Written by AbangNara | May 6th, 2011

my couture rozita che wan

Hebat sungguh Rozita Che Wan. Kini sudah bergelar businesswoman dengan perasmian butiknya, My Couture. Abang Nara dah ushar gambar-gambar baju yang dijual menerusi laman web My Couture dan Facebook My Couture dan semuanya memang cantik-cantik serta sopan. Tambah cantik bila RCW yang jadi modelnya. Awesome ~~~

Kalau anda berminat, sila layari kedua-dua link di atas. Rasanya pakaian yang dijual memang sangat sesuai dengan wanita Muslimah. Confirm anda akan jadi lebih sopan, ayu dan meletup macam Rozita Che Wan. Lagi gambar model My Couture iaitu Rozita Che Wan sendiri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

my couture rozita che wan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to Rozita Che Wan Kini Sudah Ada Butik Sendiri – My Couture

  1. mr.hensem says:

    oh yeah…rozita…

    0

    0
    • pembaris says:

      KENAPA GUNA RMBT PALSU?? MCM PODAN DAH AKU TGK..

      0

      0
      • Gorgon says:

        susoh bebenor nok menyebut nama butiknyo………….

        0

        0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          tahniah semoga murah rezeki….

          0

          0
        • He he… xper susah nak sebut, janji baju2 dia cantik2 and mostly mmg sopan. Sgt sesuai utk muslimah2… Tp kat web dia xdisenaraikan harga kan….

          0

          0
        • comei says:

          mesti mahal kan?warna dia sume lembut2.lawa.tp, sume labuh2.untuk org yg comei macam aku ni mesti tenggelam oleh baju ni.

          0

          0
        • Ratu Bulu Ketiak Palsu says:

          Cantik baju nya..ada klas. Semoga Rozita maju dan terus kehadapan mencari rezeki yg halal..

          0

          0
        • minah jambu 24jam menhadap computer says:

          tu la dulu tk nk gi blajar kt sekolah ENGLISH ! kn dh tk tau baca…ciannnnnnnn ENGLISH is IMPORTAN for your FUTURE…………………

          0

          0
        • secret says:

          ish3 jgn la cakap mcm tu. tak baik tau. awak ni. merendahkan orang. saya yang blaja tinggi ni pun mula2 tak reti sebut jugak. ye la. tak rajin guna perkataan tu dalam khidupan seharian. kepada sesiapa yg tak reti nak sebut perkataan english. jgn risau. p kat google. taip perkataan yg kte xtau sebut tu. pastu lau leh tambah perkataan ‘dictionary’ @kamus. mcm ni. “COUTURE DICTIONARY”. OK. Sekang. klik je mane2 link yg google senaraikan. bukak web tu. nanti adalah maksud yg dia bg tu. ok sekarang ni yg penting. p cari SIMBOL SPEAKER. (Listen to the audio pronunciation again ) klik kat situ. nanti ada orang sebut perkataan tu. kalau nak blaja. ikot berulang kali ape org tu sebut. macamtu je

          pasni. sape2 yg tak tau sebut perkataan tu, tak payah nak belagak mcm minah jambu 24jam menhadap computer . aku kat sekolah dulu pun, cikgu takde ajor nak sebut perkataan tu. jadinya ingat. tak semua ilmu kita akan dapat kat sekolah.

          CARILAH ILMU DI MANA-MANA PUN.
          renung-renung kan dan selamat beramal.
          assalamualaikum

          0

          0
        • oha says:

          mangkuk punya minah jambu24jam menhadap computer eja “important” pun xbetul,nak nasihat org punya future….pirah la boleh bla2….apee pon xboleh!!!!

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          tu la dulu tknk gi blajar kt sekolah english ! kn dh tk tau baca english……ENGLISH IS IMPORTAN 4 YOUR FUTURE………

          0

          0
        • no. 6 says:

          woi minah, ko pnya english ko bagus sgt ke? important pn xreti nk eja…important la, not importan…ko blaja sek english mane..

          0

          0
  2. CIK KEBOOOMM says:

    cantiknyer baju dan si pemakai…

    pernah jumpa RCW kt aiport jakarta last year..dia mmg ramah orannya…siap bergambar dan bersembang2 lagi..

    apapun doakan supaya RCW sentiasa dimurahkan rezeki..

