Written by serenity | January 2nd, 2012

Baru-baru ini Rozita Che Wan mengakui dia ke Genting Highlands bersama pelakon kacukan Zain Saidin dan anak-anak, tetapi jarang kita dapat melihat gambar anak-anak Rozita. Majalah Harmoni keluaran Januari 2012 telah menampilkan ibu tunggal yang meletup ini bersama anak-anaknya, Ammar Effendy, 16 dan Aniq Ezzra, 13.

Bolehlah dikatakan wajah anak-anak Rozita ini lebih seiras dengan bekas suami Rozita, malah Ammar dan Aniq juga macam kembar seiras, cuma Ammar berbadan lebih besar kerana usianya. Untuk berita lanjut, sila dapatkan majalah ini di pasaran.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to Rozita Che Wan Dan Anak Di Muka Hadapan Majalah Harmoni

  1. lesson says:

    mmmmm pompuan hipokrit…patut kna ceraiii

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      tebalnyeeeee la makeup.

      0

      0
    • blacktie says:

      kejap pakai kejap tutup.. apa ke he dok main bukak tutup ni.. adeh.. penin aku.. dah la peberet dia anak2 ikan belaka.. agak2 kalau anak dia sok pompuan kertu buat jenjalan.. dia tak bole nak marah le.. sbb dia pon buat camtu. kahkahkah

      0

      0
    • rivera says:

      haha…segak gla muka ank dya??!!!

      0

      0
    • Akak Nak Juga says:

      Dah leh agak muke bekas laki dia camne.. x la hensem sangat !!

      0

      0
    • AKUUUUU says:

      tp aku rasa bekas laki dya ni msti kaya!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • Queen.Of.Goldfish says:

      1= muka anak2 KAK ITA ada iras2 aizat hamdan ckit~~~pastu senyum lak mcm sepesen jek dua2 beradik 2…

      2=’mendada’,,,,perlu ker akak ita kita ni mendada sebigitu rupa…tutup 2 mcm da okay pastu tang dada 2 nak sgt expose kedepan eh…..
      pix 2 nampak cam dak center la…..serious confius dia punya aset 2 natural or da ditambah push up or beautiful premium corsep..coz besau melampau…mcm xmatch ngan body….ikot pngetahun ak la dari org2 y pakai korsep nieh….korsep juz akan mngekalkan bentok 2 bila kita pakai benda 2 pastu bila dak pakai automaticallynya breast or bumper akan turun smula ikot body asai….xtaw la betoi ke dak..ak juz wat research ngan depa2 y da penah pakai~~~so bagi ak benda ni agak fake la..dak natural…

      3= then ni last ak nak comment….maap la lau korg dak setuju ngan statement ak nieh…
      ak nengok dia nieh lau amek gambar ke mesti akan snap pix y muka lagu 2…cam senyum dak ikhlas..taw dak apa ak cuba explain nieh??muka senyum tapi still lam situation CONTROL AYU….so keikhlasan 2 mcm xnampak coz senyum cover line…muka dia tang 2 gak..xpenah ak tgk dia senyum nampak gigi ke…senyum muka ala ala comot2 manja ke…haih…
      yer ak taw sape ak nak judge smua benda2 nieh kan..nak judge keikhlasan dia kan..tapi 2la..2sekadar opinion ak…

      sbg sorg gadis….benda ni ak panggil fake…nampak palsu y amat..ak xtaw nape…ak mang suka kecantikan dia tapi dak nampak natural..smuanya nampak cam dibuat2..erm…

      juz my concern on her…dats all~~~

      0

      0
      • biarler says:

        hg ni mcm ada unsur jelez melampau..takyah ler nk analisa lebih2 woii…

        0

        0
      • ROZITA CHEF WAN says:

        ONEMORE THING…..POSING MESTI SENGET KE TEPI (KANAN ATAU KIRI) UNTUK MENUNJUKKAN BUAH DADA YANG SEBENARNYA LAYUT…

        0

        0
    • gula_melaka says:

      mak perasan cougar.

      anak anak perasan pailang.

      overexposed la lu pompuan.

      0

      0
  2. s says:

    !!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  3. Adawiyah says:

    pakai tudung? utk majalah eh?

    0

    0
  4. ca says:

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  5. student bandung says:

    bape inci make up tu?

    0

    0
  6. chewawawa says:

    Islam ke makcik nih?

    0

    0
  7. eliya nafisha says:

    lawa ke dia nie …. ????? BN tolong jwap

    0

    0
  8. yeehaa says:

    Tutup aurat terus la molek sokmo!!

    0

    0
  9. FFFFUUU says:

    Yang mane satu anak die yg masuk Mrsm Kuantan pastu buat mcm taik tu?yg pendek ke tinggi?

    0

    0
  10. yusana says:

    dah tua mak cik ooii tak sesuai nak bergossip dgn artis muda..selera biarlah berpadan dgn usia..org tua2 kata hidup jangan menongkah arus.

