Written by AbangNara | March 18th, 2011

samsung

Teruja sangat bila tengok Samsung Galaxy SL! Lagi teruja lepas cuba sendiri telefon ni.  Selepas 4 hari 4 malam Abang Nara bermesra dengan telefon ni, Abang Nara rasa alasan terbaik untuk pakai Samsung Galaxy S ialah skrin Super Clear LCD yang memang super clear dan tahap terang dia memang kalah iPhone. Skrin telefon ni sangat besar dan selesa untuk online bukak BeautifulNara.com time-time bosan. Kuasa resize page pula sangat flexible, setanding telefon- telefon touch skrin lain (mungkin lebih hebat). Design sangat simple, kemas dan elegant, sesuai dengan imej Abang Nara yang urban.
samsung

samsungKelebihan lain telefon ni, kalau korang memang jenis bercakap kat telefon  24 jam, memang sangat sesuai sebab bateri Samsung Galaxy SL ni boleh tahan lama. Tapi kalau korang jenis hardcore main game memang cepat je la habis. Paling best lagi, feature HD Video Recording yang memang super duper clear sampai korang takkan mampu nak menutup parut jerawat!

Kekecewaan Abang Nara dengan skrin sentuh dah terubat sebab skrin sentuh telefon ni sungguh tepat. Sangat sesuai la untuk korang yang jari gemuk-gemuk comel macam Abang Nara. Kat bawah ni Abang Nara sediakan perbandingan telefon Samsung Galaxy SL dengan Google Nexus S:-


samsung

Telefon ni ringan kalau nak dibandingkan dengan telefon- telefon lain. Kalau korang pakai telefon ni, confirm korang akan ketagih dengan game-game online dan aplikasi dari Android OS.   Disebabkan Abang Nara tak suka amik gambar sendiri, maka Abang Nara telah memaksa si tunang berposing untuk menguji kualiti kamera Samsung Galaxy SL 5 Megapixel  ni.
samsung>
Satu kelemahan telefon Samsung Galaxy SL adalah butang kamera yang tak ada kat tepi telefon. Agak sukar kalau anda jenis syok amik gambar sendiri sebab perlu menekan di skrin sentuh. Kalau korang dah tak sabar nak dapatkan telefon ni, diskaun RM100 dengan FREE 8GB Micro SD card untuk  Samsung Galaxy SL ni boleh didapati kalau korang kena register online kat website Celcom www.celcom.com.my dan jadi 100 pelanggan pertama yang register untuk Celcom Exec. Plan Celcom Exec boleh dipilih ikut data yang sesuai dengan kegunaan korang.

CE50 + 38 CE50 + 68 CE250
Monthly Commitment RM88 RM118 RM250
Data FUP 1GB 3GB 5GB
Package Price RM1,198 RM1,148 RM818
Upfront payment RM300 RM300 RM600
Early termination penalty RM500 RM500 RM500
* 18 months contract
* RM100 discount for 1st 100 customer who register online

samsungSamsung Galaxy SL dari Celcom, Abang Nara pasti pilih! berbaloi-baloi~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

138 responses to Samsung Galaxy SL – Terbaik Dari Ladang

  1. kaki_g0ssip! says:

    NAK BELI TP X MAMPU -_-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki_g0ssip! says:

      P/S : MUKA TUNANG BANG NARA SKALI PNDG ADE IRAS2 MISHA OMAR DAA :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        btl2 tu, iras2 misha…. sweet jer tunag bro… suka tgk gigi siong dia, yg wat tunang bro nmpk manis ;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki_g0ssip! says:

          KASIH ~ dh dtg dh penyakit DISLIKE komen org! menci kite! hati diorg ni senak gknye bile kite puji sumone kn?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          KG, ntah apa lah mslh drg kan.. kita puji pun kena dislike.. lain lah lau kita mengeji kan… tp btl lah kata Miss Poco, tangan org yg suka dislike ni lbh pantas dr TOYOL, hahahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          PAYAH MANUSIA JIKA HATI YANG PENUH DENGAN PERASAAN BUSUK HATI SERTA IRI DAN DENGKI NI. WALAU DI PUJI ATAU MENDOAKAN ORANG PASTI DI TEKAN NYA DISLIKE. BARU RASA HIDUP NYA PUAS AGAK NYA.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cenkarong says:

