Written by Bella | December 26th, 2016

Baru-baru ini kita tersenyum gembira buat Adi Putra yang khabarnya bakal menimang cahaya mata bersama isteri keduanya, Norshahida.  Bahkan Adi juga memberitahu beliau sudah berdebar menanti kelahiran anaknya nanti.

Namun, terkejut kami mendengar satu khabar angin mengatakan Norshahida sebenarnya keguguran ketika usia kandungan beliau mencecah lima minggu. Walaubagaimanapun, perkara ini dirahsiakan sedangkan keguguran itu berlaku beberapa bulan lalu.

Menurut sumber berkenaan kepada Raja Mawar menerusi sebuah ruangan di Bipop, rumah tangga Adi dan Norshahida juga sedang bergolak tetapi tidak pasti apakah punca utama masalah mereka berdua.

Hmmph, jika berita ini benar, kami harap Adi Putra dan Norshahida dapat menempuhi ujian didalam rumah tangga mereka dengan tabah.  Soal jodoh dan zuriat semuanya terletak di tangan Tuhan. Harapnya tuan empunya badan dapat tampil untuk menjelaskan perkara sebenar juga agar tiada spekulasi liar yang tercetus.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

Akhirnya, impian anda untuk bergaya dengan iPhone 7 bakal menjadi kenyataan. Tak perlu keluarkan sebarang duit untuk membelinya. Ingat lagi tak tentang applikasi MANIS yang pernah Abang Nara kongsikan dulu? Ala app yang boleh upload semua gambar resit pembelian korang tue. Diorang tengah nak hadiah 3 buah iPhone 7 kepada 3 pengguna bertuah yang melakukan 3 langkah di bawah ini.

1. Download applikasi MANIS di sini https://bnc.lt/AwKm/2WipxOYily
2. Gunakan applikasi MANIS ini sebanyak kali yang mungkin
3. Ajak mak/ayah/gf/bf/adik/abang/kakak anda untuk sama-sama download applikasi MANIS

Tak ada kena beli apa-apa, tak ada kena keluarkan duit sesen pun. Korang cuma perlu buat 3 langkah di atas dan terus ada peluang besar untuk dapatkan iPhone 7. Takkan tak nak kot? Abang Nara dah mula mengajak geng-geng di Facebook untuk download applikasi MANIS. Free iPhone sapa tak nak wei!!! Good luck and all the best.

16 responses to Rumah Tangga Adi Putra Bersama Isteri Kedua Didakwa Bermasalah?

  1. Anonymous says:

    reti kawin ramai je,dah puas blah ler,apa lagi.

    20

    0
  2. minah jambu suka sahara yaakop says:

    kalau rumah tanga da bermasalah tu failkn perceraian aje sudaaaaa jangan nak peningkn kepala n jangan susahkn diri…lov u adiii….love aida jugak…

    3

    3
  3. setiap perjalanan pasti ada liku-likunya mungkin itulah kata yang tepat untuk mengungkapkannya…

    4

    0
  4. Anonymous says:

    Bohong je ni….. nak ada cerita di media takut orang lupa…. bini tak blh bagi duit lagi kah… maklumlah dah kena tangkap dulu . Tentu pendapatan pun kurang.

    4

    0
  5. cik piNgu says:

    ak cuma nak cakap…

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. korang berdua dh puas hisap madu dh ke? dah jemu?

    1

    0
  6. melati says:

    Mesti lah bermasaalah …bila tgh mengawan terbayang Org Hutan (hidung Kembang)…hmmmmmm

    0

    1
  7. orgtua says:

    staf imigresen terima rasuah jadi “kaki” human trafficker.

    2

    0
  8. Mimi says:

    Seriously babe? Staff immigration je ke? Polis, kastam, jpj..etc camne tu. Clean sgt ke? Yang pangkat besar gaji besar pun No.One (phm je la sape) pun sama je..So? Kalau dah selepuk cash depan mata takkan ko kuis tepi je kot. Boleh tak dorang imigresen ni cakap org lain kasi derma kat dorang?

    Pleaseeee….Jgn rasa diri tu suci sangat lah weh.

    #akucumasedihngansikaporangmelayutakabisnakkondemoranglainmacamdiritusucimurni

    5

    1
  9. Mimi says:

    Hello Anon,

    I tak keje gomen pun dan bukan bidang i melibatkan duit pun. Pedas tang sikap melayu je suka kondem org macam ko tu. Cuba lah hidup bersangka baik ye.

    0

    0
  10. Takde Nama says:

    anon bodoh..keyboard warrior. menyalak lebih. woof woofffff

    0

    0
  11. Notepam says:

    macam teruk sangat lar

    0

    0