    0

    0
  11. FUK YU says:

    ish….mcm2 dunia nih

    0

    0
  12. redcarpet says:

    dh ttup pun still ‘mendada’ lagi msti nk tnjuk gunung tinggi kan…huhu

    0

    0
  13. faizal says:

    apsal anak2 dia senyum sepesyen jer

    0

    0
  14. kaklimah says:

    justin bieber ke tu??

    0

    0
  15. Hakhaktui says:

    Tebalnyaaaaaaaaaaa Make up anak dia .. eheh

    0

    0
  16. zain saidin says:

    ak mngaku , xhensem mane pon anak2 tiri ak ni .. huh , btol lah ape yg korg ckap tu .. hihik

    0

    0
  17. Arshad Mahmood says:

    Besaq2 dah anak dier ni… baguih nooo…

    Hangpa kalau ada nak juai barang atau cari2 barang boleh la masuk dalam http://www.diskaun.my

    http://www.diskaun.my

    0

    0
  18. Arshad Mahmood says:

    dah besaq anak dier…

    http://www.diskaun.my

    0

    0
  19. Aummm.. says:

    Muka anak dia macam iras Aizat

    0

    0
  20. lol says:

    ppssttt…jgn ler ngata cmane rupanya… bkn die design sendiri pon rupenya 2… ciptaan Allah belako la weh

    0

    0
  21. am says:

    anak dia kurang hajar pastu mak dia backing pulak…anak beranak sama je perangai buruk!!!!!

    0

    0
  22. Aku says:

    Anak dia dpt brp A pmr aritu?

    0

    0
  23. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged anak, Hadapan, Harmoni, majalah, Muka, Rozita. […]

    0

    0
  24. pengetua mrsm says:

    sbb tu dia kemaruk giler dgn budak2 muda cam zain saidin yg pan asia tu..sbb dia xnak lg anak2 dia yg kuar pasni muka ala2 nigeria:)xde market kat mesia nih.tgk la anak dia yg pendek tu.blom jd artis lg,pose eksyen kemain!dah jd artis nti,camne la ekkk??

    0

    0
  25. rozita che wan lagi cantik pakai tdung dari free hair.. serius ;) hope kekalkan & smoga berubah =,=

    jom terjah!

    LATEST ENTRY : Lebih 20 Kesilapan Filem Ombak Rindu Yang Tidak Disedari Penonton

    0

    0
  26. dvfd says:

    huduhnya anak..mak punya vogue dekebabas voom

    0

    0
  27. orca1604 says:

    ala korg ni muka budak2 lagi tu..nnt dh besar masuk umur dewasa berubah la muka dorg skit2..mcm biasala kalau dulu kat sekolah dikatakan hensem nak mampus..tetiba tgk2 bila lepas abis sekolah n jadi dewasa xdela la hensem nk mampus pon.begitu la yg berlawanan..lagi pun ini kan Allah yg bagi rupa camtu.jangan la duk kutuk Allah S.W.T lak..

    0

    0
  28. reban ayam says:

    asal anak die x nsem ha? serabai jer..kahkah

    0

    0
  29. laha says:

    Teknik gambar/make up menampakkan anak dia horror semacam rasanya, yang rendah tu masa RCW dgn budak tu masuk rancangan masak kat tv3 (secret recipe) nampak hensem, manis jer, ada iras-iras RCW jugak….

    0

    0
  30. ade gambar x-husband dia? nak tengok!!

    RAHSIA TRAFIK BLOG TINGGI DI SINI
    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/rahsia-trafik-blog-tinggi.html

    0

    0
  31. akuwanita says:

    alahai kaurang semuani…kalu ngata orang macam tak ingat Allah…cerminlah diri kaurang sendiri sempurna ke tidak jangan nak nampak keburukan orang je…..kaurang tu sempurna sangat ke rupa paras dan fiel perangai…..aku bukan nak sokong atau minat ngan artis ni tapi ingat lah kalau kita mengutuk orang umpama kita mengutuk dan merendahkan martabat diri kita sendiri….Rupa paras seseorang itu bukan kita yang tentukan tapi Allah…cuba tilik anak2 kita cantik sangat ke ,baik sangat ke…?janga diri kita ,jaga anak2 kita dan laki kita jangan nak mengata orang saja…..

    0

    0
  32. ADE AKU KESAH...!! says:

    YG SUME NGATA2 NI JELES KT C RCW TU DAH TUA2 PON MANTAP BERGETAH,,,KORG MMPU KE JG BDAN MCM TU,,,LANTAK DY LA,,KORG KUTUK2… DY MKIN KAYO RAYO,..!! SILE DISLIKE KALAU KORG NI KATEGORI..BUSUK HATI..HAHAHA…,ADE AKU KESAHH

    0

    0
  33. aidil says:

    sekali pandang anak rozita ada iras2 muka aizat af.

    0

    0
  34. qiey says:

    eh , korang tao tak lg psl fb amalina best student tu .