    0

    0
  3. basshunter says:

    cantik….x sexy..sesuai tuk muslimah

    0

    0
  4. cik shidot says:

    cantik ! :) baju die…… heeeee…

    0

    0
  5. Iman says:

    hmm.. x sexy? cbe tgk gambar RCW pakai tudung tu..pakai tudung, tapi nampak leher.. tu mungkin la fesyen (memandangkan ramai artis cmtu kan skrg ni) tapi bajunye jarang, nampak perut tu sumer, x sexy? hmmm.. tepuk dada, tanya iman!

    0

    0
    • positif says:

      suka benor pikir yg buruk2..ok lar nie dari yang terang2 nampak segala…

      0

      0
    • Whadda F? says:

      Adoilaaa…kalo mcmni ko ckp sexy…killafairy, miera liyana, nurul ain, amani, mizznina tu sume ape? since when leher org tua = sexy? Gosh…over lah ko… kalo camni attitude ko bek xyah baca blog gosip artis laa…

      0

      0
    • Ms. Darculla says:

      eh..itu tudung meh?muahaha…

      0

      0
    • hijau says:

      die pakai seledang bukan tudung.

      0

      0
    • hijau says:

      die pakai selendang bukan tudung

      0

      0
    • lolo says:

      itu selendang laa pndai….klo dy btudung t kang ko ckp, jdi model ni je bru nk btusung, tyme len xpulak…klo dah dasar ske ngutuk tu org wat bek sket pon ko ktuk jugak kn….ttup aurat tu dtg dri hati….dy xdpt hidayah lgi…klo pndai ko tarbiyah kn laa dy…bsing je

      0

      0
  6. nosa_jaybee says:

    awesome…. cntik n nice sgt!.. ade kemajuan kak wan kite nie.. gud luck to u !!

    0

    0
  7. yang says:

    nice!!!…hehehe

    0

    0
  8. singa tido says:

    boleh la

    0

    0
  9. rimau tido says:

    boleh la

    0

    0
  10. insuraya says:

    suke2..semua cantik2…

    0

    0
  11. akram mazlan says:

    cantiknye bakal orang umah aku ni.. rase berkobar-kobar je di dalam jiwa..

    0

    0
  12. unggun api says:

    wow!sesuai utk muslimah…cantik n sopan…n br btol…

    0

    0
  13. MiaSofea says:

    cantiknyer..
    butik RCW ni kt ner ha?

    0

    0
  14. aku pakai fesyen sopan je... says:

    BAGUS! harap2nya bukan ini saja la koleksi busana sopan yg ada kat My Couture ni.

    0

    0
  15. farah says:

    style3!!bagus2..baru ada masa depan sikit..dunia hiburan bukannyer jamin berkekalan pun..btw try google : awan fantasia ..best4!!

    0

    0
  16. xde sluor says:

    dah mcm pontianak kene paku je dah bila sume pix xde kaki……huhu :)

    0

    0
  17. zaia says:

    lawa dn sopan2 semua..

    0

    0
  18. grape says:

    die ke yg buat or design baju ni?kalau bukan die xleh guna ‘couture’

    0

    0
  19. Suri says:

    Cantikkk…tp harga pon mesti cantik,,huhuhu

    0

    0
    • Ai Chia says:

      cantik sgt bajunyer…. raya ni nak beli tapi kalau beli satu mahal dan sekurang2nyer kena beli dalam 4 pasang keatas…. harganya plak dlm RM390 ke atas…

      kita dah beli satu hehehe

      0

      0
  20. secret says:

    1- Cantik jugak baju-baju nya. kemas. tak crowded sangat design nya. =) I like.
    2- saya puji ikhlas. sebab saya bukan minat sangat pun kt RCW. hehe ampon ye.
    3- Secret dah explore da web my Couture. Kenapa secret tak jumpa HARGA BAJU? Bukan ke butik ni pun jalankan online shop ker? KOnfius.
    4- Cadangan Secret lah. Adalah lebih baik web My Couture sediakan DWI BAHASA kot. Bahasa Melayu?
    Luas skit pasaran My Couture. Tak semua orang faham ? Bahasa Inggeris sepenuhnya
    5- Tu pendapat secret lah. Secret minta maaf kalau terkasar bahasa.

