Written by AbangNara | October 12th, 2009

rebecca nur islam

Ha. Nie dah kena tegur ngan ayah sendiri tak insap jugak ta tau la. Semua orang pun tau betapa seksinya si Rebecca Nur Islam nie bila bergambar. Memang sangat tak sesuai dengan nama dia yang Islamik tue. Dulu kami ada kongsikan gambar agak seksi Rebecca Nur Islam. Mungkin si ayah Rebecca baru tertengok tue yang dia sound anak dia jangan menyeksi sangat. Dosa kang dia jugak yang tanggung.

Yang tak boleh blah masa kami tengah syok melayan Melodi semalam, ada statement dari Rebecca yang berbunyi begini:-

[note]Bukan salah saya mak bapak saya kasik nama Rebecca Nur  Islam tu, Rebecca mmg sexy, tapi sexy saya pun saya tahu menjaga MARUAH KELUARGA dan batas batas agama[/note]

Rasa-rasa kalau ayah dia bagi pelempang 10 20 das ke pipi gebu dia tue wajar tak? Agak kurang sopan statement si Rebecca nie pada pandangan kami. Kesian kat mak ayah dia penat pikir siang malam nak bagi nama elok-elok. Tengok-tengok anak wat kenyataan camnie.

Mungkin betul jugak kot sebenarnya tak adalah seksi sangat si Rebecca nie. Mungkin pakaian dia nie bagi orang-orang moden biasa-biasa jer. Kami yang agak kekampungan nie, yang beli baju pun kat pasar malam jer memang la bila tengok si Rebecca pakai camnie ternampak seksi gitu. Padahal biasa-biasa jer bagi orang-orang kaya moden. Tak gitu?

Lagi gambar-gambar Rebecca Nur Islam yang berpakaian seksi tetapi masih menjaga maruah keluarga dan batas-batas agama dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


.

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

227 responses to Sampai Ayah Sendiri Pun Tegur Jangan Seksi Sangat

  1. blackberry says:

    he he… 1st lagi nih…

    • blackberry says:

      “Bukan salah saya mak bapak saya kasik nama Rebecca Nur Islam tu, Rebecca mmg sexy, tapi sexy saya pun saya tahu menjaga MARUAH KELUARGA dan batas batas agama”
      Camnolah dia nih boleh kuarkn statement camni. Asenye batas2 Islam takdelah mbnrkn umatnya seksi. Nak seksi 2, ngko punye pasallah wei…. jgnlah babitkan batas Islam ke mende…. muka taklah lawa sangat pongggg….

      • HOT ZOOM says:

        kalau aku ni pak dia dah lama lebam pipi tu kena penampar ngan aku,org dah bagi nama elok supaya perangai pun jadi elok bukan kata camtu,
        kalau x suka nama tu pi pej.pendaftaran tukan nama jadi elizabeth plak batu le ko nak telanjang ke aku x heran dah
        Jangan pikir ‘Apa ada pada nama”
        Nama tu akan disebut di akhirat nanti tau Rebecca oi

      • jane says:

        org yg keluar statement macam ni ialah org yg rasa dirinya cantik tapi without brain…kalau omteh kata dumb blonde…..harapkan cantik aje…..brain kurang sebab tu bila bagi statement pon merapik meraban

      • ntah pape says:

        ntah,buh nama rebecca 2 dh la..nur islam 2 watpe ntah nk buh..smpn jela nama nur islam 2…xsesuai kot..

      • kakisalon says:

        Seboleh-bolehnya hendaklah menjauhi nama-nama yang makruh. Antaranya:
        – Nama yang memberi maksud suatu yang kurang disenangi, seperti: Al-Harb (Peperangan), Fadhih (Yang membuka aib), Suham (sejenis penyakit unta).
        – Nama-nama yang memberi makna yang merangsang nafsu, contohnya: Fatin ???? (Penggoda).
        – Nama-nama yang membawa maksud dosa dan maksiat, contohnya: Sariq (Pencuri).
        – Nama-nama seperti: Firaun, Qarun dan Haman.
        – Nama-nama haiwan yang terkenal dengan sifat dan perumpamaan yang tidak elok, contohnya: Himar (Keldai), dan Al-Kalb (Anjing).
        – Nama-nama yang digabungkan dengan perkataan ‘Al-Din’ (Agama) dan ‘Al-Islam’, seperti: Dhiyauddin, Saiful Islam, Nurul Islam, dan seumpamanya. Tujuannya untuk memelihara kedua-dua nama ini (Al-Din dan Islam) daripada menjadi nama individu yang tidak layak.
        – Nama-nama yang digabungkan daripada dua nama. Kerana para salaf dahulu tidak memberi nama melainkan satu perkataan sahaja. Pada zaman-zaman terkemudian, timbul nama-nama gabungan, seperti: Muhammad Ali, Ahmad Yunus dan lain-lain.

