Written by AbangNara | March 30th, 2012

Tak ada angin tak ada pokok, tiba-tiba di Harian Metro hari ini ada artikel berkaitan dengan Rozita Che Wan yang dikhabarkan bakal menjadi isteri baru suami Siti Nurhaliza iaitu Datuk K. Menurut Rozita Che Wan, ini satu fitnah yang sangat besar dan tidak masuk akal langsung.

rozita che wan datuk k

Dakwaan yang khabarnya dikeluarkan oleh laman blog dan portal hiburan ini menyatakan yang Rozita Che Wan bakal menjadi isteri baru kepada Datuk K. Rozita Che Wan berkata:-

Sejak saya putus hubungan dengan seorang jejaka Singapura yag dikenali dengan nama “S” dua tahun lalu, saya masih belum bertemu jejaka pilihan hati. Saya dan anak amat meminati Datuk Siti Nurhaliza. Saya tidak mahu dakwaan berkenaan boleh menyebabkan hubungan baik saya sebelum ini dengan Datuk Siti terus dingin, lagi-lagi kami sama artis.

siti
Rozita Che Wan mengakui yang pelik bagaimana isu ini boleh timbul sedangkan dia tidak pernah berjumpa, mengadakan temu jani apa lagi merancang untuk berkahwin dengan Datuk K. Manakala Datuk Siti Nurhaliza yang dihubungi enggan memperbesarkan perkara ini kerana sudah lama dan sama sekali tidak wujud. Kata Datuk Siti:-

Saya berharap mana-mana laman blog portal hiburan yang mahu mencetuskan kontroversi, jangan palit kepada orang lain, sebaliknya menyampaikan maklumat secara telus dan berdasarkan bukti

Diharap Rozita Che Wan, Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K tidak ambil pusing dengan dakwaan yang sangat tidak logik ini. Semoga kebahagiaan akan terus menjadi milik 3 insan ini.

177 responses to Rozita Che Wan Nafi Bakal Bermadu Dengan Siti Nurhaliza

  1. pp says:

    style la dato k!

    0

    0
    • darsuci says:

      aku ni tak la minat ct ni sgt. tp kalau ye pun dato k nak cari bini baru,jangan la rozita che wan ni….dah la ketawa mcm hantu, serba serbi plastik. seksi tak padan dgn umur lak tu.

      ampun.kebenaran tu mmg pahit.huhu

      0

      0
      • SITI NUROZITA KHALID says:

        eheee..sbtul ke cerita ni? dulu dh pernah dgr tp senyap jer trus.. tetiba metro menjaja balik cerita ni… blog mn tu yg buat cerita tu?

        cik ta… zaman sekrg ni klau nak buat hubungan tak semestinya kena ada temujanji,kluar sekali… skrg ni kan moden pkai internet je.. chatting pun boleh…nk curang ni mcm2 boleh buat.. lg satu nak bg duit pun tak yah jumpa direct..online jer..maybank2u cimb click..hahaha..

        klau dua org ni bermadu..jd madu paling glamer and hot la kan…
        makin terjongket la misai si dato’ k..

        kdg2 aku nyampah ngan harian metro sampah tu… akhbar porak peranda hidup org..
        tp nak buat cmne kan dh ada yg kena cari mkn dgn cara tu…tawakal je la..

        0

        0
      • mys says:

        ade ke RCW….dah alang2 nak tambah tu ngorat la siti saleha ke..

        0

        0
      • violet says:

        siti nurozita khalid, mcm mana ko tau semua tu? hebat juga ko kan?! dasar pengutuk mcm ko mmg semua tau…rasa hebat sgt. xmalu ke buat cerita yg blom tentu betul ke x..mcm la ko duduk serumah ngan RCW atau datuk k atau siti. ish…heran sgt! biasa la tu..budaya mengumpat n mengutuk je lebih…kalo tak pasti btul atau x..bgs ddk diam je dulu..ni pandai2 ckp mcm tau segalanya. apa ko ni org gaji siti ke rcw?

        0

        0
      • violet says:

        habis tu..nak dato k cari org mcm ko ni ke?

        0

        0
      • ultra says:

        aku rasekan violet .. baik ko baca betul2 komen dia .. jgn main tembak jer ..

        0

        0
      • wanie says:

        VIOLET..KO NI MERENG KER SEWEL?

        0

        0
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        berambus ko violet

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        tu diaa… Kiah Lancang mai dah…!!!

        0

        0
      • ko tau violet ni, dia bukak je page nara terus dia menggelupur atas lantai macam biawak pasir kena panggang

        0

        0
      • ninonino says:

        tetek RCW beso.. siti kecik
        klu laki2, msti plih RCW kan?

        0

        0
      • dah rozita nafi, kenapa kamu still bagi speku

        0

        0
      • whatever u say says:

        violet ak sokong ko……. cayok

        0

        0
    • buruk siak siti dengan topinya tu

      0

      0
    • sang says:

      tuhla dato’ siti..amek lagi suami org! kan dah hampir kene balasannya..