          woi..kasih & the geng!!! korang rasa diva sgt ke??
          bz je pasal dislike..biarla org nak dislike ke apa!!
          bodohnya korang…disbbkan perangai korang yg mengada2 ni suma pengomen tegar yg dulu pun dah chalo dah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          AWAK NI KENAPA CENKARONG? PEMGOMEN2 TEGAR TU TERMASUK LAH DENGAN KASIH SEKALI. DAN AWAK INGAT MEREKA2 TU TAK ADA DISINI SI SEBABKAN KASIH KE? BUKAN, TAPI DISEBABKAN PENGOMEN2 YANG TAK ADA OTAK GUNA AYAT MAKI HAMUN DAN MENCARUT BAGAI DISINI. JADI ITU LAH SEBAB NYA MEREKA SEMUA TAK ADA DISINI TAPI MASIH LAGI MEMERHATI.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          cenkarong oii, agk2 hng lah kn.. tkda spapun dok kcoh sbb hal dislike ni, biar pi lah dkt dpa nk bncang isu ni yg hng tetb angn ni knp pla? hng yg mengda2 sbnr nya ni kn.. nk trik perhtian sbb hng prsan nk jd diva kot, adoyaiii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          cenkarong, ni aku nk tlg jwp kan… well pengomen2 tegar tu sumer ada jer termsk lah aku… ko jer yg xtau yg drg ada… bkn drg xmsk sini atau xnk komen, tp menyampah dgn metaliti pengomen yg suka menggunakan bahasa2 kesat, kasar dan lucah kt sini… sbb dl benda2 cam ni x jd kt sini… kami aman jer bg komen…

          bila msk lak isu like & dislike ni lg lah plak, mana lah x jd isu kalo doakan perkara yg baik2 pun kena dislike, tulis amin pun kena dislike, puji nama Allah pun kena dislike, xke pelik nama nya tu?? bkn komen aku, tp bole kata kesemua komen kena kalo tulis benda2 cam nie…

          xder sapa pun nkkisah bab dislike2 ni, tp perangai jakun dislike ni menjengkel kan sumer kt sini.. agak2 lah kalo nk dislike komen org pun.. kalo agak xpaham org bg doa, org puji atau sebut nama Allah tu, diam2 dh xyah gatal tangan mengalahkan TOYOL tekan dislike gan pantas nya…

          di sini mmg sumer org ada hak tuk bg komen, tp jgn lah plak bg komen kalo sekadar nk menjd kn bahan bakar api tuk pengomen2 di sini ya… dan tlg gak hormati pengomen yg lain… ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MisstauruS...MisspocO says:

          KASIH, ORG CANI X PAYAH DIAJAR LER… DIORG NI BLUM TADIKA LG…SIAN DIORG X KENAL LIKE NGAN DISLIKE, JANJI DIORG TGOK IBU JARI TURUN NAK COT-COT, HAA TRUS DIORG TEKAN BTG DISLIKE… DIORG NI BUKANNYA BACA KOMEN2 TU, DIORG TGOK JARI TURUN NGAN JARI NAIK JER… JARI TURUN TU LER FEVERET DIORG…

          p/s : yeke diorg, ni keje sorang jer ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          poco… aku pun kdg kala pkir gak kn.. cam keje sorang jer yg dok dislike2 ni kn… kesian mmg sakit dh org tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Suhaila Abidin says:

          kasih & misspoco……..komen yang terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…memang tak faham yang suka dislike2 niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • siti aishah says:

          hahaha,padan muka cenkarong mengkarung tu..kan dah kena sebijik dengan komen kasih dan poco, delailai dan yanie..tu lah orang kata jangan memandai buat fitnah.. girl power,go go go..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PerempuanSimpananDatukK says:

          mcm la jantan ne sorg jer yang ade tunang kat dunia ne…meyanpah aku dgr statement dia….mcm la tunang dia tu cantik sgt….dah la gigi kuning…eeeee…kalau ada tunang 17ekor pun tp kalau empunya badan GAY xde gunanya…::::contohner la”””””””

