Written by AbangNara | June 3rd, 2013

Akhirnya berita yang ditunggu-tunggu oleh peminat Running Man tiba jua. Pasti ramai yang akan teruja mendengar berita awesome ini. Walaupun masih belum diumumkan secara rasmi, daripada apa yang Abang Nara baca, ahli-ahli program popular ini akan hadir ke Malaysia sekitar bulan September 2013 ini.

running man di malaysia

Namun begitu, kehadiran Running Man ke Malaysia bukanlah untuk merakam salah satu episod di sini. Kehadiran mereka adalah lebih kepada sesi bertemu peminat. Kemungkinan besar juga akan diadakan aktiviti antara ahli-ahli Running Man dan peminat-peminat mereka di Malaysia. Jumlah ahli Running Man yang bakal hadir juga masih belum disahkan lagi.

telekung

P.S: Telekung travel ini terbaik sangat jika anda ingin pergi berjalan-jalan. Mudah dibawa, kecil dan ringan. Boleh masuk dalam handbag dengan mudah. Hanya RM29 sahaja. Pelbagai saiz boleh didapati. Layari Facebook Gudang.My untuk info lanjut.
running man

Tiket-tiket akan dijual pada harga berpatutan untuk membolehkan peminat-peminat Malaysia bersua muka dengan ahli-ahli Running Man. Info lanjut mengenai perkara ini akan diumumkan secara rasmi mengenai pada bulan Jun ini. Sambil-sambil itu, silalah kumpul duit untuk membeli tiket. Peluang keemasan ini seharusnya tidak boleh dilepaskan.

P.S: Promosi Mazda Malaysia untuk Mazda 3

81 responses to Running Man Akan Hadir Ke Malaysia September Ini

  1. loveydovey says:

    yeay hope semua akan datang….. especially gary n haha…. :)

    0

    0
    • arnamee says:

      Yuhuu. Harap jadilah. Welcome to Malaysia :)

      0

      0
      • ingin jumpa kwang soo hahahha kelakar,,

        0

        0
        • KIMJONGKOOK says:

          Tercapai la ye impian kebanyakan rakyat Malaysia ni nak jumpa dengan Running Man. Aku tak minat nak pi jumpa diorang walaupun first time diorang datang. Nanti semua mesti bercampur lelaki perempuan. Aku tak suka macam tu

          0

          0
        • Sakunas says:

          Gossip BN …makin hari main hambar. Boring… Zzzzz

          0

          0
        • Olga says:

          Tak Minat & Buang Masa je!

          0

          0
        • sha says:

          nickname KIMJOONGKOOK,

          camtu kau jangan pergi pasar malam lah..sebab bercampur laki n perempuan. ko jgn nek tren..ko jgn nek bas..ko dok rumah je

          0

          0
        • huha says:

          kpd tok imam KIMJONGKOOK! sy setuju dengan tok imam. tp yg xsetujunye, bila free je, tok imam pon lepak kat beautifulnara ni baca gossip tgk gambar2 artis. apa kes?!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Olga ,June 4, 2013 at 2:23 am

          olga..apa aku pedulik .. ko layan pororo jer

          0

          0
      • Rokiah Bt Abu says:

        Running Man nie program apa ?

        0

        0
        • Anonymous says:

          sila ke channel astro 393..jumaat dan sabtu..

          anda akan tahu

          0

          0
        • kuku kaki says:

          apaaaaa laaa. runningman pon xtaw. paling sng tgk tv2 laa kol4 ari sabtu

          0

          0
        • sha says:

          program lumba lari rokiah oi

          0

          0
        • ji hyo says:

          kalau awk tade astro..
          nanti tv2 pun akan mula siaran running man..sabtu petang pukul 4 kalau tak silap..penah nampak iklan dia..

          0

          0
        • Rokiah Bt Abu says:

          i slalu tgk 711 n 712 je . Tu yg tk tawu tu .

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          kesian tol kat kau Rokiah Bt Abu.., try lah skali tgk running man mesti kau suka, running man ni bagus boleh hilangkan stress, boleh buat kau awet muda sebab bila tengok asyik tersenyum jer

          0

          0
        • sunshine says:

          kesiannya tak tau running man….

          0

          0
        • Rokiah Meroyan says:

          Kesian ? This is my explaination for you “KESIAN” . Is there a must for each one of malaysian to watch Running Man ? Plus they’re not cute either . I rather have fun than waste any of my precious time seeing them running like retard . LOL ! + i’ll be on the prayer rug if i wanna relieve my stress , have a good day , Salam =)

          0

          0
      • Anonymous says:

        AKU NAK SEMUA DATANG !!! SALAH SATU TAK DATANG MESTI RASA PELIK.

        0

        0
      • K.A.A says:

        dtg jugak dorang kat sini.. haha..

