Written by AbangNara | June 13th, 2012

Lama rasanya tidak mendengar cerita tentang aktress hot yang bernama Rozita Che Wan ini. Seringkali dikaitkan mempunyai hubungan dengan lelaki yang lebih muda seperti Zain Saidin, Shahir, kali ini Kosmo Ahad melaporkan yang ada mata-mata yang melihat Rozita berpimpinan tangan dengan Beego di Pavilion dan The Curve.

rozita

Bagi Abang Nara, elok benarlah kalau Rozita dan Beego benar-benar bercinta. Sudah lama rasanya Rozita keseorangan. Untuk makluman, Beego juga seorang duda. Jadi kedua-duanya memang sangat sesuai. Tak ada menggangu rumah tangga mana-mana pihak. Tak gitu?

beego

Semoga hubungan antara Rozita Che Wan dan Beego akan making kembang dan kalau boleh, sehingga ke jinjang pelamin.

100 responses to Rozita Che Wan Dan Beego Dilihat Berpimpin Tangan Di Pavillion

  1. ehem says:

    tk habis2….smoga die jumpa jodoh yg sesuai utk dirinya..

    0

    0
  2. KK vogue says:

    dah beego plak……..?

    0

    0
    • miss amanda says:

      yela beego plak..dulu kepit sakan dgn bdk bola.. pastu xlama dgn zain yg berlagak tu.. now beego plak.. mcm2 ler.. ye la org popular kn lalala

      0

      0
  3. Pedulik pulak! says:

    Tapi beego ni malas kerja. Please la RCW cari orang lain. Not worth it!

    0

    0
  4. ulalala... says:

    fuhh.. taste mesti muda dan putih!

    0

    0
  5. meQna says:

    pe cer beego ngan wife dia ek?? dh cerai ke??? lupa arrr…..

    0

    0
  6. cik kepoh says:

    saje jer nk cri publisiti..ceh

    0

    0
  7. minah songeh says:

    gatal btOi cik ta nie…suke org mude2 jew…

    0

    0
  8. syikin says:

    beego pulak..dahsat rcw ni sume die nk sapu..

    0

    0
  9. fiza says:

    yeker ni???

    0

    0
  10. No One says:

    Mau yg muda2 saja…huhuhu
    rasa nye ni yg ke 3 kot..
    memula dgn shahir…pastu zain saidin..pastu beego..
    ke ada yg termiss??
    ape2 je la cik wan…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    mn gmbr pegang tgn tu??? tunjuk bukti arrr…ckp2 mcm nie x leh pakai la!…apa la!

    0

    0
  12. MS says:

    Next time publish picture skali baru betul.Kalau tak nanti asyik menafikan.Artis memang HIPO

    0

    0
  13. haramjadah says:

    euwwwwww cik ta..asyik nak bertukar-tukar pasangan aje..bile nak kahwinnye..ke main2 aje ko nih..sian kat laki-laki nih

    0

    0
  14. Anonymous says:

    time org tgh kecoh dgn gosip lain, ada je mak janda ni nak mencelah. takut org lupa dia lettew!

    0

    0
  15. bee go go go...u got to go..go..go..go says:

    sy suke beego dlm cite putri…sgt enshem…tp skrg cm dh kureng kan..mebi stress kot dgn perkahwinan yg xjd dlu..xp xp…not de hal…RCW suke ler wt kontrol basi cmnie kan…dh..dh ler…g kawen jer…awk tu pun lawa…at least bile dh kawen ade gak ler laki yg nk tego dia care bpakaian ala2 korea tu…mane tau kot2 bleh jd cm norkumalasari….pakai purdah trus…ameennn…semoga kecantikan RCW terjaga dgn hijab…

    0

    0
  16. eclipse says:

    pulak dah. tp ari tu ada terbaca tp x pasti sama ada kt sini atau blog gossip yg lain. katanya aktress kontroversi bercinta ngan aktor sengkek utk cover line skandal aktress tu ngan vip je. kiranya aktor tu dibayar la utk cover line. masa bc tu, dh agak ni mesti rozita ngan beego..tp x tahu la. Wallahualam..