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          harga dia baper?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • semuapunsamalah says:

          bagi pujian pun kono dislike ko haa? tak paham teman dengan manusia ni hokayy..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hothotheat says:

          lari dari topic r..like or dislike…nh…

          Der nara..nh patime ngn celcom ka..kasi promote gila2an abs..nak suh org bli Plan Celcom Exec ..huhuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          mai dh prsak alam yg ska dislike ni.. hti prut htam tu yg tk ska bca kmen2 pji2 org, doa2 org.. bw2 insf dan tbat lah adoyaiii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          mai dh prsak alam yg ska dislike ni.. hti prut htam tu yg tk ska bca kmen2 pji2 org, doa2 org.. bnak hti tu… bw2 insf dan tbat lah adoyaiii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Merpati Putih says:

          honestly…tnang bang nara mmg sweet…..
          ramah sngt…..ska tiap kli klaur ngna dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnakIkanTerlebihHensem says:

          iras2 misha omar tu maksudnya gigi tunang c nara nie pun x teratur ker???die ade pakai pagar besi ker kat gigi…?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PerempuanSimpananDatukK says:

          eeeeeeee yucks….gigi dia kuning la……..rasanya jantan yang pakai topi tu mesti banyak duit….tp napa x betulkan struktur gigi tu….?? masuk kedalam pula gigi dia…ahaks!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kurus says:

          tukujut aku!!!!….. siapa lah ekau ni wahai prmpuan smpanan dtk K..? ekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sukahati says:

          actually gg x tratur ni menampakkn diaorg lg sweet bile senyum lebih2 lg bile ade gg taring.if gg x tratur tu memudaratkan atau mghodohkn,mesti la nak ubah struktur gg tu tp if gg tu mng-sweet-kn diri,buat ape nak ubah lg.tunang nara ni slh sorng yg sweet bile bergg mcm ni.kita x kan tau gg sseorng tu kuning atau tidak selagi kita x tngok tuan punya badan secara real.itu pic shaja,mcm2 faktor boleh mnyebabkn warna gg atau muka kelihatan kuning

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Merpati Putih says:

          xdia x pkai pgar besi..hang dok kecoh apa?

          kning?
          actually..gigi kuning la plng baik….xcaya tnya doc gigi…tp gg dia x kng pn….
          hg x prnh jmpa..ska hg ja kta…

          kaya?
          fmly dia pn kaya jga…
          ko ingt dia nk bang nara sbb bang nara kaya?
          ko ingt ko ke prmpuan smpnan…nk laki kaya ja

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • intanizani says:

        apesal ada yg dislike komen atas tu? sakit hati le tu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mak merah says:

        mata pompuan ni memang kecik sebelah kew??
        glllupppp….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          CENKARONG DAN MAK MERAH ADALAH ORANG YANG SAMA. DAH LA TU NAK BUAT HURU HARA PULA DISINI. MALU LAH SIKIT YA.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yanie hakim says:

          btl la delaila, avtadpa sma kn.. ishh2 nk mnpu pon agk2 lah ye, adoyaii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MisstauruS...MisspocO says:

          dh namanya nyanyuk, jd x sempat la nk tukar ape2…huhu… kalau niat nak bg komen negatif jer, mana sempat nk men tukar2 nama atau icon ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          ha’ah lah, aku pon br perasan… btl kata ko tu poco…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gadisfebruary says:

        btl tu…pengomen tegar jd pemerhati je coz mls nk melayan org yg suke maki hamun,ckp bkn2 pastu asyik nk cari psl je..haih…

        **pengomen2 tegar still contact antara satu sama lain sbnarnye wlupn jrg berkomen kt sini…FB BN still ada.. ;)

        bab dislike tu bior la kn je kasih..mmg dh jd habit si yg berkenaan kot.yg penting pembaca tahu yg mana satu komen terbaik n mereka sndiri menilai keikhlasan yg di beri dlm komen korg sume…Dislike x bermakna itu bkn komen yg x baik kn..maybe org tu tak suke kot..so abaikan je la…x penting pn dlm hidup kita..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ceritalawak says:

        mmg terbaik dari ladang…caya laaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Permata says:

        Bang Nara ni asik pakai topi je, tukar la style sikit bang naraaaa oiiiiiiiiiiiii. Tunang nak bergaya ajeee, Abang nara pun kene la bergaya sket bagi sama ngn tunang tuhh.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • faera260708 says:

      guna seng heng pun boleh.. akaun aeon.. sebulan rm200.. setahun… mak i pkai..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        FAERA ~ lau blh xnk t’ikat wif any contract.. haha. nk mntk sumone belikn la..:)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Bull says:

    BlackBerry is the best smartphone in the world..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. EnsemMachoGym27 says:

    Tolong la bang Nalla.. Terbaek Dr Ladang tu da klise sgt la.. tukar laen k, btw i’m first k. dont forget that~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki_g0ssip! says:

      U R THE 3RD ONE OK! PASAN DY YG 1ST.. LOL!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EnsemMachoGym27 says:

        hello~ i org 1st y ckp 1st k… kan da malu.. chooyyy la ko~ lol!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki_g0ssip! says:

          ko yg CHOYY & HADO ! x phm ape ko ckp la giler!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • semuapunsamalah says:

          ensemmacho ni memang spesis suka cari gaduh ke dengan pengomen di sini? nick tak padan dengan komen yang entah apa2 lah hokayy..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      EnsemMachoGym27 says:
      March 18, 2011 at 11:20 am
      “……..btw i’m first k. dont forget that~”

      hahahha..beria dia nie..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. angkasa says:

    lawa tunang abang nara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suka PB says:

      juling sket.. cer try lilit PB kat muka.. mana tau kesan nya kannnnnnn…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. anti-blackberry says:

    dah lame pkai dah…try gune app camera 360 ultimate. gune effect HDR. lg melampau gambar die…xperlu flash pun amek gamba time senje…time malam je la kantoi..hu3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. AMMAR YASIR says:

    Cantiknya tunang Abang Nara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. abangnara says:

    terima kasih atas puji pujian terhadap tunang saya. dengan kamera Samsung Galaxy SL memang bertambah kecunnannya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hoho says:

      bilanya abg nara nak kawin .. kebas dek org nanti tunang tu ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Hanis says:

        kamera dia nmpak clear. berapa megapix?

        cantik lipstik tunang abg nara~ dia pkai lipstik ape? :P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      bkn sbb kamera Samsung tu yg wat kan tunang bro nmpk cun, tp mmg dh semula jd nya cun bro… so cpt2 lah nikah ya, Amin ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • semuapunsamalah says:

        amin amin amin

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • HIKHIK says:

        bodek nmpak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          hikhik, 2 cam ayat bodek ke?? kan ke kenyataan tunang bro mmg cun.. dh kenyataan kn…. so xsalah kalo bg pujian kn ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delaila Rose Maria says:

          DAN SESUNGGUHNYA MEMANG SUDAH CANTIK MENAWAN TUNANGAN NYA TUAN BLOG INI, MAKA TAK LAH JIKA DIBERIKAN PUJIAN. BILA MEMUJI DIKATAKAN MEMBODEK LAH PULA. MANUSIA NI MACAM2 KARENAH NYA.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yanie hakim says:

        kmen yg amin kn org smua kna dislike.. mmg buta hti dan benak rsanya mnsia2 ni smua adoyaiii…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Merpati Putih says:

        tnggu….x lma…bln 6 ja kak kasih….
        :-)
        nnt rrmai kta mkn nsi mnyk dia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kasih says:

          merpati, yup akak pasti tgg… berita2 baik cam ni yg kita nk dgr kn.. mendirikan mesjid tu ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • donut_cute says:

      jaga baik2 abg nara oiii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • semuapunsamalah says:

      betui3..tunang nara cun siott..apa mau tunggu lg bhai cpt2 lah la batalkan air sembahyang tu hokayy..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnakIkanTerlebihHensem says:

      sama cantik mcm halimah jongang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      lagu utk B.N: “jangan tunggu lama2, nanti lama2, dia d.amek orrg”..hehe.. jgn lupe jemput kawen. o yew..dah jadi part time promoter h.set nampak? cari duit lebih nak kawen ek?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xde sluor says:

      hahahah gile2..nara punye comment pun kene dislike!!! kompom ade pkerje begaji nih!!! siyan ko nara eik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kurus says:

      abg nara
      r u sure tk ada button kt tepi utk kamera?
      aku guna samsung 2-2 ada button kamera kt tepi..touchscreen jugak

