Written by AbangNara | June 17th, 2013

Dalam senyap, rupa-rupanya penyanyi Sabhi Saddi sudah pun berkahwin dengan seorang gadis Kelantan dan telah pun mempunyai seorang anak perempuan. Memang berita ini tidak diketahui ramai. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Sabhi atas berita gembira ini.
sabhi saddiIsteri Sabhi bernama Rosi Aswani Abdul Razak, 27 tahun berasal dari Pasir Mas, Kelantan. Mereka berdua telah selamat diijabkabulkan pada Julai tahun lepas. Anak perempuan mereka yang kini berusia 4 bulan diberi nama Sofea Reesya. Kata Sabhi kepada Kosmo:-

Perkara ini (perkahwinan) merupakan hal peribadi. Jadi, saya tak mahu hebohkan kepada umum mengenainya kerana saya rasa tak perlu. Biarlah saya sahaja yang tahu mengenainya kerana ia merupakan privasi saya. Insya-Allah hujung tahun ni (perkenalkan isteri dan anak). Sebelum ini saya bimbang kalau saya hebohkan tentang perkahwinan kami, orang akan kata macam-macam. Sebab, ada peminat suka saya berkahwin dan ada juga yang tidak suka. Sebelum ini, bagi saya, biarlah rakan-rakan rapat dan keluarga terdekat sahaja yang mengetahui tentang perkahwinan kami itu.

Rasanya peminat sekarang sudah pandai menilai bakat berbanding status perkahwinan. Apa pun, semoga Sabhi sekeluarga akan terus kekal bahagia dengan perkahwinan ini sehingga ke hujung hayat. Jutaan tahniah diucapkan sekali lagi.

sabhi saddi

P.S: Dapatkan produk-produk kosmetik, penjagaan kulit, beg tangan dan minyak wangi pada HARGA TERBAIK hanya di Best Buy World Malaysia. Dijamin harga yang paling rendah anda pernah lihat. Pasti anda akan teruja!!! LIKE Facebook Best Buy World Malaysia sekarang atau layari www.my.bestbuy-world.com untuk lihat sendiri dengan mata anda.

 

100 responses to Sabhi Saddi Akui Sudah Berkahwin Dan Sudah Bergelar Ayah

  1. noknokgorgeous says:

    3rd mungkin ke 1st?

    0

    0
    • loli says:

      abg nara update la pasal mama fasha sanda marah kt mak mentua tu…cemburu
      kot..
      sorry la..nyibuk skit;)

      0

      0
    • Anonymous says:

      kenapa perlu nak rahsiakan perkara yg elok??urmmm ouh lelaki….

      0

      0
      • gulahati says:

        Eh ko ni loli…….inikan kisah sabhi saddi yg aku tak kenal.. blog nara ni kan cite pasal artis senduuuuuuuuuuuu je. mama fasha tu out of topic lol.

        0

        0
        • ayam jepun says:

          Hello GULAHATI & OLGA , UOLSS SEHAT KE????
          EH ,,, LOLI !!! KO JANGAN NAK BIKIN PANAS BOLEH X ??? APE BENDENYR MAMA FS NAK JELES KAT MERTUA FS , HA!!! 2 KUARGA NIE DAH HIDUP HARMONI TAU !!! KO JANGAN LAH NAK CUBA LAGAKAN LAGI !!! KALO KO NAK TAU SANGAT , KO TRUS PI TANYA FS / MAMA / MAK MERTUA DIA LAH , ITU PUN KALO KO BERANI !!! KO PULAK NAK SURUH ABG NARA CARI INFO GI KO ASAL ! HA???? KO INGAT ABG NARA NIE , ORANG GAJI KO KE ????
          **** STUPID LOLI EVER ****

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahaa….kan dah kena..padan muka. suka sgt nak tgk hidup org porak peranda. puihh!! manusia keji.

          0

          0
        • Rooney says:

          Kau ni kenapa, nak ambil tahta aku ke?

          0

          0
        • gulahati says:

          Rooney, zaman kegemilangan ko da berakhir. so sila angkat kaki. bukak blog berilmu sikit. semakin ari ko da semakin dimamah usia kan.

