Written by AbangNara | May 2nd, 2012

Pastinya ramai akan teruja apabila Rozita Che Wan menghiasi mana-mana muka hadapan majalah. Dan kali ini, untuk majalah GLAM Mei 2012, Rozita Che Wan membuat penggambaran khas di India semata-mata untuk pembaca majalah GLAM. Hasilnya sudah tentu akan memukau anda semua.

rcw

Kepada peminat Rozita Che Wan, anda pastinya tidak akan kecewa kerana terdapat 42 halaman ekslusif memaparkan Rozita dengan pelbagai fesyen terkini. Jangan lepaskan peluang ini dan dapatkan majalah GLAM Mei 2012 di pasaran sekarang jugak. 6 lagi gambar Rozita Che Wan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rcw
rcw
rcw
rcw
rcw
rcw

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 responses to Rozita Che Wan Meletup Dalam Majalah GLAM Mei 2012

  1. saya saya says:

    murahnya kasi orang peluk semua . :)

    0

    0
    • aya.love.ucop says:

      syiokkk pegang jambang

      0

      0
    • rozitok says:

      betina tua yang tak sedar diri…..kui kui kui kui

      0

      0
    • Mona says:

      Laki tu mcm bangla kat kedai mamak jer

      0

      0
      • Mak Ta Rimas Tak Ader Orang Nak Masuk Meminang says:

        Cik Ta tak kisah la…bangla ker, Mynmar ker, Zimbabwe ker…..asalkan muda dr dia.

        0

        0
      • hot lady says:

        amik gambar dgn bangla mane tuu

        0

        0
      • Kurus says:

        mcmana korang boleh tengok lelaki tu bangla eh?
        muka sebijik melayu
        tngk kt ‘struktur’ tulang

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahh ko kurus, bajet tau semua!! gi cari laki la woi!

        0

        0
      • Kurus says:

        oh yes yes yes..baru aku teringat..
        derang amik pesona aktress hollywood brasal dari italy.. Sophia Loren..
        yes yes.. satu malam aku dok pikiaq
        belilah majalah tu.. tk la mahal sgt pon
        bnyak lg gambar2 cantik kt majalah..

        0

        0
    • Aku budak gemuk tu says:

      Mak aiii hang ni kak ita weh..
      gaya ala2 queen alijebeh..

      0

      0
    • bila ko nak bertaubat ni?

      0

      0
      • bujang says:

        Nak taubat mungkin masa sakit teruk nanti….sedang nazak.

        0

        0
      • ustazah pilihan says:

        ko sibuk suh org taubat.. ko nih dh penuh sgt ker iman n ilmu di dada tuh.. igt!! satu jari kt org lain 4 jari kt kte..

        0

        0
    • Ak yg comel says:

      semua gambar cantek and very high-end. team Glam did a very good job ,smpai sanggup terbang ke India nk buat photoshoot.
      tp part2 yg lain mcm berpegang2,org tua xsedar diri ,bile nk tobat, ak xnk komen laa..sbb ramai ustaj ustajah bn da komen kt cni.mereka lg hebat.daaa

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Tu la banyak sangat cucuk tang sana… cucuk tang sini…. sampai diri dah kerepot pun tak sedar…. bergambo ngalahkan orang muda.
        Udah2 le tu, tak cukup2 ke ngumpul anak ikan?? (eh anak ikan ke, biawak?)

        0

        0
      • senyum says:

        klasik sungguh gmbr2 tu sume..

        rozita ok la jupe dpn2, peramah la jgk but mcm control2 ayu le gitu..hihi.. anak ikan dia si zain tu berlagak gler.. menyampah aku dgn si zain tu..poyos

        0

        0
    • bbycumil says:

      sian ank dia..mesti dorg ckp nape la mak aku mcm ni..

      0

      0
    • Jenab tonggek says:

      Che ta xnampak mcm msian pon dlm pic nie…. Nmpak mcm peserta america’s next top model….. Cun sangat….