      nk tambah… memang serasi dgn samsung dr awal guna hp lg.. ntah tk leh tukar lain brand… i like japan :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. EnsemMachoGym27 says:

    lawa lg mama i..sori bang nalla..ini kenyataan~ :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • semuapunsamalah says:

      bkn mak ko ja lah, mak smua org pon lawa lah…ko ni mmg ada masalah kot choyyy choyy, meluat aku baca…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. xxx says:

    yer ker terbaik… samsung galaxy S2 lagi best kot… cuma iphone terbaik.. hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hantupensil says:

    nak tunggu hp sony play… leh main game.. hehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • semuapunsamalah says:

      betui tu,aku pakai experia pro mmg dasat lah hantupensil,syokkk asyikk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. kakchubby says:

    tipon idaman ku…….ntah bila la merasanya. huhuhu :'(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pink says:

    i phone is better….samsung xbest …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. erisaamieza says:

    pehh hp best tu .. muka abg nara ni baby face ekk mcm muka dak baru abes pmr jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Iza says:

    Naseb time nak pegi beli Iphone x der stock do beli Galaxy S…but superb…

    Sayang Galaxy S aku…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. AbangNara says:

    sebenarnya ada review yang menyatakan samsung galaxy SL nie lagi bagus dari iphone. so leh carik kat internet.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yanie hakim says:

      hri tu bru sja bli dkt mama, mmg berbloi dan snang nak gna… screen pun ok.. jnji mama ska hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akoo says:

      Abg Nara, kelemahan yg abg nara kata psl butang kamera tu bkn kelemahan tp sebenarnya satu feature yg lebih baik sbb dgn klik skrin sesentuh utk snap gambar lebih baik dari physical button sbb dpt kurangkan gegaran pada gambar. Ramai org tk pasan bende nii sbb dorang dah biasa dgn physical button dari hp2 terdahulu. Sebenarnya thru display screen button lagi bagus photo qualitinya. Tak caya cuba wat comparison yerr.. pastu buat perr laa bro nra bli model nii sbb satu DUNIA dok tunggu GALAXY S2 yg bakal datang .. yg tuuu laaa kalo nak beli pon bro Nara sbb specs nyerr bapakkkk punyaa dasattt.. stakat nk banding dgn Iphone4 yg tah hape2 tuu alahaiii cam langit dgn bumi laa..rugi laa kalo bli SL nii sbb model nii utk medium range user jerr bro nara weyhh.. takpelaa bro nara bagi gefrennn laa dehhh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akoo says:

      aiii.. sejak bile lakk bro nara nii ada review psl hp? kan bagus kalo mix kan beautifulnara nii dgn info psl [email protected] dari dokk glamerrkan artis2 yg giler publisiti tuhh.. ada gak pekdahnye bro nara.. kurang sket dose..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kirana soraya says:

    i got 1…mmg best hp smsung ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. MANIS GULE says:

    bang nara…jangan le asyik promote tunang je….mmg la cute tp tak yah show off leee….nti kene kebas baru tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Merpati Putih says:

      bln 6 dh nk kawen…
      :-)
      klau ada plung nk kebas tu pn…..dgaan nk kawen..ahaks

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Merpati Putih says:

    nk jga..bang nara..klau cash brpa ek?
    x nk cntrc ngna celcom

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Anabobo says:

    Ala..tak mampu nk beli .
    Lawa tunang, cpt2 kwen abg nra,lps ni xblh nk puji2 LS sngat. Hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. zaia says:

    hahaha..kelakar la iklan abg nara nie..
    tunang tu lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. villa says:

    awat cheq nmpk muka tunang bang nara mcm x wife aqil hayy (maizatul)..hhehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pink says:

    keduany2 bgus tpi sebb iphone dia lgi popular n then kehebatan iphone mmg xde tandinganny..pada saya barang apple lgi bgus…..puas ati bila memakai iphone…senang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Rooooney says:

    I pakai torch je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Htcfan says:

    Tunang ke tu Nara? Ada iras2 misha sket, iras2 Maria Ozawa byk. Bertuah Nara!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PerempuanSimpananDatukK says:

      ahaks…maria ozawa tu yang pelkon porno kan??? hahaha hinanya…..i like maria ozawa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kurus says:

        sekarang baru aku tau siapa maria osawa yg sering disebut kt sini..