      0

      0
      • serina says:

        just nk tanya pendapat semua.. adakah bermadu or dimadukan ini dikira sbg satu musibah kepada seseorang? just nk tanya pendapat.. terima kasih semua.

        0

        0
      • huahuahua says:

        Serina,terpulang kpda niat seseorang, setau aku tujuan asal poligami neh utk membantu wanita2 yg teraniya,janda dan ank yg tiada tempat bergantung etc etc la,pokoknya utuk menjaga dan menyelamatkan maruah seorang wanita yang tiada pembela,sebb wanita kan golongan lemah yang memerlukan lelaki disisinya sbg pembimbing(fitrah nye ye..mane2 wanita yg terasa gagah tu jgn sentap sgat..bukn nk ngondem..truskanla menggagahkan diri..)nyway..tpi kalu kta tgok zaman skang neh…rata2 nk kawen lebih,cuba tgok ciri2 yg di cari,muda,sexy,bergaya…dah la mcam tu..x adel plak..x mampu nk bimbing bini kea rah kebaikan lagi..so niat asal utk berpoligami tu da lari..lebih kepada nafsu daripada tanggungjawab…yg saket lagi, x mampu pon sebok nk berbini lebih sebb nafsu..dan sebgai perempuan yg dimadukan oleh suaminya..tnya la sesiapa,bagi aku x ramai yg boleh terima..ye la nk berkongsi..kalu niat lelaki tu betul insyaAllah, Allah bukakan jalan, lembut kan hati bini..tpi kalu da niat pon serong….sendiri mau igat la..mmg la kalu benarkan suami berpoligami dijanjikan payung emas oleh Allah.tpi bergantung gak pada keikhlasan hati si isteri,redha ke x suami kawen lagi…kalu tak ikhlas mana dtg pahalanya..syurga isteri kan diukur dgn ketaatan nya pda suami…so kalu nk tentukan musibah ke x kena tgok niat dan penerimaannya,susah nk kata sebb manusia ni berbeza2.segala hukum Allah tu sempurna cuma kita manusia je yg suka mencemarnya…

        0

        0
      • Fifie says:

        kalau ditanya keluarga dato’ k, sejak kahwin dgn CT baru mak Dato K merasa ada anak lelaki. masa dgn bini dulu, asyik Dato K jer yg balik. ex-isteri n anak2 enggan balik. ye lar. rumah kg. ex isteri tu keturunan kerabat. bila kahwin ngan CT, CT ikut jer Dato K balik kg. jenis tak kisah dgn darjat n status. kalau benar CT nk kahwin ngan suami org, rasanya mak bapa CT akan halang. CT akan ikut kata mak bapanya. kalau mak bapa dah restu, siapa kita nk marah2? kalau kata CT tamak harta, jgn lupa sblm kahwin ngan Dato K, CT mmg dah ada syarikat. siap jual teh lagi walaupun tak laku. album keluar pun dr syarikatnya sendiri

        0

        0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Haaa…… kejap lagi Persatuan Ustazah Nara akan muncul…!!!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku tgh tggu meeradriana komen, siap dia klu die berani lagi komen yg sedemikian!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        A’ah… dia anti betul dgn Siti… mesti dia masuk punyalah entry nih..

        0

        0
      • terima je lah says:

        bangang ko ni kipas susah mati neelofa,,aku rasa didikan agama ko mmg dari kecik tipis la..bila org bagi nasihat, ko ckap ustazah2,,suke hati kau je,,nk b’dkwah ke nk bg nsht ke bkn ustzah je,,penagih dadah pn boleh klau nasihat tu mmbina,,,ko ktuk2 ustazah,,nnti ko mati,,ustzah2 ni yg sme2 tlg mndikan jenazah kau,,yg semayang kan ko,,sedar x tu?? ke ko mati tanam sndri???

        0

        0
      • Anonymous says:

        tak baik mcm tu……jangan mempersendakan pendapat orang……tapi yang peliknye nape cik kipas mcm terasa jerrrr.ape memang laki cik kipas dah cari lain ker.

        0

        0
    • ini plot terbaru drama lakonan RCW, jangan le kamu termakan bulat2

      0

      0
    • Ak yg Comel says:

      dato ct comel nye!!

      0

      0
    • kiah mulut lanchang!!!! says:

      hahahahhahahahhaahha aku suka komen ko Rozita Chef Wan :
      ” dia bukak je page nara terus dia menggelupur atas lantai macam biawak pasir kena panggang ” hahhahahahahah

      0

      0
      • Cik piNgu says:

        Kipas susah mati Neelofa tu kan….cakap sedap mulut jew.. kat page Nara dia dia wajib ade tuk hentam org ke eh? suke2 cakap Persatuan Ustazah Nara la ape la.. tu lebih baek dr diri Kipas Susah Mati Neelofa yg asik ngadap page Nara ni then cakap ikut suke mcm xde insurans! Okbai….