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Next top model?? Ha’ah kan? Lebih cun dari Cindy Crawford (mata ke atas, tangan ke bahu)

        0

        0
      • mamee monster says:

        ko ni juling ke jenab…cantik la jgk cik ta perasan remaja ni kalu nk banding ngan umo dia tp xder la sampai tahap cun melecun…lagi satu tolong la jgn cakap dia nmpak muda k…xdernyer muda pun…muka cantik standard makcik jer…

        0

        0
      • lovelyvic PHD busuk!! says:

        Lovelyvic ko ni macam lah cantik sangat nak kata org camtu.. busuk mulut dengan busuk hati kau ni..nampak sangat kau ni perempuan yang ntah pape.. kau pegi amik cermin..lihat diri kau dulu..ntah2 muka kau ni busuk giler sbb mulut busuk kau camni.. sah2 ada tiket ke neraka juga.. so tak payah lah nak meloya dan mengutuk sangat dengan hamba Allah yang lain.. beria sgt benci dan kata2 mcm yg tak baik pd orang lain pun tak elok tau…

        0

        0
      • Lovelyvic says:

        Nampak betul ahli syurga ko tu lepas mencarut marut mcm ni…
        Siapa ko nak menentukan org masuk syurga ke neraka?
        Dah lama idup ke? Nak kena panah petir??

        0

        0
      • lovelyvic PHD busuk!! says:

        hahaha.. aku tak tentu kan kau masuk ke neraka tp dijangka lah sebab mulut busuk & hati busuk kau tuh.. eh silaplah kau yg kena panah petir dulu haha tak caya time hujan pegi lepak bawah pokok..haha kau tu macam SUCI & SEMPURNA lah sangat ker.. tiap topik tiap artis habis kau nak ngata ngutuk..kau jangan lupa mereka tu sume hamba ALLAH juga.. kau pun takde la hebat mane pun.. kau kata org mcm2.. insyaallah akan berbalik pada kau juga.. just wait & see je.. aku just bg teguran.. taknak terima kau punya pasal lah… sbb aku teringat kau pnh letak gmbr avatar kau.. biasa je kau ni… sekian terima kasih.. muah!!

        0

        0
    • lawak ler korang says:

      waduh2..bnyk sungguh yg alim2 kucing kat sini..kalu dah rasa bagus sgt jgn ler masuk blog ni..teman pon tak fhm kat uls semua…comment cukup terbaik kalu nak menjatuhkan org lain..tp tak terpk ker dok mengata org tu sama je kan kan..so teman bukan baik tp satu je teman nak kabor..sblum nak ckp psl org cuba cermin2 ler muka masing2 tu..ke umah dah tak de cermin sb tu caras mencaras..apa2 pon sedar lah semua org pun kubur kata mari umah kata pergi tak kire muda bergetah ke atau tua kerepot…caw ahhhh..

      p/s : kekekeke teman rasa yg caras semua ni cemburu kot sb tak mcm diaorg ni..kesian kesian kesian.

      0

      0
      • senyum says:

        ye la kot..kalau baik tak join masuk blog hiburan..huhu.. dan paling teruk mengata mengutuk.. bukan sampai pn kutukan mereka pd cik ta tu..huhu. cik ta makin vogue lg ado..hihih.. baik korg jaga adik perempuan, anak dara korg..hihi..kot2 terlepas lebih dr cik Ta.. bkn pe..dalm family aku pnh terjadi.. ngata adik aku mcm2, tak kasi anak2 dia join adik2 aku sbb konon adik aku jahat bagai, buruk segala lah.. sekali tu Allah tunjukkan dan buka mata kami semua supaya jgn suka bersangka buruk kat org..terjadi suatu yg dianggap besar jg lah dlm hdp mereka satu keluarga.. perkara yg mengaibkan.. harap Allah x jadikan hati aku camtu..amin.. walaupn aku ni kadang suke camtu..

        0

        0
    • PELIK?? says:

      saya,dah janda tua ni gersang mmg ler nak kasi smua org peluk2.maklum la kan,dah lame x kene peluk.jd kali nie,dpt juge rasakan kehangatannye.

