya segera ditegur semasa mendengar cemuhan jika faktanya tidak benar, atau tinggalkan sahaja orang berkenaan agar tidak terbabit dalam perkara bercanggah dengan syarak. Hal ini dijelaskan di dalam Hadis Nabi S.A.W yang bermaksud,”Tidak akan masuk syurga orang yang mengadu domba manusia”.

    Amaran keras dari Nabi S.A.W kepada golongan melaga-lagakan manusia itu, kerana dengan sikapnya yang buruk itu akan mendatangkan huru-hara perbalahan dalam masyarakat.

    0

    0
  93. Dua2 sama. says:

    ANZALNA NEELOFA DUA 2 NAK SEXY,NAK BUDGET HOTSTUFF. PASTU JELES SANA JELES SINI. MCM BUDAK KOLEJ LA KORANG NI. TAK KESAH DAH AKU SAPE SALAH SAPE BETUL.TUHAN SAJA YANG MAHA MENGETAHUI SEMUA TU. YG PASTI ANZALNA TAK SUKA NEELOFA,NEELOFA TAK SUKA ANZALNA. TERIMA LA HAKIKAT KECANTIKAN HAKIKI ADA DLM HATI,IMAN YG DIJAGA DAN AKHLAK YG MULIA. BUKAN TAYANG KULIT CANTIK,RAMBUT CANTIK,MAKEUP CANTIK, NNT MATI ULAT JUGAK YG MAKAN.

    NI BARU BETUL SAMPAH MASYARAKAT SBB ASYIK DEDAH AURAT,MENGGALAKKAN FITNAH DAN LAGHA ATAU MELALAIKAN.
    SAMPAHHHH!

    0

    0
  94. anzalna and fezriq jamalullai dh x sebulu bila fezriq dgn julia says:

    Helleh! Hye anzalna, do u remember me? u sms me, tell me yg u dgn my fiancee that day????u nak lagakan i sbb u ingat fezroq ada kaitan dgn i kan? Please! Kalau u rajin google, n trbaca my post ni.i hope u ingat kes ni. For whatever reason, i ada satu bnda je nk ckp, yg u ni JENIS TAK FIKIR PANJANG!! SERANG I TIBA AND AT LAST LANGSUNG TAK MINTA MAAF KAT I PERSONALLY SIAP KUTUK I PAKAI TUDUNG AND MEMALUKAN ORG PAKAI TUDUNG? WHAT.?? U tu yg memalukan parents u skrg ni.REMEMBER! WHAT GOES AROUN COMES AROUND ANZALNA NASIR!

    0

    0
  95. Qi Qin says:

    korang nie jgn nak salah kan ANZALNA je okehhh!!!! korg pon xtaw yg mane salah…..lopa tue maen lawyer so korg egat die tue btol sgt larh!!!! Anzalna xcite byk pon kire bgos larhhh…korg lak kat cini yg nak bising2…
    cube ANZALNA tue pon maen lawyer msti same2 berlawan nyerrr….
    LOFA pls ANZALNA dah minx maaf xpyh nak blagak sgtttt!!!!! i kenal u lofa dari skolah lg…u laa perempuan yg paling busuk ati…..

    0

    0