Written by Bella | July 10th, 2017

Sudah menjangkau usia 25 tahun pada 6 Julai lalu, pelakon Uqasha Senrose memberitahu beliau kini sudah mula memikirkan soal jodoh dengan lebih serius. Belum mempunyai kekasih lagi buat masa ini, Uqasha juga berharap agar jodohnya akan dipermudahkan.

Iyalah, tahun depan saya sudah 26 tahun, jadi saya lihat sudah sesuai masanya bagi saya memikirkan soal jodoh dengan lebih serius.  Saya harap hal jodoh itu akan dipermudahkan. Saya tak menolak… InsyaAllah.

Sebelum ini Uqasha pernah bertunang dengan pelakon Ibrahim dan kisah percintaannya bersama kerabat diraja Pahang, Tengku Bakar pernah hangat sebelum ini.

Satu hari nanti pasti Uqasha akan bertemu dengan seorang jejaka yang tepat dan bersesuaian dengan dirinya. Teruskan berdoa dan inshaAllah jodoh itu akan tiba juga.

Sumber Berita : BH ONLINE

25 responses to Sampai Masa Saya Fikir Soal Jodoh Dengan Lebih Serius – Uqasha Senrose

  1. anon says:

    Kesah gini pun masuk blog ke??? Who cares??? lrrelevant…..puuuii

    9

    0
    • man kijang says:

      who cares kau kata tapi followers dia ramai jugak maknanya org care la tu.
      ksian tgk uqasha ni kena kecam bagai dan wlaupon org pggil dia bimbo la touch n go lah tapi mana kita tau hati dia baik, doakan saja la yg baik2 pada dia.
      rsanye dia ni mcm tringi nak ada bf nak settle down mcm org lain juga, nmpak hari besday dia jmpa ramona zamzam kat ig story kemain excited bile dia pegang perot ramona preggy..
      Allah pasti ada plan yg lebih baik insyaAllah..

      15

      2
      • wekkkkkkk says:

        msti kamu kaum adam yg ada alam “fantasi” kt dia nikn..sbb tgok gmr birtday dia masa 6hb Julai tu..sapa tgok, mmg ada imaginasi lah kaum adam…jgn ckp aku temberang…

        1

        4
  2. Jenab says:

    gadis touch n go tngh mempromosikan diri tu…

    5

    7
  3. Jenab says:

    Gadis touch n go tngh mempromosikan diri tu…

    1

    8
  4. wekkkkkkk says:

    nara..kenapa x kuarkan cerita dn gmbr dia ni masa 6hb Julai itu hari…wah ” aset ” witwitwit..

    2

    2
  5. atok says:

    Semoga jumpa dgn org yg dpt membimbingnya…

    8

    0
  6. Anonymous says:

    muka cantik tapi entah kenapa, daya penarik kurang..

    5

    2
    • wekkkkkkk says:

      u tgok…mynewshub…6hb Julai..ada daya penarik dia..witwitwit..

      1

      3
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      ada yg muka tk berape cantek tapi ada daya penarik …manusia memang macmgitu cantek tapi tkde tarikan..

      4

      0
    • wa tak le blah dgn hipokrit says:

      series baru 25 tahun. asal muka mcm awal 30an. muka putih tp nmpm tua. tak seri lgsg. cantik tak, comel tak huduh tak cuma common je. aset pon nmpk kecik, padding je lebih. baju tu tarik ketat2 supaya bg body ada shape. sedih tol.

      1

      0
  7. semek_bunga says:

    kalu uqasha baca bn ni, tolong bagitau kenapa kulit cantik sgt..plis kongsi rahsia..sanagt pinkish n peloles

    1

    2
    • polis bukit aman says:

      uqasha & nelydia dulu2 mana kulit cantik mcm skrg..
      skrg ni je floless & putih melepak so nampak cantik sgt.
      duit byk dah boleh buat whitening injection bagai.
      aku folo 2 bradik ni lama dah, bertahun yg lalu, muka ada bekas jerawat & gelap sikit dari skrg. fathia pun sama gak, dulu gelap skrg putih.
      retis yg originally tak putihkan kulit maybe anzalna, izara, ramona, emma maembong, lofa la kot. geng2 ni dari dulu smpai skrg putih sama je.

      8

      0
      • anon says:

        skrg ni kalau berduit semua benda blh buat. Tengoklah lelaki yg anime tu, kan kulit dia skrg dah mcm omputeh, pd hal dulu tak pun, Trylah tanya dia wat treatment apa…
        Sama jgk mcm rozita tu. Kan masa zaman dewi remaja dulu muka & kulit dia lain, skrg kan puteh. So tanyalah dia..

        5

        0
      • yawyaw says:

        yup pnh jmp fathia kt pavi.. hitam manis je org nye.. tp mcm ko ckp la..skrg injection bersepah2.. artis mampu ler..
        pastu rozita chewan lak dlm gmbr je putih..jmp kt picc aritu..hitam manis je org nye.. neelofa pn same.. tak brp nk putih mcm dlm tv..mse tu jmp kt klcc.. haha
        sbnrnye artis ni klu jmp dpn2..lain sgt dr dlm tv..

        4

        0
        • wekkkkkkk says:

          ala…negro dn tamil nadu dlm tv pun ada je nampak ala2 putih…..bila dkt luar..hehe..mcm bontot kuali hitamnya…

          0

          1
  8. mmmmmmm says:

    sapa pelakon nama Ibrahim tu? ku kenal Ibrahim Pendek aje..arwah dah kan?

    3

    0
  9. FTIL says:

    25??? whattttt????

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Cantik but She got a sad face.

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Masak tak tahu..kantoi.takkan dah kawin asyik nak makan luar je…mula2 bolela.lama2 paham2 la.

    1

    0
  12. Anonymous says:

    Baru kawin manja lagi boleh la gi makan luar. Dah lama suami jelak dan mula “makan luar”. Sangkut dg mek minah kedai mkn.

    0

    0
  13. Pura pura bagus says:

    Emmm..kalo mention dh mcm bagus pd mula nya, kemudian d akhiri dgn ayat penyataan yg bangang itu tanda nya belum ready mau kawin lah tu.

    0

    0
  14. melati says:

    Contohi lah Joy Reyza , kawin dgn Cimpazi…!!! bahagia lagi, siap posing lagi Cimpazi Joy Reyza…wakakakakakaakaaa

    0

    0
  15. mok cute says:

    ckp je la tggu dato/tan sri…anak2 menteri kot mana yg blh ko sapu cam nora danish…senang idop

    0

    0

Leave a Comment

Optional