    0

    0
    • ashley says:

      TEPAT SKALI. aq pun ade baca. pandai Che Ta jaga ati Che Tuttttttttt…hehehehe. skandal terhangat. kuat coverline n berlakon luar drama.

      0

      0
      • Anonymous says:

        siapa vip tu? siapa????? klu dgn vip bagus la, dgn anak2 ikan, buat ape? mengabihkan boreh jeee..

        0

        0
    • nyampah tgk neelopak says:

      ya tepat skali!! aku pon ade bace gak..aktor sengkek tu pon mmg tau psl hubungan aktress tu ngn vvip tu…da org byr smue kn, on je la..hehe..wallahualam..

      0

      0
    • takde sape2 says:

      bkn la…tu fouziah gous dgn vip dgn iqram dinzly la…

      0

      0
    • Iqram dinzly&fouziah ghous la says:

      Betul tu yg cover line tu iqram dinzly&fouziah ghous la..iqram dinzly gay kot!ramai tau..fouziah ghous pulak scandal dgn datuk farid tv3 tu..ye mmg dia dh ade isteri tp ada dia kesah?haha xpercaya tanyalah pekerja2 salah satu bank terbesar kat malaysia ni sbb datuk farid ada ac dgn fouziah!jeng jeng siasat abang nara!

      0

      0
      • Anonymous says:

        boleh tau sape pekerja bank yg sebarkan maklumat tu? senang nak report kat bank negara.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Bukan laaa…reporter tue kan cakap, “anak ikan”. Kalau iqram n pojiah tu ..anak ikan ape nyer? and then anak ikan tuh duda, baru kawin xsampai seminggu dah cerai. Beego laa tuh.

        0

        0
  17. Anonymous says:

    Artis2 mcm ni ke yg ZZ suruh utamakan tu? saja cipta kontroversi, bukan cuba nk baiki kualiti lakonan ke apa.

    0

    0
  18. ATUK HENSEM says:

    si tua ni x abis2.x insaf2 plak tu dah tua dah makcik oi.

    0

    0
  19. yayaya says:

    adoyai….makcik ni grsang….asal sape2 je dia layan…..makcik ta oi…ade sowang lg putih2 muka jmbu…..c jimmy…ok gak tu….

    0

    0
  20. anaLOVE says:

    kawin je la cik ta oiii…..slagi ko tak kawin,selagi tu mcm2 gossip psl kau… kesian kat anak2 tu. hais

    0

    0
  21. Wawa Comel says:

    Yeah!!! Tak sabor nak makan nasi minyak abang beego… N lame xjumpe, windu nak jumpe Nenek Long & Nenek Nekk….
    Cepat lah kawin…!!!!

    0

    0
  22. cik taq caq wan says:

    heran la ak…mak cik ni still cantik je,ramai gak retis yg botox tapi tak la cecantik cik ta ni.comfius100 kali

    0

    0
    • chef wan abah ko says:

      aku ngeri kalo dia ni, korg x pk ke nape mangse dia seme jantan muda yg hnsem jambu? cntik dia ni lain mcm, muke dia xde seri taw,,, tegang semacam,,tgn n leher berkedut,,
      kalo aku jdi ank dia malu nye nk letak muka lam jamban!!!

      0

      0
  23. Lalola says:

    Rozita Che Wan memang lawa + cantik.. Aku xnafikan.. Memang menarik penampilannye.. Tp, satu je yg kurang.. Alangkah manis dan bertambah anggun jika memakai tudung dan jaga maruah diri.. Bukan nak mengata atau mengumpat.. Cume kadang-kadang terfikir.. Umur dah lanjut tapi jiwa macam memberontak je nk berkepit dgn lelaki muda.. Kalau kawan tu xkisah lah.. Tp, kalau sampai berpegang tangan..? Semoga Rozita Che Wan diberi petunjuk Allah.. Aminnnnn..

