Written by Bella | April 27th, 2017

Baru-baru ini, pelakon Azrel Ismail memberitahu beliau sudah bersedia untuk berkahwin. Susulan pengakuan Azrel itu, ramai yang berspekulasi bahawa aktor itu bakal berkahwin dengan Ruhainies. Ini kerana, umum mengetahui mereka berdua cukup rapat dan mesra bersama.

Walaubagaimanapun, Ruhainies tampil menafikan gosip berkenaan dan menyatakan sukar untuk beliau untuk bercinta dan menjadikan Azrel teman hidupnya kerana hubungan mereka tidak lebih daripada kawan rapat.

Sejujurnya kalau saya bercinta (dengan Azrel) saya akan beritahu… tapi sebenarnya tidak. Dia dalam friend zone saya sebab dah anggap kawan. Dia juga sudah tahu (perasaan saya). Saya dah cakap pada dia.

Azrel mempunyai perilaku yang baik, dia juga seorang yang gentleman. Dia sangat baik, jadi dia layak dapat wanita yang lebih baik.

Ruhainies pada masa yang sama mengakui beliau agak risau kariernya lakonannya yang semakin meningkat naik akan terjejas apabila dikaitkan dengan gosip tersebut. Sejujurnya, beliau belum bersedia untuk mendirikan rumah tangga dan mahu memberikan fokus terhadap kerjayanya dahulu.

Sumber Berita : mStar Online

[jetpack-related-posts]

17 responses to Ruhainies Nafi Gosip Bakal Berkahwin Dengan Azrel Ismail

  1. Anonymous says:

    sendu. ada hati nak tangkap jerung besar.

    10

    0
    • Lolipop says:

      Dia ni asyik gossip cinta memanjang…

      6

      0
    • JAMILAH says:

      sejujurnya aku cume kenal dia ni sbb datok red
      lepas tu gosip dgn azrel nih, adalah masuk coffee talk dgn pak nil tu kan.. lepas tu pegi mekah tapi belum sedia nak berhijab…

      PERSOALAN:

      DIA NI PELAKON KE PENERBIT DRAMA…
      TAK NAMPUK PUN MUKA DIA BERLAKON

      4

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      kalau dh suka sama suka kawin suda jangan nak tungu 7 or 8 taon pastu putus buang masa aje tungu lama2…!

      1

      0
  2. lara alana says:

    dah kena frenzone pulak
    eh tak main la ruhainis ni nak yg pangkat datuk dato’ aje
    kann betul tak

    4

    0
  3. Mr Nobody says:

    menyampah

    1

    0
  4. mamizura says:

    udah udah lah..nak menikah bilang satu donia, nak beranak cerita satu donia….nak bercerai cerita satu donia..berlakun macam hampeh……..pirahhhhhh

    3

    0
  5. cik k says:

    ni lah artis..bile brcinta x nk mngaku.lps tu dh ptus msg2 bru nk mngaku brcinta. nyampah

    3

    0
  6. miss A says:

    bosan asik cite dia becintala frenzonela.. bosan bosan bosan

    1

    0
  7. 2F says:

    “Azrel mempunyai perilaku yang baik, dia juga seorang yang gentleman. Dia sangat baik, jadi dia layak dapat wanita yang lebih baik.”
    >>> Sedar diri rupanya..nasib baik..berubah la jd baik sikit2 lama2 nanti awk pon boleh jd wanita yg lebih baik jugak..mudah mudahan..aminnnnn

    10

    0
  8. putihkaseh says:

    Dia ni sebenarnye nak cuba2 cari ikan jaws kot2 dpt mcm adira tu, semua ditolaknye, katanye nama baru nak naiklah, muda lagi lagi tapi kalau ada ikan jaws mesti dia sapu, masa tu baru lah kata, dah jodoh, kwin muda pun x pa ……. artis2 biasa lah.

    6

    0
  9. didi says:

    kesian..malu weii kena rijek publicly…muka handsome tp klu sengkek mmg bukan pilihan la juga hahahaha,,,dia nak tangkap jantan2 kaya je utk tempat bergantung..jd no 2 3 4 pn xpe asalkan xpyh keja berat

    4

    0
  10. ooooooooosom! says:

    gigih aku click sebab nak tahu sapa la Azrel Ismail ni..serious tak pernah dgr nama pun..sekali mamat ni ke??? aku gelar mamat ni PELAKON KAYU..gehgehgeh

    3

    1
  11. Anonymous says:

    ajet2 hot lak minah ni..xpyh la bgtau ko friendzone si azrel tu….ni nk jugak mention..pmpuan mcm ni la yg buatkan lelaki2 duk troll pmpuan kt internet tu…kengkonon friendzone sbb nk cekup ikan jerung, friendzone tp bile lelaki tu ngan pmpuan lain, jeles pulak….hmmm

    1

    0
  12. apa2 says:

    sapa budak ni?

    2

    0
  13. melati says:

    Lantak lew ko nk kawin gan saper…!!! Tapi yg saya risau ni mcm Dunia di akhir Zaman….Manusia pun tak kenal Manusia ..Contoh..!!! Hafiz Hamidon yg Orang Hutan Hidung Kembang tu pun sanggup Manusia yg bergelar Wanita berkahwin…Dunia2 Tk Kenal Manusia @ Binatang..heran2.. lagi Heran Org Hutan (Hafiz Hamidon) sekarang pandai Selfie….hmmmmmmmmmmmmm

    0

    0

Leave a Comment

Optional