        0

        0
  2. kamariah says:

    semoga semuanye tidak benar…..

    0

    0
  3. siti says:

    kalau betul pun apa salahnya…kan datuk k kan lebih dari mampu… adeh

    0

    0
    • kamariah says:

      klu ckp psl mampu mmg la…tp soal hati dn perasaan ko kene la pk…klu laki ko mcm gitu ko rela ker…

      0

      0
      • Kak Timot says:

        Memang la kena pk soal hati dan perasaan, cuba pk balik bagaimana agaknya perasaan bekas bini dato k time dulu2 tu..

        0

        0
      • kamariah says:

        Kak Timot…gini jer yer klu ikutkan mmg btl kak timot ckp tu tp kak timot org yg x penah rampas laki org laki die plak yg kene rampas tu mcm mane…..

        0

        0
      • noni says:

        btl ckp kamariah…
        x smstinya what goes around comes around..
        klu cmtu ape yg bekas bini dato’ K buat dulu ek smpe dia dpt balas cmtu(siti rmps laki dia)??

        p/s: tu sume jodoh & takdir la.. x yah la nk nyumpah hukum karma la..ape la..

        0

        0
      • eleh eleh says:

        karma utk dato’ siti dah datang..biarlah dia rasa pulak…kte tgk diam2 je sudah… lalala

        0

        0
      • karma itu tiada, kurma dan kumar, yes

        0

        0
      • chi says:

        karma dato K plak dia akan dapat isteri baru sbb sblm ni dia penah dapat isteri baru. lol

        0

        0
      • 1st wife says:

        dato k mmg lebih dr mampu (financial). tp rsnye dato ct pn x kisah sbb dia mmg seorang yg baik hati. lagipun, jgnlah kita dk ptikaikan hati wanita ke apa ke. Sbb bila ALLAH dh halalkan tu jgn lak kita anggap cam musibah lak. kalau ptikaikn psl hati wanita ni, mcm nk ckp ALLAH x paham n x pentingkan hati kaum hawa plak.ALLAH kan maha adil. jgn byk soal sgt. bat jer apa yg ALLAH suruh. Taat suami, solat n puasa, pastu pilih jer nak masuk syurga dr pintu mana. Ingt yer puan2, isteri wajib taat suami. tp suami x wajib taat isteri. suami bukan milik mutlak seorang isteri.

        0

        0
  4. aku says:

    Siti lg chantek lar..peace yoo

    0

    0
  5. ALYA says:

    betul ke? hmm.. lepas satu, satu…x penah pisah dgn kontroversi..

    0

    0
  6. tu dia says:

    kalau betul pun apa salahnya…kan datuk k kan lebih dari mampu… adeh

    0

    0
  7. cik mikah says:

    Madu?

    0

    0
  8. Reena says:

    Hohoho…mungkinkah what goes around comes around…

    0

    0
    • kak joyah says:

      setuju sgt ckp reena …masih tak ingat apa siti buat kat bekas isteri dato k…ish hukum karama….

      0

      0
      • Sirap madu says:

        awak,jgn sebar fitnah..sggup tggung dosa? cerita sbnar awak x tahu,,,..diorg dh citer kan..ada rampasan kah di situ? klo btol pon, kita ambil sj yg jernih internet kita jgn buat titk dosa.moga brmnfaat -wassalam-

        0

        0
  9. lolalolalolapop says:

    aik tetiba je gossip ni muncul..ke aku yg ketinggalan,huhu..kesian tok ti,huhu..harap2 semua ni gossssippppp semata..

    0

    0
  10. violet says:

    tanya sama pokok…apa sebab goyang???

    0

    0
  11. lin says:

    kalau betul apa salahnya..jodoh kan

    0

    0
  12. Ayu says:

    Whag goes around comes around…

    0

    0
  13. bb cute says:

    Lantak p la dato k duit bnyk..apa celop

    0

    0
  14. si chantek says:

    ok la tuu…hehehe

    0

    0
  15. xsuke perampas laki orang says:

    Tok ti dh runtuhkn masjid org ln, skrg bhagia ke? Rumahtngga xpenah sunyi dr gosip or fitnah..sakit doohhh..dunia ni ADIL..

    P/s ak just bg pndangan je, jgn nk sentap lak..

    0

    0
    • mizwhateverrr says:

      aku dr last 2 weeks ada dgr cite nih dkt forum…tp tak sure..amiza adnan ke sape ntah ada gak komen (kalo tak silap)…tp yg aku dgr dato’ K mmg da kawin lain…wallahhualam

      0

      0
      • eeaa says:

        uiisshh ye ke?