          0

          0
    • olga says:

      NAPE KAWIN PON NAK RAHSIA???MESTI KENA TNGKAP BASAH ATAU PMPUAN TU DAH MENGANDUNG PAS TU KWIN SNYAP2

      0

      0
      • Anonymous says:

        propa je mamat ni. dah lah sendu. sapa pun org tak kenal. apa yg rahsia sgt ngan perkahwinan ngko tu..aktor glemer itu pun bangga jer show off bini jongang dia. balik kampung ternak kambing jerlah kot rahsia sgt.

        0

        0
      • gulahati says:

        HAI AYAM JEPON. I SIHAT. KEKENYANGAN. U DAH MAMAM??? KE MAM GOSIP JE SMPAI MUNTAHHHHHH.??

        0

        0
        • ayam jepun says:

          GULAHATI ,,, beras mahal ,,, so aku pose je lah

          0

          0
        • gulahati says:

          ALHAMDULILAHHHHHHHH… BOLEH NGURAT YOU NI. CIRI2 IDAMAN. EH KO NI LAKI KE PEMPUAN AYAM JEPUN?

          0

          0
        • ayam jepun says:

          GULAHATI ,,, kalo ko nak tau i ni Pompuan ke laki ,,, mai tengok disebalik seluar i ,,, HOHOHO

          0

          0
    • kakak neelofa says:

      yg pting ngan org pasir masss……org kampung neelofa , noniswara ngan aku sdirik…kui…kui…kui….

      0

      0
    • olga says:

      AKU TENGOK MASA MULA2 DIA JADI ARTIS TGOK MCM GAY PON ADA

      0

      0
    • lala says:

      die ni kawin dgn Janda anak 1…anak Janda tu lelaki laa..bukan perempuan..nape ngaku anak perempuan???

      0

      0
      • lipan says:

        aku rase, anak perempuan tu anak baru kot..yg anak lelaki tu anak janda tu…..ala artis sendu, xnak kasi tau umum sbb takut x popular la tu!!!! yang penting mgaku la ko kawin gan wanita janda anak 1….nape x nak mgakuuuu haaaaaaaaaaa??????????????

        0

        0
  2. noknokgorgeous says:

    3rd ke? yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    0

    0
    • gulahati says:

      eeeehh nonok, so what kalau pes ke seken ke ted ke. do we care kat awk? sini xde anugrah bongokbusted nak iktiraf sape dpt komen pes dlm beautifoolnara pon.

      0

      0
      • gulahati sengal says:

        gulahati mcm gila la komen marah2….mcm blog nia plak nk mrh2 ko ni kena baru pas kena cerai ke?

        0

        0
        • gulahati says:

          palehotak ko.. suke2 nak ckp org kena cerai.. ntahh2 ko tu yg kena cerai.. aku bahagia je dengan suami dan baby kembar.. ko x yah kepocii sgt ea jadi manusia.. dah la guna nick aku..

          0

          0
      • gulahati says:

        gulahati..xtau malu…..komen sendiri likes sendiri balas komen sendiri….

        0

        0
        • gulahati says:

          gulahati says:
          June 17, 2013 at 4:44 pm

          KAU NI BIADAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!! BRAMBOS KO DARI SINI.~!!

          0

          0
  3. miss mong says:

    btl tuh skrg peminat tk kisah dh psl status.suka lagu dia tajuk Nadiku..

    0

    0
  4. tepong says:

    sape ni? tak kenal.

    0

    0
    • boboy says:

      sape sabhi ni…penyanyi katenye…nape aku tk kenal…lagu ape die nyanyi…bes ke lagu die…

      0

      0
      • yUyU says:

        jgn risau bukan ko je tak kenal.. aku pun sama… haha..nasib baik tgk masterchef selebriti..baru kenal.. ;p

        0

        0
    • bikyo says:

      saya pon x knl jgk,,,, maybe penah dgr lagu die,,, tpi sabhi nie mmg x pnh knl

      0

      0
  5. cikikaka says:

    dah kawen pun nak rahsia2 ape hal??

