Written by AbangNara | March 22nd, 2011

Tergugur bulu ketiak Abang Nara mendengar vokal Salma. Awesome ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Salma Mentor 5 – Yang Terindah Hanya Sementara

  1. Paan Jr says:

    agak agak leh jadi juara tak? :B

    0
    0
    • comei says:

      insyaallah, mesti boleh punye..hehe.. korang perasan x, muka salma malam tu, macam muka elly mazelin versi chubby?

      0
      0
    • khasamah says:

      dah xbest dah masuk blog ni…huhuahuahuahaua

      0
      0
      • Lipstick Hijau says:

        hahaha…..jgn la…masuk jer…..kang kita tak masuk sengkek pula abg nara nt….hehehe….

        anyway suara salma mg berhantu la…….i pun boleh termimpi2 suara salma…..best gileeeeeerrrrrrr!!!!!!!

        persembahan vokal salma perfect 99%….

        salma ne cantik la…….dia x hodoh pun……comellll!!!

        0
        0
  2. Cik Norfa says:

    lor takleh view plak. claim by GBSB…sabo jela

    0
    0
  3. sofeajane says:

    bolehlaaaa

    0
    0
  4. datalink says:

    link not work..

    0
    0
  5. shiro says:

    terbaik…

    0
    0
  6. Kika says:

    Salma will be the next Siti Nurhaliza

    0
    0
  7. Obefiend says:

    FFUUU jendol Nara! WTFBBQ ko ni dude cite pasal bulu ketiak pulak! ko dah la tak ensem, gigi terabur, muke menggerutu pulak tu! Stop tulis something yang gugurkan bulu ketiak aku pulak!

    0
    0
    • Assistant Obefiend says:

      nara mg tk hensem…gigi pun tenggelam mcm terlanggar pokok durian…..hitam pula tu…….!!! muka mcam kulit biawak! mengerutu…! haktui!

      0
      0
      • Clipkertas says:

        tak baik ngate org…
        setiap manusia x sempurna,,
        korang nie ngate org, korang [email protected] sgt keh!!
        wekk.. ;P

        0
        0
      • obefake... says:

        ko ni agak2la… nape tkde typo pun… udah2la menyamar jd obe… meluat aku baca…. FFUUU pndek benor… jgn ngata kt orang mcm ko tu perfect sangat…

        0
        0
        • Obekayu says:

          aku pon dh menyampah dgn FUUUUUUUU

          mula2 bleh gak terima lama2 bohsan dah..

          sah ko ni perempuan ..lau lelaki dia x akan ulang dn

          mencarut benda yg sama je…

          0
          0
        • obefake... says:

          ko taktau ke… pasal org menyamar jd obefiend ni… dia jeles ngan obe… sbb tu dia suka nk jatuhkan obe…

          0
          0
        • Obekayu says:

          GTH lah kes nyamar menyamar ne..T.O.L.O.N.G!!

          aku dh nk muntah hijau dah Bohsan nk mampus

          FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

          0
          0
        • obefake... says:

          ko ni nape bila aku baca ayat2 ko mcm sotong kembang je… ko ni spesis sotong kembang yek… tooooollllllong cam jaafar onn… hahahah.. agak2la kalau butthurt ngan sarcasm si obe ni… huhuhuhu…

          0
          0
  8. Kasih says:

    mmg superb… bakal jadi juara mentor 5 ni… ;)

    0
    0
  9. Jabun hensem says:

    Pergghh..lau salma pakai dress mcm miera kn best ada kelainan. Aq sangup berhabis krìdet undi dia.muhehehe

    0
    0
  10. orkid says:

    x tgk mentor…x best

    0
    0
  11. Maimoon says:

    Hebat juge drama salma. Boring pulak rasenye

    0
    0
  12. Sari Pati says:

    Drama Queen!! Nak Raih Undi Kesian lah tue!!! Bakat tak seberapa pn, nyanyi pn Kelaut!! jerit tanpa sebab jew!! pitching lari…if menang mentor pn aku tak heran pn coz mentor such a lower class competition…

    0
    0
    • borneo80 says:

      ko pandai ke menyanyi….