        0

        0
      • Hukum karma says:

        actually aku pon penah dgr.Dato K ni act da kawin lain dgr katanya dengan sorang pramugari tapi xkan la nak kecoh2 lak memang kene tempias la Dato Ti ni huhuhu.wallahualam jugak

        0

        0
  16. datok k mampu ape susah says:

    apa salahnye datuk k kan mampu…

    0

    0
  17. saya says:

    Kalau la betul,memang aku marah giler dengan Datuk K dan Rozita ni…sangat salah kalau Datuk Siti menangis..kalau xmampu bahagiakan dia,kenapa nak kahwin dengan dia dulu..pasal cerita lama,dah berlalu pun.yang penting masa depan.bukan pasal dibalas ke tak tapi pasal kebahagiaan Datuk Siti..Aku minat giler kat dia tu….

    0

    0
  18. nana rina says:

    ini la nama yer..tak ada berita saje mencari berita..nak laku kan paper..

    0

    0
    • la vida dida dida says:

      betol tuh.. saje je nk lakukan paper.. lg 1.. dorg sje je buat kontrobesi bior smue org ksian dkt tok ti.. pas 2 pakat ramai2 beli perfume dia..

      0

      0
  19. laila says:

    dua perkataan je. ‘HUKUM KARMA’.tapi kan apa klas dato’ K dgn rozita che wan pun nak rembat.bra pun kena pakai push up.x de klas langsung.plastik je lebih.

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan hukum karma, hukum Allah, ko jgn, nnt ustajah bn kafirkan ko sbb taksub sgt hukum agama hinduuu..

      btw xpayah la kita nak menghukum org lain atas kesalahan org lain yg xde kaitan ngan kita, klu betul la ni balasan kat dia, kita pun xtau apa balasan kat kita yg duk mengata org ni haaaaaaaa…..

      0

      0
  20. nana says:

    kalau betul pon cite ni aku x terkejut kot..skrg Allah bayar CASH..lambat dgn cepat je kita rasa semua tu..so,sblm wat apa2 tu fikir2 kan la..jgn nak fikir kita je..fikir org lain gakk..

    (nak sgt kenal siapa madu kepada Zarina Zainuddin-sejak tgk semanis kurma mlm tadi)

    0

    0
    • eeaa says:

      madu dia rafidah aziz, menteri MITI dulu tu

      0

      0
      • stylo says:

        betull ke..aku pun tertnya2 gak..20 tahun berahsia siapa suami dia siot…rupanya madu rafidah aziz..ermm..

        0

        0
    • let papayaaaaaa says:

      ape??? rafidah aziz???? oh my Tuhan

      let papayaaaaaaa

      0

      0
      • moon says:

        memandai jer … madu dia dah ninggal ler tahun lepas .. yg meminang dia dulu pun madu dia sendiri .Mereka nih org business ..

        0

        0
    • mak c kina says:

      ye ke?…aku mmg nk tau sgt…klu dh meninggal,mesti title 2 dpt kat dia kan?…aku ske cara dia…ngaku khwn suami org n sgt pandai bawak diri…

      0

      0
  21. i luv lemonate says:

    jejaka ‘s’ seb bek mention dr singapura kalau tak aku assume shahir la jejaka ‘s’..kekeke..~~peace no war~~

    0

    0
  22. […] suami Siti Nurhaliza iaitu Datuk K. Menurut Rozita Che Wan, ini satu fitnah yang sangat … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Bakal, Bermadu, dengan, Nafi, Nurhaliza, Rozita, Siti […]

    0

    0
  23. student bandung says:

    hihihihihi

    0

    0
  24. saje2 says:

    agaknye mmg betul dato k nk psg baru…tp mybe bkn rozita che wan la kot…

    0

    0
  25. violet says:

    sekejap lagi….pengkritik2 handalan BN akan menyerbu…emmmm…dgn segala kutukan. mcm tau semua cerita org..

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      ………ya, dan juga ustajah-ustajah Nara…. ko tengok la jap lagi… Warrkh..kah..kah..kah…!!!

      0

      0
      • ape nak jadi daa.. says:

        knp ko pandang hina pd org yg beri nasihat berunsurkan agama??? kalau ustazah2 nk berceramah ke ape ke, biar jela.. org yg tak dpt hidayah je mengamuk , memerli org tak tntu pasal

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        aku tak benci org bagi ceramah, aku benci org yang mengumpat org, pastu sebut “nauzubillah”…. “wallahu’alam”…
        Tu la ciri2 ustazah bn… Bingai…!!!!!!!!