    0

    0
  6. Mat Tajam says:

    tahniah..
    tunjuk ler sikit pic weeding tu tp x nak tunjuk pic kasut tau..
    ehh jap jap..klu kawin bulan julai..tup tup bunting pelamin..mesti la april 2013 baru bersalin kan..mengandung tak ke Sembilan bulan..then sekarang ni bulan Jun..baru dua bulan umur ank dia..ni apa pasal lak ank si Sabhi dah 4 bulan..emmmmmm

    0

    0
    • miss mong says:

      haah la tepikir benda yg sama..

      0

      0
    • ratu says:

      hahahaha… redha je la…. nak wat camne… janji bertanggungjwb! bersangka baik~ x kan gadis kelantan nk wat camtu? ye x?? negeri pas tu…

      0

      0
      • de'lova says:

        weyy ratu !
        tak kire la dr mane die berasal n perlu ke ko sebut PAS tu..jgn tunjuk sgt yg ko membenci org sane..
        kalu dah name nye manusia mmg akan wat silap xkire kecik atau besar

        0

        0
        • bayumari says:

          yelah….mn la boleh sabit babitkan pas atau bn ke…tp apa y sy boleh ckp,fikir positif ok…”sedangkan negeri kelantan tu mementingkan ciri islamik pun ada y bt jahat,apalagi y tak pentingkan islamik…disko sana sini….lg la teruk kan”…..sekadar perkongsian….

          0

          0
      • gulahati says:

        YE LA TAKKAN ORG KELANTAN NAK BUAT GITU….YE TAK……. KO JGN PIKE BUKAN2 TAU…… TAK MUNGKIN GITU………………… BERSANGKA BAIK.

        0

        0
    • Anonymous says:

      ishh xbaik ko…sbb tu lah die xnk gtau kot..hahaaa..tgk ko dh pk bkn2..
      aku ase dlm bkn julai jgk wife die prgnant kire bunting pelamin la…n mac tuh die dh delivery….n btol la bln jun this year ank die 4 bln…kene sngka baik dkt org taw…t mn nk taw turn kite Allah bg rezeki cpt…^___^

      0

      0
    • lis says:

      lahir tak cukup bulan kot
      kalau lahir 7 bulan..cun lah umur 4 bulan tu
      bersangka baekk

      0

      0
    • bunga says:

      a’ah la…ntah-ntah same kes mcm diana danielle tu…huhuhuhu…hanya Allah je yang tau…

      0

      0
    • umat says:

      aah i pon kira gak tadik…
      kawen bulan 7 – – – bunting pelamin pon bulan 4 baru beranak
      skrg mid jun…harusnya bini dia baru setel pantang atau di akhir2 pantang la kannnnn

      0

      0
  7. Mirai Suenaga says:

    Aku kenal dia pun sebab Masterchef. Kalau tak, “siapa dia nih?” hahahah, jangan marah

    0

    0
  8. ...................... says:

    Ad aku kesah y ko dh kawin ke belom….sape dia ni..popular ke…elehhhh…ade putra tu y dh kawin pn leh glam dri ko…adk ade putra y lom kawin pn x seglam abg dia y dh kawin…pemint skg lebih suka org tu brtrusterang dri sembunyikan perkawinan…peminat skg bukannya bodoh…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    ahhhhhhhhhhhhhhh…..tidakkkk…nape aku xkenal sape die ni??
    mak aiiii ktggalan zaman jgk aku rupenya…hahahaaaa…
    nk komen 1 je…bkn ke pertunagan yg ptot d rhsiakan tetapi pernikahan perlu dihebahkan ..x gitu?bkn pe kang joyah sport tgk ko dgn pmpuan kepit2 kang die kate mcm2…lbh baik hebahkan utk mengelakkan fitnah…n lg 1 lah pminat skang xkejam mn pun…boleh je trima..izzue kawen elok je org trima..xpyh tkut hebah bnda baik camni…law hebahkan org boleh doakan kesejahteraan pernikahan kita…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    heiiii…gelinya statmnt dia..dia ckp kalau bgi tahu dia dh kawin nti peminat x leh terima…helllooooo…awak tu popular ke..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    bang nara…dia ni sape n apesal leh tersesat kt BN ni…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    fuhhhh hebatnya dia ni…walau aku x kenal dia tpi aku pelik la..dia kawin 2012 bulan tujuh…anak dia bln enam 2013 dh 4 bulan…ishhhhh??????????????

