Written by AbangNara | January 25th, 2012

Fuh. Kalau benarlah khabar angin yang sedang bertiup kencang ini, memang kaya raya sungguh Rozita Che Wan. Dengar-dengar kata orang, pihak One Drop Perfumes telah membayar hampir jutaan ringgit kepada Rozita Che Wan untuk menjadi duta produk mereka. Patutlah Rozita Che Wan wangi bebenor masa Abang Nara jumpa baru-baru ini, pakai One Drop Perfumes rupanya.

one drop perfumes

Abang Nara rasa pihak One Drop Perfumes sememangnya membuat keputusan yang tepat apabila memilih Rozita Che Wan untuk menjadi duta mereka. Rozita Che Wan memang sentiasa tampil elegan, bergaya dan paling penting, nampak sangat ekslusif. Kalau tengok daripada jauh pun, kita memang akan tau RCW ini seorang yang sangat mementingkan kebersihan dan kewangian badannya. Memang sesuai sangatlah dengan One Drop Perfumes kan?

one drop perfumes

Oh ye sebelum Abang Nara terlupa, kalau anda peminat tegar Rozita Che Wan dan mahu berjumpa secara ekslusif dengannya, One Drop Perfumes sedang mengadakan pertandingan “Dine and Date with Rozita Che Wan”. Syaratnya cukup mudah. Hanya perlu beli salah satu daripada RED set One Drop Perfumes dan anda sudah layak untuk menyertainya. Boleh baca lebih lanjut tentang peluang keemasan ini di Facebook One Drop Perfumes.

Lagi beberapa keping gambar si cantik manis Rozita Che Wan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

one drop perfumes

one drop perfumes

one drop perfumes

one drop perfumes

one drop perfumes

one drop perfumes
one drop perfumes

one drop perfumes

one drop perfumes

one drop perfumes
one drop perfumes

one drop perfumes

70 responses to Rozita Che Wan Dibayar Hampir Jutaan Ringgit Untuk Jadi Duta One Drop Perfumes?

  1. kesah ke?? says:

    bertuah badan…

    0

    0
  2. REDBLOODSNOW says:

    Perghhh!! kayo lerr kooo kak ita oiii.
    pssttt…apa ek rahsia dia senantiasa nampak cantik camgnie ek
    nak tiru la…tp kalau yg cucuk² ni, tak kosa nk tiru.

    hehe :D

    0

    0
  3. ALYA says:

    tgn dah berkedut…

    0

    0
  4. ejanAdin says:

    wah makcik..cantik baju makcik..
    :P

    0

    0
  5. Whadda F? says:

    Cantik macam mana pun…pengakhirannya masuk ke dalam kubur juga nanti, kena makan ulat juga muka & body tu… :)

    0

    0
  6. Saye ler Perempuan Itew... says:

    tada guna dapat jutaan ringgit kalo tudung sehelai pun x bleh nk beli wat litup aurat :(

    0

    0
  7. muka cantik baju pun cantik jugak ^.^

    0

    0
  8. lucifer says:

    lawanyaaaaaa…………………………………!

    p/s: luv u RCW…. muahsss…

    0

    0
  9. Agogo says:

    emmm xbaik kutuk2 org camtu..kte pn belum tentu dlm kubur nanti cmne..yg pnting kte doakan la dari jauh utk sesama umaat kte ni..tu yg terbaik dari kutuk2..apa pn xboley..yg penting dlm hidup seseorang itu, bagaimana khidupannya berakhir..bukan bgaimana ia bermula..

    0

    0
  10. lucifer says:

    boyfren ko dah pegang tgn ko ?

    p/s: kalau takat pakai tudung nak cover luvbite… tak payah..!

    0

    0
  11. apakah says:

    muka putih kaki and tangan hitam..kelakar :)

    0

    0
    • bujang says:

      Tak ape jugak jangan muka itam….
      miaw aku sekor tu muka warna putih badan dan ekor itam….kuat makan ikannnnnnnn… berak 3x sehari…..

      0

      0
  12. […] Fuh. Kalau benarlah khabar angin yang sedang bertiup kencang ini, memang kaya raya sungguh Rozita Che Wan. Dengar-dengar kata orang, pihak One Drop Perfumes telah membayar hampir jutaan ringgit kepada Rozita Che Wan untuk menjadi duta produk mereka. Patutlah Rozita … Continue reading → […]

    0

    0
  13. tipa says:

    suka benor pakai skirt makcik ni.. budget barbie ke.. huhu

    0

    0
  14. apo2 je la.. says:

    citer psl RCW sudeyh ler.. ni ape kes org pakai tudung lak kena…
    biarlah semua free utk komen sini… harap2 adik/kakak kau takde la jgk yg pakai tudung utk cover luvbite

    0

    0
  15. secret lover says:

    er,, ini rozita ke patung rozita. macam patung je senyum..muka semua sama je.. pic last tu, macam seksa benor je nk senyum nmpak gigi. pipi tegang dek botox ke kak? :)

    0

    0
  16. sant cari says:

    takda maknanya. syarikat MLM macam one drop nak bayar rozita juta2. bukannya duta jenama mewah pun. hagak2lah kalau nak menipu. ingat kitorang tak belajar subjek pemasaran/perniagaan kah? lol

    0

    0
  17. minah jebon says:

    heh bayaran HAMPIR jutaan je kot. bukannya LEBIH ke ape ke. adoi kalo cmtu, 500,000 pun hampir jutaan. so, what say you readers?

