Written by Bella | July 29th, 2016

Gara-gara kes Dato Red merangkul pinggang Ruhainies, pelakon itu dihimpit dengan pelbagai kontroversi sehingga ada yang melabelkan beliau sebagai perosak rumah tangga orang lain dan macam-macam lagi.

Namun, Ruhainies mengatakan beliau tetap akan mengekalkan hubungan baik bersama Dato Red dan bersikap profesional dalam setiap urusan kerja bersama usahawan tersebut.

Apabila bekerja dengan orang kalau boleh saya tidak mahu putuskan hubungan profesional itu. Mana tahu ada projek lain yang boleh membabitkan kerjasama lagi pada masa akan datang.

Jika apa yang terjadi itu tidak memudaratkan dan menimbulkan fitnah untuk apa saya putuskan silaturahim. Apa yang saya boleh katakan ia hanya salah faham.

Malah, Ruhainies juga sudah tidak kisah dengan kecaman orang ramai kerana beliau sudah pun menegaskan tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa bersama Dato Red.

Saya juga enggan menuding jari atau meletakkan kesalahan ke atas bahu sesiapa. Jika cuba selamatkan diri, saya seperti membuka aib pihak satu lagi. Memang orang akan nampak yang negatif termasuk diri saya seperti playgirl. Saya juga sudah tegaskan memang tiada langsung perasaan cinta diantara kami.

Memang betul-betul profesional sikap Ruhainies yang tidak akan sesekali memutuskan hubungan baik yang terjalin antara beliau dan Dato Red. Harapnya, tiada lagi kontroversi hangat yang timbul melibatkan mereka berdua lagi.

Sumber Berita : BH PLUS

57 responses to Ruhainies Tetap Akan Kekalkan Hubungan Baik Bersama Dato Red

  1. Nora Manis says:

    Takde Artis Lain ker….

    Fazura kerrr..

    Nora Danish kerr…Hrmmmm

    0

    0
    • kentut buih coca cola dan panadol says:

      sapa nak bau kentut buih coca cola dan panadol ?????
      busuk tau ????

      0

      0
      • amoi says:

        dia yang gedik ni…pttnya ko jauhkan hbgan ko dgn jantan gatal tu..tp ko tu pun garik nak sendel2 dgn jantan tu…jantan gitu bila betina datang serah diri, dia layankan aje…hahahah

        0

        0
        • Lalala says:

          Klu i la, mmg xsanggup nk bekerjasama dgn lelaki miang…in future xtau apa yg lelaki miang ni bole buat….hurm lain la klu dah ‘biasa’..eh??? Hahaha…dato red muka xhensem lagi miang…nk tambah lg…dato red muka xtau malu…hahaha

          0

          0
        • Awan says:

          Masalahnya kat Malaysia tu rata2 lelaki yang macam “boleh bagi job” adalah golongan miang. Lari dari si Red, ada pulak si Grey menanti kat depan nun, macam lari mulut buaya, masuk mulut naga haaa. Unless dia willing untuk kerja jadi kerani cabuk, then baru la selamat, yer la takkan nak jadi dokter pulak bodo bodo jer study.

          0

          0
    • Mat terengganu (ganu kita) says:

      Dah gatal puvi sangat minah ni sebab duit , minah ni buat gesek2 boleh…buat bini jangan . Orang puan jenis gini kita panggil BETINA GARIK.

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku nk tolong doakan aje yg baik2 utk mereka berdua ditemu jodoh. sbb aku rasa sooo suweeetttt dan soooooo sesuai. #cumelnyadatoreddgnrihaniessss.

      *rolleyes*

      0

      0
  2. nor says:

    Alahai kayu kayan ni….cakap jerla hg ni gatai meqela dgn laki org….puihhh….pasai dia kayala hg nak kekal kan hubungan…bolelah kikis sebyk mungkin…mcmla org xtau apa yg hg pikiaq..dasar pompuan murah….k bye

    0

    0
    • kentut seluar ketat says:

      susah betul nak kentut pakai seluar ketat ni… sikit je kentut boleh keluar …kena punggung ketepi baru boleh kentut … jangan pakai legging, seluar ketat tauuu…nanti susah nak kentut

      0

      0
  3. Anonymous says:

    nora danish wannabe sgt minah ni..pelis la..kelakar tgk muka ko
    cam tatau malu jer kua statement gini..gila glamer

    0

    0
    • bagus2!! says:

      elok la tu, pasangan sejoli. baik jantan & betina, dua2 miang! yg betina gila duit, yg jantan gila puki.