      0

      0
    • Selitone says:

      * Rozita Che Wan Meletup Dalam Majalah GLAM Mei 2012

      Ini kalau bbetol meletop ni, baru kita tahu saper yang ‘ikhlas hati’ nak pegang dan tolong kutipkan. Hahaha

      PS: Tahun 2001, aku pernah kutip otak rakan aku yang bersepah di atas jalan kerana kemalangan. Itu pun dah ngeri, Jadi kita semua patut ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga kepada pasukan penyelamat khasnya: pihak perubatan yang banyak membantu menguruskan jenazah mangsa kemalangan jalan raya. TERIMA KASIH

      0

      0
    • jenap says:

      Tak minat RCW ni sebab dia kakak AR.. tu jerrr.. boleyyyy???

      0

      0
    • Cik Ketom says:

      Barang murah memang le senang nak pegang… sbb jual lambak je.
      Barang mahal dalam kaca…. jgn marah Cik Ta ya, nanti kena jual.

      0

      0
    • ATM says:

      Kami wakil abang2 tentera Kem Batu Jln Ipoh adalah peminat Rozita Che Wan!! Peduli pe pun betina2 kat sini nak komen -ve sekali pun, yg pasti para lelaki kat luar sana tetap terpegun dgn kecantikan wajah dan kesolidtan body RCW baik budak2 hingus, yg teruna, suami atau duda sekali pun. Korang sendiri pun hampas nak kutuk2 dan komen macam2 sal RCW..lantak dia lah, korang bz body sgt pe sal????! Tau lah dia cantik dan body dia excellent nak banding dgn korang2 semue kan? Laki korang sendiri pun tak tentu pandang korang dgn nafsu selain TERPAKSA je kena layan sebab tanggungjawab sebagai suami..tak semestinye dia tak tergile2 RCW gak kan???! Tu lah pompuan, iri hati dan cemburu pada org yg lebih cantik dan sexy dari anda!!! Kalau ko org tak de pe yg RCW de, ko duduk je diam2…korang bukan saing dia! Kami para lelaki tetap gila kat RCW..a perfect lady to our eyes. Korang ade?????

      0

      0
    • apa pun tak bleh blah says:

      Orang tua terdesak..!! cam harammm..!!

      0

      0
  2. nhy79 says:

    ye la. meletop la sangat. Anak2 tgk pun rasa meletop!!!!!

    0

    0
  3. embok ketum says:

    Insaflah!

    0

    0
  4. Lagubestbest says:

    meletup.. bunyi macam panas tu..

    0

    0
  5. B says:

    Cik Ta nampak muda sikit dengan potongan rambut pendek cecah bahu nie :)

    0

    0
  6. rahsia hati says:

    astaghfirullahalazim..
    dh jadi mak pon cm nie ke macam anak dara..
    anak dara pon x mcm nie..
    ish2x..
    insah2x la anak che wan oiii..
    anak dh besar2x panjang….
    dulu kata nk anta anak pi skola ngaji agama..
    mcm mana anak nk ikot contoh baik kalo mak dye pon lagu tue..
    pape pon aq doakan terbaik tuk kak rozita..
    semoga terbuka hati satu hari nanty tutup aurat…
    ehehehepeace no war

    0

    0
  7. hidup di dunia hanya sementara says:

    pakai seksi2 bgambar blakang msjid . elok sgt letew

    0

    0
  8. Breakeven says:

    she’s hot and stunning….

    0

    0
    • +xperienced says:

      haha….Noob, you sure havent been around in the real world!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        have u been to all places in this world to call ppl noob?. as how many u try to deny it, at that age, rozita is still looking hot. how bout u? are u hot enuf at her age? i guess not.

        0

        0
    • U too asshole says:

      how do u know she hasnt been to places in this world. ntah2 lagi lawa dari makcik ita ni, Ko pon noob, tak tau haprak. Chit.

      0

      0
    • ok je says:

      aku pon tengok tak cantik pon. Biasa je,nak kata gorgeous marbeles menipu pulak nanti. Mungkin sebab tak selalu kita tengok bangsa Melayu pakai camni. Kalo taruk dia di US ke Europe, will not stand from the crowd kan.

      0

      0
  9. monie says:

    jantan mane la tuh?