    0

    0
  13. maya meira leyana says:

    ala pompan klantan ke negeri mane ke sme je laa…xp pompan klantan sgt fake..heee ai xsuka pompan klantan enafff ckuplahhh myeksa ai dn kwn2 srumah dlu….cukupppp

    0

    0
    • Anonymous says:

      fake paleotak ko!jgn mention pmpuan klntan je ngok…negeri2 lain same jgk…
      asal eah ko suke sgt kaitkan ngn ngeri kelntan???nak kate bodo xjgk…mcm la smua mnusia ni same prgai…ko jgn sbb org yg ko knl yg kunun2 seksa ko n mmbr2 ko tuh ko nk jdge pmpuan klntan smua…
      last word untuk MAYA MEIRA LEYANA>>>>>>bangang!

      0

      0
      • aku pon sama says:

        memang KEBANYAKAN eh bukan semua org kelantan perangai mcm ….tut….
        kalau baik alhamdulillah, kalau dah jht tu,sekolah agama pon boleh jadi dangkal agama..puii! serik dah… nk jejak ke tanah negeri itu pon aku tak hinginn!

        0

        0
        • Sama Laaa says:

          betullll…..prmp kltan byk yg ego n tahap bodo. keje kedai makan pun blagak mcm DO (dapur officer). ugama islam tapi suka cari bomoh nak kena kan org….sebab minta pada allah lambat sgt dia nak bagi. boooo prmp klatan yg bodo mcm nie!!!!

          0

          0
        • maya meira leyana says:

          hahaha,,yg x suka komen ai msti gurl from klantan kn..ohmyy..kt mne2 sj la btina klantan ade..kt negeri ai jb pon byk jgk…ai p kl pon lg brsepah..blagak kaya pdhal ssh…show off..busuk hty..tikam blkg…pghasut…klau jnda ske ggu bf org oh myyyy..muka comel ke..ai tgk gurl from ganu n phg lg comellll

          0

          0
        • Anonymous says:

          ni lg sorg biol..ko igt smua mnusia prgai same ke??xpasal2 dpt dose free fitnah..xingin kunun..ko jgn cakap tkbur weh..Allah nk tnjuk any time..ko dpt laki@bini org sane camne??n if ko mati kt negeri tuh,n fmly ko nak kburkan ko dkt sane ko nak bantah ke???cakap bia otak n akal fungsi ckt..okeayhhh..ckap cam nak jtuhkan agama sndiri..law org bukan islam bc ade ke dorang respek kite????

          0

          0
        • Anonymous says:

          hahaahaaaa…thx MML puji negeri aku..aku yg bantah ko…aku org terengganu…kod ic aku 11….aku pntai timur…pahang,kelantan pntai timur…1kapal dgn aku…ko jumpe org yg xbtol ko jgn buat taik dkt smua org..aku xnk mengata…hukum karma ada…takut Allah bg btol2 kene btg hidung kita..ape kate pe yg salah ko xpyh ikut…ko jgn nk mention 1 dunia yg org klntan xbaik..ko ni sure islam kan….cube ko celik mate ko tgk skeliling ngeri ko camne…ko banding ngn klntan..pk sndiri..jgn sbb sorg ko xsuke smua ko pggl betina!..Allah maha adil la…

          0

          0
    • arianaa says:

      tapi org yg dok mengata skg ni u. baik ke u? fake jugak. mengata org lain tp diri sndri pun sama je. u ckp comel ke org klntn org ganu lgi comel. nmpk sngat jelesnya. please lah. busuk hati! sy bkn org klntan, tapi mak sy. but im proud of it! mmg mak sy cntik pon. n sangat baik! so? u kalau dah tak comel buat perangai comel sket!