      0

      0
      • kentut padu sate ayam,,,wow..wow!! says:

        semalam aq kentut padu jugaklahh,,, kentut padu sate ayam
        korang tau ?????

        0

        0
  4. mawar says:

    meroyan lagi la adira lepas ni wewewewek

    0

    0
  5. Anonymous says:

    mula2 dh tsalah bg statement kot skg slow2 le kn undur..pakai reverse psychology

    0

    0
  6. haha says:

    Kalau Adira sanggup jadi no 2 nikah senyap-senyap kat Siam.. tak salah Ruhainis jadi no 3. Adira mana boleh marah sedangkan diri sendiri dengan laki orang. Kuang kuang kuang.

    0

    0
  7. Mat Ronggeng says:

    Betul tu Nora Danish wannabe…. Dato BURIT ada projek baru untuk kau…
    Project “henjut henjut semut” atas katil….

    Meh kita nyanyi sama-sama meh…
    Henjut, henjut semut…
    Sapa sakit, sila kemut…

    0

    0
  8. lilo says:

    snyap aje lah ruhainies. kkdg mslh lg bsr bila kte bersuara. maintain hubungan profesional klo dia buat lg, ko ciow trus.

    0

    0
  9. Mek pelsu says:

    Setara ni tak timbulkan fitnah lagi ko kata dik?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    putar alam..kes ko ngan janna nick..kompom ko yg punya angkara sebenarnya..nk glemer cepat

    0

    0
  11. k says:

    Dah jadi macam ni pun dikira tak memudaratkan dan tak menimbulkan fitnah?

    Jangan la pikir duit saja dik…sekurang-kurangnya pikirla maruah keluarga..

    0

    0
  12. nilopa says:

    xda value pompuan nih!!!

    0

    0
  13. haron says:

    Yang nak kekalkan dengan jantan sundal ni ialah hubungan sejenis je, itupun sebab dia nak yg muslimah. Muslimah2 malaysia kan semuanye “lapar-lapar” belaka, laki orang pun jadi beb janji puas. Bagus bebenor perangai pompuan muslimah kita sekarang ni, sana sini kena tebuk dan kulum. Duit punya pasai semua boleh jadi

    0

    0
  14. mulut celupar says:

    ruhainies gatal,xtahu malu.kalau aku yang kena, mahunya menyorok paling kurng 6 bulan.

    0

    0
  15. ruhainies sundal says:

    annoying punya betina galak. dgn laki org nk pulak kau kekal kan hubungan baik??? kata di dajal la apa la still nk jaga hubungan. dulu bergaduh dgn jannah nick xde plak cakap mcm ni? lagi bukak mulot busuk kau ada la. eee garik punya betina ruhainies

    0

    0
  16. ehem says:

    dato bured

    0

    0
  17. Shonaz says:

    Tak pa kot hang putuskan silaturrahim dgn laki orang tu. Xberdosa pun..daripada hang duk biaq tgn dia automatik pegangn bontot hang lg..takut apa lg yg automatik naik..kot bebird dia pulak naik pi kat hang.

    0

    0
  18. nenekred says:

    assalam,

    aku suka sangat nak ngomen dalam page ko nara……bagi aku ek…cerita pasal ruhainis ni tak menarik…yang menarik kat aku…ketidak sedaran diri oleh dato red ni…..baru kawen kot pastu ada hati nak menggatai lagi……phuiii…..dasar lelaki pantang ada duit , cepat lupa diri…..ok bye

    0

    0
  19. Anonymous says:

    alhamdulliah muda2an jadi yang ke 4……….. ok juga…. orang fikir isteri sekarang ni yang pertama tapi dia yang ke 2 adira ke 3 ………..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    patutnya die rasa malu dgn artis2 berusaha nk up dulu mcm zara zya, fathia, janna nick, ida jebat. diorg pn ada jgk kadang crte xsedap dgr. tp si ruhainies jauh giler ketinggalan sbb byk sgt menjwb pasal gosip. hasil seni kelaut.

    0

    0
  21. bodopiang says:

    apahal byk sgt citer pasal sampah nih
    dia bayar nara utk up citer pasal dia ke..???
    hampehhh

    0

    0
  22. Aku lagi minat kat kakak dia ni, takda la kluar gosip bagai mcm si adik ni.. Patut la janna nick tak kenen belakon sama, dah la belakon kayu, pangai lak tegedik2.. Koyah nora danish! Kalau tak pakai mekap tebal berkilo, muka dia biase2 je..kakak dia tak pakai mekap tebal pun nampak manis dan cantik, natural beauty!