      0
      0
    • jackdaniels says:

      ala smua org jeles tgk kelantangan suara c salma 2..tulah ckp gitu..yg ko 2 bgus sngt ker suara ko 2?lagu budak tadika pun x lepas..wakkakaka..wtf!

      0
      0
    • zzyzx says:

      Sari Pati; apa kes ni….
      awk tu perfect sgt ker…??? knpa tak p masa audition ari tu tak pun jadi juri….WTF!!!!!!!!!!!

      0
      0
      • Rayyan says:

        Buat cik sari….ada tak cik baru2 ni pergi buat medical chkup kat mana2 klinik atau hospital….kalau ada mesti doktor tu akan kata cik sari ada masalah pendengaran…sejujurnya…saya rasa cik sari kita ni jeles tahap dewa kat kemantapan dan kemerduan vokal salma…just tunggu dan lihat..salma adalah juara mentor kali ini….alamat gigit jari kaki ler cik sari kita yg mungkin suara bak katak puru..hahahaha

        0
        0
  13. Maimoon says:

    Betol tu. Nyanyi tejerit2 mcm pontianak sundal malam kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !kui !

    0
    0
    • Aib says:

      Aku pun setuju Salma tu nyanyian terjerik nyaring
      cam langsui

      0
      0
    • jabon says:

      manusia memang suka dengki…pantang tgk org ada kelebihan sikit…semoga tuhan tutupkn pintu hati mu..kelebihan tu dtg ny dri tuhan jga apa yg ko nak pertikai kan..itu semuanya kuasa tuhan

      0
      0
  14. senduk kayu says:

    obefiend is such a fool.and his followers too.

    0
    0
  15. Cik Jelita says:

    Mentor? ALAMAK ! tak folow laa.

    0
    0
  16. HANGIT says:

    napa sjak 2mnjak ni BN makin x best yek???!!!!!!!!!!

    0
    0
    • bb says:

      coz tkde button dslike kut.sbb ramai pengomen kat cni suke ade button tu.boleh gaduh2.dn hantu click button dslike tak join lg blog ni.=)

      tu bukan drama la, tu nas ahmad yg mulekan.cube korang ade yg kutuk dpan2, msti kecik ati kan?tp tv3 yg besar2 kn isu ni.siap tayang kat tv salmah mengadu dgn erra.ingat salmah tu batu ke, takde hati dn prasaan bile nas ahmad huna2 dia.

      edry tu rasenya tk bleh trime kut sbb jauh sgt beza.trima la hakikat, protege bekas kakak ipar dia lg best dri eka yg menyanyi ntah ape2 tu.

      0
      0
      • HANGIT says:

        mmmmmmmmmmmm…maybe. mcm x meriah la plak. hehehe :P

        0
        0
      • jackdaniels says:

        ya btol2..c edry memang x bley trima kekalahan besar 2..haha.30% beza 2 beb!.n yang g kutuk2 salma 2 sah pnyokong c edry..haha.GO SALMA!!SUPERB!!jangan pedulikan komen2 org yang menyalak2 2..hahaha

        0
        0
      • nie says:

        bagi ssiapa yg nk ktuk2 salma 2..korang ok ke lau nyanyi,ni suara ke gunung…hahaha..x baik nk gna cra ni tuk jtuhkan orng k

        0
        0
  17. Wak Sakawi says:

    video dah removed..mintak BN replace please = )

    0
    0
  18. adeakukesah says:

    nyanyi best kene kutuk..nyanyi x best lg la berguni2 kene kutuk.. apadaaa…..

    0
    0
  19. Piston Pecah says:

    adui…masalah betul copyright nie

    0
    0
  20. jena jen says:

    muke salma mcm pempuan jahat. Pandai buat drama

    0
    0
  21. tjcutez says:

    salma bukannya nak buat drama….tpi mungkin dia terasa ms nas ahmad ckp dia tak cantik…vokal salma mantap berbanding ngan yg lain tu….

