Written by AbangNara | May 4th, 2012

Hanya tinggal lebih kurang 3 jam lagi sebelum Scha Al Yahya akan bergelar isteri kepada Awal Ashaari. Kali ini anda semua akan dapat menyaksikan detik-detik manis pengantin baru ini kerana pihak Astro akan menyiarkan majlis pernikahan mereka secara langsung di Astro Ria (104) dan Astro Awani (501).

siaran langsung scha awal

Siaran langsung tersebut akan bermula pada jam 9 malam sehingga 9.30 malam. Abang Nara akan turut pergi ke majlis pernikahan Scha dan Awal untuk membuat liputan secara live. Jika anda ingin mengikuti perkembangan terkini, bolehlah follow Twitter BeautifulNara.

Sama-sama kita doakan majlis pernikahan mereka berdua akan berjalan dengan lancar. Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Saksikan Majlis Pernikahan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Secara Langsung

  1. mina says:

    first

    0

    0
  2. adahakukesah says:

    yeay wpun xnak 1st..jd 1st..

    0

    0
    • Bz body says:

      Hahahaa…kesian..try next time ok..

      0

      0
      • adahakukesah says:

        itulah..sedih aku..bru nak merasa 1st..tup tup ade org lg pantas… aku bukan nak sgt nak taw cite diatas..tp nak dpt 1st komen je..hahaha..syahdu kan..wakakakaka

        0

        0
      • Mulut Puaka says:

        Selamat Penganti Baru, semoga berbahagia.

        *perlu ke nk buat majlis kawin sampai kluar tv satu malaysia. Takde plak Tv nak buat liputan bercerai exclusive kat mahkamah.

        0

        0
      • hahahahaha says:

        biar la.. dah rezeki dia kawen kat tv.. ko nak kawen kat tv pun boleh juga tapi ko kena la usaha lebih nanti.. setiap orang ada kelebihan dan kekurangan.. macam ko kurangnya sebab ko post komen yang berhasad dengki..

        0

        0
  3. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    pes hahahahahahahahahahaiiiiiii minah jambu pes hahahahahahahahahaha bwek !!!!! padan muka tk dapat pes huh !!!!! eh betol ke minah jambu pes !!! mari kita lihat sapa yg kenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

    0

    0
  4. balu says:

    first pun nk kecoh

    memang trend skrg ek kwen tayang2 depan tv??

    esok cerai ade tayang x

    0

    0
    • missvouque says:

      suka hati dia la, pekhwinan dia bukan kau. kenapela nak sibuk sangat ar????…. xpayah nak doa yg buruk. 1 harti nanti klu kau nk kawin org doakan cerai mcm2 padan muka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so dakan yg baik2 ja untuk pkahwinan dorang nie. dorang manusia sama macam kau, macam aku dan yg lain2.

      0

      0
      • balu says:

        yg kau emo pasaipa
        aku ade kacau ko ke
        terajang kasi mampos bru tau

        0

        0
      • Anonymous says:

        balu ni cam gampang nak terajang2 org, bunuh2 org.. missvogue sila amik ip address minah mangkuk ni, pastu report skmm, report polis pun boleh, ni dh ancaman bunuh!

        0

        0
      • mama suka says:

        yesssss betullll…alhmdulilah..doa kn kebahagiaan dia org….biar smpai ujng nyawa….

        0

        0
    • ngomel says:

      tak nak tgk.. nak tgk citer lain..

      0

      0
    • Jambu Batu says:

      cerai nanti tayang pakai kaca mata hitam la plakkk…haha

      0

      0
    • Anonymous says:

      nenek ko cerai nnt ade la tayang kat tv.. jgn lupa tgk

      0

      0
  5. Kurus says:

    best2..nk tngok nih..

    0

    0
  6. hernawilis says:

    tak sabar nak tengok!!!

    0

    0
  7. akirakaede says:

    okay,lepas tu akad nikah,satu entry lagi,lepas dah kahwin,satu lagi entry,then post wedding satu lagi entry,honeymoon satu lagi entry,pastu gambar kandid lagi satu entry……oh ya,gambar dari photographer lain satu entry…habis popular entry kahwin jelah..patutnya abph pertimbangkan perkahwinan artis paling popular pula lepas ni….-_-‘..

