Written by Bella | October 3rd, 2016

Entah kenapa, sejak kebelakangan ini nama pelakon baru, Ruhainies tidak henti dihimpit dengan kontroversi.

Terbaru, menurut Diva di portal Kosmo! ada seorang pelakon senior merungut tentang sikap Ruhainies yang dingin dengannya ketika di set penggambaran.

Sudah menjadi kebiasaan untuk setiap pelakon mencari keserasian untuk memberikan hasil terbaik didalam lakonan mereka bukan? Namun, Ruhainies lebih gemar untk membuat hal sendiri dan enggan berbincang mengenai babak-babak yang bakal dilakukan bersama pelakon senior berkenaan.

Hati mana yang tidak kecil dengan sikap Ruhainies itu. Difahamkan, pelakon senior itu tidak mahu lagi bersembang dengan Ruhainies selepas diperlakukan begitu.

Dalam setiap pekerjaaan, orang baru haruslah menghormati orang yang lebih berpengalaman dan cuba untuk belajar daripada mereka. Untuk kekal dalam industri, haruslah ada sikap merendah diri bukan?

Sumber Berita : Kosmo!

8 responses to Ruhainies Didakwa Tidak Hormat Dengan Pelakon Senior?

  1. minah jambu - safety first says:

    lov u …

    0

    6
  2. nok gebuzzz says:

    pompuan ni x abis2 gosip murahan…mcm ni ek nak glamour…belakon x berapa..gosip jer memanjang…………..perasan cantik nak ikut ND..phuiii!!

    9

    0
  3. bola tiga segi says:

    Tak semestinye kalau senior kena respect. Kalau senior sekalipun tetapi hampeh dan sendu, kenakah kita respect dia. Ada yg lebih muda tapi jauh lebih hebat drp yg dah tua. Ini semua mentaliti melayu umno dam PAS. yg ketinghalan zaman. Pasal tu ahli parti tak dibenarkan beri pandangan. Ikut yg kononye senior walaupun salah

    1

    11
    • aaakulahhh says:

      mesti ko ni dilahirkan bodoh kan…
      minah ni dah la sehabis kayu..x akan ada pelakon senior kayu cam dia la ngok..
      n tetiba masuk politik bagai…ahahaha..

      10

      0
  4. brunes says:

    nak cari sensasi la tu atau memang dia ni kurang hajo.. pui! either way shes a bad person.. go do something else la ruhainese. we dont like u being around in the entertainment industri.. k thankx bye

    3

    0
  5. sentap says:

    muka acah2 nora danish…suara pun buat2….xda identiti sendiri…berlakon kayu…gosip je lebih….

    1

    0
  6. astaga says:

    lawa n elok kakak die lg..

    3

    0
  7. hamba says:

    bosan

    1

    0