Written by AbangNara | October 4th, 2012

Terasa macam iklan jual kereta terpakai pulak. Untuk yang tidak mengetahui, Rozita Che Wan selama ini memandu sebuah kereta BMW. Sudah 3 tahun kereta tersebut menemani RCW ke mana-mana sahaja. Kini, RCW ingin menjual kereta tersebut dan mendapatkan sebuah kereta yang lebih awesome lagi.

rcw bmw

Menurut portal Murai, harga jualan yang dicari oleh Rozita Che Wan untuk BMW miliknya itu ialah sekitar RM170,000. Harga yang agak berbaloi pada pandangan Abang Nara. Pastinya kereta tersebut terjaga rapi memandangkan pemiliknya adalah RCW yang mementingkan kesempurnaan. Kalau anda berminat, bolehlah cuba nasib dengan menghantar mesej ke Facebook Rozita Che Wan.

rcw bmw

P.S: Abadikan detik-detik indah anda bersama yang tersayang dengan frame gambar daripada PelangiBonda. Sebarang pertanyaan mengenai tempah sila email ke inquiry@pelangibonda.com atau anda boleh LIKE Facebook PelangiBonda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Rozita Che Wan Ingin Jual Kereta BMW Miliknya Dengan Harga RM170,000

  1. Oklah tu............ says:

    wau…harga boleh tahan…tp brbaloi sebab yg pakai dn mnjagany mmg pntingkn kebersihan dn kerapian…cpat…cpat…siapa cpat dia dpat…..

    0

    0
  2. nanana says:

    wah, ni mesti dapat beli kereta mewah baru. :)))))))

    0

    0
  3. mama gangnam says:

    “Kini, RCW ingin menjual kereta tersebut dan mendapatkan sebuah kereta yang lebih awesome lagi”….Alhamdulilah murah rezeki cik ta nk tukar kete yg lg awesome….adakah mercedez, porshe, ferrari atau yg seangkatan dgnnye…..pastikan bkn kete tajaan ye cik ta…..

    “Kalau anda berminat, bolehlah cuba nasib dengan menghantar mesej ke Facebook Rozita Che Wan”….ni smbil jual kete smbil nk promote facebook page ye….baekkkk punye!

    0

    0
  4. tungguuu........... says:

    nnti..nnti…ya..nk cek duit dlu kat bank…cukup tk…khe..khe..khe…

    0

    0
  5. Honda binti Hyundai says:

    BMW….makan minyak, maintanance yg tinggi…tak berbaloi.

    0

    0
  6. Aku Cerdik says:

    170k..baek aku beli rumah..naik juga nilai. pakai kereta mewah..jadi besi buruk lepas 10 tahun.

    0

    0
  7. Mak jemah pemalu says:

    Kalau RCW yang beli, mcm logik gak lah..sekurangnyer muke dia selalu kua tv n bermcm2keje lagi…tp kalu sesetangah retis yng masuk tv pun 2 kali setahun, tapi mewa giler, tang tu memanv patut tanye..nak plak mak bapak xbape kaye…

    0

    0
  8. AperNier says:

    Ala.. bising lah suma komen… kalau tak mampu tu diam laaa…
    nie nak bising pasal mahal bayar bank la.. bising maintainence mahal lah.. minyak mahal laaa…. kalau tak mampu diam lah..takder orang paksa ngko beli pun…
    macam macam kat Hotel gak… ko tak mampu..orang tak paksa… ko pergi lah makan kat warung mamam tu… masok lah ko ke syurga ko tu..

    0

    0
  9. entah la says:

    pd aku yg tak berapa nak kaya nie…dr pakai kete mewah mcm nie walaupun secondhand baik la aku bl umah…alih2 puas ati blh renovate n cantikkan umah…kete nie pakai biasa2 pun ckp kang pakai kete mewah2 tkt lak kene rompak…

    0

    0
  10. ada aku kisah x? says:

    haii aku ni bile nk merase pakai bmw entah laaa.. kereta cikai je tp dah habis bayar laaa.. tanya hasben die xnak beli keta baru lgi.. nak kumpul rumah n tanah je dulu. la ni baru la ade 2bijik umah. hmmm alhamdulillah

    0

    0
  11. ayu says:

    org kalau duit dah bnyk takda nak jual harta…nampak sgt cik ta dah takde duit…takda dato yg nak bela cik ta dah ke?

    yelah mana la nk maintain muka tegang, make up 15 inci, bulu mata penyapu, dada montok 34D tu kan….kesian btul aku tgk cik ta ni…

    0

    0
  12. huahua says:

    Cik ta lagi kesian baca komen2 yg ntah hape2 ni..huhuhu atleast die mampu.. dr sumber mana die dapat jgn nk duk query la sgt… tulah org mesia ni ske sgt dgn sikap assume ni.. bijok katakan..