    0

    0
  10. anna says:

    makin tua makin menjadi

    0

    0
  11. Dugong sehat says:

    Aku rasa kalau tgor kat blog dia xheran.. Suh zubir tegur dlm paper. Biar sentap nyentap mcm shila amzah.

    0

    0
  12. Rara says:

    Walaupun tak suka sebab dia x sedaq diri tapi kak ta cantekkkkk
    tak dpt dinafikan lgi

    0

    0
  13. April says:

    Aku doakan supaya suatu hari terbuka hati dia nak berhijab ni… Bukan apa.. Sian anak2 tengok mak nyer cenggini…. Aduhai…..

    0

    0
    • bulanmei says:

      bkn dlu mak cik ni pkai tudung ka?

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku bangga je klu mak aku hot cenggini..

      0

      0
    • Anak says:

      Kami tak kisah pun! Lgi bangga dgn ibu kami..korang de???! Kutuk mane pun, ramai gak yg usha2 nak jadikan dia bini baru…tahap standard VIP ke atas je dah beratur2 dan macam helah guna nak berkawan. Hadiah macam2 jadi umpan..mereka2 yg tergile2 ibu so lantaklah….yg pasti ibu tetap dapat jobs yg tak putus2 dan rezeki baik sungguh. Yg bising2 kat sini de pe????? Setakat makan gaji cukup2 nyawa setiap bulan lak yg banyak bunyi! Ibu tak kacau org..org yg tak cukup panggil ibu buat jobs, so ibu buat je..janji duit masuk. Ko org nak terus maki hamun pun kami anak beranak tetap hidup senang..tak harap subsidi kerajaan cam korang. Beli barang runcit pun nak subsidi, bil ubat pun nak subsidi, sekolah pun nak subsidi, makan pun nak subsidi, rumah pun nak subsidi..maka muka subsidi je org melayu sekrg. Ibu tak harap tu semue, busuk2 ibu..masih mampu berdikari dan bayar sendiri. Cian korang semue sebenarnye…wof woFF WofF je pandai tapi hasil tak de pun..de hati nak nasihat org..kahkahkahahhaa..

      0

      0
  14. sayangselamanya says:

    gambarnya memang cantik, tapi inilah dunia artis…..kalau nak ikutkan memang x sesuai dengan usia tapi itu adalah kehendak hatinya. semoga RCW berubah satu hari nanti.

    0

    0
  15. tyrabanks says:

    High Fashion!!

    0

    0
  16. tyrabanks says:

    high fashion!!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    dlu makcik ni pkai tudung chantek ja

    0

    0
  18. ratu coli says:

    gila glamour pompuan ni x sedar umo dah tua nak pakai skirt mcm budak sekolah..

    top 5 artis CANTIK malaysia
    1.jasmin hamid
    2.fasha sandha
    3.liza abdullah
    4.kenchana devi
    5.rosnah mat aris

    rozita che wan no.15

    0

    0
    • Sekarface says:

      lagi sorang
      si norlia ghani pakai skirt pendek kat abph tak silapa aku -..-”
      tak sedo diri

      0

      0
  19. cucoq udang says:

    fuhh…meletop jantung aku…pasai apa makcikta aku nih pakai baju sket pndek lagi…lepas teruk kena hantam pasai pakai sket kpop ritu..ingatkan dah insap…rupenyer tak insap2 lagi….appa nak jadi…

    0

    0
  20. emel says:

    xdpt di nafikan dia sgt cantik dlm gambar2 ni.. tapi..tapi..mcm xsesuai da kot dgn umo dia..toinkk -__-

    0

    0
  21. pujit says:

    Cantik itu anugerah Allah. Semoga pandai menghargainya.

    0

    0
  22. Sekarface says:

    anak anak ayam kak tie :
    shahir —–> zain saidin —–> laki jambang ! hui

    0

    0
  23. aku bukan orang senang says:

    taubatla wahai cik ta..bile2 ms je allah bleh amek nyawa kite..

