Written by AbangNara | August 3rd, 2010

saiful malaysia idol

Ditanya adakah dia yang dimaksudkan oleh Azwan Ali sebagai artis lelaki yang menjalankan hubungan luar tabii bersama 16 lelaki di Port Dickson, Saiful Malaysia Idol sekeras-kerasnya menafikan tuduhan tersebut. Katanya:-

[note]Bagi saya ia langsung tidak masuk akal, lebih-lebih lagi saya lelaki tulen dan tidak mengamal seks luar tabii.[/note]

Mungkin gambar Saiful Malaysia Idol bersama seorang awek yang cun ini mampu mengubah persepsi anda tentang kejantannya. Kami dulu masa sekolah pun ramai kawan-kawan lelaki yang agak lembut. Tup-tup sekarang dah ada 2,3 orang. Ternyata ketulenannya.

Bagi kami senang je, selagi tak ada video atau gambar yang menunjukkan Saiful memang melakukan benda tersebut, kami tetap percaya yang dia adalah lelaki sejati.

75 responses to Saiful Malaysia Idol Jawap Tuduhan Disodomi 16 Lelaki Di Port Dickson

  1. annedesilva says:

    ohoii.
    baru jek diskuss tadi tanya sape..huhhuuh
    dh kuar citer nie ek..

    • cath_zee says:

      apesal aku tgk pompuan tu cam NYAH jerk?

      • azza says:

        Ala… tp gmbr saiful dgn pompuan tu mcm gmbr seorg lelaki lembut dgn kwn gurl je… takde ciri2 lelaki tulen langsung… kan laki lembut mmg selalu bergambar dgn gurl camtu… sbb diorg rasa diorg dtg dr spesies yg hampir sama dgn gurl…

  2. lalat says:

    first!!!!!!!!!!

  3. gosipgurl_fea says:

    HA’AH CUTE DIA NI

  4. damia zahra says:

    ntah pa pe ar c azwana neh?..

  5. basshunter says:

    gmbar ni da lame..da pnh tgk

  6. aries_april says:

    azwan kta?
    dia tu brbah @ x?

  7. atiaadina says:

    sapa la artis tu……kena laknat kat tuhan nanti

  8. chika says:

    ala mesti si azwana makan hati kot si saiful ni x nak kat dia.. so kuar la statement azwana mcm tu…propa jer uols

  9. haza says:

    hahahah.macam2.
    desperado ke masing2?

  10. basshunter says:

    azwana ali ni da keje lain kot..asik2 nak mengaibkn org, nak wat fitnah…..what’s wrong with this damn guy hah?? bertobat la azwana oii..idiot!

  11. AG JUNIOR says:

    ho ho ho……

    • Gadis Melayu says:

      apa kbr? lama tak nmpk…dan lama dah aku tak masuk sini…
      ingat kat aku lg tak…?
      dulu aku glamor dgn nama Penari Poco2…hehehe…skrg status dah tukar…

  12. TABUAN says:

    SENANG AJE….

    KALO BENAR LAH DI FITNAH SEHINGGA MARUAH TU TELAH DI AIBKAN APA LAGI HEGEH2?

    GI SUE AJE LAH SI AZWAN ALI TU!

    KALO TAK SUE.. MAKNA BTOL LAH APA YG DIKATAKAN.

    DAN UNTUK ENCIK AZWAN ALI…
    TAK BAIK AIBKAN ORANG..

    TAPI KALO MUKA TEMBOK TU.. TAK TAHU LAH APA NAK KATA YA..

    JUST LIKE U EVER SAID..
    SEKARANG ALLAH BAYAR CASH KAT DUNIA..

    JADI BERINGATLAH,

    JGN DIRI SENDIRI KENA BALIK PAT DUNIA JUGAK!
    :(

    • Rin says:

      setuju, kalo cite x btul, saman lah azwan ali tu spya dia sedar diri jgn suke fitnah mnfitnah..

      SAMAN!3x

  13. curvy_luff says:

    artis ni byk cover line… mana yg rapat je tau perangai depa tu… penah dulu tinggal kat satu apt pastu jiran sebelah umah rupanya penyanyi dangdut lelaki ni sewa kat situ. dia selalu bwk girlfriend dia yakni penyanyi dangdut perempuan. pastu luv bite kat leher tak ingat punya siap ampai baju berkemban je…. lelama dua2 break off & buat haluan masing2…

  14. tengok pompuan tue cam mas idayu pun ada jugak kak angkat dia kot..