        0

        0
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        ok part ni aku mmg suke sbb mmg betol dari Kipas Susah Mati Neelofa >>

        ” tak benci org bagi ceramah, aku benci org yang mengumpat org, pastu sebut “nauzubillah”…. “wallahu’alam”…
        Tu la ciri2 ustazah bn… Bingai…!!!!!!!! ”

        bagi yang MEMILIH nak kutuk , kutuk je abes2 takyah la korg nak jadi topeng ultraman dgn sebut perkataan baik2 dlm ayat korg tu. sbb korg mcm melempar batu ke gusi sendiri…

        bagi yang MEMILIH nak ceramah, ceramah je abes2, jgn masukkan perkataan yg tak baik. aku sedia mendengarnya wahai warga BN.

        AKAN TETAPI, BG AKU PULA.. AKU TETAP AKAN SURUH VIOLET BERAMBUS DAN DIAM WLUPUN AKU TAHU SAMPAI KE SUDAHPUN DIE TAKKAN BERAMBUS DAN DIAM. GAMPANG TETAP GAMPANG. INI YANG AKU PILIH

        0

        0
      • kiah mulut lanchang!!!! says:

        HAI ISSABELLA, kat mana ye derma tu boleh disalurkan ??? == ko biar betol issabella. aku issab ko nanti

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        oi Kiah… yang ko anti sangat dengan si Violet tu apasal? takkan kes Fasha semalam tu pon ko nak anti gila2 kot…??
        Biar la dia nak back up Fasha pun, dah dia minat… ko pon ada artis yg ko minat kan..??

        0

        0
      • kiah, ko boleh kreatif lagi tak? lancang lancang ni macam utusan BH, lame siak

        0

        0
      • Cik piNgu says:

        Kipas Susah Mati Neelofa.. apehal ko ni ek? Yg saket aty ngn ustazah2 tu ape pekdahnya? Da ko mati esok lusa tu bukan ustazah ke yg kapankan ko? Ce jawab.. ce jawab!!! huhhhh….

        Violet, sila la kuar dr page ni..Org dah nyampah ngn komen2 kamu ok.

        0

        0
    • kiah mulut lanchang!!!! says:

      berambus la ko violet

      0

      0
    • kiah mulut lanchang!!!! says:

      aku nak tumbuk muka violet bia tembus ke dinding rumah neelopak ko . ko jgn banyak bunyik dengan aku kipas. sekarang ni aku memang nak anti dengan dia. ko duduk tepi diam-diam suda. esok lusa aku sayang la violet balik walaupun dia tak sayang aku .mana tau satu hari nanti aku dapat jadikan violet kekasih aku

      0

      0
      • violet says:

        oii kiah mulut senget…firstly…aku nak tanya ko tu lesbian ke sampai nak jadikan aku kekasih mu? uweeekkkkzzzz….geli! aku pulak rasa nak bg flying kick je kat muka ko biar tepelanting ke negara congo…xpayah balik sini terus.yg ko ni dengki sgt ngn aku kenapa? suka hati aku la….ko nak suruh aku berambus pulak….abg nara xsuruh pun…asalkan aku tak mengutuk org mcm ko…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Suka hati kau lah Kiah….

        0

        0
  26. kuku kaki says:

    klau datuk k dgn rcw bodoh laa .Rcw dah kertu .. klau nak tambah lagi satu tu agak2 laa .Apa pun semuga tok ti tabah menghadapi dugaan nih .

    0

    0
  27. Mrs K says:

    Kalau BETUL pun…Ade aku kesah???

    0

    0
  28. Unnamed says:

    Kesian org lepeh….

    0

    0
  29. faie says:

    Bagus juga kalau jadi, siti ada kawan, jadi siti akan rasa macam mana T.zawyah rasa dulu.

    0

    0
  30. hehehe says:

    aku sk kalo dato k nie madu kan si siti …bkn per rsnye dr perkahwinan dato k yg pertama dl dia madukan tengku zawiyah gak kan…dah dato k mampu kan duit berlambak2,nak rs barang baru pulak (tak ksh lar janda or tidak)or mungkin teringin nak baby kecik si siti pulak tak gandung2 asyik berdiet nak jg bdn…jd kalo dato k kawin lg ct ttp terus maintain gebu n dato k leh dpt anak baru…hukum karma kan…apa yg dia bt kat zawiyah dah kene balk kat dia…tp bkn ker ari tu heboh dato k nie kawin dan pramugari…apa pun dato k teruskan semangat anda untuk berkahwin ramai…selagi msh larat…huk3x

    0

    0
    • zaszas says:

      aku setuju…dah kater urusan Allah…biaq p la dia nak khwn lagi pun…dah mampu..kayo,gagah, mudo…ape nk pkr perasaan tok keti tu plak…masa tok keti dulu nk kawin peminat dia kt dah jodoh…skrg dia pun kena terima la klu hubby dia tu ade jodoh lagi…idak gitu???

