Written by AbangNara | January 25th, 2017

Selepas kita dikejutkan dengan permasalah rumah tangga Hanez Suraya dan Romie Razin, hari ini desas-desus tentang keberantakan rumahtangga Serina Chef Wan dan Gavin Edward O’luanaigh pula bertebaran. Menurut sumber, Serina telah pun ke mahkamah syariah untuk membincangkan masalah perkahwinannya.

serina chef wan

Serina telah pun berkahwin dengan Gavin Edward O’luanaigh atau nama Islamnya Salahudin Ghafar pada tahun 2010 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Tristan Tareef dan Isabella Saffiya. Diminta untuk mengesahkan perkara ini, Serina berkata:-

Ooo…hal tu..ya..masih dalam rundingan. Nanti dah tiba waktu saya umumkan. Belum tahu lagi. Doakan yang terbaik

serina chef wan

Sebenarnya permasalahan rumahtangga kini sering berlaku bukan sahaja di kalangan selebriti malah di kalangan rakyat marhaen juga. Abang Nara pun ada beberapa orang kawan yang kahwin tak sampai beberapa tahun dah bercerai. Sedih pun sedih juga. Semoga pembaca BeautifulNara yang sudah berkahwin akan berjaya mempertahankan perkahwinan mereka sheingga ke akhir hayata. Sama-sama kita doakan untuk diri sendiri. Amin.

19 responses to Rumahtangga Serina Chef Wan Pula Berantakan?

  1. Anonymous says:

    kawin ngan mat saleh, mat saleh dah bantai cukup cukup,blah ler,apa lagi.

    0

    27
    • Rina says:

      kau ingat mat saleh ni bukan manusia ke?kadang2 kerajaan dan rakyat diaorang lagi Islam dari kita yang lahir Islam tau.Contoh di Australia,rakyat miskin dapat bantuan duit dari centrelink,orang cacat diberi allowance dan kerja,pelarian refugees dapat allowance & tempat tinggal dan day care centre dipantau ketat & takde dera2 budak macam di Msia ni.

      90

      0
    • pps says:

      jgn cakap mcm tu..kakak sy kahwin dgn mat saleh juga..duduk US..dah dekat 30 tahun kahwin, anak2 pun dah besar..abg ipar sy yg masuk Islam dulunya punya pengetahuan agama serta tindakannya jauh lebih baik dr kebanyakan Muslim di Msia ni..malah dia turut belajar bahasa arab dan boleh menterjemahkan Al-Quran dan mengajar anak isterinya pula..perkahwinan, alhamdulillah masih dan makin utuh..

      38

      0
    • nad says:

      Maaf, saya berkahwin lelaki melayu dan kakak berkahwin dengan mat saleh. Beza antara mereka ialah, suami saya tak pernah bantu buat kerja rumah. Balik dari ofis terus mengarah suruh buat itu buat ini. Saya pun sama, penat bekerja tapi balik rumah kena juga buat kerja, tak pernah dia tolong. Kalau saya masak, ada je nak komplen. Suami kakak saya pula, kalau kakak yang masak, dia yang cuci pinggan. . Kerja rumah dibahagi berdua. Bukan baru kahwin, dah nak masuk 20 tahun. Jadi, tak perlu lah bash mat saleh dan puji sangat melayu.

      14

      0
  2. melati says:

    Chef Wan kan ingat dia jew yg jer Btol.. sampai anak menantu punya citer ko nk salah kan saper?? anak nya kah @ menatu nya kah..komen skit Chef Wan…hmmmmm

    7

    1
  3. rofl says:

    Serina cubalah diet…muka cantik…muda lagi…pakai lawa2 ni adoi anak comel2, nanti klau lambat diet terus badan memberi

    12

    0
  4. ilda says:

    Anonymous says:

    January 25, 2017 at 11:07 am

    ingat semua perangai buruk mcm ko ke…

    4

    0
  5. fatimah busung says:

    kalau betul, mak nak masuk daun. gavin ni boleh tahan hensem jugak.

    1

    2
  6. Anonymous says:

    Sejak dari 2016 hari tu rumahtangga Serina ni kedengaran mula retak. Kat IG Chef Wan pun dah lama sangat tak upload gbr Serina ni sekeluarga. Paling paling pun dia upload gbr cucu cucu dia je (Bella, Tristan & anak Chef Riz). Kalau keluarga dia takde masalah, dia akan selalu upload gbr mereka mcm dulu dulu.

    9

    0
  7. huhu says:

    to Serina… sila jaga diet… suami awak tu mat salleh… tenaga batin dia x macam orang lelaki Malaysia ni… dua kali jolok, terpancut… pendapat saya, kekalkan cantik, kuat2 mana yang patut.. dan cuba berbaiki.. sian kat anak2..

    5

    9
    • Fid says:

      Kawen ni bukan keje nk mengongkek je… If kawen mat saleh kene btl2 dpt bimbingan la. Suka tgk dorg ni, syg if cerai.

      17

      0
    • Anon says:

      Knp org lelaki malaysia dua kali jolok dh pancut? Kita nk main lama skit pun xnikmat.haihhh

      9

      1
      • serene says:

        Kenelah belajar control. Bila dah dekat nak climax, stop dulu, wat bende lain dulu, then sambung balek, and bila nak climax lagi stop lagi. Continue mcm tu. Kalau tak, yg lelaki dah puas sb dah keluar, yg perempuan terpinga2 sb baru je nak warm up, dah keluar. Wat penat cuci tubuh je wangi2, sedangkan main sekejap je. That’s why aku bagi syarat, kalau nak main kene satu or dua jam, kalau tak, malas nak layan.

        8

        1
        • Anon says:

          Dah buat mcm kau ckp tu. Tp xbleh nk kontrol. Naseb badan!
          Sbb tu kot rmai cari laki mat saleh. Selain hensem, diorg ni klau main lama. Untung bertmbh klau dpt baby comel. Kwn aku kawen ngn mat saleh, puas katanye. Bahagia rmh tgga. Tp maintanance kena jaga la. Body kena lawa, bwh kena ketat. Baru husben x lari.
          Klau lelaki malaysia apa ada? Nk bini lawo, jaga itu ini, tp bila main pancut awal. 5 minit je dek non!! Mcm jilake

          11

          0
  8. anon says:

    Kawen dgn mat saleh ni jarang yg bertahan, Tapi takpe lah sb dah dpt anak2 comel..

    7

    2
  9. padan muka says:

    padan muka….ramai melayu ada; buat apa cari Mat Salleh

    1

    3
  10. nyah says:

    hengsem laki dia ,abg wan tak taste ke

    0

    0
  11. Anonymous says:

    stop blame gavin, masalah cerai ni dtg sendiri dari serina. im a friend of gavin. Serina kluar dari rumah, duduk asing tinggalkan ank n suami just because dia bengang x dpt berlakon balik.. to those yg x tau cerita jgn pandai2 kata gavin yg salah. itu rumah tangga diaorg. x payah nk buat andaian. serina doesnt deserve gavin at all. all this while gavin treat her well…

    2

    2

Leave a Comment

Optional