Written by Bella | May 6th, 2016

Sebelum ini,  berita Nad Zainal yang masih aktif berlakon meskipun sudah mengandung tiga bulan telah mencuri tumpuan ramai . Berita itu disampaikan oleh beberapa krew produksi drama.

Peminat beliau antara yang cukup teruja apabila mendengar perkhabaran tersebut dan mahu tahu adakah betul Nad sudah hamil?

Walaubagaimanapun, Nad masih belum bersedia untuk berkongsi berita kehamilannya itu kepada umum.

Insya-Allah, sampai masa dan ada khabar gembira saya akan maklumkan kepada semua. Tidak dinafikan sejak gosip ini tersebar saya dihujani banyak pertanyaan.

Tidak apa, kita beri Nad Zainal masa untuk beliau betul-betul bersedia untuk berkongsi kegembiraan beliau dan suami bila tiba waktu yang tepat nanti. Apa-apa pun, jika benar Nad sedang hamil kami doakan beliau dan kandungannya sihat.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Sampai Masa Dan Kalau Ada Berita Gembira Saya Akan Beritahu Semua – Nad Zainal

  1. intan kembong says:

    kadang2 lakonan dia ni menjadi jgak..kdg2 aku tngok mcm hampeh pun ada

    0

    0
  2. Oren says:

    laki dia muka cam amran

    0

    0
  3. melati says:

    …………………………hmmmmmmmm

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Tak faham la kenapa orang nak sorok sangat pregnancy ni. Iye memang kalau baru baru lagi jangan dihebohkan. Tapi kalau dah nama artist, orang dah tau and bertanya, iyekan je la. Takut kalau nafikan nanti jadi doa pulak.

    0

    0
  5. abangNura says:

    Semenjak dia tak senonoh dekat anak2 yatim hari tu, aku dah kureng dengan Nadd ni. Pastu boleh pulak tak ngaku buat muka toya, tak reti mengaku kesalahan yang terang tang tang la nampak dia ignore budak2 kecik tu kat situ..even lepas tu dia ada buat balik video comeback tunjuk sikap ‘sebenar’ dia baik pada anak yatim tu, aku rasa tipu aje jugak.

    0

    0
    • lalala says:

      kaannn.. aku pn tmbh tk suka kat ckangkang ni. moga2 laa ank dia tk ikt prangai kangkang mak dia ni n tau hormat ank org even ank yatim..

      0

      0
  6. no name says:

    susah sgt ke nk bgtau belom ke tak..tgk awin relaks je ckp blom tp mintak peminat doakan die..sbb die artis kan, mesti la org nak tau..tp mcm mana2 pengantin baru mmg ni soalan common org akan tnya..yg jgn bgtau awal2 tu org tua pesan..dlm Islam xde pulak kan..lg pn berita gembira ape salah nye share. klo bgtau lmbt pn klo bkn rezeki kita Allah dh tetapkan jgk..InsyaAllah.

    0

    0
  7. The truth says:

    apa benda yg hebat sgt mengandung 3 bulan and still berlakon??? ha bagus lah asal mengandung je tak boleh jalan tak boleh itu tak boleh ini. pastu heran kenapa byk beranak c-section, byk anak keluar terbalik lah apa lah. telan pulak susu anmum bodoh and makan pulak ubat tah apa2 doctor bagi. pastu balik rumah duduk saja, makan berak tgk tv, online shopping, suami pun over konon2 syg isteri. mengandung pun tetap kena active tapi active yg sesuai dgn ibu mengandung. bongoknya alahai. syg isteri biar berotak. yg pompuan, takpyh nak poyo sgt lah asal mengandung jd OKU

    0

    0
  8. The truth says:

    lagi satu. apa benda nak rahsia2 bagai. kecoh sial. who the hell cares kau mengandung ke takkkkkkkk. family kau and kawan2 je paling tinggi. okay lah, and “peminat” mengandung? so? kau ingat satu dlm 5 juta lah wanita mengandung ni? bongoknya lahai

    0

    0
  9. Katik says:

    X minat dah dgn nad yg nanhado nieeee..sejak perangai sebenar d rumah anak yatim tuelah. Choyy

    0

    0
  10. hak tuihhhh!!! says:

    memang patut pun rezeki anak dpt lambat…lyn anak yatim pun x ikhlas…balasan..pdn muka ko nad jenal

    0

    0