  15. LALALA says:

    NTAH2 AZWANA ADE KT SITU TAK..KALO TAK MANE DIE TAU..MUEHEH..GURAU JE..TAK ELOK TUDUH2 ORG NI..AZWAN TU CAKAP TAK TENGOK CERMIN DULU..KALO YE PUN TUNJUKLA BUKTI YE IDAK

    AKU TAK PECAYE AH

  16. Gadis Melayu says:

    Mcm2 je hal dlm dunia ni…insaf2 lah…
    dah dekat nak pose ni, tingkatkan amalan, buang terus menda2 negatif…astaghfirullah…

  17. wat eva... says:

    SI AZWAN NIE KTA KA OWG MCM LAH DIA 2 TULEN SNAGAT…DIA PUN LENTOK SANA SINI..NGAN HAND BAG DIA LAH..NGAN CERMIN MATA DIA LAH..SIANG MLM PUN NAK PKAI SUNGLASS BT GAPO…

  18. c h e n t a says:

    td baru je ustaz aku cakap, kalau kita menuduh seseorang itu melakukan liwat @ zina tanpa 4 orang saksi, kita akan dirotan oleh malaikat di akhirat kelak..

  19. Kay says:

    Hahaha..pelik tol aku..beriya-iya semua dok teka sapelaaa mamat yang kena sontot tu..

    Padahal yang buat ceritanya si Azwan Ali..korang nak pecaya cakap makhluk tu??dari dulu sampailaaa sekarang keja nak burukkan orang je..tu pun ada lagi orang nak pecaya cakap dia..

  20. Reena says:

    Leh geng ngan Saiful yang sorang lagi tu…SB.

    • sony says:

      ni dah lebih ni….apa kaitan nya dgn SB???? ntah2 dia mmg btl2 kena sontot tak ke ko plak dapat dosa

  21. zezebel says:

    Mentang-mentang la mamat ni nampak lembut sikit….

  22. erisaamieza says:

    tah la tak paham aku dengan org2 sekarang ni

  23. miey says:

    ala kalo tgk blog dia,siap ckp memey the beautiful in the world.goli den.memeh 2 dia ckp beautiful.beautifool ada la

  24. jmr says:

    owh..nabi tak ngaku ummt weih..hehehe

  25. jane says:

    cape dia nih….

  26. zaihas says:

    Azwan Ali ni mcm Fasha Sanda juga…cuka cari publisiti murah…yang betul Azwan yg nak 16 org tu sodomi dia bukan Saiful…tp ialah Saiful lagi cun dari si tua Azwan..badan pun mcm babe….mana ada jantan yg nak….hehehe jgn marah

  27. teropong says:

    soal beanr atau tidak itu hanya allah yang tahu. tetapi adakah seseorang itu mahu mengakui dirinya di tot sampai satu malaya tahu? kalau diri kita sekali pun adakah kita mahu mengaku? sedangkan pasangan artis bercinta pun tidak mengaku bercinta inikan pula buat benda dilaknat Tuhan.

    cuba baca kat mana2 paper terutama paper harian metro, banyak dikisahkan benda-benda aib begini ada mereka mahu tunjukkan muka dan memapangkan nama mereka? tidak ada. semuanya menggunakan nama samaran dan wajah mereka diblurkan. inikan pula artis bodohlah kalau mereka mahu mengaku.

  28. noname says:

    ble bce blog azwan tu,aku heran..ase cm tgh bce tulisan org yg x brape waras.dgn ayt2 ntah pape.pastu dok puji dri sdri,ckp die dive la.perasan nk mati.pstu ade plak kutuk2 org lain.ckp dh tgglkn dunia pondan,tp pki bj melayu sbijik cm baju kurung.bengong.

  29. Reena says:

    Asal plak ada nak terover emo ngan komen aku. Ada aku cakap dia sah kena sontot? Dah nama sama..leh ah geng..jgn cepat melatah. Terasa ker…

  30. Me.... says:

    cam x caya jerk….