    :)

    0

    0
  18. fizaferoz says:

    wlupon muke die cntek tp jemu la tgk..nape nk control sgt muke tu nk syum pn susah.

    0

    0
  19. Zyand Ashand says:

    untung besar la 1drop perfume pas ni..

    0

    0
  20. NenekPenne says:

    berebut2 jantan gedik beli perfume sebab nak date dgn rozita…
    haiiiyaaa kesian
    pandai betul One drop buat marketing strategy yer…

    0

    0
  21. hijau epal says:

    Safi rania taja muka one drop taja pafume lps ni sape nk taja losyen tagn utk ciTa? Nmpk da bekedut tuh :-)

    0

    0
    • pororo says:

      baby johnson’s

      0

      0
    • bujang says:

      Rasenye bukan kedut u….yang aku nampak sendi2 jari tangan.
      Berdongkol2…..emmm…..takut pulak nanti ada gout.
      cuba pi check uric acid dalam darah….iaitu pemeriksaan darah Renal Profile. pelik aku tengok sendi2 tangan Tuan Puteri minyak setitik ni.

      sesiapa pun sebelum sakit pegilah check darah kat sepital.
      Sebelum penyakit serious…..cegah sebelum parah.

      0

      0
  22. datin memon says:

    ala…balik2 citer pasal makcik neh….xde story len ke…da la klik kat nara neh kuar gmbar dia…sakit mata r…..elok r dpt wet byk…bleh dia buang kedut2 kat luar dlm dia 2….

    0

    0
  23. tinmun says:

    rozita che wan..dh untung banyak nie pegi la buat treatment buang misai yg banyak atas mulut tu… ;P

    0

    0
  24. Ustaz Don II says:

    Bersyukurlah ke atas rezeki pemberianNya. Jangan lupa dengan penderitaan anak-anak yatim piatu, anak-anak Palestine dan sebagainya. Bermurah hatilah dengan menderma.

    0

    0
  25. misz_89 says:

    apa la perasaan ank2 teruna cik taa tgok pic2 ibu dy mcm ni……. iskkk…. x sngup biar org len tgok aurat pmpuan yg pling kta syg dlm dunia ni mcm ni[:-((]

    _________________________
    I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me

    0

    0
  26. hehehe says:

    aku rs lar pnt sungguh rcw nie jg muka tgk muka mcm budak umur 20an tp tang leher ke bwh kedut2…sian2…

    0

    0
  27. non says:

    org lawa…pewiit!

    0

    0
  28. jolin says:

    cam over gia mekap dia ni..kurang sikit mesti cantik

    0

    0
  29. herlynna says:

    bertambah lupa dirilah nampaknya makcik ni nanti…!! rasa diri muda sentiasa.

    0

    0
  30. adreyanie says:

    terus terang saya cakap, saya hampir melupakan BN sebab pop up banner RCW yg asyik menempek sebelah kiri page, kemana jua saya pergi. Macam hantu pun ada.
    Then BN tambah story RCW sebagai main entry pulak.

    Kenapala asyik muka RCW yg ketat ni, then muka Lofa yg saya tak tahu apa sumbangan dia dalam industri kerap muncul dalam BN?
    Dah macam personal website untuk diorang market diri sendiri je.
    Bosan weh..bosan.

    0

    0
  31. KakLong says:

    Dia ni kalo tak pakai skirt takleh ke??
    Tolong la sedar diri..awk tu dah tua..
    ingat umur belasan tahun lg ke..
    serius kalo aku jd anak dia,aku malu!

    0

    0
  32. raudhahayu says:

    kaya tu memang la kaya,tp nape la pakai kain mcm xde duit, skirt pendek2 je la yg dia suka..menyampah..mcm tak sedar diri je dia ni..berlagak muda..