        0

        0
      • gelly gelly says:

        monday couple…!!!! dtng malaysia.. ak dah naik muak gan retis2 malaysia.. dah lah huduh2.. bajet cun je suma.. mongji..mongji.. RM daebak..!!

        0

        0
      • famivatar says:

        Yg Fan Meeting tu pd bulan ni tpi hanya Kim Jong Kook yg akan hadir…..

        Tpi Running Man yg sbenar akan dtg ke Malaysia pd bulan SEPTEMBER ni…..

        0

        0
    • fifi fairuz fuyoo says:

      xconfirm lg maksudnya x jadi.

      0

      0
    • tong tong says:

      bace info ji hyo x knfem lg bab die nga bz shooting drama..aku nak panjat c gwang soo to la..katanyaa..

      0

      0
    • minat gary.. says:

      Aku minat giler kt diorng ni. Sume episod dr awal aku folo. Kalo ade peluang mmg tringin nk meet in person. Tp satu je aku hrp. Hrp rege tiket tu nnt xde la mahal sgt smpai cecah beratus2 sbb aku ni bkn la org berada…kalo konfem diorng dtg, abg nara tlg publish kt blog ni eh. Kalo bole kasitau skali flight detail diorng smpai klia. Nak tnggu kt airport…

      0

      0
    • one of a kind says:

      oh yeah!!finally!
      teringin na jumpe ji hyo n kwang soo giraffe!

      0

      0
    • soffy aidura says:

      yeay!! hope sume dtg…..suke sgt tgk running man!! x prnh missed. best giler n klakar….terbaekkk!!

      0

      0
    • amor says:

      jong kook oppa!!!! bestnyaaaaaa

      0

      0
    • lola says:

      sparta n monday couple always be my fav!!

      0

      0
    • Olga says:

      AKU XLAYAN LAH PROGRAM NI,AKU LEBIH SUKA TENGOK FORUM PERDANA EHWAL ISLAM

      0

      0
      • Anonymous says:

        Running Man lagi bagus dari blog gossip ler bro Olga oi kalau betul anda penonton setia Perdana Ehwal Islam.awak tak buka/baca blog cmni. sorry ek,tegur sikit. :)

        0

        0
  2. delphi says:

    abg nara, jgn lupe update cepat untuk beli tiket….teruja sgt! Yeay!

    0

    0
  3. tyrabank says:

    ok,noted!

    0

    0
  4. tyrabank says:

    orait,noted!

    0

    0
  5. shafiza sulaiman says:

    BIG YEAY!!!

    0

    0
  6. Hanya Dikau says:

    daebak ~~~ ala kenape tak buat filming .. mesti aku follow nye satu hari … muahahaha

    0

    0
  7. saya tengok says:

    saya tengok crta running man yg tayang kat tv 2 hari tu..saya suka sgt tengok gelagat lee hyori…. hahahhah klakar.

    0

    0
  8. hohoho says:

    omg gwangso prince of asia.. deabak!

    0

    0
  9. lolol says:

    larr..ingt nk wat pengambrn kt cini..stressss =.gary style
    xtrcpi hasrt nk tgk diorng lari2x pusing KL,..smbil ckp malay

    0

    0
  10. ting keting says:

    wahh daebak..bace info jihyo x knfem lg bab mse tuh die bz shooting drama..aku nk pnjat c kwang soo to la..katanyaaa..

    0

    0
  11. ace says:

    awat lambat sangat hang update nara oiii??

    0

    0
  12. violet says:

    nara ni baru nk update crite ni..ketinggalan~

    0

    0
  13. aku.dia.kamu says:

    lama dh tau nara oi.. -_-

    0

    0
  14. hahas says:

    ala…..kalau wt filming lg best
    ni fanmeeting je xbpe best……diorg bukn terer sgt speaking
    kalo dpt tgok diorg lari2 wt mission mesti terbaek~

    0

    0
  15. Mirai Suenaga says:

    Buat semak je lah.

    0

    0
    • Hanya Dikau says:

      lagi semak ko ada kat sini …

      0

      0
      • Anonymous says:

        tu ayat biasa aku dgr dr org yg xpenh layan any varety show korea..
        biarlah dia…..=D

        0

        0
    • Anonymous says:

      tu hang bru follow running man SHJ..aku yg dh brzmn follow k-variety show..ni..xtau nk ckp..larr…
      sama gak cm lagu korea…dgr jer korea…kpop..ada nari2x…pop2x..psy..(-_-)”.
      .korea music sama gak cm malaysia…… byk genre…
      jongkook..haha..n gary pun PENYANYI KOREA .. gak…..tp 3genre berbeza…melalut plak aku…huhu

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      hoi Mirai Suenaga ..kau kalau tak suka running man boleh pergi jauh2, aku rasa kau ni tak tengok running man,, so kalau tak tgk tu tak payah lah gatal nak komen, Mirai Suenaga ni buat semak je lah ,, booooooooo

      0

      0
  16. Anonymous says:

    dorang dtg 21st sept neh..

