Written by Bella | October 23rd, 2017

Selepas timbulnya kontroversi hangat antara Shahir AF Megastar 2017 bersama pramugari Mona, rakan artis, Ewal turut membuat pendedahan Mona juga hampir juga memerangkap dirinya dan beberapa lagi peserta AF Megastar dengan “memancing” hati mereka menggunakan ayat-ayat manis.

Terkejut dengan apa yang diperkatakan Ewal, Mona menerusi portal Harian Metro yang turut merasa bengang berani menunjukkan bukti bahawa Ewal juga sebenarnya pernah mengganggu beliau sebelum ini.

Saya terkejut apabila Ewal berani membuat kenyataan begitu. Ketika saya mahu tutup kes ini, dia tergamak mendakwa dirinya hampir menjadi mangsa. Ewal menghubungi saya dan cakap dia tidak pernah keluarkan kenyataan. Saya beritahu kalau Ewal tidak keluarkan kenyataan, macam mana artikel itu keluar.Saya bengang dengan kenyataan bodoh Ewal itu. Jangan sampai saya tunjukkan bukti dia pernah mengganggu saya sebelum ini. Saya masih simpan segala bukti perbualan kami.

Sejujurnya kalau tiada angin pohon tidak akan bergoyang dan harapnya isu Mona dan Shahir ini dapat diselesaikan secara aman agar tiada lagi timbul sebarang kontroversi lain.

Sumber Berita : Harian Metro

36 responses to Saya Ada Bukti Ewal Juga Pernah Ganggu Saya – Mona

  1. Sisturnina says:

    Perempuan licik…hati2 kepada pemain bola tu. Jenis perempuan jerat, sembelih dan lepas…kemudian tengok mangsa mengelupur2…..perempuan paling bahaya setara kak ros. ( Baik lelaki atau perempuan jenis lick dan pandai manipulate palinggg bahaya).

    53

    0
    • Miss Unibes says:

      Padan muka kau si pendek hitam ewal. Modus operandi konon. Gatal2 Mona pun korang melayan juga. Mona mmg jenis ramah tak bertempat. Jenis suka “eh i minat u lah”. Tapi korang kata dia memerangkap dgn cara tu. Ngok. Kau belum jumpa lagi perempuan paling sundal. Setakat perangai Mona ni bersepah je. Korang yg lelaki juga bengap. Lepas tu kaitkan buaya. Konon “buaya mana menolak bangkai”. Buaya pak kau. Ramai lah ingat aku lawankan si Mona sewel lepas ni. Lol.

      8

      19
      • Anonymous says:

        Rasa Mona ni cuma minat kat shahir sorang kot..yg lain2 tu perasan je ..yg jelas si Mona ni putar2 mcm kipas..x habis2 lg citer ni ingat dh masuk tong sampah..hmmm

        18

        0
        • lilo says:

          Girl I can’t notice but to, notice you, noticing me,
          From across the room I can see it and can’t
          Stop myself from looking and noticing you, noticing me
          Watch out I’ve seen her type before
          That girl is so dangerous
          That girl is so dangerous
          That girl is a bad girl, I’ve seen her type before
          She’s so dangerous
          That girl is so dangerous,
          That girl is a bad girl, yeah

          7

          0
        • Anonymous says:

          Mende ahh si Mona ni. Gelabah nak berlaki dah ke. Tak payah ugut nak keluarkan bukti. Walaupun kau dipihak betul, kau masih akan nampak gedik & garik.

          18

          0
        • CNN says:

          Hey bitch so called mona! Get a life!! Mcm desperate gila..

          5

          -1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      jenis pompan tk betol mental..jantan sana nak jantan sini pon dia nak at last nanti rembat laki orang ! macm gini punye pompan mana ada peduli laki orang ke tk laki orang janji dia puas hati…

      7

      0
  2. Awani says:

    Eh mona ni ada iras datin red la plak aku tengok… hihi… pesal ramai sgt dia ni dikaitkan dgn retis? Nk cari lobang jd retis ke dik? Kalau ye, nampaknya permulaan yg tak bagus… awal2 lagi da buruk nama.

    6

    1
  3. Anonymous says:

    Dua jenis pekerjaan yang melibatkan perempuan cantik tapi bodoh:
    1) Artis
    2) Pramugari

    Level SPM je sebab tu bimbo and otak kat lutut

    53

    0
    • Anonymous says:

      pramugari/pramugara ni dlm flight je messra kekonon gitu… tu pun mintak TOLONG angkat beg kekwat nak mampus! klu berjalan kt airport tu bapak poyo gila.. mcm high class sgt keje diorg tu. kekonon nk strut fefeling model. (x semua la ye)

      27

      1
      • qq says:

        Part berjalan kat airport poyo gila tu aku setuju. Diorang ni sebenarnya mcm pelayan kat restaurant je. Bezanya diorang tak kerja kat restaurant tapi dlm plane. Tu pun nak poyo bangga lebih. Nak speaking english pun kelaut. Harap muka cantik tapi bengap, tak guna jugak.