    0

    0
  24. top 5 artis malaysia PERASAN cantik
    1.aznil nawawi
    2.azwan ali
    3.m.daud kilau
    4.richie rachman
    5.chef wan

    senarai di atas adalah nama PONDAN TUA 1 MALAYSIA.harap maklum

    0

    0
  25. Anonymous says:

    fuchoo.. datuk K mesti beli satu..sorok dalam opis.. haha

    0

    0
  26. erma says:

    first time tengok dia berlakon dulu dengan rosyam noor memang cun gila si rcw ni.. time tu takda bulu mata palsu, make up pun simple.. sekarang ni bila orang asyik cakap dia cantik, dia terover solek dah macam mak lampir aku nengok. biar simple tapi cun bukan serabut tapi semak

    0

    0
  27. Ko ada? says:

    She’s actually aging beautifully regarding what you guys said..pasal hijab tak hijab or aurat tak aurat tu hak dia la..kubur lain-lain ok..korang mengutuk2 ni pun sebenanya 2×5 jugak perangai..kalau bagus sangat takkan masuk la ruangan gosip n cari peluang nk kutuk org…ish ish…baca dan tengok je sudeh!

    0

    0
    • poodah lah says:

      adoiii……nak orang berpendapat sama dengan ko . KOMUNIS!!!. suka ati org lah. sebuk jer.

      0

      0
    • setuju dengan anda ko ada. kebanyakan yg mengutok ini sama baya dengan kak ita tapi dah macam tok nenek berbadan tong gas, tu yang dengki

      0

      0
    • like2 says:

      aku setuju sgt dgn ko..mmg diaorg ni mereng meroyan sb tak secantik cik tak..ntah2 gilo sb bengang laki2 diaorg kalu tgk cik tak tak berkelip mata..tp tgk diaorg dgn bedak sejuk tebal sepapan posing duk sofa ala celioqpatah laki pon nak muntah tgk tu yg meroyah kat sini…apa2 pon bagi yg mmg purak2 alim tu ingt2 ler jg umahtangga sendiri sblum runtuh sb mulut korg sendiri..hahahahaha

      0

      0
      • Anonymous says:

        sbb diorg x cantikla diorg kutuk org lain..dh xde modal, bukak la isu hijab.. padahal klu jmp cikta live, diorg yg 1st duk terhegeh2 nak amik gambar.. kgdotcom!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Setuju! Belakang kutuk, bila di depan terkinja-kinja nak bergambar bagai.. Korang penah tengok Melodi rakaman live kat tapak Jom Heboh tak? perasan tak muka-muka yang tercongok kat belakang Zizan & Dira tu? Pernah tengok orang terlompat-lompat kat konsert Jom Heboh? Haa… diorang ni la kaki kutuk dalam blog Nara ni..

        0

        0
      • ngomel says:

        wei kipas…! kembar siam ko si irman suruh jemput dia balik, dia tunggu kat mcd.. ngeh3

        0

        0
      • Anonymous says:

        muahahaha, makcik2 kgdotcom masuk melodi!!mesti la gedik, pastu masuk bn kutuk artis, padahal diorg yg duk tergedik2 ngan artis!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku sumpah ngomel bertemu jodoh dengan Irman Hazz.. ha, ambik ko… nak sangat…!!

        0

        0
      • ngomel says:

        aik marah nampak? ko nak sumpah aku nape kipas? aku dah nikah laaa der… aku sumpah kipas jadi kipas sate… ngeh3..

        0

        0
  28. Ayu chantek says:

    Takde nampak muda pun nampak makin berdosa adalah. Agak-agak Sikit ah Wei. Kalau kat tempat teman sini umur macam dia ni dah bercucu. Malu lah kat anak-anak. Maknya perasan mude lagi.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko klu umur mcm die, dh muka nenek kebayan, sbb tu hati ko kotor, duk mengutuk org je.. hati yg bersih menjamin muka yg cantik!! so cantikkan hati dulu sebelum nak dengki kecantikan org lain.

      0

      0
  29. "*" says:

    choiiii….

    pakai seksi, view masjid… gilosss…

    0

    0
    • Kurus says:

      kt delhi ada masjid kiri kanan ker?
      tk tau..blom g taj mahal lagi

      anyway..kalu shoot ni diambil kt span..
      lg marvelous

      0

      0
      • Anonymous says:

        senyap ka kurus, bajet abis pandai laaa dah pegi semua tempat? padahal google!! blah la ko!