    • HOT ZOOM says:

      Mana peranan pihak yang berwajib berkenaan agama resmi negara ni.Asal dapat gaji udah le no.Korang nak seksi ke,buat maksiat ke,apa e ke pasal salah tafsiran pasal agama apa peduli asal jangan kena buang keje je,nanti periuk nasi x de isi plak kan.
      Pada pihak berwajib tu tolonglah.Dah serabut dah dengan benda2 cam ni.Tergoda dan terseksa gak batinku ini hehehe.

      Jangan kerana nak jaga periuk nasi yang (kalau x ambil peduli apa hukum?) selesa tu soal macam ni di pejamkan mata.Banyak sanata dah woiiiiiiiii

      • roronwa says:

        ko nk slhkn pihak brwajibpesal plak..
        ni sume slh individu..
        kalo ko slhkn pihak brwajib, koigtdorg pon sng sgt smpy nk tgkp or hukum makhluk2yg kununnye islam xsedar dri ni?

        x la mcm satu pihak tu mmg sng mghukum..
        kalo x sebulu ngn die je kompem hukumnye kapir la..

        sekian..

  2. din says:

    wei batas agame mende camtu..memalukan islam je ko ni..kalau dh nk pakai cmtu bek duk diam jgn cmpurkn dgn agama..org suh ttp aurat ko pegui bkak 2 dah melampaui batas agama la wei..kak nara suh dia bace komen ni..wawawawawawa…

  3. scorpioncat says:

    bodohnyer statement minah senget nie.. ape ke jadah ‘batas agama’ tapi pakai cam tu…. bengong tahap gaban… sian parents dier.. sabor le pakcik, makcik.. nak wat cm ne.. ade wayar putus dlm otak anak mak cik ngan pak cik nie…

  4. hantupensil says:

    MAKKKK Aiiiiiiii……….
    puteh gebuuuuuuuu……!!
    ish2… kurang phala aku harini..
    huhuh

  5. Penari Poco2 says:

    dia kata tahu jaga batas batas agama…
    ehekkk…sesuai kerk…???

  6. Penari Poco2 says:

    terasa rugi lak main pamer2 ngan public nie…

  7. Apple says:

    itu lah artis,bile x glemer mulalah menayang bende yg x sepatutnya di tayang. Pulisiti murahan ni. confirm x lama dlm industri.

  8. Penari Poco2 says:

    malu nyer aku tgk…
    asal bukan body aku sudey…

  9. EclipsE says:

    bg aku seksi ble bogel trs….hahahaha…
    rebecca alang2 ko pki cmni lg lok if ko bukak trs…
    ko pki ttp separuh cmni pon dosa ko dpt gak…bek tanggal sumenya…

  10. tyrabanks says:

    mak eh..

  11. BumBLeBeE says:

    artis2 zaman skang ni gi skolah ke tak ehh?? pakai tak cukup kain..still boleh ckp “masih jaga batas2 agama”

    to semua artis….bleh tak jangan selitkan bab kononnyer diri tu masih tahu hukum hakam agama kalo bagi komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tolonglahh…

  12. tyrabanks says:

    apasal mata ko biru hantupensil? cantik sey!!!!!

  13. EclipsE says:

    elok tkr nama jd rebecca nur neraka…ops…terlebey suda…

  14. tyrabanks says:

    jantan ko ek antu…

    ko ngan kuntilanak adik bradik?
    dia gi mana ek…

  15. Jojio says:

    She have a nice body cutting….hihihihi

  16. damia zahra says:

    makkk datokkkk!~..
    sexy gak minah neh…

  17. yula says:

    aku xsuka dia ni
    seksi xhengat
    lantak dia la nak pakai xckup ken pon
    dosa dia

  18. EclipsE says:

    weh antu…ko tgk x blog kak nara…?
    ade pic yula dgn tunang dia…
    itu rupenya yula…heheheh…

  19. tyrabanks says:

    cam tu plak..
    yer la ek..
    gasak dier lah..nak pkai ker x ker..
    badan cntik,boleh larr ek..
    …………………………………………………………………
    suke ati mak bpk dia gak lah camtu!~~~~miahahaaaaa

  20. tyrabanks says:

    tukar topik nak x?
    jom share lagu fav !!!!