      0

      0
      • Anonymous says:

        yeayyyyy..aku sokong ko arianaa….hahahaaa….
        same with me…aku ank jati terengganu…but my parents ank jati klate..tapi kteorg duk tganu je dkt 40+…ma abah kite baik ape…mak kite pmpuan..so,jgn duk kate ko jumpe sorg yg xok ko trus jdge smua org…eee xsuke la bile sorg wat silap smua org lain kene taiknye..emm duk negeri mn pun kite tetap kongsi udara yg sama..kite tetap khalifah di muka bumi Allah…so,berbaik2 lah kamu..xsuke org yg membeza2kn prgai mengikut negeri…

        0

        0
  14. nenek gayung says:

    ingat pmpuan kelantan 2 baik2 sgt ke.byk dh aku tgk.kwn2 aku pn.dtg je kl trus mcm kejutan budaya.dr bdak yg baik2 bertudung, trus bkak tdung pkai seksi2..naper mcm 2 hah.heran2.mmg la muka 2 comey.tpi perangai x comey.sory yer pmpuan kelantan.mmg x smua cm2.tpi kebanyakannya mmg mcm 2! gatai plak 2

    0

    0
    • Anonymous says:

      Contoh terbaik untuk komen nenek gayung.. Neelofa!

      0

      0
    • Anonymous says:

      nak tye ko bila ade salah sorg org kampung ko yang prgai like setan n org lain ckap smua org kmpung ko tggal tuh mmg prgai like setan + dajal..pe ko rase?xkan suke kot..mesti la hangat jgk tlinge ko kan coz termasuk ngn ko la org akn kate…k..
      so,moral die bile kite jmpe org xbaik jgn sesekali kaitkan ngn org yg xbersalah….pe kate ko doakan je org yg bermasalah..ko pun dpt phala…jgn nk tokok tambah bagai…org nk kate aku org klntan mmg salah la..sbb aku from terengganu darul iman…aku xsuke org ckp camnih…aku dr pntai timur…so,ade trase jgk org kutuk bangsa,agama,jiran aku..k sory 2 say..aku bkn nk berlagak baik..tapi xsalah law kita jd baik..xrugi pun..ganjaran akhirat lagi bernilai beb..

      0

      0
  15. Shhh says:

    aku lah yg suruh abg nara check ttg sabhi sadhi ni..dia ni dh kawin ke belum..sbb aku da fb istri dia..(kami kwn satu sekolah tpi tak rapat)…mula2 tu aku tak tahu pun yg sabhi ni kawin dgn kwn aku…smpilah aku nampak kwn ku ni da gmbr sabhi serta budak kecik..ala tk yah nak malu kalo dh kawin..tk semua retis lelaki populariti mereka menurun lepas kawin…da yg lebih popular lepas kawin..mcm rosyam noor, aaron aziz, adi putra, elok berkahwin dri bercinta lama-lama pastu jdi playboy mcm alif aziz…org akn meluat..

    0

    0
  16. gulahati says:

    NENEK GAYUNG. AKU LIKE STATEMENT KO. TAK BACE ABES TERUS LIKE. HAHA

    0

    0
    • Anonymous says:

      gulahati..sengal

      0

      0
      • gulahati says:

        anon, jgn sengal kan aku. aku malas nak taip panjang2 pasal pempuan kelantan. aku x suke bersikap kenegerian walhal aku mmg x suke pempuan kelantan. jgn curik laki aku sudahhhhhhhhhhhhh~

        0

        0
        • gulahatisengalbodoh says:

          kuikehkeh takut negeri u benci xcurik.tapi negeri lain yang akn curik..jaga2..

          0

          0
  17. ehem ehem says:

    Dah kahwin tu dah kahwin je la. Nak rahsia rahsia kenape?

    Oh yer, kalo cakap tak kahwin lagi, lagi ramai yang minat ye dak? pffttttt!

    0

    0
  18. baabaablacksheep says:

    Julai?

    9 bulan + 4 bulan (umur baby) = 13 bulan. Tapi sekarang dia belum 1st year anni lagi..

