Written by Bella | September 10th, 2015

Foto seorang wanita separuh bogel yang dikatakan mirip dengan wajah Rozita Che Wan adalah tidak benar sama sekali.

Jelas Che Ta, foto tersebut yang sudah tersebar di seluruh media sosial itu bukan dirinya dan merasa terkejut apabila mengetahui tentang berita tersebut.

Kakak saya telah menghantar gambar separuh bogel itu kepada saya minggu lalu. Namun saya sama sekali tidak terkejut dengan gosip sebegini kerana segala-galanya tidak mustahil di zaman teknologi sekarang.

Saya bukan muda lagi untuk melakukan perbuatan sedemikian, malah saya juga sibuk bekerja, tiada masa untuk berbuat begitu. Saya tidak terkesan dengan penyebaran gambar itu kerana saya tahu itu bukannya diri saya.

Bukan pertama kali perkara ini terjadi kepadanya, Che Ta yakin bahawa peminat beliau kini lebih bijak untuk tidak membuat kesimpulan sendiri dan mempercayai setiap gosip secara bulat-bulat.

Che Ta turut memaklumkan mengenai gambar itu kepada suaminya, Zain Saidin dan mereka menganggap ia sebagai satu perkara lucu kerana mengetahui ia adalah palsu.

Saya tunjuk kepada Zain pun dia tergelak. Lucu melihatkan kreativiti sesetengah pihak menggunakan teknik ‘superimpose’ kelihatan seperti benar. Namun apa yang penting, kami sendiri tahu perkara ini tidak benar. Saya enggan melatah kerana bukan pertama kali perkara begini terjadi kepada saya.

Rasanya Che Ta dan cukup matang kot untuk tidak lakukan perkara bodoh dan memalukan seperti itu. Zaman sekarang senang je kalau ada orang nak jatuhkan sesiapa sahaja mereka tidak suka. Edit kat Photoshop lepas tu viralkan di media sosial.

Sumber Berita: Berita Harian

11 responses to Rozita Che Wan Nafi Pernah Bergambar Separuh Bogel

  1. Abg Joe says:

    Abg Joe Photography Berhad

    Dear All,

    Kami dgn ini mengaku yg AJP Berhad yg mengambil gambar tersebut.

    Dengan ini ingin saya mengesahkan sememangnya Cik Ta tidak pernah mengambil gambar separuh bogel bersama kami.

    Sebenarnya cameraman kami yg separuh bogel semasa sesi fotografi bersama Cik ta dan bukan nya sebaliknya. Saya percaya kekeliruan gambar ini adalah disebabkan oleh biasan cahaya yg melampau.

    AJ Photography

    0

    0
  2. Anonymous says:

    xpe klu x benar kn.. by the way bgus jgk tunjuk kt zain.. si suami je tau tubuh badan isteri kan.. yg muka tu zaman teknologi cggih ni.. muka 60 thn pun bole nmpk mcm 20 thn.. ni plak setakat nk letak gmbar muka org lain atas bdn org lain..

    0

    0
  3. aku tetap aku says:

    tipu lah.. mmg dia tu. artist tak lari ngan jwpn klise..superimpose. tuiii

    0

    0
  4. Anonymous says:

    link please.. nak tengok yg tanpa blur

    0

    0
  5. Joyah Pok Pek says:

    Memang patut pun Zain gelak..dia bini dia, dri hujung rmbut smpai hujung kaki dah tgk..thu lah dia cm gene rupa aset yg ada..tahi lalat ke, parut ke..hitam putih pink semua dia thu..

    0

    0
  6. zaza says:

    mesti penuh nmpk urat2 hijau kt bdn tu kan..yelah…wanita pertengahan usia..huhu

    0

    0
    • saya comeii says:

      ada jugak orang muda2 yg nampak jelas urat hijaunya terutamanya orang yang berkulit putih…harap maklum
      saya rasa awak nk cakap yg urat che ta timbul sebenarnya kan

      0

      0
  7. 1 says:

    Better jgn upload perkara2 mcm ni. Mengaibkan dan mnjd fitnah.

    0

    0
  8. sweet 17 says:

    boring citer psl makcik ni xder bakat menyanyi berlakon atau mengacara pun..yg dia tau pose senget bg nmpak tetek walopon pki tudong..xder pic atas ni pon mmg mcm bogel

    0

    0
  9. melati says:

    Kalau kau bogel sekali pun , tergamak ker org nk tengok ,,,,menglebeh sana sini…perasa2 ko Che Ta..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    agak2 bl si tasha shilla tu umur dh 35 ke ats n then ttb gmbr bogel die time die remaja dl tersebar rs2 nye tasha nk ngaku x??sure laa tak ngaku kann….hahaha…gmbr 10 thn lps klu ade org y save @ google masih simpan gmbr tu bl search blek msti kuar…

    0

    0