        0

        0
  30. datok_t says:

    mabeles..bole pegi jauh ni..

    0

    0
  31. Ayu chantek says:

    Takde nampak muda pun nampak makin berdosa adalah. Agak-agak Sikit ah Wei. Kalau kat tempat teman sini umur macam dia ni dah bercucu. Malu lah kat anak-anak.

    0

    0
  32. Ayu chantek says:

    Hey apa pegang-pegang ni. Tak geli dan berbau jambang n ketiak bangla tu ke?!!!!!!

    0

    0
  33. duniasementara says:

    makin tua makin teruk plak aku tengok dia nie..erm….

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Nanti ank die lari lagik.x sggup dpt mak cenggini..

    0

    0
  35. Kurus says:

    rozita mmg class la walau dr angle mana pun
    love all her pics here.. so the copa cabana..

    maybe kalu lelaki tu diambil dari angle yg ok..tk lah berapa kemek dahi jer mancung…kelihatan di gambar tu
    n kalu nk berjambang bukan serabut mcm tu.. org berjambang pun kena trim jugak…

    tips: kalu rmbut agak kejung ikal dia.. gunakan shampoo sunsilk yg putih dulu.. kemudian guna shampoo sunsilk yg warna fuschia.. begitu juga lepas bilas.. guna putih kemudian fuschia..
    yg putih meluruskan n yg fuschia men’cerai’kan helaian2 rambut
    ending: rambut lurus yang beralun

    0

    0
  36. Concern says:

    salam.sungguh sakit mata and hati bila baca komen2 pengunjung yang sgt menyakitkan hati.suka atau tak suka artis tu,janganla panggil dia macam2.Manusia ni tak lepas dari buat kesilapan,doakan aje yang elok2.Pleasela jage fikiran dan hati tu k.

    0

    0
  37. kakibangku says:

    muka okay juga tapi kaki………………………….. just stick to baju laboh2 aja lah Kak Rozita oi

    0

    0
  38. kalo pikir gunakan kote...... says:

    adoiiii. ambik jauh2, dekat2 kelabu, photoshop abis…….. mamat bangag je will fall for this!!

    0

    0
  39. ko mampu says:

    untunglah pic seksi background masjid…

    0

    0
  40. meeradriana says:

    mengalahkan anak dara..hmmee..

    0

    0
  41. azura says:

    bab seni fotografi, gambar yg cantik. credit pada team fotoshoot. bab lain itu urusan masing2

    0

    0
  42. ck slmh says:

    sape photog ni?
    gambo bapak chun!

    0

    0
  43. rose says:

    DAH KERTU LA WEI!!! BAWAK LA BERUBAH. UMUR DAH NAK MASUK 40, FEELING2 20-AN..

    0

    0
  44. lyss says:

    saya bukan peminat dia..tapi ini di namakan rezeki, walau orang kutuk dia dah tua tapi rezeki masih melimpah…saper yang nak tanggung anak2 dia? dah tentu bukan kita2 ni..so let her be ..

    0

    0
    • zom says:

      orang kafir pun allah bagi rezki.bukn org islam je.berkat ngan tak berkat je.pikir la sdiri.

      0

      0
  45. sayang says:

    cantek.. patut la datuk K suke. anak2 dh besa tp body tetap maintain. komen2 yg suruh berhijab atau selainye tu hentikan la. sbb yg berhijab skrg ni pn ramai yg ‘telanjang’ jugak. ‘feeling 20’s’ rasenya tak kot.. tp feel young & healthy tu btul.

    0

    0
  46. ina says:

    yang aku tahu…gambar ni kira okey compare ngn gambar nora danish tu…hehe

    0

    0
  47. gigi kayu says:

    cekta mmg lawa…
    apesal la pompuan dok dengki nau ngan cekta..tak tau la…
    ambil la yang baik..dah tua pon masih cantik..
    yang tak baik korang buang la..
    setiap benda ada negatif n positif..
    korang pilih la sendiri..
    kebanyakan pandangan berdasarkan CEMBURU…

    0

    0
  48. rozita che wan says:

    biarla sy nk pakai seksi ke nk pose seksa ke ug penting sy xkacau hdp org,dan kerja carik rezeki yg halal

