Written by AbangNara | May 5th, 2016

Pernah mengalami episod duka percintaannya dengan Mia Ahmad satu ketika dahulu, tiba-tiba bertebaran khabar angin yang menyatakan Saharul Ridzwan bakal berkahwin pada 16 September ini. Fuh!!! Lelaki kacak dan bergaya seperti Saharul Ridzwan sudah pasti mudah memikat hati mana-mana gadis yang disukainya. Persoalannya, jika benar khabar angin ini, siapakah si gadis yang berjaya mencuri hati hero Malaya ini?

saharul ridzwan

Berdasarkan apa yang ditulis oleh Miss K di Astro Gempak, wanita bertuah tersebut adalah daripada kalangan orang biasa sahaja, bukanlah seorang selebriti. Gadis tersebut sudah mengenali Saharul sebelum jejaka itu terlibat dalam bidang lakonan. Lebih menarik, majlis perkahwinan tersebut dikatakan akan berlangsung di Putrajaya dengan tema warna royal blue. Abang Nara dah dapat bayangkan dah kehenseman Saharul Ridzwan memakai baju pengantin jika berita ini adalah benar.

saharul ridzwan

Betul atau tidak, kenalah nantikan kepastian daripada empunya badan. Sekiranya benar, tahniah Abang Nara ucapkan. Walaupun ribuan hati para gadis akan remuk, namun kalau dah sampai jodoh, takkanlah nak ditangguhkan ye? Sama-sama kita nantikan confirmation daripada Saharul. Sumber Astro Gempak.

whitebox kl

P.S: Nak anjurkan majlis kahwin, parti hari jadi, family gathering atau sebagainya? Meriahkan lagi sebarang acara anda dengan photobooth daripada Whitebox KL. Confirm para tetamu akan lebih gembira dan anda juga akan dapat mengabadikan detik istimewa di hari tersebut. Paling penting semuanya unlimited printing dengan harga yang amat berpatutan. Cuba tengok hasil mereka di Instagram @WHITEBOX_KL atau terus hubungi 016-556-4408 untuk bertanya lebih lanjut.

57 responses to Saharul Ridzwan Bakal Berkahwin 16 September Ini? Siapa Gadis Yang Berjaya Curi Hatinya?

  1. adaakukesah says:

    hahahaha who cares??????

    0

    0
  2. peminat saharul says:

    saharul, kenapa kau buat aku mcm ni?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    DEENA AMIR ler tu…

    0

    0
  4. who cares says:

    yeah right. “Pernah mengalami episod duka percintaannya dengan Mia Ahmad satu ketika dahulu…..” ??? hello, bukan kerr dulu cakap takde pape hbgn ngan Mia? ape2 je la SR *roll eyes*

    0

    0
  5. Anonymous says:

    entah2 betul si Deena Emir tu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    deena ke?…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    jangan laa asyik mention nama si Deena, kang jadi kontroversi, menggedik betina tuu nanti tawwwww. menyampah.

    0

    0
    • DE says:

      dia jugak banyakburukkan mia dulu.. angkut kawan2 bash mia. kuangajar jugak.nyampah weh..ambik jala pompuan lain.

      0

      0
    • kutu says:

      sejak mia ngn saharul tak rapat mcm dulu dah kurang mia kena bash..
      kalau tak kesian mia..uplod je gambar kat ig mcm2 hinaan caci maki dia kena hambur.

      semoga bahagia lah saharul oiii..

      0

      0
  8. el says:

    Tak hairanlah, dah banyak artis lelaki menikah setelah mereka populer, amar asyraf, izzue islam, shukri yahya, hafidz rusdi,

    0

    0
    • Orang tengah says:

      Yg ni aku setuju. Duit dh cukup utk hantaran agak nya. Kang ada pula mgamuk kat masjid lgi..

      0

      0
    • bipbip says:

      elok la kawin. baru belajar batasan dengan pelakon2 heroin nanti. itupun kalau dia tahu la batasan. haha. insyaAllah

      0

      0
      • Batasan laaa Sangat... says:

        Kalau nak sangat jaga batasan tak payah dari awal jadi pelakon artis nie semua. Bersepah lagi kerja kerja lain yang boleh jaga batasan.

        0

        0
  9. melati says:

    aper yg berjaya nya, Gadis yg curi hati dia !!!! bukan nya kaya pun….lain lew kalau Gadis yg dpt mencuri hati Jep Sepahtu baru Bertuah gadis tu…..hihi…

    0

    0
  10. zaza says:

    Artis bermasalah dah nk kawin ke? Hurmm kpd bakal pihak penaja/sponsor perkhwinan beliau diharap bertabahlah melayan karenah diva jantanz ni.

    0

    0
  11. miss a says:

    dengan deena emir la.diaorg dh bertunang senyap senyap seminggu sebelum dia exciden haritu. tahun lepas clash ngn deena ni pastu tahun ni kawen plak.kesian mia dah dibawa ke hulur hilir smpi singapore..siap org tu tlg jualkan kueh..aleh2 balik pada bekas kekasih..well..lelaki kan..hurmmm..

    0

    0
  12. hati hati says:

    tahniah SR… dah banyak hint2 keluar yg dia ni kawan dgn Deena tu.. Deena tu cantik dah skrg, lelaki mana yg tak nak… adohaiii kecewa la karats Samihah tu…. hahahaha

    0

    0
  13. Tahpape says:

    Kalau betul haritu tunang, apa salahnya bagitahu dah tunang. Cuma takyah la bagitahu siapa. Nafi beria sangat. Takut benda jadi betul sendiri susah. Ni la artis zaman sekarang. “

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Mak tak kisah ko nk kawen dgn sapepun nak. Janji kau suka.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    musim retis kawin.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bunting lah tuh…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    saharul oooii … pilh jelah prempuan lain…. asal selain deena !