  21. pinkypanthers says:

    salam…
    ahaks smlm bkn kuar melodi ke citer minah ni…
    dia mmg ngaku dia seksi..

    • blackberry says:

      ha ah….. sial tol lah, ngaku seksi tapi masih ada batas2 agama… x pernah dengar deh…. cian kat org tua dia nih…. anak tak masuk hajorrrrr…..

  22. kira-kira says:

    assalamualaikum…………….
    selamat tgh hari..heheh

  23. kira-kira says:

    assalamualaikum………………
    selamat tgh hari………………
    hehe

  24. pinkypanthers says:

    klakar ar gambar dia pakai baju biru 2….
    perut buncit…
    hahaha….

  25. Penari Poco2 says:

    eclipse, ko kata ader gmbr yula ngan tunang dier kat blog nie…mana…mana…???

  26. kira-kira says:

    selamat hari raya….

  27. ANneDeSilva says:

    salam semua…

  28. lylyexora says:

    dia ni mmg cita rasa dgn duda ajer ek…dulu dgn arwah hani mohsin….skrg lak dgn peguam duda…asal kaya ajer dia rembat…so saper2 yg rasa nk laki kaya tu ingatlah senjata utama utk mmikat cuma dgn bpakaian sparuh bogel! tu pn klau anda sanggup…!dan sdialah dgn hukuman anda di ‘sana’ kelak…

  29. ANneDeSilva says:

    nama dh sedap giler..perangai…
    Wallahualam….

  30. Penari Poco2 says:

    eclipse, aku da nampak yula ngan tunang dier…
    ingatkan yula betul2 pakai tudung, rupa2nyer x…

  31. EclipsE says:

    thari korg mkn ape nti??

  32. EclipsE says:

    ape yg telah blaku ney?komen semcm jer…

  33. cool guy says:

    salam semua

  34. tyrabanks says:

    oits..
    aku out dulu k..
    ada meetin + lunch..
    kim salam samer aries,jed hijau, kak su..
    trans..damia gak..
    eclipse..suke nengok ko..ko pun poco..!~~

  35. pinkypanthers says:

    smlm kat melodi ada kuar citer si pacat x?
    x perasan ar…

  36. EclipsE says:

    anne msk ym jap

  37. malaygirl says:

    inilah masalahnya org yg cetek agama bagi statement ttg agama…kalau tak tau jgn berlagak tau…takkan sedari celik mata dah islam masih tak tau ttg islam…at least ttg aurat…ini siap boleh kata MENJAGA MARUAH KELUARGA DAN BATAS AGAMA…setahu aku yg tak le alim sgt nie, batas agama ISLAM bagi wanita TERBATAS muka dan tapak tangan je yg boleh tayang…tapi ko nie tayang lebih daripada tu…tapi mungkin BATAS AGAMA lain kot ko maksudkan….

  38. CuNnnn says:

    JAGA MARUAH CAMNER TU KALAU SEPARUH BOGEL DARI BAWAH

  39. Penari Poco2 says:

    yeah…beirama keroncong perut aku nih…

  40. siezan says:

    bodoh giler..

  41. pening says:

    MasyaAllah…mau juling biji mata buaya2 jantan kat luar sana…Rebecca oh rebecca…namamu x seindah perangaimu…ish3….

    • BumBLeBeE says:

      dier ckp..salahkan mak bapak dier sbb bg nama elok kt dier….dpt nama elok pun x bersyukur lg

  42. yanie88 says:

    cian kt mak ayah die…nme pnyalh indah tp cmni rupanye bila dh di beri nama yg baik & indah…

  43. isha says:

    huhu…mcm2….

  44. muka x berapa nk lawa..
    sbb tu lah kena pakai sexy..
    baru lah wartawan nk tulis stori sal dia….

  45. cicikgurl says:

    Mmg patut kene “basuh” sket pemikiran cik Rebecca Nur Islam ni… pihak2 yg berkenaan sila lah bimbing budak ni kejalan yg benar… kesian die…huhu.

  46. insuraya says:

    org islam skg ni xda akidah yg baik. terutamanya artis2 mcm ko tu.. buat malu mak bapak jer.