      0

      0
    • Alibaba says:

      AAAAahhhh…x kisah la dia perampas ke tak…yang penting aku minat siti…eh

      *perampas ke??setau aku x…

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko mne tau dye x mengandung pasal nk jga badan? jngn nak wat fitnah sesuka ati…

      0

      0
  31. emem says:

    Klu ye pun carik la anak daraaaaa haha…che ta tu dh kertu! X bergetah

    0

    0
  32. Kelab Datuks/Datins says:

    OK jugak. We like. Lagipun muka Che Ta dan Tok Ti macam adik beradik. Lepas ni, senang Che Ta digelar Datin K, sebab CT pakai gelaran Datuk CT.
    Dulu dah ada gosip macam ni, masuk Harian Metro pasai Che Ta dapat kereta BMW daripada seorang “Datuk”, dan dikatakan Datuk K.

    0

    0
  33. elladanish says:

    Kalau Dato K nak tmbh isteri pun mesti lah yang muda lagi…nie pun dh tua betul jarak dgn siti pun jauh…tak kan nak yg tua jugak…mesti cari lagi muda kan dari siti…tak masuk akal betul…ahak3

    0

    0
  34. chentalove says:

    kisah dongeng je ni…
    RCW hnya berkawan dgn org muda sje…btul kan akak….eeemmmmm…

    0

    0
  35. menyampah violet dgn kipas neelopak says:

    xslh pon klu dato k nk kwen ngn cik ta ke spe2..asalkan die mampu..dato ct rilex ok..snyum simply ct…

    0

    0
  36. apo-apo je la says:

    mampu zahir mmg le, kalau batin..lingkup..kah3..kempunan la ko…..

    0

    0
  37. aku ttp aku says:

    tahniah dato’K & RCW… smoga dipertemukan jodoh cpt, dpt baby cpt…. :) tahniah jugak kt dato’ ct… dpt madu :) semoga berkekalan hendakNYA amin.. :)

    0

    0
    • terer rossa says:

      koh koh koh….CT dpt madu, RCW dPt laki kaya, tok K dpt bini baru….semua ontong maa…apa pasai mau gado2….

      0

      0
  38. meeradriana says:

    Alamak aq dgr ada org sebut nama aq ar..hahaha
    Xnak komen panjang..
    But ok what dato k kawin lagi..mampu..
    What goes around comes around.. :))

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Booooooooo……………!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • BURITa says:

      Weh meeradriana kau agak2 ar. Rcw tu layak untuk aku je tau. Dato k tu mmg mampu sbb kaya harta tapi kalau memantat dgn tok ti pun x dapat anak x payahlah nak kawin ngan rcw. Rcw suka jantan mcm aku. Muda lagi tampan.huahuahua
      Che Ta pilihlah aku..

      0

      0
  39. ade wang leh dpt amoi maaaaaaaaa says:

    apa perasaan ct klu datok k masukkan duit secara banking online kt prmpuan itewww, belikan kereta utk prmpuan itewwwww dn prmpuan itew panggil datok k YANGGGG

    0

    0
  40. Pemerhatibebas says:

    Dulu arwah ayah tok ti bg syarat kat datuk k yg if nak kawin ngn tok ti, kene ceraikan bini dia tu..padan muka tok ti, sebabkan sorg ppuan diceraikan hanya utk bg dia kawin..aku lg suka dato k kawin byk2..

    0

    0
    • ustazah kipas susah mati says:

      isk .. tak baik deq non komen cam tu .. klau tak tahu dok diam2 jer .. doakan yg terbaik utk mereka ..

      0

      0
    • Anonymous says:

      jngn smpai jd fitnah yer pemerhatibebas… kt sini rmai yg membaca..kalo ada yg percaya berita yg x betul.. fikir2 kan lah kesannya yer…

      0

      0
      • genepemerhati bebas says:

        Yup..aku sokong ko pemerhati bebas..semoga datuk k dpt jodoh bru..dia nk anak pompuan DCT xmampu nk bagi..mandul ke hapa xtaw la..

        0

        0
  41. fasha sendut says:

    AHAHHAHAHAHAHAHA…. Nak sgt tgk muka CT bile D.K & RCW ni sah da bernikah…Mesti NO KOMEN je memanjang bile org terjah..biase da..hmm…skg ko rasakan apa T.Z rase…boooo

    0

    0
  42. farabella says:

    Assalamualaikum,
    Kalau RCW kahwin betul dgn Dato’ K, barulah sahih cerita ni..
    Kalau tidak, kita anggap ianya spt gossip artis yg tak akan pernah padam..
    Seandainya sudah tertulis jodoh RCW dgn Dato’ K, kita tak blh nk kata apa2 kan?
    Macam Dato’ Siti dulu jugak, dia berkahwin dgn Dato’ K pn kerana jodohnya sdh tertulis oleh Allah S.W.T. Siapakah kita ni yg hendak menafikannya pulak..

    0

    0
  43. JEJARI KONTOT says:

    DULU SITI RAMPAS DARI TENGKU, NOW RCW PLAK GAME ON!!

    0

    0
  44. Donayana says:

    Hurm…….