    0

    0
  18. SM says:

    saharul oii. pilih jelah perempuan lain… asal bukan deena !!!

    0

    0
  19. nonz says:

    kalau tak suka dia jangan ler kutuk2 , dia pon manusia gak , selalu buat silap …. ( cakap jer )

    0

    0
  20. Kemek Suhaiza says:

    rasanya taw siapa gadis bertuah itewww…Fara Mendoza kan? Betul takkkk?

    0

    0
  21. opah kau says:

    Terima lah hakikat yg SR tu nak kahwin dah… tak guna semua meroyan, membantah kt sini, SR tetap bakal kahwin dgn QDE dia tu.. gi solat la korang, berdoa banyak2 kalau nak sangat SR kahwin dgn heroin korang tu.. takdir kan boleh diubah..

    0

    0
    • Selamat Pengantin Baru in advance says:

      Well no one says nak SR kahwin dgn MA. Cuma those yg tahu mcm mana DE bash MA dulu, tu tahu la. Padahal dah putus before shooting HP. Well, lelaki baik utk perempuan yg baik. Dan sebaliknya. Kan ?

      0

      0
  22. Anonymous says:

    whatever laaa. bagus jugak Mia x kawin dgn u. ada lagi laki lain yg better for her. seperti penjaga gol JDT tuhh? well. eventho its just a rumor. kalau betul pun dgn Deena, ibarat sudah meludah , dijilat balik laa si Deena tuh. kbye

    0

    0
  23. Anonymous says:

    takyah heran sangat. ni musim retis-2 berebut nak kawen..hermmmmm…agak2 betul ke si deena?

    0

    0
  24. intan kembong says:

    tak kenan langsung !!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    mia ahmad dgn izham tarmizi penjaga gol JDT tuh….bgs laa die dgn si izham drpd mamat poyo ni…hahaha…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    dgn deena kan? knpe dgn deena? knpe korg xsuke? cer cite..aku tgk lawa n mcm baik je die.. huhu.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    sbb Deena , Mia kena bash dgn org ramai dulu. kauuuu rase??

    0

    0
  28. Anonymous says:

    kalau betul si QABILA DEENA EMIR tuhh org nyerr, mmg huru hara la fans. sbb pompuan tuhh laa Mia Ahmad kena mcm2 dulu. kena maki, kena kecam bagai laa. ini takda kaitan dgn x boleh move on dr HP, takde kaitan nak jodohkan si SR nih ngan Mia, tapi mmg ANTI sangat dgn pompuan nama QDE tuhhh. eventhough SR buat kenyataan dulu si QDE tuh xde kaitan dgn kontroversi yg melanda. lantak lahhhhhh. aku dah tak minat dgn mamat poyo nihhh. menyampah tahap langit ke 10.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    si deena tu dulu takderrrr nyer putih gebu cenggitu haa, overdose collagen aperr entah. gigi punn jongang dulu.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    plastic surgery maybe? HAHAHAHAHAAHAHA

    0

    0
  31. Anonymous says:

    orang kaya , memang mampu plastic surgery ni sume. roll eyes

    0

    0
  32. Anonymous says:

    mulut ualllss…jenuh nak minta maaf kat empunya badan nanti,moga dijauhkan dari berkata yang tidak elok

    0

    0
  33. move on please says:

    i think fan mia should move on. mia pun rasenye da lme move on n da rapat dgn org lain. kite doa yang baik2 jela. lagi2 kat org yg nak bina masjid. tahniah SR..walaupun aku xminat ko pun. semoga bahagia dgn pilihan hati

    0

    0
  34. Move on please says:

    Euww..sr pun ade taste die sendiri laa..setakat si mia tu..jmpe die dpn2 ritu gelak mengilai2..dlm gmba bajet lemah lembut..Ayu sopan santun…hakikatnye..yg adoo..for fans #hatiperempuanberkarat..move on plss..

    0

    0
  35. Cik Bintang says:

    Salam semua…Saya peminat SR semasa dia join hero remaja lagi.setahu saya dia mmg dah ada gf dan gf dia mmg selalu support dia.selalu promote SR utk hero remaja.diorg putus sebelum hp keluar.dan pasal mia ahmad mmg diorg tak pernah bercinta la.apa yg saya tahu baik haters ex-gf n haters mia, diorg sama2 duk bash(saya dipihak mana?dua2 pun x).hmmm….melepas ak.lol….dah kalo nak nikah dgn org yg dah lama kenal n bukan artis tu kita boleh agak dah la kan.btw congrats la.oklah tu…dia setia.mcm hero remaja sorg lagi yg baru kawen.Ops…

    0

    0
  36. anon says:

    aku syak dia nak kahwin dgn AINUL AISHAH sbb aku perasan diorang ada kongsi kucing parsi yg sama nama Trexx,,kucing tu kadang2 aku nmpk kat ig ainul kadang2 kat ig SR

    0

    0
  37. Bekas Saharul says:

    Saharul….kenapa ko kawen dengan orang lain????
    Meroyan la aku cam ni..nak Saharul jugak..Handsome, tough, macho, hot giler..tiap2 malam aku mimpi kau Saharul..waaaaaa!!!!!

    0

    0
  38. Nana says:

    Kita patutnya doakan yg baik2..siapa pun pilihannya,itu hak saharul..suka hatilah dia nk pilih sapa..xperlu pndg pada paras rupa semata mata..janji bahagia..

    0

    0
  39. Nornazia says:

    Siapapun wanita yg awak pilih saya akan sokong. Sbp awak akan pilih yg terbaik utk hidup awak. Good luck Saharul Ridzwan

    0

    0