Written by Bella | June 4th, 2017

Pelawak Jep Sepahtu seakan memberikan bayangan isteri tercintanya, Sari Yanti kini sudah berhijab sepenuhnya apabila memuat naik foto Sari Yanti yang begitu manis mengenakan hijab dengan kapsyen berkaitan istiqamah di akaun Instagram miliknya semalam.

Alhamdulillah. Dengan izin dan gerakNya. Semoga terus istiqamah. Syukur Ya Allah. I love u @sariyanti. Terima kasih kerana memudahkan urusan saya kelak.

Tentu sekali foto tersebut mendapat reaksi positif daripada peminat pasangan ini yang mendoakan kesejahteraan mereka. Rata-rata peminat juga memuji perubahan Sari Yanti itu.

Alhamdullillah, harapnya Sari Yanti akan mengekalkan perubahan beliau itu sehingga akhir hayat. Semoga beliau dan Jep juga kekal bahagia sehingga akhir hayat.

31 responses to Sari Yanti Kini Sudah Berhijab Sepenuhnya?

  1. cik says:

    Alhamdulillah.. bimbing isteri baik2 jep.. deep ayat jep yg last sekali tu. “Terima kasih kerana memudahkan urusan saya kelak.”

    26

    0
    • bbycumil says:

      kalau betul alhamdullilah..sari nmpk lg cantik bila bertudung..sarah raisuddin pun dh nmpk ke arah nak bertudung..sama2 kita doakan..

      14

      0
      • Mak Becok says:

        Tak pakai tudung lagi cantik dia. Lagi buruk pompuan pakai tudung makeup tebal. Nmpk cam alien..

        2

        13
        • Anonymous says:

          atas tutup bawah ketat..
          aurat???

          20

          0
        • Yg Menegur says:

          masih tak berapa sempurna la. cari baju/tudung yg sesuai sket..bukan dada terjojol.mcm cameron highland… berbukau.

          15

          0
        • Anonymous says:

          NI KATEGORI — TUTUP KEPALA TPI BUKAN AURAT.

          9

          1
        • minah jambu suka saahara yaakop says:

          betol tu minah jambu sokong ngan kau mak becok….kalau nak bertudung ..bertudung cara macm wahida wasini …jangan nak selamat kan laki pastu bertudung baju ketat jalan tongek2…kalau maseh nak berlakon n maseh nak jadi pelakon tolong jangan bertudung dulu…!

          7

          0
    • Anonymous says:

      NAMPAK BAYANGAN BRA…

      5

      0
  2. cikikaka says:

    Alhamdulillah.. bimbing isteri baik2 jep.. deep ayat jep yg last sekali tu. “Terima kasih kerana memudahkan urusan saya kelak.”

    2

    2
    • Anonymous says:

      aurat masih..fail. ketat…byk pompuan2 melayu buat kesalahan ni. laki buat derk …sbb x paham syariat2 berhijab. kesian tengok..mcm ko.

      4

      2
      • Who cares says:

        Sabarla…slow2..jnji dia istiqamah..org mulut cam kau ni la yg buat org2 yg br blaja2 pkai tudung u turn bukak tudung balik..cuba la bg moral support..ni dok condemn je..apoooo

        28

        0
  3. bodopiang says:

    dah tahu dia berhijap ..
    ko letak pic dia tak pakai hijap lagi kenapa nara..???
    hormat la skit

    13

    0
  4. Anonymous says:

    bimbing isteri la sangat, atas tutup, dada terjojol.

    3

    6
  5. Suami says:

    aku selalu nasihat bini aku, kalau nk bertudung, elok2. baju ketat jngan pakai.
    kalau gini, baik lupakn. nasib baik bini akur, tutup dada pakai yg longgar. nk dpat pahala ni mcm letak air dlm teko. jgn jadi mcm teko bocor, air keluar hilang spt mana juga pahala kita…sia2.

    14

    0
  6. Anonymous says:

    dada tuuuuuu….hish…x pass lagi ni.

    4

    1
  7. i agree. says:

    dada masih terbeliak sis.

    4

    1
  8. Anonymous says:

    singkatnya tudung..mcm ni gi selam

    1

    1
  9. Anonymous says:

    bertambahlah lagi golongan hijabster..

    4

    1
  10. Lala says:

    Lebih cAntik tanpa tudung

    4

    1
  11. Anonymous says:

    mcm fathia…pakai tudung terus nmpk mcm pompuan biasa2…

    4

    2
  12. Anonymous says:

    nmpk nya laki akan tanggung dosa lgi laaa, aurat masih x terjga.

    2

    1
  13. BunnyLynBalok says:

    Maka terciptalah nanti Hijab by SariSuriJep..
    Jenis Hijab deorg nt
    1.Permaisuri Hijab
    2.Pemanah Hijab
    3.Bidadari Hijab
    4.Dll

    7

    0
  14. Anonymous says:

    congrats fatt & zura for the nice lovely sentimental songs-lagu sedap slow n touchy.Netizens ni semua kutuk suara ta sedap la apa -u guys should give them moral support-tey motivate themself frm pelakon ke penyanyi salaapa-ask urself suara awak compare dgn mereka ok tak at least their songs r on air should b proud malaysian.I am a fans frm brunei wat i should say thums up-great job fattazura

    1

    1
  15. Fidot says:

    Lagi bagus kalo bila dh berhijab tu delete la pic2 lama dlm ig yg x bertudung tu. Kalo bertudung tp ig menimbun pic2 lama mcm berlakon drama jela kirenye.
    Jep, please jgn nmpk serabut lepas kawen. wife dh cantik, ko makin serabut aku tgk. hihi

    1

    0
  16. nok gebuzzz says:

    slow2 la…bukan retis jer mcm tu…ramai kot org kat luar sana yg berhijab tapi pakaian blom btol2 sempurna…

    4

    0
  17. alifbata says:

    Alhamdulillah. a very good move. Sariyanti ni mula berlakon dulu pon gadis stayfree tu pon memang watak dia bertudung. Tapi kene tetapkan kerana Allah bukan kerana Jep yang suruh, Takut nanti jadi macam Amelina, Raja Ema dan lain-lain..

    0

    0
  18. sentap says:

    bkn ke dia pakai hanya tuk photoshoot & duta ashhannas ke..klo btol ok la tp jgn la singkat sgt…cam erin malik pakai…xda mkna berhijab camtu…jgn berhijab masa bulan puasa je…teruskan sampai bila2…

    0

    0

Leave a Comment

Optional