    0

    0
  24. akirakaede says:

    aku malu betul kalau jadi anak dia,tak habis2 jaja cerita murahan macam ni..nampak murah sangat nilai diri..cukup2lah cerita macam ni,boleh tak?..ni semua sementara..dunia semua ni..masya-Allah..

    0

    0
  25. Kim Kadeshen M'sia says:

    Cik Ta dgn beego??..hmm..mmg x lamal a jawabnyer…dah tentu2 si beego tu bermasalah…masa cerai isteri dia citer luar dalam..tak puasa..tak smyg..main b****t..kaki mabuk..etc…xtau la kalau skrg dh berubah lak kan??..tapi Cik Ta, serius..u deserve better…tak mampu nye la si beego tu nk membela awak…stok bulu mata pelesu pun dah berapa almari..

    0

    0
  26. Kim Kadeshen M'sia says:

    Mampu ke si beego tu support awak yang high maintainance tu??..stok bulu mata pelesu pun dah berapa almari….gadai bulu ketiak la beego oi..~~

    0

    0
  27. Aku kesah says:

    cik ta ni dh brumo tpi asyik nk tuko bf jer..anak ikan plk tu..x malu ke dgn ank2…kan sesuai klau cik ta ni ngan han isac..han tu pn dh bujang tua..opps lupa plk yg cik ta ni suka ank ikan..han tu dh liat..

    0

    0
  28. mak esah cun says:

    chanteq sngt ke rozita itew..pompuan tua berbulu mata palsu, kdg2 muka mcm bapuk pn ade..x abis2 gossip ko ngn laki muda..

    0

    0
  29. anjer says:

    ala da lama kot.. pernah nmpk diaorg soping mcm barang2 umah kat ikea.. dlm bulan 4 kot.. makcik nie g ikea pon mcm nak g show ngn heel 6inch.. pastu wat muka mcm la ada org nak g mintak sign.. plezz laa.. makcik ta oiii..

    0

    0
  30. Ayu Raudah says:

    udah2 lah tu,cik ta oiii..umur makin meningkat,sekarang bukan masanya untuk taste market ye..zaman cik ta dah berlalu,kalau betul nak cari pasangan hidup,pilihlah yang betul2 mampu membina dan membimbing.toksah lah ngan budak2(wah gitu budak ke?).
    p/s:ape rase cik ta sentiasa tegang jekk..musykil!!
    apepun all the best

    0

    0
    • minah songeh says:

      puan ayu raudah,taste awk pn bdk2 jgk…sme jew cm kakak awk,,,ekekekeke….rita pn same…

      0

      0
      • Ayu Raudah says:

        haha..tapi tu lain..beza umur tak ketara.tapi yang nie memang terang2.tak perlu bersuluh.

        0

        0
  31. Cik Ta Cik Ti says:

    ermmmmmmm…Cik Ta xkesah..yang penting Hensem, puteh selepuk..tgk la anak2 ikan Cik Ta b4 ni..suma ensem blake

    0

    0
  32. triple j says:

    mak beego suruh pimpin cik ta ke jalan yg benar, iaitu dakwah supaya cik ta kurangkan kontreversi, pakai mcm muslimah sejati.

    tapi yg beego sebaliknya pi pimpin tangan cik ta buatpe? dahla cikta sihat walafiat tak perlu dipimpin tangan, malah pegang wanita yg bkn muhrim bukanke lebih teruk drp pegang khinzir? ish ish ish

    0

    0
  33. Joyah yah yah says:

    Rozita nenek tua !

    0

    0
  34. kiki says:

    bang nara, kluarkan statement ni pula…

    Beego: Tidak. Saya sendiri sangat hairan apabila cerita ini timbul. Memang kami berdua ada berpimpin tangan, tetapi ia hanya satu lakonan sewaktu kami menjalani penggambaran drama Chef Cinta. Mungkin individu atau pihak yang melihat dan menyebarkan gosip tersebut tidak tahu yang kami sedang menjalani penggambaran, sehingga menyebarkan cerita yang tidak benar.

    hihihihihihihi….