    0

    0
    • mop says:

      perli abang nara la ni ye hehehe

      0

      0
    • lovelyvic says:

      Haah la, sekali nara pi plak dia punya nikah. Kurang2 ada 8 kali lagi entry pasal depa 2 nih. Lama le gamaknya aku skip entry kali ni.

      0

      0
  8. […] baru ini kerana pihak Astro akan menyiarkan majlis pernikahan mereka secara langsung di … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Ashaari, Awal, Langsung, Majlis, Pernikahan, Saksikan, […]

    0

    0
  9. ape-ape aje says:

    tengok je la..da xkna jemput kn…atleast ble gk tgk perkahwinan ates neh

    0

    0
  10. caniey says:

    bgs tgk bola..gomo klate gomo..

    0

    0
  11. kokokooo says:

    x akan aku tgk…TQ

    0

    0
  12. Anonymous says:

    lagi sikit je scha n awal. lagi skit nak jadi yang halam dah sabar yerrr.

    0

    0
  13. mimi says:

    kesin ak tgk depa nih, desperate nak mampus. sume sponsor. pelik pelakon m’sia nie. kalau kat hollywood, mati2 x nak bagi wartawan tau, kat m’sia siap buat program tv, x de privasi langsung. nampak sgt x de duit. pastu sakit, mintak tolong persatuan. sape2 yg nak jadi pelakon m’sia, pikirlah 3-4 kali, 3rd world lah sangat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      jgn dengki kat org, jgn busuk ati dgn org.. mesti ko salah sorg yg duk mengutuk arwah bob hari tu kan, sempat ke mintak maaf?

      0

      0
    • hahahahaha says:

      mimi oooiiii… biar la dia.. ko ada? privacy & sponsor dia bukan ganggu gugat hidup ko pun.. dan dia tak minta ko satu sen pun.. ko tak nak tengok duduk diam-diam ok… tak payah nak mengaibkan artis-artis malaysia baik yang hidup ataupun yang dah meninggal dunia.. hollywood la ko sangat! pui!

      0

      0
  14. mimi says:

    x dengki, ni pendapat, kalau x nak baca pendapat, jgn baca blog ni moron.

    0

    0
    • Anonymous says:

      so, kenapa ko xleh terima pendapat org lain yg ko tu bodoh lagi huduh ? klu xnak baca pendapat jgn baca blog ni moron asshole! btw sempat ke mintak maaf ngan bob? nnt kat kubur tau cari bob x?

      0

      0
  15. Cube says:

    Tak ada pon siaran langsungnya!!!! Astro penipu…!

    0

    0
    • minta maaf ya says:

      A ah Astro penipu. penat je aku balik umah cepat2 sbb nak tgk. pui !!

      0

      0
  16. iera says:

    asal takde pn live dorang ni…ada masalah ke???tak jadi ke ria nak tayang…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    secara langsung la sangat…LANGSUNG TAKDE adalah!!!hahahahaa….sian pada yg tggu2…

    0

    0
  18. astro propa says:

    Takde live pun!

    0

    0
  19. marion kaunter says:

    npe aku nmpk pengantin mcm selekeh je??

    0

    0
  20. EIDA says:

    Tak de live pun kat RIA ???? Ntah pape je….

    0

    0
  21. atlashukry says:

    Maaf krew teknikal ada masalah utk wat liputan kehkeh!!! atau terlupa nak wat liputan hahaha…

    0

    0
  22. maripossa says:

    Frust giler tgu dpn tv nk tgk live..xder pun..astro x inform pun kata siaran d btl kan…hampeh….

    0

    0
  23. meluat aku dg scha ni..perangai mcm budak bodoh!!

    fasha lagi cantik dan bijak!

    0

    0
  24. duan says:

    nak print baju kunjungi blog kami

    0

    0
  25. […] Hanya tinggal lebih kurang 3 jam lagi sebelum Scha Al Yahya akan bergelar isteri kepada Awal Ashaari. Kali ini anda semua akan dapat menyaksikan detik-detik manis pengantin baru ini kerana pihak Astro akan menyiarkan majlis pernikahan mereka secara langsung di … Continue reading → […]

    0

    0