    0
    0
  22. awex usop kebudayaan.. says:

    alah denki a grand bilion neh…bru nk layan vid salma…

    kepada yg suka kutuk BN…agak2 a weh…dh mai blog org…dpat inpo dri sini…sedap2 plak nk kutuk..msg2 ada pendapat what…

    kpd BN…no mater wut…i owez sapot u taw…..muahhhxxx

    0
    0
  23. Assistant Obefiend says:

    Beautifulnara mg dah x best..! sebabnya Nara ne pemikiran dia cetek….bak kata usop kg pisang bongok+bahlol……suka ati jer kopipes hasil kerja org….doubleshit betul nara ne…

    0
    0
  24. bumble bee says:

    wpun dia kopipes keje orang..tp dia kredit kt blog org 2 balik..sama2 glam la..

    0
    0
  25. lolyat gang says:

    salma mantap vocal
    iqa mantap badan

    0
    0
  26. jackdaniels says:

    sbar jer BN ngan org macam 2..yang nak kutuk2 2 mnyemak blog ni jer..kecik2 x nak mampos..bila da besar, otak simpan kat bawah punggung..dasar goblok ler org kutuk2 kat BN ni..SAMPAH!!

    0
    0
  27. LelakiSukaLelaki says:

    suke kt aiman… ensem sial… kalo aku dpt mmg xkua bilik seminggu!! layannnnnn~

    0
    0
  28. taipalat says:

    naik dua key suara dier….erra guna Gm,salmah Am…hebat suara salmah ble smpi f#

    0
    0
  29. Adoyai says:

    yaikssssss…disgusting..

    0
    0
  30. non says:

    pasal ckp salma x lawa tu kan, mentor dia si erra akak polish dia jd lawa..xde hallah tu, janji suara mantap!

    0
    0
  31. feyus says:

    boleh tahan sgtla suara artis nih.. blh pegi jauh dari itu…tahniah, Suara adalah anugerah Allah.
    Jom Sertai Link Exchange, Tingkatkan Trafik Blog

    0
    0
  32. Rooooney says:

    Anyway masa chorus kedua tu, Salma buat silap.

    Patut nya diorang nak buat lain sikit, tapi si SALMA ni TERLUPA part tu (maybe dia nak tarik lama-sikit ala-ala intro lagu Nirmala masa Siti bawak time AJL final dulu) tapi dia nyanyi pendek je terus band yang bawak dia nyanyi kelam kabut.

    Nasib baik band tu sempat cover balik.

    Si Salma ni tak focus !

    0
    0
  33. bungakejora :) says:

    comel salma..semoga b’jaya:)

    0
    0
  34. leolizza says:

    plizzlaaa… ada la lak yg nk jual puk* ngan lapar b*t*h kt sini… sini bukan ruangan nk cari seks k.. kalau lahap sangat.. pi laman web porno la wei… main smpai korang lunyai k… nk t**bak berapa kali pun ikut suka korang… dosa korang korang tanggung kan… so jgn nk buat orang kt sini berdosa lak… meluat ngutuk apa yg korang tulis… buduh….

    0
    0
  35. LelakiSukaLelaki says:

    eh, ni bukan web porno ke? tgk artis dedah sane sini tu kire dpt pahale la yer~ sila jelaskn mazhab mane awak pakai yer…pandainye mentazkirah org…appa daaa..plizzzlaaaa~

    0
    0
  36. sukesuki says:

    bongok lah kau ni !!!

    0
    0
  37. leolizza says:

    abg nara… request ni… pleaseeee blurkan mana2 bahagian, lurah or side yang agak sensitif… bukan ape… ada pembaca yg bendul sangat… takut dia salah anggap kata beautiful nara ni web porno lak… taktau la bendul ke saja buat2 bendul… atau mmg ben**p tahap cipan… i’m still bergosip secara berhemah k…

    0
    0
  38. EnsemMachoGym27 says:

    abg nara…. request ni….. pleaseeee la remove pengkomen2 y da agak kertu dlm BN ni… bt semak page jek.. pastu emo lak xtentu psl… taktau la emo sional ke ato saje buat emo mok… atau mmg b**ch y gile gEMOk tahap teddy bear ni… sumpah jd patong elmo kang baru tau…agagagaga..