  47. Penari Poco2 says:

    alllooooooooooooo…
    still sini lg ker korang nie…

  48. Mr. Cuz says:

    pe nak jd ni rebecca..
    klu ckap mak bapak pun dh xnak dgar lg la ckap org lain..
    melawan ckap mak bapak adalah satu dosa besar yg tiada keampunan dr Allah..hanya akan diampunkan jika mak bapak itu sendiri memaafkannye…

  49. auroradiana says:

    baik takpayah pakai baju…..buka je baju tu senang cerita….ape punye perempuan

  50. mummyisabella says:

    si beca ni dr zaman sekolah cikgu x ske.
    aku sekelas ngan dia dr form 3
    .
    try tanye dia.
    best x kena lempang ngan cikgu fawaad sbb pakai mekap p skola.
    siap cakap nagn cikgu bapak dia nak saman.
    saman ke.?
    bapak sendiri pun dia x reti hormat.

    lagi satu dia cakap dia darah campuran
    hahahaha.
    campuran ape?
    abc?
    rojak jawa?
    camtu.??
    sudah la becca oi.
    x sme org ko leh kencing.
    ingat,..
    ade lagi yg still ingat lagi perangai ko tu.

  51. jay ai says:

    minah ni SEKSI…mungkin dia nak tambahkan saham untuk di SEKSA di akhirat..

    tak sayang bapa dia la tu….. bapa dia nak kena tanggung dosa tu sebab belum nikah.

  52. billie_blanket says:

    die ni xla cantik sangat.. badan pun xla seksi pun… sajer nak posing ingat cantik n seksi la tu.. huh!

  53. +Negative says:

    ntah la, pakai singkat mcm mana minah ni skalipun, aku tak nampak d mana seksinya. bergambar sakan macam ala2 pelakon porno kelas F adalah…sorry la yer rabecca, ada orang tu berpakaian sopan tapi akan tetap nampak seksi. yg awak yg bergaya sakan dgn kain tak cukup ni, buat mata sakit je nengok…
    komen pasal agama tu, alahai…aku yg non-muslim pun tau yg dalam islam menutup aurat itu adalah hukum islam. tapi awak ni, alahai…keluarkan lagi komen yg memang tak patut sungguh..kesian kat bapak/mak awak. tak pasal2 anak kesayangan kena ‘blast’ gara2 statement dia yang ala2 ‘ngok ngek’

  54. lin says:

    buncit…..

  55. rancak says:

    jom semua memeriahkan lagi forum rancak dot org dgn klik nama rancak ni…
    pasti seronok…
    (ooppsss..lpe lak nk ckap tumpang iklan..hehe Jgan marah ye admin)..

  56. muat turuNaik says:

    macam nak bagi penumbuk sebijik dengar kenyataan dia ni dalam melodi pasal kaitan nama & keseksian diri dia…dasar manusia jahil!
    tak sedar diri…nanti siap la kulit & isi kau di siat2 dalam neraka…eee gerunnn

  57. bangiperdana says:

    kenapa dgn perut dia ye…buncit sikit

  58. shacky says:

    kalo ya pn nk seksi…gn nama rebecca dh la…xyah gn nm nur islam…buat malu org islam ja…gn trus nk kapir kn sng…sapa pn xmara…

  59. insuraya says:

    mula2 aku tgk muka dia ingatkan bkn islam…sbb cara pemakaian dia mmg bkn islam pun..tkekejut aku nama dia rebecca nur islam…pastu dia ada amik anak angkat plak..lelaki kut..

  60. auroradiana says:

    taubat la oi….dunia nak kiamat dah…..artis indonesia dgn malaysia same jek…..macam artis holywood…..

  61. jue says:

    ptg smlm tgk ulangan melodi tu sbb tak sempat tgk masa hari ahad..

    terkejut gak dia leh bg statement bongok camtu..artis oh artis

  62. mega says:

    nie arr dah makin terbukti media dan idup dalam2 akhir zaman nie.. galakkn Hiburan nie arr jadinya.. tgk iktibar mana2 beb.. Negara Islam bila dah CIntakan Dunia Takutkan Mati.. takfsiran Agama ikut pada kesesuaian diri sendiri..

  63. kobisbunga says:

    nak wat camne..bila otak dah letak kat lutut.. tu yang jadi lagu tu…

  64. ctzen says:

    tukar nama rebecca baju robek, atau
    rebecca naik beca, atau
    rebecca bikarbonat, atau
    rebecca rabbit, atau
    rebecca cacaca, atau
    rebecca kah kah kah
    ko tak lawo lah rebecca, mata kau tak lawo,
    mulut ngn bibir ko tu lagik tak lawo,
    ada yg tak sesuai ngan muka ko ni,
    tapi kejadian Tuhan, Alhamdulillah,
    tobat meh, sblm Allah amik blk nikmat yg Dia bagi tuh.