        mati2an aku ingatkan model malaysia sblum ni
        seepbe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. mokcik says:

    comey ah tunang bang nara nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PerempuanSimpananDatukK says:

      comelll??? ko sindir ek..?? ahaks….x comel pun…gigi tenggelam terlanggar pokok pisang….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. wictor says:

    asik2 you buat iklan je nara….tiap kali u promote iklan you mesti promote tunang u sekali hahahahaha……boleh bu 1 free 1 kew hahahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. callmeToT says:

    nara, u selalu jadi duta kan… plak tu yang best2 jer.. ape kate lpas ni duta ipad2 plak.. say no to samsung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. abangnara says:

    untuk yang bertanya pasal nak beli terus, abang Nara cadangkan korang beli dengan ikat kontrak celcom. bukan apa, sebab nanti nak kena guna gak data plan. bila beli dgn kontrak, korang akan lebih jimat. bil pun x mahal. tak gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ladymira says:

    Majlis khawin nanti, upload pic ye bang nara.. comey bakal wife..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. shark says:

    tunang dia nak duit je hihi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. jimmy says:

    Semua cakap-cakap Abg Nara pasal phone tu terus tenggelam lepas letak gambar tunang yg lawa tahap maksimas. Tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. dislike says:

    haha dislike win

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. kak jah not so vouge says:

    wah.. hensemnye abang nara

    Ppppzzztttt *kene panah petir

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • CHROMALIFE says:

      huhu… x encem sbnrnye abg nara neh. ngeeee….. xp xpe. tunang cun. ngee….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Kurus says:

    abg nara
    cer try guna skin care shurah..
    aku pun combination skin gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. iHack says:

    Gui Cam iPhone..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. supernova says:

    melihat senyuman abg nara,sy rase abg nara ptut bwat rawatan orthodontik…hehehe…pkai braces..bru senyuman lawa…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. jimmy says:

    Apa beza Galaxy S & Galaxy SL? 1st time dgr psl SL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. chicharito says:

    Iphone 4 is the best!!! lagi3 yg dah di jailbreak
    samsung xleh lawan lagi lahh.kalo tak caye sile try test skang!:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. wilsone latius says:

    bangga sgt ker promote tunang tu….kalau cantik mcm era pajira xpe la….mcm tempe rebus jer aku tgk..ahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. lolyat gang says:

    org mcm aku,nara n obefiend,senang dpt awek cun
    wanita ske jejaka yg kontrovesi mcm kami

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • CHROMALIFE says:

      ceh.. xde maknenye. muka x encem xp duit manyak. ade la yg nk. xp muka mcm pecah umah. duit pon xde. xkan ade yg nk dgn ang tuh. ngeee… xde kontroversi nye. ngee….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. makyang says:

    ce sebut nama…sapa yg suka dislike nie..byk sgt dislike kene g klik here 2 c klu nk baca komen org…agak2 la weiiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. wanida says:

    jenama samsung memang dah terkenal sekarang..satu yg aku tabik sebab hampir semua perkakasan elektrik dia buat..

    tapi iphone 4 tetap di hati..tunggu nak sain kontrak ngan maxis..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. bodek says:

    haha.. samsung galaxy s saye dah pakai.. wallauweh tau.. tp yg ni ade upgrade ape2 ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Shah_Jaszle says:

    Bang nara n tunang mmg pasangan yang secocok…hahaha geng2 bangang dak tak leh nak dislike,hahahahahahahahahahaha…..geng2 dislike loserr………………………!!!!!korang dengki ek bang nara dapat tunang cun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. petaibusuk says:

    waahh abg nara promote tunang ye…so suweeeettt..tapi mate die cam juling ckit..hik3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. humasa says:

    salam bro aku nak tanyer….
    ko bayar berapa kat celcom masa ambil phone ni??
    RM 1198?
    or
    RM 718?
    or
    RM 300

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ariey says:

    nape bentuk badan tunang abg nara nmpak lain ek?
    mcm org da kawin.. nmpak org sarat mengandung pun ada.. kihkih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. azman says:

    Berapa harga Galaxy ni sekarang Bang Nara oi?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0