    0
    0
  39. uyu says:

    memang superb suara diiia …

    0
    0
  40. Anie says:

    Alhamdulillah.. ada jugak bakal pelapis yg bakal menggantikan penyanyi yg vokal besar2 ni! Mcm Juliza Adlizan, Safura, Azlina Aziz and few more yg mmg baguslah! Tp harap Erra dpt bg tunjuk ajar agar tidak ‘sesat’ di perjalanan seni nnti! Gud Luck!

    0
    0
  41. Mak Bulan says:

    selama ini saya selalu terbaca mengenai kehebatan vokal salma mentor. Ramai yang memuji. Hari ini saya tepanggil untuk mendengar sejauhmanakah kehebatan suara peserta rancanagn realiti itu..lalu saya membuka y0u-tube untuk melihat dan mendengar sendiri. saya bukanlah seorang yang arif mengenai skil berkaitan suara da nyanyian tapi apa yang saya dapat katakan..memanglah suara salma ada power tapi…suaranya taklak selunak mana..gaya penyampaian yang menjerit2 tidak menjadi halwa pada telinga yang mendengar. cara penyampaian juga tidak begitu sesuai, lagu saat terindah hanya sementara itu sepatutnya dilagukan dengan nada dan mimik yang sedih, tapi saya lihat salma menyanyikan dengan gaya yang marah..entahlah..mungkin saya yang tidak arif ini silap memberi pandangan tapi pada saya nyanyian erra fazira menyanyikan lagu itu dalam video klipnya beberapa tahun dulu lebih merdu…

    0
    0
  42. lili says:

    sememangnya lagu itu merdu bila dinyanyikan olh erra, tapi harus di ingat erra mahu salma menyanyikan lagu itu dgn stail salma sendiri.Dgn nada suara yg tinggi dan unik, jadilah lagu itu versi salmah.Ok gak.

    0
    0
    • Butterfly says:

      LILI, aku setuju dengan kata2 mu itu, cuba fikir kalau Salma nyanyi dengan nada yang merdu bak Erra sah2 kena cakap tak de style..u must have u own style!cinfirm juri cakap gitu.Mungkin pendapat sesetangah orang mengatakan suara Salma tidak cukup merdu, tak cukup lunak AKA suka terjerit2, tetapi kalau di nilai dari segi Vokal, Salma memang ada potensi..MAK OOIII setakat suara LUNAK dan MERDU tak cukup la kalau VOKAL tak POWER…All International [email protected] like MARIAH,WHITNEY,CELINE etc..rasenye sore dorang tak lah lunak merdu melainkan mereka memiliki vokal yang mantap gitu.

      0
      0
  43. sayang salmah says:

    nak komen jgk wlopn lmbt..salma best giler..everyday msti aku bukak utube dgr lgu sangkar cinta yg dia nyanyi mse digi pe tah..sumpah sedap..mula2 ingtkn dia miming suara ziana zain,tp sbnrnye x..salma penganti kak ziana..cayalah..love ziana zain,love salma,love erra dan love FASHA SANDHA (tetiba lak tersasul..jgn marah..ehe)

    0
    0
  44. firdaus says:

    pendek kata kpd yg xsuka salma..ape2 pun korg nk ckp,xsedap ke salma cm pompuan jhat ke..buang karen korg je..yg pnting “sy tiada apa msalah dgan vokal kamu” dr dato’ ramli ms… udah2 lah..wt tmbah dosa je

    0
    0
  45. MisZ NoNi says:

    Macam sial je Grand “not-so” Briliance , copyright claim la.. Macam la orang nak burn and jual cd..

    0
    0
  46. iza says:

    aku sokong salma 100%

    0
    0
  47. iza says:

    salmah,rupa paras bukan pentig..janji suara salmah mantap

    0
    0
  48. iza says:

    kita,orang akan selalu sokong salmah

    0
    0