    0

    0
    • sayang says:

      nanti aku tanya kwn aku..sbb dia kata adik ipar dia kawen dgn penyanyi ni.. hahah kepochi nih hahaha

      0

      0
      • sayang says:

        dpt tahu dah.. huhuhu.. pe yg korang ragu kan itu betul.. ok cau.. pape mende dh lepas, so biarlah tu hal dia kan..

        0

        0
  19. xxx says:

    alahaiii,x bole ke korang berbaik sangka dekat dia? memang mengandung selama 9 bulan. tapi kalau x cukup bulan, boleh jadik kan baby lahir masa usia dia 7 bulan? so anggap jela baby dia tu lahir x cukup bulan. suka je nak judge orang? fikir baik sudahhhhhh. nnt esok2 Allah balas balik kat korang punya family ke, time tu baru tau langit tinggi ke rendah. peace!

    0

    0
  20. mama rock says:

    sape ni??? siyes x kenal…sorry…

    0

    0
  21. nurin says:

    setuju ngn xxx, biarlah kte berbaik sangka dari kte buruk sangka..
    at least diorg bertanggungjawab..

    0

    0
  22. maRnia says:

    Bab kahwin ni kena la hebahkan pd semua untuk elak dari fitnah dan maksiat ……

    0

    0
  23. Anonymous says:

    bila berahsia mcm ni la lagi org timbul fitnah. benda baik kan elok dikongsi.

    kan org dh tuduh kau buat anak luar nikah apa la

    0

    0
  24. BUNKFACE NO.1 says:

    kawin pun nak rahsia jugak, kau ingat kau femes sangat takut peminat lari, semua lagu kau tu sendu-sendu….dah lah sendu tak sedap pulak, sungguh membosankan lagu mcm tu

    0

    0
  25. Anonymous says:

    rama beno la artis yag kawin dpt anak x ckop bulan skang ni…trend terkini ke anak x ckop bulan ni?….kawin blan julai kalo branak bulan feb baru 7 bulan…sian artis2 skang yek

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Ntah ap2.. X kesahla peminat suke ke x… Yg kawen ko, bukan peminat… X fhm aku smpi nk rhsie2kn perkhwinn bgi.. Kahwin ni rezki limpah ruah lg adela.. Puihhh…

    0

    0
  27. izz says:

    aku kawin tengah bulan june last year, tau pregnant 2minggu lepas kawin.. baby siap overdue seminggu.. sekarang anak aku 2bulan ++ … anak dia 4 bulan? pikir sendiri ar…

    0

    0
    • Anonymous says:

      syukur la ko selamat melahirkan anak yg cukup bulan. Moga ko dan anak ko sihat ya..didik la dia menjadi anak yang soleh supaya tak membuntingkan anak org ataupun solehah supaya tak dibuntingkan org sebelum bernikah.

      0

      0
  28. June says:

    Aku kenal sangat ngan sabhi atau boy ni,kwn sekolah rendah dan sepermainan ms kanak2. .Hari tue mak aku terjumpa ngan mak dia masa pilihanraya,maknya mmg ada ckp dgn mak aku boy ni da kahwin dgn org kelantan dan da ada anak 1,tp aku agak heran juga btl ke atau mak aku salah orang,yala mana tau mak boy ckp dgn mak aku 2 bkn anaknya c boy ni,kot2 abg dia ke,adik dia ke,yalah takkn media tak tahu kan,lepas tgk blog ni baru aku tau rupanya betul mak dia ckp tp boy rashiakan.hohoho

    0

    0
  29. momok g solat says:

    Korg ni, ntah2 ank dia lahir x cukup bln, mmg la ank dia lebih dr 2 bln, x baik pk negetif,

    0

    0
  30. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    minah jambu tk minat ngan dia ni jadi minah jambu malas nk komen…makne Nye minah jambu tk payah komen lah ye….eh boleh ke kalau minah jambu tk komen? tkan tk boleh kan? korang pikir perlu ke minah jambu komen pasal dia ni sedangkn minah jambu tk minat? eeeeeeeeeeeeeeemacm malas pulak lah minah jambu nk komen…

    0

    0
  31. june says:

    dia ni anak orang kaya.