    0

    0
  33. Bob says:

    Tegang bebenor sampe x leh nak senyum…adehhh

    0

    0
  34. NENEK WAN says:

    SIKIT HARI ONE DROP BOLEH BANKRUP SEBAB SEMUA PAKAT MELUAT DGN POMPUAN SEKOG NI

    0

    0
    • mrsmama says:

      engkau je meluat..kutuk orang pun agak2 la..dia mmg cantik pun..lagi cantik dr engkau,jiran engkau.nenek engkau.apsal dlm bn ni semua nk ckp psl tudung,akhlak baik2..buat ni betul buat ni salah.klu mcm tu yg bc bn ni semua yg bertudung tp kaki kepoh…xkan tak terdetik dihati engkau rcw ni memang lawa.bhenti la nk kutuk2 dia..poster dia pun ko kutuk.tu abng nara pya rzk.letak poster dpt duit…korang ni..aku pun tahu dia dah tua xsesuai pkai skirt bagai,tp dah dia perasan nak pakai..lantak diala..klu ckp bab dosa,aku rasa dia pun tahu..jd apa hak kita.selemah-lemah iman ni tegur dgn baik.klu xmampu diam.xpyh kutuk.

      0

      0
  35. FizzyKD says:

    Apa la one drop perfume ni guna RCW ..kalo nk promo non alcohol perfume ni gunalah model yg Islamic & menutup aurat mcm Irma hasmie or wardina ke..

    0

    0
    • izzah bkn nama sebenar says:

      btl tu..aku setuju sgt.ape kejadah perfume non alcohol tp bg minah tua ni jd duta?pleaselaaa nyah..dah xde org laen ke?

      0

      0
  36. cempaka sari says:

    Inilah mentaliti masyarakat negara ini, tak boleh nampak orang yang lebih cantik, lawa atau lebih berjaya, ada saja dasar PHD nya, cuba tanya pada diri sendiri, apa dosanya RCW itu pada anda semua? kenapa senang-senang sahaja hendak mengata dan mengutuk orang ? Bukankah rezeki setiap orang itu telah ditentukan? Kita sepatutnya mencontohi dia yang berusaha keras mencari rezeki untuk menyara hidup anak-anaknya, sekurang-kurang dia tidak meminta sedekah, mencuri atau merompak. Hormatilah orang yang lebih berusia daripada kita, bukannya menghina dan menpersenda kerana suatu masa nanti kita semua juga akan tua dan berkedut. Cubalah belajar untuk menjadi lebih matang, gunakanlah bahasa yang sopan, sesuaikah memanggil orang dengan ‘sekog’ dan tak pasal-pasal nak meluat dengan dia. Ingatlah bahasa melambangkan bangsa !

    0

    0
    • Amier says:

      Memang benar apa yg anda katakan.Dah RCW tu memang lawa nak buat macam mana anugerah yg diterima orang kalau yang hodoh tu nak jeles buat apa nanti rupa dah tak lawa hati pulak busuk.
      Walau ada kedutan sedikit dimamah usia dia tetap masih kelihatan cantik .

      0

      0
  37. suriabajahitam says:

    Bergunung manapun harta ,, bukanlah kaya ,, jika miskin budi bahasa..
    Segagah manapun diri ,, bukanlah pahlawan ,, jika nafsu tidak dapat dilawan..
    Secantik manapun rupa ,, bukanlah ratu ,, jika buruk tingkah laku..
    Setinggi manapun darjat ,, bukanlah mulia ,, jika tiada iman didada..
    Melangit manapun ilmu ,, bukanlah bijaksana ,, jika tidak diamal dan diguna..

    0

    0
  38. syaz says:

    mak cik ta ooo mak cik ta…anak2 tak kate pape ke mak cik pakai skirt?huhu

    0

    0
  39. minah says:

    walau mcm mana dia mekup pon, dh nampak tua dh muka dia,
    suma ckp dia mcm barbie doll,
    tp tgk, xpon..tgn gelap, muka cerah, leher gelap..mekup plak tebal, yg nmpak dh dimamah usia dh. wlau cmna pon dia mekap utk tutup kedut, still nampak jgk.

    0

    0
  40. perghh…biar btol berjuta…masyuk abis die ni..huhu

    0

    0
  41. Reena says:

    So far, aku ske keje ngan dia..time shooting tak byk songeh..tak sombong..walaupun aku venci gilerk ngan si rodhoh tu…tp che ta aku tak venci..

    0

    0
  42. liyana_khalid says:

    muka cekang….tangan n leher dh kedut

    0

    0
  43. Anonymous says:

    sapa sapa yg dok kutuk rcw kat sini semuanya dengki dan iri hati.xdak keja nak buat..keja kutuk org la..sekurang2nya rcw ada keja nak buat.masuk juta2,korang ada?..tua2pun masih cantik..

    0

    0
  44. ween says:

    pesal muke mcm bapuk je?

    0

    0
  45. cik siti wan kembang says:

    makkk aiii baju kau.

    0

    0
  46. aney says:

    SUSAH sangat dia ni nak senyum gembira… macam kena paksa jual perfume aje. telengkup company d buat nya.

    0

    0