    0

    0
  45. JEJARI KONTOT says:

    aku sanggup madu sebab dpt madu hot mcm RCW

    0

    0
  46. Anonymous says:

    terlebih galak kot gambar ct kat atas tu..

    0

    0
  47. buah ceri says:

    suka sgt kt Rozita Che Wan….. suka tgk tetek dia… mengkal dan mantap…

    luv u tetek Rozita Che Wan…. sooo luvly..!

    0

    0
  48. mizz says:

    ada 1 blog psl cite ml2 tok ti kawen ngn dato k…meriah karpet dgn komen2 mengutuk,mengeji sumpah seranah…yg dok minta balasan yg sm kpd tok ti mmg berjela ar…skli muncul lak cite mcmni lagilah bertepuk tgn klu diorg tahu…

    the moral of the story… kata-kata boleh menjadi doa even manusia yg x sempurna mcm kita so bl berckp ttg hal org berpikirlah dl…kot manalah tau pasni kakak kite ke adik pompuan kt ke pulak dpt nasib yg sama mcm tok ti…

    0

    0
  49. kakak neelofa says:

    kalau nk kawin janda, ahkak rasa Nora danish jauh lg cun ngan RCW ni….tp apa2 pn Dato K ni kena bincang laki bini lah kalau nk psg lg satu pun…..sian lah Dato CT tu cinta spenuh mati kt Dato K

    0

    0
  50. Adik Abg Wan says:

    cuak to’ Ti..ahaha..wat u give~~ u get back~~

    0

    0
  51. Sedih dgn segenlintir says:

    Tak fhm la dgn perangai org kite ni..bab mengumpat,mengutuk no.1. Kan RCW dh ckp takde ape2 dgn statemnt die tu..patutnye kte amik yg positif.Bukannya nak mengeruhkan lagi rumahtangga org lain.tak kesian ke?kte dok mngate org, adakah kite ni perfect?yg dh kawin..sure ke suami anda tak curang blkng korg?yg belum kawin..dah sure sgt ke pas kawin nnti tak bercerai?suami tak curang? kite bukan sape2 nak menentukan hukum karma ke apa..semuanyakn ketentuan Allah. Ape rase kite kalau org lain mngate kat blkng?mengumpat kite?memfitnah kite?mesti kite marah kn?mesti kite akan ckp ‘geramnye aku,tak tau ape2 cite..die dok bgtau kat org aku begini begitu’ SURE takde org yg akan suke die dikutuk. Setiap org ade sejarah dlm hidupnya..yg plg penting masa hadapan. Terkadang manusia ni, bckp psl org..diri sendiri yg lebih..berckp psl org tak mustahil Allah balas kat kite.org yg dikutuk,semakin byk org mengumpat,mengutuk die..lagi la die dapat pahala. sudah2lah nak jage tepi kain rumahtangga org.jaga diri sndiri,kluarga,suami & anak2 sudah..adakah mereka terjaga sepenuhnya?

    0

    0
  52. temah temuh says:

    suka hati kau la datuk k oiiii…bt la apa ko nak..ada duit ada segalanya.haha..

    0

    0
  53. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tapi kalau datuk k nk kawin ngan rozita pn ape salah nye kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lelaki kn leh kawin sepuloh jadi tkde hal lah kalau datuk k nk kawin lagi………minah jambu tk heran lah kalau dengar datuk k nk kawin lagi…..biasa lah tuuuuuuuu knnnnn…………perkara kecik jeeee ape kate orang puteh small matter ! tol tk bang nara ku cayanggggggggggggg !! bini bang nara jambu lah………

    0

    0
  54. datukkontel says:

    Bweeeeerggh…bwerggghhh.. Datuk K. muka belacan, misai bapok.. ..ppuan yg bole paksa diri suka dia shud be interned in a mental hospital!!

    0

    0
  55. aku nak bukti aku jantan bab kone aku kontel says:

    terpengaruh sangat dengan budaya Arab -asik2 nak salahkan prpoan je. Yg si jantan tu malaikat sangat kan .

    0

    0
    • idir says:

      ekceli budaya melayu pun sama gak..apa2 hal semua pempuan yg salah..kalau laki buat perangai isterilah penyebabnya..tapi bile isteri buat perangai isteri jugakla yang dipersalahkan..alahai..

      0

      0
  56. soksek says:

    Karma…karma…

    0

    0
  57. aqustatiq says:

    hurmmm….gosip dunia retis.. dh btol kawin bru aku percaya…

    0

    0
  58. Cekodok says:

    tahniah dato K semoga misai tu lebih lentik..hahaha..

    0

    0
  59. rampasanlakiorg says:

    aku sokong ko org ckp,datuk k muka belacan misai belacan konek tepacak masa gi janda baik,tak malu spender pun tak pakai masa begambor ngan peminat.konek datuk k memang tak sekolah betul la.pasal siti kos plak padan la muka di dulu ambik laki mak angkat dia,kali nie plak tikos yg kena.ko rasa la kali nie.padan muka kooooooooooooo siti kosssssssssssss.