    0

    0
    • zaira says:

      Betui tu che wan oi..cek setuju..tu apa apa pun ..dalam majalah jer apa kesah pun …depa nak kata apa depa suka lah tapi dalam masa sama kiter kena jaga gak sensitiviti masyarakat…contoh lah kan ..ader makcik tu dah patut patut dah pakai tudung atau serkup jer lah kepala pakai selendang ka..sebab dia pergi kenduri kawin ..nak glamour pun tak kesah ..tapi kalau rambut dah mcm tikus masuk air…kuyup…pun tak nak pakai ..bukan ker itu mengundang ..masyarakat mengata..kan…lagi satu dah tua dah nak masuk umur 55 keatas rambut colur muka dah nmpak kecut pakai tigt gan tshirt …rase rase masyarakat kata apa ??? SEBAB UTAMA PERKARA YG PATUT DAN TAK PATUT..itu sebab kiter kena ingat gak sensitivi masyarakat ..sebab kita mengudang masyarakat mengata kiter…tapi mcm kes che wan ..kalau dah berkerja apa salah nyer kan…ada yg suka ader yg tak kiter ambik mana yg patut jer tak patut biaq lah….dalam masa yang sama apa bila kiter dok kata manjang tak kesah tu yang datang Fitnah yang banyak….che wan oii tak salah lah nak bergambaq mcm mana pun ..orang kolot pemikiran jer yg tak leh nak fikir waktu kerja gan waktu tak berkerja…
      dah dikatakan PERAGAWATI..gitu lah kengggggggggggg as long tak jadik macam zahida rafik dah ..masyarakat tak bodoh lah..terang terang ..business yg di buat atas pemberian ….ehsan dari manusia yg bernama lelaki kebodohan lelaki kerana wanita…heeeheheh just nak bagi tau 10 tahun punya business pun lum tentu mewah..

      0

      0
    • RCW tulin says:

      tak kacau orang tapi kalo boleh ko beli lah majalah ni hanya berapa sen aje. tengok puja lah aku abis2 ye kalo tidak ko burn in hellfire ek.

      0

      0
    • fikir says:

      mane kau tau rezki yg kau cari tu halal?mana kau tahu ape yg kau buat tu tuhan trime ke tak?tak mati lagi boleh r cakap macam2 kan…hehehe…dah mati nanti…pesanan untuk org dan diri sndri jugak.

      0

      0
  49. Baby says:

    I think this is the most gorgeous and unique side of rozita che wan, memang nampak macam model professional! Beautiful!

    0

    0
    • memang baby says:

      another noob.. photoshop virgin. Ish..ish..ish… original/natural sangat lah gambar2 dlm majalah tu semua beb.

      0

      0
  50. liza1979 says:

    ntah kenapa.. cuba untuk terima dia.. tp tetap reject bila tgk dia berlakon! canner?? sama mcm adik dia.. memula suka.. pastu terus x minat!

    0

    0
  51. lalalala says:

    xtaw nape aku nmpak cantik plak pic RCW ngn angle nih..huhu

    0

    0
  52. chentalove says:

    cntik memang da tp tak spadan dgn usia…

    0

    0
  53. Nira says:

    Ala menyampah aku tgk geng2 rodok ni..ko tunggu Rita masuk glam mag nanti…ha glam x glam..

    0

    0
  54. minta maaf ya says:

    Nih kakak si Rodoh ni pun sama la.bajet lawa sgt lah tuh dok tayang body segala. hey che ta ko bkn muda lagi la woi.

    0

    0
  55. aku kesah.. says:

    GMBR NMPK CTK..TPI TAK SESUAI LA DGN USIA RCW..BRGMBR MENGALAHKAN ANK DARA..MALU LA WEI..

    0

    0
  56. hawa says:

    pada aku RCW lagi cantek klu pkai baju kurung..aku suka giler kihkihkih

    0

    0
  57. Celena Gemas says:

    kaki die pakai stoken dark chocolate ke

    0

    0
  58. Liza says:

    kalau dah melayu tu klu tak dengki mendengki, busuk hati, kata-mengata, kutuk-mengutuk tak sah!
    hidup melayu!

