Written by Bella | July 26th, 2016

Apabila pelakon Azrel Ismail yang kini popular dengan drama Lelaki Macam Dia bertindak untuk mempertahankan Ruhainies berkaitan kes bersama Dato Red, ramai yang menyangka Azrel dan Ruhainies bercinta.

Walaubagaimanapun, Azrel menafikan perkara berkenaan dan menyifatkan hubungan mereka berdua tidak lebih daripada teman rapat.

Azrel menerusi sebuah portal berkata beliau yakin Ruhainies tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa dengan Dato Red seperti yang dianggap oleh orang ramai.

Malah, Azrel juga memberitahu Ruhainies ada memberitahu beliau bahawa beliau akan keluar berjumpa dengan Dato Red.  Namun, Ruhainies tidak menjelaskan tujuan perjumpaan berkenaan kepada Azrel.

Mereka berkawan baik selepas kerap bergandingan sejak membintangi drama berjudul Si Montel, tahun lalu hingga kembali disatukan menerusi Menantu Tintong, yang kini disiarkan di TV3.

Sebagai kawan rapat, saya harap Ruhainies terus fokus kepada kerjaya seninya yang semakin berkembang. Dia kena lebih berhati-hati dan waspada dengan hal yang tidak terduga.

Untung Ruhainies mempunyai seorang kawan yang mengambil berat tentang dirinya. Ermm, berkawan tidak semestinya bercinta bukan? Lelaki dan perempuan juga boleh menjadi rakan karib yang boleh berkongsi apa sahaja tanpa perasaan cinta.

Sumber Berita : BH ONLINE

40 responses to Ruhainies Dan Saya Hanya Teman Rapat, Bukan Kekasih Saya – Azrel Ismail

  1. anis says:

    good luck anis

    0

    0
    • Polis bukit aman says:

      Such a sampah comment.
      Trying hard to look like ND, takleh blakon, buat kontroversi bodoh dgn laki org.
      Boleh tak kau bersara?

      0

      0
      • Zasss says:

        “…kerjaya seninya yg semakin berkembang…”???!!! Hahahahaha geli tapak kakiku.

        0

        0
        • Orang Cerdik says:

          Oh Rozana

          Masih tentangmu
          Seberapa besar lagi selalu memikirkanmu
          Seberapa lama lagi bisjut & royi ini menjelajahi setiap waktu
          Rasanya jejaka bangla ini tak ingin tahu apakah bisjut & royi itu

          Malam tadi bangla ini bermimpi
          Mimpi tentang RM10K lagi
          Kau datang menghampiri jejaka bangla ini
          Menggenggam bisjut & royi
          Seakan kau tak mau lepaskan bisjut & royi dari cengkaman bangla

          Nak bisjut?
          Nak 10K?

          0

          0
      • kentut taik nasi lemak dalam belon says:

        kawin je dgn ruhaini ni..abis cerita
        ….lepas tu bersaralah yee..
        lagi baik kentut taik nasi lemak dalam belon je..

        0

        0
    • Anonymous says:

      apesal blog ni asyik ckp psl dia org ni je sejak seminggu lps mcm x de prkmbngn lain yg lebih mmbngunkan ekonomi negara… zzzzzz

      0

      0
    • bbycumil says:

      ala xyah kuar statement camnie pon xpe..sbb aku rasa xde org nak amik tau pon korg kapel ke x..lalalala

      0

      0
  2. anis says:

    good luck anis ya…

    0

    0
    • haron says:

      Kalau teman rapat tu maksudnye teman sekatil untuk beranjang je. habis kau, sana sini kena main, kena jolok. Lama -lama tak “rapat” le lagi. Kesian yg nati kawen dgn minah ni, sure tak sedap lagi

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kalau ye pun dia salah bab lain takyah la tuduh dia berzina. Kalau jadi fitnah berat hukum dia kat kau woih.

        0

        0
  3. Mek pelsu says:

    Dah kena hentam, panggil backup. Bravo!

    0

    0
  4. Sayangsalmah says:

    Bohsan la weyyy…
    Hahaha…carik org tlg bekap… baik diam je la dulu cik kiah oii

    0

    0
  5. Cukup2la says:

    Dato bu-red tu mmg miang…utk ruhainies…klu kita dtempat yg btol…diam kan aje..lmbt laun kbenaran akan trbongkar gak…fokuskan lakonan…aku tgok lakonan ko makin improve…pedulikan org yg x abis2 nak compare ngan ND sbb lakonan ND masa mula2 dia menapak dlm industri…sgt2 la x dpt dterima rmai2…smp sekarang…ND masih x mampu menjiwai watak dgn baik…hanya dgn watak dhia la…bwu org pndang dia smula…tp skrg..xde satu pun lakonan dia berkesan…

    0

    0
    • Kaukuncicintaku says:

      Betul ke lakonan nd tak bkesan? Emmm…(fikir sejenak)
      Cam ok je rasanya…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku tak suka ND dalam realiti. Jugak sama sekali bukan fans beliau, tapi aku rasa lakonan dia bagus je. Dia pandai jiwai watak. Aku perasan masa tengok filem Suami Aku Ustaz. Dia jadi budak perempuan yg nakal n degil. Menjadi kot. Then cerita Aku Terima Nikahnya ke pebenda entah bulan puasa haritu ada keluar kat astro. Sungguh2 kot dia training. Jatuh tergolek kena campak bagai. Baru aku perasan bakat dia. Tapi bakat dia tenggelam dek terlalu dedahkan kisah peribadi kat umum. Just my 2cents mohon jgn kecam

      0

      0
      • ana says:

        ya betul tu..aku pun tak minat dia tapi nak kata dia kaku berlakon totally tak betul.. kalau ye pun tak suka dia kritikal la skit bila bagi komen.. lakonan dia better drp sesetengah artis baru yang popular skrg…

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku pn setuju pndapat nie.. mmg watak dlm Aku Terima Nikahnye tu bgs.. aku dpt rs kesedihan dia sbg isteri yg beria2 mgembalikn ingtan suami nyer tu.. tu jer citer yg aku tgk.. tp mmg bgs dia blakon..

        0

        0
    • Anonymous says:

      ND berlakon berapa kerat drama berapa kerat filem??? (ada ke filem ND berlakon)..boleh kira ngan jari kot..drama dia mula2 puteri tu je..dari situ gak nama dia naik..kalu dia berlakon kayu ko ingat hanya dengan drama tu dia boleh naik??? sah2 statement ko salah

      0

      0
      • Anonymous says:

        nd blakon filem polis evo ok. filem paling pecah panggung kat msia (abaikan munafik rate diri sendiri)

        0

        0
  6. ex azrel 10 taun lepas says:

    aritu cakap yaking tak curang
    ko pun spisis padayaippa jugakkk
    apekah weiiii

    0

    0
  7. melati says:

    Tertidor jap…..!

    0

    0
  8. Nonokbasah says:

    Sorang copy paste remmy ishak sorang lagi copy nora danish

    0

    0
  9. AKU says:

    hahaha…..trus semua laki x nk mengaku pakwe ko la huhuhuh

    0

    0
  10. puteri mawar biru says:

    haha tu lah yg kau pula sibuk nk bg statement tu dah knpa ,adik dia n pengurus yg dia kata ada teman dia jumpa pd hri kejadian senyap je, kau pulak kec0h, diam2 sudah, haritu sibuk pertahankn ruhainies, yakin xcurang katanya ,skrg kata bkn kekasih pulak dahh ,, 1 je nak pesan, kan tengah rapat kn,mana lah tau tetiba jatuh cinta, sb dah nampak tanda2 bunga2 cinta tu, perempuan yg sesuai d jadikan cal0n isteri adalah perempuan xmelayan lebih daripada 1 lelaki dalam 1 masa ..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Sapa nak pompuan dah kena tebuk????
    Kalau janda…dah tahu jandanya.
    Kalau dara…belum tahu daranya.

    0

    0
  12. Anne says:

    saya ingat Adlin Aman Ramlie jak yg dijadikan ‘kambing hitam’..rupanya mamat ni pun jadi kambing hitam c Ruhainis ni..kesian ko Azrel jadi tukang backup perempuan murahan ni..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    klau btl bercinta ngan azrel ap slhnya…sama2 bujang…dari ambil datok red..laki orang..dh celup sana..celup sini…heeee..nama dato red..tpi bkn red aku nengok…cam datok black (kulit) ad le…aku nengok ruhainies ni berlakon menantu ting tong dh ok skt dri y dia berlakon ngan fatah amin dlu tu..cite menantu ting tong lgi best berbanding cite sayangku kapten mukriz…aku x leh hadam le ngan heroin dia y trlalu gedik tu..x sesuai plk tu jdi heroin..bile le cite ni nk abis…bosannnnnn

    0

    0
  14. Bukan adira says:

    Out of topic… sejak dari mula muncul rohani ni aku tgk cara senyum dia pelik. Mulut dia pesal camtu cam kontrol sgt senyumannya. Mcm tahan kentut ja.. senyum la bebetul?

    0

    0
    • cehhh says:

      Sbb bl dia senyum faul terus…aku prasan cite nur pkl 7 kt tv3 tu mula2 dia blakon

      0

      0
  15. aihh says:

    boleh move on tak citer pasal betina ni… nyampah lak..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    tak habis2 cerita pasal dia ni.. dah naik menyampah aku tgk lah.. dah la acah diva bila bercakap.. next please..

    0

    0
  17. sakit mata says:

    DAH DAH LA TU NARA…ARTIS PERASAN NI JGK KO DUK CITER..BOSAN LA

    0

    0
  18. mulut celupar says:

    kalu aku azrel pun memang xkan mengaku ruhainies gf aku..malu wei

    0

    0
  19. EEE says:

    TERUNA MANA LA NK JD MALANG SEBAGAI BF RUHAINIES NI.. KLU AQ JD LELAKI AQ XNK NGORAT PEREMPUAN SAMPAH MCM NI

    0

    0
  20. anonymous says:

    I don blame u bro..
    sape yg nk lepas snang2 je di pegang2 du rangkul dgn dato gatal.. huhu
    kifarah

    0

    0
  21. entah la says:

    errrrmmm mcm2…..

    0

    0