    0

    0
  21. j says:

    cantik-cantik baju nye

    0

    0
  22. mysara says:

    Aiseh..blouse pink itu sangat cantikkkkk

    0

    0
  23. pic says:

    cantik2 baju nya

    0

    0
  24. zaz says:

    brown tu cntik! blue white tu pon cantik! argh. ni geram ni. rase nak membazir duit lak. bape hargeee. tp tp butik, mst mahal. beli jln tar je la :(

    0

    0
  25. Menara says:

    baju putih kain purple..lawa la.. agaknya berapalah harganye die yer..

    0

    0
  26. my says:

    tgk kat website dia, jual borong, at least kena beli 6 helai. Tak letak harga la pulak..

    0

    0
  27. mysara says:

    tgk kat website dia, jual borong. at least kena beli 6 helai. harga tak letak la pulak..

    0

    0
  28. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/kelakar-punk.html says:

    bagus3!!perniagaan baru menjamin masa depan..kalau dunia artis nie memang boleh dapat banyak,tapi tue la..^_^

    0

    0
  29. mr.hensem says:

    oh yeah o yeah

    0

    0
  30. mr.hensem says:

    oh yeah o yeah rozita….

    0

    0
  31. cantik…bju pn xseksi kan..bgus laa..kalau bertudung mesti lagi tmbah kecantikan nya.. :))

    0

    0
  32. oha says:

    rozita che wan saje yg pakai baju2 tue nampak cantik…org lain entah la…..

    0

    0
  33. LoL says:

    nampk berumor da kot…..

    @@

    0

    0
  34. cik aten says:

    mmg lawa…minat gak.. tp slacknye g website tu npe x ltk harga?? xbest la cmtu….

    0

    0
  35. azman aloha says:

    sebenarbya saya takut melihat rozita che wan ni..mata dia seperti arwah mona fendi..

    0

    0
  36. shimie says:

    she’s already have dat capability, so y not, gorgeous sista :)

    0

    0
  37. shimie says:

    she’s gorgeous enough to opened up boutique, already got her name and diva now, y not ;)

    0

    0
  38. alamaya says:

    dah tgk website dieh.. tapi list harga takdo…

    0

    0
  39. Zass says:

    cantik koleksinya. nampak sopan dan sesuai untuk Malaysian. 1000 kali lebih cantik dari pakaian ketat n sendat RCW. Thumbs up!

    0

    0
  40. nini says:

    boleh le tan sri sponsor

    0

    0
  41. finaz says:

    abang nara last Monday saya satu flight from Alor Star dgn RCW.. guess what .. Shahir ada sama.. smpi LCCT ..sy mnta tgkp gambar (as bahan bukti wartawan BN tak terlantik.. hehhe)

    and smpt i ber-mommyrazzi .. and tny soklan ‘ sorri la tercaptured kat Alor Star airport tadi.. ermm uols ni ade ehem2 ke.. and dorang jawab takla shopping aje”

    abang nara …erm mungkin dorang p sopping sama2 kat pekan rabu ke walhualam.. tp RCW lawa la.. huhuh ..
    sori RCW walopun u pki topi utk ttp muka hehheh

    p/s: abg nara leh tgk FB saya utk gambo bukti ..ooopss

    0

    0
  42. cikmaz says:

    saya dah tgk koleksi baju2nya…nampak cantik menarik dan harga bawah RM1000 gitu la..

    0

    0
  43. oren says:

    cantik giler baju2 dia..tp harga pn bt aku mcm nk giler…bapakk mahal..ni utk2 VIP je ni..org2 biasa mimpi la nk pakai.

    0

    0
  44. bgslah dah ad bisnes sndiri..ad la jgk pendapatan tetap..koleksi baju2 yang dijual pon sgt cantik dan menarik tp harga pon cntik..hehehe

    0

    0
  45. Alegro says:

    Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0

    0
  46. Good weblog! I genuinely adore how it’s quick on my eyes as well as the info are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a brand new post has been created. I’ve subscribed to your rss feed which must do the trick! Have a nice day!

    0

    0
  47. Great blog right here! Additionally your website a lot up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate hyperlink on your host? I desire my web site loaded up as fast as yours lol

    0

    0