  31. Zaza gabor says:

    Saiful ni klo becakap gaye mcm ct norhaliza he he….Gelihati aku tgk laki ckp persis artis pempun. Elok saiful ubah gaye ct burok benor nmpk, boleh mengundng pitnah

  32. mawar merah says:

    awek cun tu mcm Lady in pink hehe

  33. Fact-oriented Person says:

    Is there any connection between this Saiful & Saiful Bukhari Azlan? Hmm…just curious, but I guess not. ;-)

  34. Reena says:

    Coincidentally, both shared the same name ‘Saiful’.. ;-)

  35. kebetulan yg tak dirancang tu….xde sumpah2 ke?

    hehehe

  36. kelkatu says:

    si azwan ali tu sbnrnye die yg tringin nk min 16 org…tp xde sape nk sbb ko tgk la body cam tempayan budu..muka plak cam hanjjjj…marah ke?..ade aku kesahh….amik ko..!!!!

  37. SCENTED GEL says:

    EMm Sy tak faham apa maksud DISODOMI… tu..boleh sesapa terangkan apa itu DISODOMI….kena sondol ke???

  38. Misz Noni says:

    Ala, si budak lelaki ni dlm 2-3 tahun lepas selalu je ada di disko gay Blue Boys, siap pakai singlet lagi.. hipokrit artis malaysia, tp dia ni artis ke? xpenah berlakon atau nyanyi pun..

  39. It’s questionable if all the mechanical inventions yet made have lightened the day’s toil of any human being. – John Stuart Mill

  40. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  41. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  42. porno izle says:

    I assumed it was likely being some unexciting old report, nevertheless it definitely compensated for my time. I most unquestionably will post a link to this article on my web page. I am convinced my visitors are planning to find that realistically helpful.

  43. aami classic says:

    Just a fast hello and also to thank you for discussing your ideas on this page. I wound up inside your blog right after researching physical fitness connected issues on Yahoo… guess I lost track of what I had been performing! Anyway I’ll be back once again within the long run to examine out your blogposts down the road. Thanks!

  44. Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive come throughout in some time! Its just incredible how significantly you can take away from a little something simply because of how visually beautiful it is. Youve put with each other a excellent weblog space –great graphics, videos, layout. This is definitely a must-see weblog!

  45. I’m happy I found this blog, I couldnt learn any info on this subject matter prior to. I also run a site and if you want to ever serious in a little bit of guest writing for me if possible really feel free to let me know, i’m always look for people to examine out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

  46. ereader says:

    Hey – good blog, just looking about some blogs, seems a fairly good platform you’re using. I’m currently using WordPress for a few of my websites but looking to alter 1 of them through to a platform comparable to yours as a trial run. Something in particular you would suggest about it?

  47. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain good factors in features also.

  48. Alegro.pl says:

    Itís onerous to seek out knowledgeable individuals on this matter, however you sound like you know what youíre speaking about! Thanks

  49. p90x toronto says:

    Can one make use of feed of the web site?

  50. The other bloggers article their feedback or reply to the posted weblog or forum and thereon begins a chain of replies being a thread of responses. People from throughout the world share their views and testimonials through blogs about the varied subjects all over the planet. The blog can feature their hobbies and interests, promotion approaches, online business linked discussions, language, region or the way of life linked troubles and everything else.

  51. Impressive overcom! I want for you to newbie whilst you modify your current web page, precisely how may my spouse and i join for the web site web page? Your bill made it easier for us a new satisfactory cope. I had created been recently little bit familiarised on this your current transmitted furnished brilliant crystal clear strategy

  52. Thank you so much pertaining to giving my family an update on this issue on your web page. Please be aware that if a brand-new post becomes available or in the event any variations occur on the current publication, I would be thinking about reading more and knowing how to make good usage of those techniques you share. Thanks for your efforts and consideration of other people by making this blog available.

  53. Your artical may be so simple although retains some elegance and grace. And considering the options in addition to customization you will have enabled, I’m sure it’ll appeal to many people bloggers. It’s really commendable that you want to let people, the owners, to have a very good wide array of themes for our blogs. Keep these individuals coming!

  54. ekptosi says:

    I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I certainly love reading everything that is posted on your website.Keep the aarticles coming. I loved it!