  65. Eve says:

    hahaha…aku rasa nk guling2 baca ayat dia.ni la…org bandar yg KONON nye moden sgt la…tp bila bg komen mcm crap…sampah….xde point.nmpk sgt ketidak pandaian pompuan bandar moden sorg nih hahaha

  66. Lisa says:

    Hmm.. ni yang namanya oxymoron. On statement contradicts the other, apatah lagi in the same sentence!

    “…tapi sexy saya pun saya tahu menjaga MARUAH KELUARGA dan batas batas agama”

    Macamana yang dimaksud kan oleh Rebecca sexy sambil menjaga batas agama? Batas agama kata aurat wanita semuanya kecuali muka dan tangan. Tapi sexy Cik Rebecca ni dedahkan sangat laaaa banyak dari itu. Dah tak jaga la batas agama ni namanya Cik Rebecca. Susah juga kalau kurang bijak agama tapi dia yakin je bercakap pasal agama ni. Boleh memberi ajaran palsu kepada kanak2 yang terbaca, naudhubillah. Hmm.. Cik Rebecca, semoga anda terbuka hati untuk belajar lebih dalam lagi tentang agama kita tercinta ini, saya doakan ye.

    Hopefully takde la kanak2 sekolah rendah baca statement Rebecca ni and goes “Ohh, dedah pangkal peha and buah dada ni ok lagi, sebab masih tak langgar batas agama.”

  67. Pal says:

    Memang tidak salah mak bapak Rebecca memberi nama Rebecca Nur Islam. Janganlah Rebecca rasa sedih ataupun kecil hati.dengan komen-komen yang tak elok . Teguran dari bapa Rebecca adalah teguran biasa dari orang tua dan saya rasa bapa Rebecca pasti bangga dengan kecantikkan anak gadisnya dan saya percaya teguran bapa Rebecca menambahkan lagi keseksian Rebecca di kaca mata peminat Rebecca. Setelah melihat gambar Rebecca, saya ingin komen sikit. Saya dapati Rebecca mempunyai bentuk badan, rupa paras, senyuman, rambut dan sepasang kaki panjang yang amat menarik sekali. Baju warna merah dan kasut tumit tinggi yang dipakai diatas kaki-kaki Rebecca yang terdedah memang amat padan sekali. Namun, Rebecca memang pakai biasa-biasa je. Kekalkanlah keseksian Rebecca. Saya memuji Rebecca dan merasa Rebecca seharusnya menerima pujian dan sanjungan paling tinggi serta galakan dan sokongan moral dari kita semua. Diharap Rebecca akan lebih seksi lagi di masa-masa akan datang. Saya pasti Rebecca dapat menjaga maruah keluarga dan batas agama. Maruah seseorang bukannya terletak pada keseksiannya. Seseorang yang seksi mungkin bermaruah sedangkan seseorang yang berpakaian kononnya pakaian bersopan mungkin langsung tiada maruah. Maruah bukannya terletak pada pakaian semata-mata.Adalah amat tidak wajar kalau ayah Rebecca bagi pelempang 10 20 das ke pipi gebu dia. Statement Rebecca bukannya agak kurang bersopan tetapi adalah statement yang jujur dan ikhlas. Keindahan nama Rebecca Nur Islam adalah sama dengan keindahan dan keseksian Rebecca. Pakaian Rebecca mungkin juga moden tetapi bukanlah moden sangat kerana masih berpakaian. Tahu-tahu sahajalah kalau bintang Hollywood yang moden seperti Kathy Showers, Joan Collins, BO Derek, Farah Fawcett dan lain-lain berpakaikan pakaian hari lahir – bergambar untuk majalah tanpa seurat benang sekali pun mempamirkan segala tubuh badan yang bertelanjang bulat untuk tantapan dan kenikmatan umum !! Oleh itu pakaian yang dipakai oleh Rebecca adalah pakaian moden yang dipakai oleh ramai wanita-wanita di masakini dan tidak boleh dipersoalkan lagi. Seksi-seksilah selalu dan selamat berjaya kepada Rebecca Nur Islam !!