    0

    0
  35. meeradriana says:

    hahahaha..
    ini bukan gosip tapi yg ni mmg betul²..
    aq tgh shopping ngan member² aq kat pavilion, tetiba nmpk dorg..
    mula² x pasan beego tapi aq perasan rcw..
    member² aq plak yg perasan beego..
    aq ingatkan lelaki tu zain..huhuhuhu
    tapi ok what..
    dua² duda n janda..xde masalah..

    0

    0
  36. nana says:

    org bodoh je pilih rozita nie

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Beego ni comel la. ^_^

    0

    0
  38. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ape salah nye dorang nk pimpin tangannnnnnnn tk salah pe !!!! kalau dh suka sama suka ok la kalau nk pmpin tangan ponnnnnnn ishhhhhhhhhhhhhhhhh mungkin jodoh rozita ngan beego sape tau kn….. mudah2an beego ada jodoh ngan rozita…….

    0

    0
  39. tumpang sekaki says:

    he..he….entah betul ntah tidak..aku dpt satu crita tadi….cik ta dah kawin buat majlis kat satu hotel di alor setar… ada sapa2 bleh sahihkan brita ni tak?

    0

    0
  40. Sue says:

    sebenarnya Rozita mmg ada affair ngn Datuk K laki si Siti Nurhaliza…ms ABPBH yg si rozita balik awal sbb siti bergaduh ngn dia siap baling handbag kt rozita ni…skg Datuk K bayar Beego utk berlakon bercinta ngn si rozita ni…utk meredakan kemarahan si siti…apa pun aku nak cakap ni hukum Allah…kalau kita rampas hak org, org lain rampas hak kita…kalau kita wat org lain nangis…org lain pun akan buat kita nangis…so be good in life ya Siti Nurhaliza…to Rozita lak sedar2 la diri dah kertu udah2 la buat dosa…

    0

    0
  41. kelip3x says:

    x trkejut………..
    sbb saya pun pernah trserempak dgn mereka kat pasar borong di melaka.
    pukul 3pagi, cik ta kite pagi2 bute pegi pasar nk beli mangga dgn rambutan.
    byk die beli 2 ke 3 kilo gak larr….
    punyer lar sombong beego tu,, senyum pun tak..
    cik ta kite biase larr,,, ngan make up die yg 2inci tu..
    hehe

    0

    0
  42. miss criss cross says:

    Alahai cik ta oii baik kawin ngan jimmy shanley je selesai kontroversi.

    0

    0
  43. Kurus says:

    aku suka jenih muka mcm beego nih..machoz
    gitu jugak dengan gambit.. very the machoz look

    0

    0
  44. amar yasir says:

    xkisahla xda gmbar bukti pown…hai….cik ta oi…jgala maruah sbg sowh pmpn…tlgla jgn bg owg pndg rendah kat maruah ko…,brubahla cik ta oi….JDILA PREMPUAN Y TINGI MARTABAT DI CC SUME OWG N ALLAH…SALAM

    0

    0
  45. cik ta sudah la tu says:

    ceit!!sudah2 lah tu cik ta oi…kahwin lah pak ustaz…pastu baiki diri tu…aku yg penat tengok ko dgn laki2 muda2 ni…da tua pon cik ta ni…udah le dok pakai sikit…bulu mata pelesu lagi…mak ai berat..

    0

    0
  46. whizzy vodi says:

    member aku penah nampak beego msk keta che ta mlm2…duk dlm keta sejam br beego kuar…pimpin ape, xpasti la plk kan..lokasi kejadian, parking lot depan wong solo bdr sr permaisuri mengadap cengal condo…specific aku bg ko…tp duk menghapal skrip kot…

    0

    0
  47. issey says:

    apa yang best sampai orang tak habis habis nak mengata orang..suka hati badan ler nak buat apa.dia bukan patung yang u all nak kata..dari mengata orang tengok dulu sendiri baru mengata tak baik pasal orang.betaubat lah wahai sesiapa nak mengata tak baik pasal seseorang.

    0

    0