    0

    0
  59. Anonymous says:

    “Whoever taunts a Muslim with a sin (which the Muslim has committed) will not die until he (the taunter) commits the same sin.” (Tirmidhi)

    0

    0
  60. Lols says:

    Macik Rozita ni mmg seriously lawa, ni la muka2 dr malaysia yang aku yakin kalau masuk miss universe, ada harapan untuk menang. Tapi kurangkan sikit mekap tuh, biar nampak natural beauty ;-)
    anyway, kerana RCW ni muslim, tak boleh nak masuk ratu cantik, so pendam saja la dalam hati k.

    0

    0
    • judge jeffry says:

      tak lepas finalist pon… arap rupa jer body tak standard ms universe – kaki cekeding tak ada shape. Pas tu bila dia buka mulut…….

      0

      0
  61. makhluk tuhan says:

    korang…..dahlah..apa kata komen elok2 cikit..koarang nie..mengumpat jea..x sedar diri..manusia x perfect..if x ada dorang nie baru korang x ada bahan nak tgk an..apa la..li pikir la sendiri

    0

    0
  62. kak Nera says:

    Lols: kalau ko tgk adik die yg sorang tu bertutup litup. Memang cantik giler. Kalah Cek Ta ngan Ayu. Harap2 RCW ikut jejak adiknyer tu..

    0

    0
  63. hehehe says:

    aku tgk tak cantik pun…

    0

    0
  64. diedonde says:

    semoga RCW berubah..demi anak2..jgn buat ni semua demi manusia..
    anak2 mesti malu bila org bercakap pasal mak depa..jadi janganlah sokong RCW, biar dia undur diri sendiri nanti huhu :)

    0

    0
  65. diedonde says:

    anyway gambar memang cantek, meveles! cameraman bagus, gbr npk so vintage! wauu teringat zmn 80an hihi. kerjasama model n cmeraman had produce a nice product. would be better if the girl is non muslim so org tak mengumpat2. stop mengumpat la ye, anda bagi pahala free kat dia..anda dpt dosa. :)

    0

    0
  66. Anonymous says:

    gambarnya lawa, orgnya pun mmg lawa. annoying la tgok btapa mudahnya la korang mengata dia. biarlah dia nak buat apa sekali pun, hidup dia, takde kena mengena lah dengan korang, tak payah lah mengata org itu ini, habis tu yng duk kritik orang ni bagus ke perangai tu?

    0

    0
  67. Rozita Hot ko aper peduli says:

    Suka lah pics Rozita Che Wan kat sini with all the gorgeous dresses, tops etc. She got her own class minus the controversies. She’s hot and she even looks like Grace Kelly in some of those photos. Thumbs up to Rozita Che Wan.

    0

    0
  68. cikjoyah says:

    aku admit RCW ni cun. tpppp.. cubela dekat2 kan dri ngn tuhan, dulu tgk ayu je RCW :) skrg macam da xde duet nak beli kaen:) rezeki utk anak bukan la dgn mendedahkan tubuh sane cni, tp hopefully tuhan memberi hidyah ..insyaallah..kite same2 doakan:)

    0

    0
  69. naz says:

    standart la org mlyu phd,,, kalu dpt bdn cmtu pn tah2 lg truk dr cik ta,,,, wakaka,,,,, udah2 la tue………..tlg jg ank dara sndri yerr… gah wt pe tue….

    0

    0
  70. Anonymous says:

    cik tah lawa n sgt mabelessss..i loikeeeee..berapa keratkh pompuan seusia dia ni yg pandai jaga muka n body bgetah..ko ade.??????

    0

    0
  71. yaay says:

    patut anak lari umah

    0

    0
  72. lofa says:

    rozita ni memang tak nak bertaubat pun tak yah nak kutuk orang kalau diri tu tak betul lagi saya hanya beri nasihat ingat bukan artis je yang seksi. budak remeja sekarang pun merenyam suka ikut lelaki apa lelaki nak je dia bagi . macam tak sayang maruah kalau yang dah kawin tak pa lah ingat jagan bagi lelaki pegang maruah kita

    0

    0