Written by Bella | July 23rd, 2015

Kedatangan Syawal kali ini menandakan tahun kedua Sari Yanti menyambut Hari Raya Aidilfitri tanpa kehadiran seorang insan bergelar suami dan mengakui terasa kosong didalam hati beraya sebagai seorang ibu tunggal.

Walaubagaimanapun, beliau merasa syukur kerana dapat mengisi kekosongan tersebut apabila pulang ke kampung halaman kerana mempunyai keluarga yang rapat dan sama-sama meraikan kedatangan Aidilfitri dengan meriah di Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Tipu jika saya tidak rasa kelainan beraya seorang. Bagaimanapun, saya cukup bertuah kerana kekosongan yang terdetik dalam diri terisi apabila saya pulang ke kampung halaman.

Bagi saya, jika Allah halang sesuatu perkara itu, kita tidak akan menerima apa-apa. Namun, jika Allah memberi, tiada siapa yang akan halang kita untuk menerima. Ada hikmah dalam setiap perkara yang diizinkan Allah.

Sebelum ini, Sari Yanti pernah mendirikan rumah tangga bersama Mohd Edy Casmadi pada 16 Januari 2009 dan bercerai secara tebus talak sekitar tahun lalu. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu  Barr Al-Aliy, 5, dan Basit Al-Haq, 3.

Kadang-kadang sebuah perpisahan itu bukanlan penghujung kepada segala-galanya, semoga selepas ini Sari Yanti dapat berjumpa dengan seorang lelaki yang betul-betul sesuai buat dirinya dan dapat memberikan kasih sayang seorang ayah kepada anak-anak beliau.

Sumber Berita: Kosmo

 

 

 

 

19 responses to Sari Yanti Akui Terasa Kosong Sambut Aidilfitri Sebagai Ibu Tunggal

  1. Anonymous says:

    cantek dia neh..tapi kecantikan semata tak jamin rumahtangga kekal..tabahlah ye

    0

    0
    • momoii says:

      Sari yanti ni kalau diikut specification celebrity korea kira top lah sebab:
      1) muka kecik – rahang kecil.
      2) mata beso – natural double eyelid
      3) badan petite tapi proportion badan lawa.
      4) kulit putih cantik.

      4 ni orang korea buat surgery/touch up terutama muka.. sari yanti ni semua natural. memang lawa la dia ni.

      0

      0
  2. Husin Lembing says:

    Laki dia tak suka dia berlakon.
    Anak dah dua, so, komitmen anak dulu lah.
    Gaji suami pun semakin berkurang apabila berkeluarga, yelah kena share sana sini, so need extra income nak sustain life sebagai seorang selebriti.

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Tapi lepas cerai pun tak selalu nampak dia berlakon yek?

      0

      0
      • Anonymous says:

        die neh model lah..asalnye model

        0

        0
      • Husin Lembing says:

        Dia byk amek job pas cerai.
        Cuma drama yang dia berlakon byk belum on air.

        Ada satu job yang dia shoot smpai ke China. Imagine lah kalau ada anak, kan dah berapa nak upah baby sitter kalau shooting sampai 2-3 minggu out station.

        0

        0
  3. kakak cantik rupanya maknyah says:

    Dh x de sape nk jilat celah kangkang sunyi lah ye…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Apapun, pic kedua suka tengok.. lumrah kalau ada anak lelaki.. dok gado sakan ja aaihh…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Bg aku sari yanti ni cantik..perfect je tgk muka dia..mcm pmpuan melayu terakhir gitu..

    0

    0
  5. minah jambu says:

    sari yanti ni dia memang cantek comel orang Nye..n memang tk sepadan dia ngan dia punye laki..kalau sari yanti ngan shah iskandar ha baru sepadannn..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Lagi comel dan cantik dari ND

    0

    0
    • anon says:

      Ni artikel psl sari yanti. Dlm nak memuji seseorg jgnlah mengata yg lain pulak, mcm dengki pulak. Ni mesti mak or keluarga fasha kan…? Bersihkan hati tu ye, jgn dengki2 kat org tak baik..

      0

      0
  7. zaza says:

    sapa suruh ko cerai!!

    0

    0
  8. zaza says:

    sapa suruh ko cerai!!!

    0

    0
  9. Remy says:

    Cantik dia ne terutama mata cantik , tetek pun besar , berbadan tinggi and perfect. Kalau tutup aurat lagi bagus pakai tudong labuhh taklah mata kami kaum lelaki liar memandang benda tu ???? .

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Aku nengok dia ne makin hari makin putih kulit dia .. Dlu kulit melayu sekarang dh mcm korean pula.

    0

    0
  11. Feredea says:

    memang cantik dan menawan….semoga diketemukan dengan lelaki yang dapat memahami dan dapat berikan yang terbaik utk anak2

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Tunjuk ketiak skettttt Sari Yantiiii

    0

    0