Written by Bella | January 28th, 2017

Teka-teki mengenai status hubungan pelakon Sari Yanti dan pelawak Jep Sepahtu akhirnya terjawab apabila Sari Yanti secara terang-terangan mengungkapkan kata-kata cinta menerusi Instagram LIVE.

Sari Yanti sempat memberikan komen “handsomenya” dan “i love you” di ruangan komen Instagram LIVE Jep.

Wah, nampaknya Sari Yanti tidak boleh lagi membendung rasa cinta yang ada didalam hatinya buat Jep. Mereka ini sememangnya ada “chemistry” bukan?

Walaubagaimanapun, Jep sebelum ini pernah memberitahu beliau sebenarnya selesa berkawan dengan Sari Yanti tetapi enggan mengaku mereka sedang mempunyai hubungan istimewa.

Apa-apa pun, kami doakan yang terbaik buat Sari Yanti dan Jep Sepahtu.  Siapa tahu memang mereka ada jodoh bersama. Sepadan dan romantik sangat dah ni. Betul tak?

[jetpack-related-posts]

15 responses to Sari Yanti Luah Perasaan Pada Jep Sepahtu?

  1. mak jemah tepi tingkap says:

    mak jemah harap lepas dh couple nnti, jgn modal lawak xde la pulak. mcm semlm punye sepahtureunion tu. berdengkur mak cik tertido tengok bosan betul. x pernah makcik x excited tengok sepahtu tapi dah mcm over rated pulak.

    jep ko kan lead sepahtu, jaga la hati peminat yg dtg dari jauh nk bergambar lps show tu.
    kalo takat nk tgk program tu diorg boleh aje tgk kat tv. ni beratur nk masuk.

    berkenaan sgn sariyanti ni, mak jemah suka tgk mereka happy bersama.

    13

    0
  2. Puan seri says:

    Betul. Sepahtu reunion dah start bosan. Lepas tu nampak Mcm tak bersungguh je. Menyampah pun ada kadang2.

    15

    0
  3. Anonymous says:

    Semoga kome 2 berbahagia la hendaknya

    2

    0
  4. Anonymous says:

    aku minat sangat ngan sari yanti tu,dari skolah dulu,tang matanya yg besar dan dagunya yg tajam tu,hehe,walau bagaimanapun,aku serahkan pada kau jep,harap kau jangan sia sia kan sari tu cam jembalang sebelum ni,jika tak aku balut kou jep ngan kain sari auntie lechumi jiran sobolah rumah aku ni jep.

    16

    0
  5. Diana says:

    desperate gila minah ni

    2

    10
  6. Mummy says:

    Ini bkn statemnt jeles ya..
    Cuma nk gi tau sbg perempuan trutama kalau u tu bawa title “J” jgn lh open ckp cm tu…malulah ckit…cam desperate je…atau dh tak tahan jep tak ckp terang2 dpn org kot….sbg ppuan kita pulak malu dgn ppuan melyu wat camtu…reserve lh ckit…klu dh jodoh tak ke mana…hidup kita ni d batasi dgn adat n sopan santun…jgn d expose sgt…takut jd ikutan ank muda kat luar sana….less is more….

    5

    15
    • Anonymous says:

      eleh…kalo pompuan je mesti desperate la…apa la….lgi2 yg J… knpe???
      xde pompuan nak title J… ok je…as long as tak bercumbu depan khalayak ramai…setakat i love u…apedehal………

      14

      1
      • anon says:

        sokong..jeles la tu..biar la dorg, doa yang baik2..ni tak..asal “J” je nak kecam..bukan slah pompuan tu pun kdg2…

        6

        0
  7. biarbetik says:

    Alah takpe le smua mahluk berhak bercinta kan…cuma statement ‘handsomenye’ tersedak kejap terkeluar air kat hidung…handsome eh? ahakahak…

    11

    0
  8. Anonymous says:

    bila tgh cinta sume kacak la bhai

    5

    0
  9. Anonymous says:

    Next lofattah ugh

    0

    1
  10. Ohyeah.. says:

    Sari yanti sweet sgt. Aku pernah jumpa masa kenduri kt Bangsar.
    Apahal mummy dearest ada title janda bnyk lak sekatan dlm meluahkan perasaan? Desperate ? Old school betul!!!
    Mcm2 jenis org yg desperado zaman ni. Lagi2 yg hutang along dan hobby nya berjudi.

    3

    2
  11. Ale uto says:

    Jep selekeh betul, mandi ke tak dia ni?

    2

    1
  12. hakak cun says:

    jep x yh la jual mahal sgt.smpi bila ko nk membujang terlajak..

    0

    0

Leave a Comment

Optional