    • Leo says:

      budus betoi la ini org… ade ke nk bandningkan ngn artis lua negra,… mereka bukan islam le tolol… lu ni mesti bukan islam… cara ckp mcm xtaw agama islam je… lebih memandang luaran bentuk tubuh, cantek, seksi… (wak lu)
      ayat ko : “seksi-seksilah selalu” <—- ade ke plak menggalakkan org seksi..
      ckp mcm bagus je…tp jahiliah

    • camile parkew says:

      TROLLIN SUCCESS BRO

  68. benci artis sexy says:

    artis2 pompuan kat malaysia ni tolong la insafkan diri.dah la pkai cam nk bogel jer dah tu ble ckp cam xde pa pe..x takut hukum tuhan ker??mne tau tgh2 pkai cam tu tuhan tarik nyawa..nk kate pe…sah2 la xde sape nk nolong u nnti bila da kne sebat kt dlm saner tu…takutnyer hukum ALLAH…..

  69. lin says:

    aik…time wakenabeb knakan seekers, tau plak minah ni mnjerit2 ayat2 suci al-Quran ngan doa2 suci sbb tkot antu…tang sni je mcm ni lak? wat mlu je~~~

  70. roses says:

    ermmm… cantik…tapi buduh… bukan sebab xbelajar tinggi..tp xguna otak…sian parent kan… ermmm xpe pakcik…anak dah xsedar diri, ditegur melawan..dah rasa diri besar n cukup hebat la tuh…kita tengok setakat mana dia pergi.. nanti kita gelakkan same2 if dah habis masa dia…kita bg paling lama 3tahun..lepas tu…we will see… anak derhaka,,,xhormat org tua

  71. gilerrrrs says:

    salah ibu bapa juga.. sebab bile ank dilahirkan ianya ibarat kain putih dan terserah kpd ibu bapa mencorak dan mewarnakannya.maksudnya didikan.. klu ibu bapa nya didik dgn cara begini maka terhasillah ia…nak buat cammane nasi sudah menjadi bubur atau ibarat kayu yang keras susah nak bentukkan semula, betul tak?

  72. jolene says:

    what is kaki kikis?

  73. jon says:

    JENG2…

  74. nANTI SEX says:

    “..Bukan salah saya mak bapak saya kasik nama Rebecca Nur Islam tu, Rebecca mmg sexy, tapi sexy saya pun saya tahu menjaga MARUAH KELUARGA dan batas batas agama..”

    Kenyatoaan apo nie..? Kalo sexy dh kire xtahu jaga batas agamalah adik woii..Balik belajar had aurat bg seorang wanita baru datang bg statement..

  75. Sambal Kentang says:

    BUKAN LAWA PUN KO NIH!!! POYO JE LEBEY, WEKKKKK!!

  76. m&m says:

    rebecca yang bangang, itu la nama sebenar

  77. Erin says:

    If U tw batas agama,U xkn pakai cm 2.. org ckpbila dah jahil, baik diam dr b’ckp n deny sesuatu n then menampakkan kebodohan diri…I am disgusted by her posting…

  78. sukeatiaku says:

    apasal aku tgok dy ne x cantek lgsung arr..burok woo~

  79. ape nyerrr... says:

    mgapa lah artis skrg sexy sangat…..

  80. air mani says:

    dia ta islam ta pe la,klu islam pakaian bkn mcm ni,ini kapir ni,kapir mana ada hukum hakam,apa nak buat buat aja

  81. air mani says:

    i dont she muslim

  82. mimi says:

    anak jawa johor mcm dia ni mmglah kehidupan dia moden,seksi x jd masalah

  83. suria says:

    tak apela,rebecca nanti ada satu tempat special untuk ko kat neraka,mak bapak sekarang bukan main seronok bila anak nak jadi artis,dedah sana sini,terkangkang,melalak,xmacam rupa orang islam,jabatan agama,aku sendiri tak paham tak berani ke nak keluarkan denda ke,hukuman apa ke?,kita ni negara islam,bukan negara yahudi,bila Faizal Tahir bukan baju digam masuk tv,tapi bila artis pompuan dedah sana sini xada dengar digam ke apa,lelaki bukak baju tak jadi dosa,tapi pompuan paham-paham sendirila.

  84. dayang says:

    hahhahahha…
    rabecca budak kampung,,skolah pon kampung,,,
    curi duit mak cik tandas dekat bandar….
    sekolah pon xhabis….
    time skolah cabut,,panjat pagar….
    F*** u rabecca!!!
    konon2 mengaku kat kampung buat uma utk family,,xmalu ke,,2 uma org??
    sedar diri la woi!!!!!!!!