Written by Bella | November 7th, 2016

Berkahwin pada 16 September lepas, pelakon Saharul Ridzwan akui beliau cukup bahagia bersama isteri tercinta, Deena Emir.  Saharul juga merasa syukur kerana rezeki beliau melimpah ruah sejak mendirikan rumah tangga.

Betul yang orang selalu kata, rezeki lepas kahwin itu memang ada. Terma rezeki juga tak tertumpu satu saja, ada orang dikurniakan rezeki bisnes, kerjaya, anak dan sebagainya. Yang saya perlu lakukan adalah percaya bahawa Allah SWT itu akan kurniakan rezeki.

Berbicara soal anak, Saharul sehingga kini masih belum mahu bercerita lebih lanjut mengenai khabar angin dimana isterinya sudah berbadan dua.

Bukanlah niat Saharul untuk berahsia tetapi mungkin beliau tidak mahu terlalu teruja kandungan masih dalam peringkat awal.

Insya-Allah, kalau ada saya akan beritahu kepada semua. Saya akan cari masa yang betul-betul sesuai dan akan uar-uarkan kepada semua.  Saya bukan nak sorok atau apa cuma bagi saya belum masanya lagi untuk saya berbicara mengenainya.

Apa pun, saya minta agar semua pihak mendoakan yang terbaik dan semuanya berjalan dengan lancar dan saya dimurahkan rezeki.  Maklumlah, pertama kali saya mengalami situasi begini.

Harapnya dengan rezeki yang melimpah ruah ini, Saharul haruslah sentiasa bersyukur dan cuba untuk menjadi suami terbaik dan bertanggungjawab. Soal anak, kami doakan agar kandungan Deena sihat dan tidak lama lagi boleh disampaikan khabar gembira itu kepada umum.

Sumber Berita : Utusan Online

4 responses to Saharul Ridzwan Akui Rezeki Melimpah Ruah Selepas Berkahwin

  1. Polis bukit aman says:

    So upset with typical malays and their mindset. Pantang org kawin je sibuk nak tanya pasal anak.
    Plis la weh, leave those married couple alone. Hadap sgt nak tanya psl pregnancy org.
    Melayu, its time to CHANGE.

    31

    0
  2. kamal says:

    wife dia ni cantik tp pesal aku tgk wife dia ni nmpak tua dari dia

    9

    0
  3. Kak Nam says:

    Menyampah la tengok saharul ngan wife dia ni, dah2 la tu asyik cerita sama jee, berlakon pun biasa2 jek, ambil gambo showw off kat insta mcm ko la pasangan terbahagia di dunia. Entah apa yg spesel sgt dgn couple ni ntah. Ciritt la tukar cita lain plis. Pffffft

    28

    0