    0

    0
  32. uyun says:

    sapa sabhi ni? tak pernah tgk..tak pernah dgr..tiba2 aje je ni nara..glamor ke mamat ni? erkkk

    0

    0
  33. akuChantek says:

    AKU TGK GOSIP SI SABHI NIE..BYK KOMEN2 YANG MEROYAN..SAKET PLAK MATE NK TGK. NK SCROLL KE BAWAH DARI ATAS DOK GULA HATIKOS YG DOK MEROYAN NTAH HAPE NTAH!! PASTU SCROLL BAWAH LAGI DOK MANUSiA MANE NTAH GADOH PLAK PASAL PMPUAN KLNTAN (AK STUJU SENOnYE!!HAHAHAH) DOK MEROYAN AAHHH KORG SUME. RIMAS AK . MEMYEMAK PALOTAK AK, WEH BG LA KOMEN YG BERHEMAH. CNI CARI DOSA DOK KATE ORG2 BANGANG..BONGOK..BODOH..BLOG LAIN RILEK2 JE..BLOG NIE..HADOIYAI…NARA PLS!! BANNED JE ORG2 YG JAHANAM KT ATAS2 TUH. RIMAS!!!

    0

    0
  34. tashashilaamzah says:

    die ni yg group dgn adam af dulu tu kan.. mase tu die pakai name boy.. tak silap lah..

    0

    0
  35. tacacila says:

    sabhi sendu

    0

    0
  36. aj says:

    kalau kata jahil kang marah… ni la retis melayu sendu.. kalau bertunang meriah bagai nak rak kalah org kawin.. kahwin plak sembunyik… dalam islam perkahwinan yg perlu diwar2kan supaya tidak timbul fitnah.. pertunangan yg disembunyikan supaya kalau ikatan tu putus tiada aib dikedua2 belah pihak

    0

    0
  37. Anonymous says:

    sanggup lukakan hati anak bini dr kehilangan peminat. peminat lg penting dr family.. aku menyampah betui klu lelaki pkr cmni. kawin kn bnda baik, buat ape nk sorok2, malu2. spttnye awk kn brsyukur sbb ade bini, ade anak. klu luar tu rmi lg yg xde bini, xde anak. skrg ni peminat lg ske klu artis lbh brterus terang dr sembunyi2 ni. cth aaron aziz, ady putra. slh st diorang popular bkn sbb bakat je, tp sbb diorang snts utamakan family. peminat bkn stakat follow aktiviti diorang tp aktiviti family diorang jugak.

    0

    0
  38. saya mahu melancong ke langkawi says:

    ramai nyee baby era 2000an yang lahir x cukup bulan? trending ke apa? walhal, possibility anak lahir x cukup bulan jarang/ disebabkan kes yg x boleh dielak melibatkan nyawa…
    di kalangna doctor2 perubatan kami tergelak sinis bila ada yang claim baby lahir x cukup buln, tp sihat walafiat, x guna incubator, cukup weight, xdak masalah kronik, jantung, snap pic baby every second. walhal anak yg x cukup bulan, x dibenarkan balik untuk beberpa bulan di hospital
    mana yng faham tue, faham2 sajalah…
    so kita kena bersangka baik (walhal tahu pekara sebenar), jgn suka2 claim anak lahir x cukup bln.. kalau dah buat salah tu, bertaubat cepat2, minta kemaafan.. sesungguhnya Allah maha pemaaf

    0

    0
  39. Anonymous says:

    hurmm

    0

    0
  40. Anonymous says:

    isteri dia dh ada anak lelaki sorang..mmg dorang ni suka sembunyi2…masa ada anak lelaki tu pon sembunyi gak..

    0

    0
    • amaoi says:

      betollllllllllll…………….die ni kawin janda anak 1 (lelaki)…yg perempuan ni, anak baru dioerg kot, bini die pun kerje belakang tadbir industri2 artis2 gak….tukang make up!!!

      0

      0
  41. nurin says:

    xper lar.. itu kisah silam die…
    hanya Allah shja yg blh menilai..
    kte sbgai manusia, juz doakan yg baik2 jer..

    0

    0
  42. Anonymous says:

    kalau tak masuk masterchef mmg langsung tak kenal dia ni sape..

    0

    0