    0

    0
  17. dieya says:

    yeeayyy !! monday couple !! x sabar nye !!!!!!!!!!

    0

    0
  18. kikikikih says:

    love RM too much t’utma gary,jihyo,giraffe..ary ni release ep 148!yes!

    0

    0
  19. didi says:

    aku dulu tak la berapa minat kpop ni. just tengok satu dua drama yang aku rasa aku boleh layan. tapi bila start tengok satu je episod RM, terus aku follow sampai la ni. -___-” terbaiklah variety show dekat korea? kalau Malaysia yang buat, drama je lebih. gaduh sana sini. yang aku perasan, dalam RM tu korean betul2 respect orang lebih tua. kagum!

    0

    0
  20. peminat running man says:

    harap2 monday couple n semua mc running man datang ke mlaysia…minat gilerrr running man

    0

    0
  21. BUDAK CUTE says:

    Running Man terbaikkkkk….x sbarnya nk jumpa dorang…huhuhuhu

    0

    0
  22. kim na na says:

    joong ki saya yg cute tu dtg tk?

    0

    0
  23. key Pop says:

    ada 1 hari tu sy kene sakit gigi gila² tahap gaban punya…
    sekali tengok running man..terus lupa sakit gigi..
    haha

    0

    0
  24. Aniss says:

    runningman daebak… i will buy the ticket no matter what.. !!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    DAEBAK!!!!

    0

    0
  26. minah k-pop says:

    LEE KWANG SOO ! hope all the members will coming :)

    0

    0
  27. Ana says:

    Nak pergi korea xdpt. Dtg malaysia. Aku sgup beli tiket vvip. Damnnnn xsbr. Song ji hyo , kwangsoo nd je suk!,,

    0

    0
  28. BUNKFACE NO.1 says:

    harga tiket tu jgn lah mahal sgt.. aku nak pergi beli ni, semua family running man aku suka, tp yg paling aku minat song ji hyo, kan best kalau dorang shooting running man kat sini..tp dah buat fan meet pun kira ok lah ni dari tak dtg langsung

    0

    0
  29. Kimchi Cheese Smile says:

    Best Running Man ni, sebab ada Monday Couple, Kim Jong-kook and two kids, Easy brother, Tiger and Giraffe, Betraying Master dan banyak lagi lah relationship antara diorang tu.kesimpulanny,gembira tu kan pengubat stress!

    0

    0
  30. shinosuke says:

    RM datang ke Malaysia?….perghh…terbaik la….variety show terbaik di dunia….xde lagi org yang buat variety show mcm ni….sokong……

    0

    0
  31. deabak :) says:

    runningman variety show yg terbaik yg pernah aku tgk !
    penulis skrip yg trbaik+PD yg terbaik,+members RM yg kelakar = runningman awesome !

    0

    0
  32. wahh says:

    bila nk dtg ni..harap jadi la kami menanti dr tahun ke tahun nharap x jauh2 la..

    0

    0
  33. daus says:

    hope harga tak mahal sangat la…..

    0

    0
  34. rmfans says:

    x salah kalau kita minat running man selagi benda tu x salah di sisi agama ….tgk running man boleh kurgkan stress hehe

    0

    0
  35. Joong Kook_nasZ says:

    bestnyew Running Man..sye bru je tahu Running Man niy..Kwan saye yg Bgitahu kat syer..Walu ape2 p0m,,running man mmg trbaek!hehe..

    0

    0
  36. anne says:

    yess! yess! :D

    0

    0
  37. fd dongwan says:

    fd dongwan dtg x? kalau dia dtg aku rasa dia pun rmai peminat even dia bkn RM..haha……aku suka kang gary…gelly…gelly…blurr persson….:D

    0

    0
  38. […] info lanjut mengenai kehadiran Running Man ke Malaysia mula bertebaran di ruang Internet. Tarikh yang telah ditetapkan untuk kehadiran mereka ialah 7 […]

    0

    0
  39. liyana says:

    I want to meet HaHa .hahahahaha

    0

    0
  40. ijan says:

    hii sy ijan….sy suka tgk running man…sebab adik sy ckp ceriter nie best….plg sy sk jook kook,gary,haha ji ho n zirafah….spontan la diaorg wat lawak…lg st permainan yg happy dan slumber….lik keje hilang stress tgk running man…..RUNNING MAN best..x semua org tahu running man ….haha

    0

    0
  41. running girl says:

    ieeeeeee……..x sbo sbo nye nk ngok running man this sabtu….kol 4…..i x de astro 393 so ngok kt tv2 jelaaarrrrrrrrr……watak yg plig i like ialah kim jon kook sparta……jong kooko oppa !!!!! i love u!!!!! (SOMEONE PLEASE REPLY?!)

    0

    0
  42. […] Running Man Akan Hadir Ke Malaysia September Ini (80) […]

    0

    0