Written by Bella | October 27th, 2017

Baru-baru ini peminat Rozita Che Wan ataupun Che Ta dikejutkan dengan khabar angin mengatakan aktres jelita itu sedang hamil anak kedua bersama suami tercinta, Zain Saidin. Walaubagaimanapun, Che Ta sendiri telah tampil menafikan berita tersebut dan berkemungkinan kelihatan berisi sedikit kerana berat badannya bertambah.

Mungkin kerana badan saya sedikit berisi, ada yang ingat saya hamil. Saya lebih percaya kepada kualiti berbanding kuantiti. Buat masa ini cukuplah dengan tiga anak dulu. Saya mahu berikan yang terbaik kepada mereka termasuk pendidikan. Kalau ada anak ramai tetapi tak mampu nak membahagiakan mereka pun tak seronok juga.

Umum mengetahui Che Ta sebelum ini pernah memberitahu beliau belum bersedia untuk menambah bilangan anaknya meskipun Zain berusaha memujuknya untuk hamil lagi. Nampaknya kecewalah peminat Che Ta yang sudah teringin benar melihat anak kedua beliau bersama Zain.

Sumber Berita : Harian Metro

20 responses to Rozita Che Wan Nafi Sedang Hamil Anak Kedua

  1. melati says:

    alahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii grandma ouiii udah lahh dah tua ganyut nak beranak lagi..kang dapat anak cacat like hang macam mana……kahaah
    zain nikah lah sorang lagi dapat bini muda anak berdert buat team bola!!!

    1

    8
  2. kihkihkihkihkih says:

    Buat masa ini 3 anak cukuplah “dulu”.
    (Dlm hati masih nak kan). So bila lagi, dh 50 baru mau ke. Skrg pun dh hampir.

    4

    0
  3. Zaza says:

    Sorry la che ta.cerita psl hang semuanya gossip murahan.
    Psl nk jantan.pastu psl kwen.pstu psl anak.psl shopping.psl show off harta.pastu nk beranak lg.

    4

    1
  4. Anonymous says:

    kenapa neelopak and vieshanti dah x follow each other..aritu tgok vie shanti komen positif2 kat fazura punya posting..ok something weird..hahaha

    2

    1
  5. wekkkkkkk says:

    SUDAH BERAPA KALI MAU CAKAP LAH X HAMIL. HAMIL, TAK HAMIL.
    wekkkkkkk

    1

    0
  6. Anonymous says:

    Nafi2.. last2 ada ulat kat perut..baru ye suka ke x??

    0

    0
  7. melati says:

    Walau camna pun saya kurang Minat dgn Che Ta , tapi tk lah saya Meluat yg teramat Kronik dgn Pelawak Bodoh & kaki ampu si Achey tu…terjerit2 cam Gampang pastu selalu nk menonjol kan diri yg buat org menyampah..!!! tu jewwww

    1

    1
  8. 8 says:

    Nafi hamil anak keempat, ye. Bukan anak kedua. Terima kasih.

    1

    0
  9. intan kembong says:

    kalau mengandung kali kedua pun, tetap umur 41..hahahaha

    4

    0
  10. Anonymous says:

    Bosannnn

    0

    0
  11. wekkkkkkk says:

    CUTI BERSALIN SWASTA 90 HARI..DULU 60 HARI…budget 2018

    1

    0
  12. wekkkkkkk says:

    tol batu 3 shah alam…di mansuhkan

    0

    0
  13. jusgoyangketat says:

    X powerlah jus goyang rapat dia…kahkahkha..

    1

    0

Leave a Comment

Optional