Written by Bella | September 16th, 2016

Kemesraan antara  Ruhainies dan pelakon Azrel Ismail tidak dapat dinafikan lagi. Malah, Azrel baru-baru ini mendedahkan beliau sebenarnya sudah menjalinkan hubungan istimewa dengan Ruhainies sejak tahun lalu lagi.

Tentu sekali berita tersebut disambut baik buat peminat pasangan ini dan mereka dihujani dengan ucapan daripada peminat yang mengharapkan hubungan mereka dapat kekal sehingga ke jinjang pelamin.

Namun, Ruhainies menerusi portal mStar Online hari ini menafikan bahawa beliau sedang bercinta dengan Azrel. Jelas Ruhainies, beliau hanya lebih selesa berkawan dengan Azrel.

Saya tahu ada kenyataan bercanggah tentang hubungan kami dan secara jujurnya kami tidak bercinta pun seperti dikatakan namun sekiranya ditakdirkan ada jodoh di antara kami saya tidak menolak.

Bagaimanapun saya menghormati dia sebagai kawan baik dan turut mendoakan agar dia bertemu dengan wanita yang sesuai dengannya.

Tambah Ruhainies, beliau dan Azrel tidak pernah keluar berdua-duaan dan bertemu janji bersama Azrel kecuali untuk menghadiri majlis hiburan sahaja.

Kami sebenarnya tidak pernah keluar bersama atas urusan peribadi atau sekadar melepak dan kebiasaannya bertemu di majlis-majlis hiburan.

Pernah juga kami rancangan untuk berjumpa keluar makan tetapi sehingga hari ini tiada masa tambahan pula kami masing-masing sibuk dengan kerja.

Alamak, mana satu yang betul ni? Ermmh, mungkinkah Azrel Ismail sahaja yang menyimpan perasaan terhadap Ruhainies dan berharap mereka bercinta? Ataupun Ruhainies masih malu-malu untuk mendedahkan percintaan mereka?  Bertabahlah Azrel jika benar cinta anda bertepuk sebelah tangan.

Sumber Berita : mStar Online

37 responses to Ruhainies Nafi Bercinta Dengan Azrel Ismail

  1. Devil may cry says:

    Boring gosip artis malaysia.. bercinta bercerai no 1. Berlakon mcm kayu.. stupid!

    0

    0
    • Anonymous says:

      mampos korang la bercinta ke tak setannnnnnnnnn…aku tak peduli la bodo bercinta mcm budak belum tumbuh bulu…mcm ic mak pegangkan lagi…. hanatttttt

      0

      0
    • Ruhainies kayu says:

      Hahahaha kan aku dh penah ckp kt gosip sebelum ni ruhainies takkan mengaku? See aku dh agk pmpn ni mcm ni. Kesian azrel. Klo korg tgk kt twitter si kayu ni duk tnjuk jugak msg dia dgn azrel. aleh2 tak kapel. Wahahahahah bodohnyee

      0

      0
    • bbycumil says:

      baru ku sedariii..cintaku bertepuk sebelah tangannn.. #lagudewa19

      0

      0
  2. Devil may cry says:

    Boring gosip artis malaysia.. bercinta bercerai no 1. Berlakon mcm kayu..

    0

    0
  3. what a life!!! says:

    sengal la artis dua ekor ni…kejap ye..kejap tak..lain kali berbincang dulu sebelum keluar statmenet..kang dah masing2 ckp lain..malu woi azrel..kalau aku jadi kau memang dah tak hadap dah nk jumpe apatah lagi kawan ngan minah perasan ni..minah materialistik wei..harta ko xsetanding dato red …wake up man!!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Kesian kena friendzone

    0

    0
  5. Misai kucing says:

    Kesian kena friendzone

    0

    0
  6. GILA says:

    friendzone game too strong. harap tabah ye bro HHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

    0

    0
  7. nuhh says:

    As expected … Cnfrm Ruhainies nafikan pasal twitter masih bercinta dengan kekasih lame die. Tibe-tibe si Azrel Ismail mengaku bercinta. Mana die nak letak kekasih kaya die tu kalau Azrel Ismail dah mengaku bercinta ? Mengaku dah 1 tahun bercinta pulak tu.. Dah la Ruhainies, stop it ngan gosip2 kau. Belakon kayu semacam, tpi gospi berterabuh!

    0

    0
  8. anonymoussundalhater says:

    deny deny deny and then accept.. puii kontrovesi murahan lah ko ruhainese. nora danish wannabe.. menyampah

    0

    0
  9. Sayang salmah says:

    Adoilahaiii…masalah btol pompuan ni..nak gelak ke nak buat bodo..gelak dlu pastu buat bodo..hahaha..em.

    0

    0
  10. el says:

    perasannye perempuan, die pikir semua lelaki suke dekat die kot lagak macam playgirl

    0

    0
  11. Konah propa says:

    Ape bendeeeela..publisiti murahan btul..igt org kesah ke korg bcinta ke x..belakon xseberapa,gosip ngn jntn je lebih..sadisss..kalo aku jd azrel tu,mampus xlyn da kwn cmni..gunakan azrel utk ttp gosip die yg thegeh2 nk kn tok red tu je..stop kuarkn pape statement pls..nyampah nk tgk!