        14

        0
      • Yu says:

        Aku ingt dialog sy shahirah dlm filem buli Balik.
        ” Korang ni asal kerja stewardess je nk ngurat.. asal stewardess je nk ngurat. Aku Kat atas tu (dlm flight) cuci toilet je dik…”

        Hahaha

        3

        0
    • Anonymous says:

      SPM je bimbo ah? otak letak kt lutut lah? sick mentality. education level tk melambang kan bodoh or bimbo seseorang tu. kau belajar tinggi pun tp dh kalau bengap n bimbo sama je wei. salah sorang nya kau lah. judgemental.

      5

      9
      • Random says:

        betul..setuju dgn kau anon..kalau ikut judgemnt anon 1..aku ni kira tak bimbo sgt la..sbb ade degree..hihihi..BUT i have friends who work as pramugari ni..n ade yg lebih qualified pun..tapi mmg passion jd pramugari..bukan spm je?..ingat ni zaman 90an ke? if you think like that..you are soo backward..

        5

        4
  4. Anonymous says:

    seriously this MONA girl is such an attention seeker.. she is not even an artist that need her to do such statement. kalau tak gatal knapa layan……

    23

    0
  5. not celebrity says:

    baik jgn kuar statement lagi dah. dia ni saper rasa diri glamor cam selebriti? baik diam jer. makin cuba nak defense diri sendiri, lagi macam2 hal dalam kain kuar. sblm dilabel lagi macam2 baik nyah dari media sosial/laman gosip artis ni. the sooner the better.

    1

    0
  6. Anonymous says:

    Tunjuk bukti je lh Mona biar kita dgr kt sini jgn acah je..puasati kn..afmegastar pun dh tutup tirai

    6

    0
  7. Qalbu says:

    Semaklah mona ni

    8

    0
  8. lala says:

    dah jadi mak tu tunjukkan la contoh yg baik. ko bkn budak baru nak up2. makpak hang x malu ke…org kampung baca itu ini …berita baik xpe…ni cm hareemm…

    9

    0
    • MONAmimi mummy says:

      dh jadi Janda, jga lah imej status nama Janda. Skrg ni status janda org dh x kisah. Tapi di sebbkan peragai kamu ni Mona, nnti janda2 lain terpalit.
      x

      5

      0
  9. mok cute says:

    ala si Ewal ni…agaknya mona x layan ko…dia layan shahir je ko pun jeles la kuar statement konon ada secret admire…porahhhhh

    0

    3
  10. Anonymous says:

    Rambut perang… pipi tembam… tak kisah lah. Cantik…takde sangat… bergaya…yelah kot… tapi last sekali turun ke perangai. Pompuan zaman skrg…jaga maruah..please.

    7

    0
  11. Anonymous says:

    DESPERADO

    5

    0
  12. mona fandey says:

    apsal citer psl pramugari x cantik ni tmbul lagi??? dia bukan artis…plsss jgn interview dia lagi…nampak sgt pompuan murahan

    9

    0
  13. Anonymous says:

    Mona ni up diri sendiri nak jadi artis ke? hrp lepas ni ade director/recording company ambik jd artis ye? bg busuk nama firefly je…so cheap! firefly pls take action to ur staff.. even any publicity is a good publicity for u company.

    3

    0
  14. Nk prhatian ke says:

    Gle pyhso pompuan ni.b creful guys out there.klu suma dia ade bkti,mkne pompuan ni sngja nk jtuhkan rputasi retis.dia da plan awl2

    4

    0
  15. Anonymous says:

    Berapa astro bayo si mona nie ..dh diam mona jaga je bf kau tu..

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Betina perasan nih klu boleh sume jantan dia canang syok kat dia. Piiiraaaaah

    2

    0
  17. melati says:

    Udah lah pasal AF Megastar ni yg untung Idayu tu baru btol penyanyi yg lain jadi Kambing Hitam ..beli baju mahal2 dpt tgk jer Idayu bawak pulang Hadiah wakakakaakakakakaaa

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Sikit2 nak ugut keluar bukti. Boring.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Perghhh seram shit mona ni.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Rajin nooo duk simpan msj org lama2… Klu sy dah lama delete.. semak hp saja..

    1

    1
  21. manusia biasa says:

    mona ni dia nak popular la..attention seekers ,lbh baik dia diam2 jer drpd nak bka mlut ckp mcm2 ,mengugut bagai smpn msg2 dgnggu.biasalah llki klu prmpuan x lyn x jg jdi apa2..x slhkn dia sorang..tp dia ni ska sgt dpt attention dr org rmai…lbh2 lg skrng dia manfaatla apa jd spya lbh popular. smpi msk konti sgla…mona..mona

    0

    0
  22. sukun says:

    mende la ko ni mona…..baru kenal 1 bulan dh prasan cm org nk kt ko..weh..kawan je kot…tolong simpan perasaan perasan ko tu bawah katil…ko tgok cm kak erra tu jual mahal je manjang..tu baru btol..walau kawan dh betaun tetap xprasan cm ko..getik la ko mona

    0

    0

Leave a Comment

Optional