    0

    0
  60. antitokti says:

    tak mustahil la datuk k nak kawinlg………..biar la dia.ape nak kisah siti kan bleh cari anak ikan .ramai kat kl tu tunggu u siti.kaya raya plak tu..tapi siti kena beso kan tetek dulu mcmrozita cek wan.kan kan kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.barula muka belacan misai bapuk tak cari pempuan lain..siti ngan cek wan da cukup main sampai mati pucuk.

    0

    0
  61. ratu says:

    xhabis-habis dengan karma..
    Banyak betul manusia busuk hati & dengki kat malaysia ni. xpaham aku dapat apa kutuk org lebih2..kalau dapat duit mcm metro xpe jgk.

    0

    0
  62. puan pin says:

    Lelaki mane yg x terliur tgk RCW…dh muka cantik, body cantik & aset2 dia pon mantap & montok..klu dh janda mesti byk pgalaman..DCT tu asik sibuk mmanjang..asik sibuk mnambah harta dunia..tkt sgt hilang glamer spi suami sdiri asik dtinggalkann..kdg2 aku myampah jgk dgn DCT, asik2 muke & citer die spjg taun..mcm xde artis dh kt m’sia ni..

    0

    0
  63. bisik-bisik says:

    kertu ni please lah?

    0

    0
  64. datin seri rosmah says:

    kakak mmg x pernah minat RCW nie…konseps sgt nk kahwin ngan dato K..mcm2 la… byk betul skandal…kesian kat ank2..jadi anak ikan I baru taw!

    0

    0
  65. Sekadar renungan bersama says:

    “Hai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari prasangka, sesungguhnya sebahagian dari prasangka itu adalah dosa, dan janganlah kamu mencari-cari kesalahan orang lain dan janganlah sebahagian kamu mengumpat sebahagian yang lain. sukakah salah seorang di antara kamu memakan daging saudaranya yang sudah mati? Maka tentulah kamu merasa jijik kepadanya. Dan bertakwalah kamu kepada Allah. Sesunguhnya Allah Maha Penerima taubat lagi Maha Penyayang”. AL-HUJURAAT, 49:12.

    0

    0
  66. datin maimon says:

    aku pun pelik…. dulu ct rembat suami org, xramai yg ngate… bile fasha sandha rembat laki si nora danish. bukan main ngutuk..

    0

    0
  67. honeyyyyy says:

    Oh abg misai… awww..

    0

    0
  68. hello says:

    xbetol la citer ni.. nak hangatkan rcw 4 abp ni.. ^_^

    0

    0
  69. abg pink says:

    Amin..semoga Allah makbul hajat Datuk K nk memperisterikan RCT..

    0

    0
  70. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    TZ mana kau ! minah jambu ingat kn dua tapi nk mashok tiga ! semenjak kau dh kawin ngan datuk kau sombong ngan minah jambu eh ! nanti kau ! sekarang kau kt mana? minah jambu dengar2 kau dh stay kt negeri orgputeh betol ke? lov u TZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!

    0

    0
  71. […] Tak ada angin tak ada pokok, tiba-tiba di Harian Metro hari ini ada artikel berkaitan dengan Rozita Che Wan yang dikhabarkan bakal menjadi isteri baru suami Siti Nurhaliza iaitu Datuk K. Menurut Rozita Che Wan, ini satu fitnah yang sangat … Continue reading → […]

    0

    0
  72. semut merah says:

    bagus la kalau nak kawin dgn dato k. menghalalkan apa yg perlu.. berkongsikan amalan yg mulia.. berkongsi katanya, bukan merampas terus… ;)

    0

    0
  73. kunang-kunang atas laut says:

    bodoh gila entri ni…nak gelak aq baca…hohohoh

    0

    0
  74. mawar says:

    ni gusip ulangan ke..? sebab dah pernah dengar gusip ni dulu, tapi last2 diam macam tu jek..
    kalau Datuk K ambik anak dara, korang kata die tak sedar diri dah tua..
    kalau Datuk K ambik janda, korang bising jugak kata tak layak..
    so, macam mana..?

    p/s : Harian Metro kalau sehari tak buat cerita sampah kontroversi, tak boleh ke..? aduhai~

    0

    0
  75. Muhd Ali says:

    rasain ctot

    0

    0
  76. […] alah xde ape nak di herankan lgpom dlu ct pom ambk laki org gak…. adil la 2 kiranya… Rozita Che Wan Nafi Bakal Bermadu Dengan Siti Nurhaliza | beautifulnara.com Tak ada angin tak ada pokok, tiba-tiba di Harian Metro hari ini ada artikel […]

    0

    0