    0

    0
  12. makcik kiah says:

    Dik ko ni pelakon ke penyanyi ekceli ek? sorry tak kenal….. balik2 cite pasal peribadi yng ntah apa apa ni. …. semak kepala sat

    0

    0
    • mawmaw says:

      dia ni bukan sape2.. nyanyi takboleh berlakon tak boleh. hanya wujud di dunia hiburan berbekalkan rupa dia yg ala ala nora danish, pas tu dia enhance jadi nampak mcm nora danish.. penyunting drama atau filem yang tak mampu nak casting nora danish boleh lah cast si ruhainese ni hahahahahaha tapi talent dia kosong

      0

      0
  13. Anynomous says:

    Ala..biasala..laki 2 tempat melepaskn ehem je..yg laki ni pla mcm perasan sndri..kcian kata bodyguard p.ramlee dlm madu 3..

    0

    0
  14. geybang says:

    laki hensem nk….laki kaya pon nk… cmni jd yer…

    0

    0
  15. M says:

    Reject Sbb tak berharta?

    0

    0
  16. Pussycat says:

    Friendzone sudahhhhhhhh. Hahahahaha

    0

    0
  17. hahaha says:

    Korang semua jgn percaya bulat2 artis2 malaysia nih…dorang sengaja merekacipta cerita supaya disebut2 dlm blog2 gossip..dorang tk kisah cerita sensasi ke kontrovesi ke..asalkan korang komen kisah dorang..itu yg dorang nak sebenarnya…terutama minah ni..dari kes dgn dato red dulu dia dah mainkan korang semua…hahaha…

    0

    0
  18. Akak comell says:

    Kau tak nak mengaku kenapa? Takut dah tak da peminat ker macam mana bila kalau dah berpunya… Hurm… Tapi maaf lah dek… Apa pun status kau… Akak tak berapa minat dgn kau ni…

    0

    0
  19. Aku rsa ko betina says:

    Ni beza nya betina ngn prempuan.nk tau prbezaanya tgk musang brjnggut.agk2 ruhainies ni btina ke prempuan???klu mngaku,dia tkut pminat lari klu ade pminat la.

    0

    0
  20. hanon says:

    kepala hotak korang berdua la! dah la suam suam kuku je. ruhainies boleh pergi masuk dunia tourism kau tu balik tak! Asyik muka kau beserta cerita sampah kau je dekat beautifulnara ni gilaaaaaaa!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Tak takot ke mainkan perasaan org…bagi harapan..pastu mengaku kawan.sekrg ni Allah bayar cashh..jangan sampai ko tak de jodoh dgn sapa2..atau kalau kawen pon suami ko pasang org lain..atau apa2 je..hidup xkan selamanya muda ok.semoga bahagia..

    0

    0
  22. Rohaaiiirannnn says:

    Lps gosip ko kena pelok pinggang ngn dato buRed, kuar lak cite pasal ko dh ada pakwe kaya tu. Lpstu ko nafikan.
    Lpstu cite lak ko ngn azrel kawan lpstu ttba mamat ni ngaku ko berkasih2an ngn dia. Skrg ko nafikan pulak. Tp kalau ada jodoh x menolak. Apa dan sape sbnrnya yg ko nk ni??
    Dok kuar gosip psl ko je lak skrg ni. Apa kehalnya? Nk glamer pn xyh la nk cari publisiti murahan mcmni sbb ko mmg x diminati pn kalau ko solo sklipn. Podahhh!!
    Bajet

    0

    0
    • mawmaw says:

      ini lah contoh perempuan sundal.. asik malukan parents dia je.. kalau aku ada adik yang tukar2 jantan cam ni siap ngm kelurkn statement bodoh lagi. dah lama aku kerjakan lumat. ini memang sah dh tak de maruah. gurl its true money cant buy you standards

      0

      0
  23. Hakak jemah says:

    Xyh bajet hot sgt la!! Puuuii!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Patutlah minah ni geng ngan Emma maembong sbb mmg perangai sama je weyh. Hari tu pun Emma x mengaku Kamal tu bf dia padahal smlm ig story each other ambik gambar masing2 budget sweet gitu. N now minah ni pun friendzonekan si azrel tu tp kat ig post mengiakan sangat hubungan dorg ni.gediks la all of them

    0

    0
  25. nyampah says:

    Dari dulu ppuan ni suka ckap pusing…
    Tgk kes dia dgn janna nick…
    Kesian la haiiii….sendu sgt dia ni…..

    0

    0
  26. Aku Menyampah says:

    FAKE LA PEREMPUAN NI… mcmla kau ni cantik sgt… BOIKOT

    0

    0
  27. GengIkanKembong says:

    Spesis Emma Kembong jugak….
    Belakon x seberapa…kayu plak tu …
    gosip aje lebih…. lelaki ! WAKE UP …
    Jgn dipermainkan ngan pempuan spesis ni
    dan yg sewaktu dgn nye… termasuk Emma Kembong..

    0

    0
    • mawmaw says:

      emma kembong, ruhairan dan ungkasha semua sama je nak propa cos show dah brapa laku hahah cheap whores

      0

      0
  28. Anonymous says:

    Amin .. KAYU AND KAYU

    0

    0
  29. sentap says:

    ni sekor lg couple ala2 bontot baboon yg jap bcinta jap putus tu…semak la wei citer korg2 ni….

    0

    0