    0

    0
  13. Pemerhati says:

    eh..cik ta ad misai la..

    0

    0
  14. Cik Nad says:

    boleh tak mekap biasa biasa je?

    0

    0
  15. TanTinTun says:

    hai nara, brita sampah mcmni pun nk tepek kat sini ke? pompuan sihir kertu ni dh xnk jual ceta gatal nk kawin ke? nara xnk update ke ceta artis baru kawen curi bju kt butik poplar tue? ke nk ceduk kat forumcari? nara ni klu artis jejanz memg rajin semcm je promote depa

    0

    0
  16. aminah amirah atikah says:

    hishhh bahaya pakai kete2 mewah skrg nee…nanti kene culik…eee taknak lah…

    0

    0
  17. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    seram tengok mata cik ta ni

    0

    0
  18. cantiksemulajadi says:

    at least….cik ta pndai jage body berbanding yg seusia dia…even yg umoq 30an pun dh gemok gedempol lps dpt anak….huk3x….yg duk mngata tu mesti jeles… cuma aku hrp cikta pndai2 la jage imej sbg ibu anak 2..sekurng2nya…

    0

    0
  19. nyah tetek says:

    kalo cheta jual tetek mesti sampai pengsan org berebut nak beli…

    0

    0
  20. mamamia says:

    org tua2 kata, org ada tahi lalat kat bibir tu garang. tengok rcw pun rasa memang spesis garang.

    0

    0
  21. Joe says:

    3 series warna putih, tinted mcm gelap gile…no plat x yah bagilah

    0

    0
  22. kamal says:

    dapat jugak rozita tu beli bmw..dari kite yg dpt pakai proton aje huhuhuhu…

    0

    0
  23. pemburu chikaro says:

    korang kat sni ni macam sampah jer menambah dosa belipat ganda mengata orang…klu dia nak jual kereta ke ape ker sukak hati dialah yg korang nak memandai mandai buat kesimpulan tentang kemampuan nyer dan apa yg di buatnya ape ke hal???…ayat kita kena jaga jgn smpai kita yg ke neraka….bg aku dia dapt bmw tu kira logik jugak…dlu masa dia pramugari lg gaji besar..24 jam di atas udara mana de masa nak beli2 barang ni tambah g dia tak bnyak komitmen…lpas dia berhenti jd pramugari trus berlakon..kalau drama dan filem tv smpai astro muka dia jer kluar so memang adil la dia dapt beli kreta mewah tu..tak kisah lah cash atau hutang…korang ni mcm perasit..orang tengok ni page harap ada komen membina..ini semua kebanyakan komen main hentam jak mengata orang ntah betul atau tak…aku ni bkn peninat dia tp hari2 tengok tv tahullah orang yg logik mampu atau tak..da sekian…!!!..tak suka jgn baca ni komen trima kasih…!!

    0

    0
  24. halimah jongang says:

    pemburu chikaro hari2 tengok tv tahulah org yg logik mampu atau tak…?????? ko tau payment dia dpt brpa?duit dlm bank dia brp??..upsss..sori

    0

    0
  25. Reena says:

    Jadi duta Safi Rania Gold pun dah mampu beli BMW uols…byk dorang byr dia..plus dia punya current job & bisnes lagi..bagi yg tak kenal/tak pernah keje dgn dia mungkin akan ckp mcm2..aku ni bukanlah peminat dia tp sbb dah pernah shoot dgn dia, so from there I can tell. Dia nampak jer sombong tp sebenarnya ok..lawak pun ada..humble. Tak mcm sorang retis tu, nampak ok tp kerek giler.

    0

    0
  26. jejailani says:

    rezeki masing2 :) lagiipun jd duta safi rania gold pun dah dapat setengah juta..belum kira side job lagi..memang mampu sangat..

    0

    0
  27. manusia hidung belang says:

    muka pondan…wakakakakakaka

    0

    0
  28. hilang akal says:

    muka spesis maknyah….hok alohhhh….hihihi

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Jgn suka mgata org, cermin diri sendiri baru tau…

    0

    0