    0

    0
  23. apdm says:

    bila selfie je baru sama dengan ND. sebab cari angle yang betul.hehe

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Kesian adira. Dlu putus dgn bekas tunang. Ni kenal kjap je pstu kwen pulak dgn dato miang. Sabar adira

    0

    0
  25. anony says:

    bitch

    0

    0
  26. anonn says:

    dah dah la keluarkan statement tak matang ruhamis oit..cempera sgt bunyi. buat malu org penang

    0

    0
  27. Senah Kentot says:

    sape sini nk cium bontot keling umah saye??? free jew xyah yuran2..

    0

    0
  28. sue says:

    ni ala2 uqasha and nelly. nelly x banyak gosip liar (gosip pasal qi jela). mcm dia ni berlakon x banyak mana tp gosip da mcm2. sedangkan kakak dia risteena xde gosip pun, berlakon lg lama dr dia.

    0

    0
  29. anon says:

    Gatal jgk dia ni kan. Hmm….kalau dgn bus driver nak berkawan tak agak2nya. Lagipun tak malu ke si dato miang tu dah keluarkan statement yg ruhainies tu bkn taste dia….kenapa terhegeh2 pulak. Kalau akulah, kalau ada org ckp mcm tu kat aku, aku dah lari sebatu jauhnya. Ni mcm tak mcm takde kemaluan pulak…

    0

    0
  30. johnny bravo says:

    one word…GEDIK

    0

    0
  31. Anonymous says:

    What do you call a woman who allows herself to be touched without love? Prostitute. What do you call a woman who allows herself to be touched freely? Cheap.

    0

    0
  32. Yekeni says:

    Silaturrahim actually ditujukan untuk yg berkongsi rahim. Eg adik beradik…

    0

    0
  33. Tak bodoh tapi sengal says:

    Poyo betul artis ni… memang ke longkang lah..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Gigih berbenor nak jadi mcm Nora Danish tapi bila bergambar silap angel mcm kat gbr pertama tu muka dia terus mcm org tua…muka leper. Dahlah cekeding. Nak hentam pun tak selera. Selalu kena tulang je… Selera Datuk Red ni memang yg sekeping sekeping je rupanya. Sekeping ni biasanya jual murah

    0

    0
  35. Tertanya says:

    Tangan sebelah kanan dato 2 arah kemana disebalik badan ruhaines 2????????? Jeng jeng jeng……

    0

    0
  36. melati says:

    Aduiiii……tader Aris lain kewww….boring nya kisah mangkok ayun 2 ekor ni..!!!!

    0

    0
  37. Jijah Al-Mubarak Wajib says:

    aku rase ruhainis nie patut ciom bontot hindu sebelah umah aku,barulah semenggah sikit pangai dia nie..mekap dh la tebal mcm penyanyi opera cina..

    0

    0
  38. unknow says:

    kakak dia Risteena Munim tu lg bgus. gosip pun kurg . xmcm ruhainies ni mcm2. btw hrp kau cpt sedar kak.
    #risteenanators

    0

    0
  39. Dato' Yellow says:

    dato red sponsor besar dia kot.. klo x ada dato red ni..
    x dpt la nak sopink ;(

    0

    0
  40. Sayer aimi says:

    SYUKUR SELALU DI JB, ADE SI RUHAINIES NI XDE LANGSUNG MUKA NORADANISH.SUMPAH XDE,DIA PTUT BERTERIMA KASIH KT CAMERA 360 . HAHA

    0

    0
  41. Afif Rayyan says:

    Macam ade something fishy pulak.. ramai lagi lelaki lain kat dunia nie.. hmmm

    0

    0
  42. che piah lawa says:

    Kat mana rupa pompuan ni sama mcm nora danish? Tlg habaq mai sat!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Perempuan murah, sebab nilai komersial sanggup menyerah…sepatut Nye dia boleh menyaman dato tu atas dasar sexual harassment …..

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Perempuan murah… tu sebenar Nye boleh di kategorikan sebagai sexual harassment…

    0

    0
  45. sentap says:

    xda sapa nak larang..elok la kawin je ngan dato red tu…sokong 300%…biar adira rasa lak…

    0

    0

Leave a Comment

Optional