    0

    0
  35. nenek peah says:

    aku sikit pun xjeles kat body fake dia..huhuhu.body aku lg original dan tegang.xyah nak suntik.sbb aku muda belia lg..tp kan,apa yg aku peratikan,muka dia cam sumthing laa..dia ni still pakai susuk lg ker?ker dah buang?anak2 dia plak,muka cam “naik tocang”.mesti kat sekolah dia,jenis berlagak nak mampos ni.kononnya mak dia artis top.pdhal cikgu2 bantai gelak kat blkg sbb mak dia tu penuh ngan kontrobesi.apa la malangnya zain saidin nti..budak ni dorang asyik nyusahkan zain saidin jer nti dgn perangai “naik tocang” dorang kat skolah.hari2 zain saidin kena ke sek nti settle hal diorg.sbb maknya kang slalu backing anak dia,walopun terang2 anak dia yg salah.moga zain saidin tersedar kembali dari “lamunan cinta” monyet beliau dgn “makcik susuk” ni.silap2 dah abih kesan susuk sok2,muka dia kembali bertukar jd nenek kebayann..huuuu..takutnyerrrr

    0

    0
  36. haha says:

    hahaha…muke anak dier cm mixed negro+indon..hahaha

    0

    0
  37. akugeramngantetekrozitachewan says:

    anak2 dier ni sume ikut muke ex husband dier la nih..x bleh blah!

    0

    0
  38. zaraa says:

    kalao x suke skalipon x yah la nak kutuk die lebey2…anak2 die x ensem pon x pyh nak caci lebey2 kan ciptaan Allah sume tu~

    0

    0
  39. HUMMER69 says:

    MAK DATOK….
    MAKE UP TEBAL GILER SERUPA
    ITU BAPOK SIAM RATU PAPERDOLLL..
    KALO SETAKAT PAKAI COLI BESI
    NAK MENDADA SEOLAH BREASTS
    TU TEGANG LEVEL 2..
    TAK PAYAH LER NAK MENDADA
    CIK ITA OI..
    HAKIKATNYER BILA TAK BERCOLI,
    BREASTS NYER FROM LEVEL TWO..
    TRUS DROP KE BASEMENT TWO!
    BUT I DUN DENY U GOT A GD FIGURE.
    :-)

    0

    0
  40. triple j says:

    dapat rasakan yg anak ketiga rcw nanti takkan serupa langsung dengan muka abang2 tirinya. maybe lebih cerah dan putih…

    0

    0
  41. salahuddin says:

    senatiasa meletup kalau die nih…haiz

    0

    0
  42. BONG PORET says:

    bg nara, try google cite Amalina Che Bakri..
    betol ke die dah kuar Islam.?? huhu.

    0

    0
  43. saya says:

    rasanya anak dia yg 1sttu muka dialh.cuba tgk gmbr dia masa kawin dulu,gmbr snyum.sama cm muka anak diatu.tp versi lelakilhkn.

    0

    0
  44. PondanSepi says:

    ala muka cek ta pun dulu masa anak dara xde la cantik mcm sekarang ni. ye lah dh cocok sana cocok sini tu yang muka anak & maka jd lain. mcm Kris Dayanti & anak dia tu! lain bebenor. org kata kalau nk tgok muka mak masa muda tgok lah muka anak masa muda.

    0

    0
  45. kamalia says:

    Menghina rupa paras manusia sama la macam menghina ciptaan ALLAH TAALA . pada semua orang yang sedap mengutuk anak-anak RCW , kamu semua renung tenung diri sendiri adakah kamu semua dah cukup perfect sempurna dari semua segi .

    0

    0
  46. zuanzuan says:

    ….nie blog hiburan…so kalau nak komen biar lar sekadar hiburan aje…xpayah la nak mengaibkan si dia…nak komen2 tentang dia pergi la jumpa face to face and cakap ape yang korang xpuas hati…makeup ke…dada ke…at least dia tahu dan ada orang yang bagi tahu dia….satu lagi ramai orang makeup dia tebal sedangkan lighting masa photoshoot tu yang sgt terang….so no point kata dia makep tebal2….tp dia mmg cantik

    0

    0
  47. TROLOLOL says:

    dah dia tunjuk dada dia, mesti la org komen. cuba kalau tertutup mesti takda siapa nmpak dan komen…. hmmmm

    0

    0
  48. alahai says:

    yang aku notis dengan RCW.. dia suka sangat nak menunjukkan yang dia masih cun walaupun umur dah nak masuk 40 tahun. Kalau dah cantik, tak payahlah nak menonjolkan sangat semua tu. Bersederhana ajelah. Kalau dah cantik tetap cantik. Org yg melihat tu akan menilai. Tapi setakat mana kecantikan tu akan bertahan? Akhirnya akan menipu diri sendiri. Takut dengan takdir. Semua perkara ada masa masa yg telah allah tetapkan. Kecantikan itu pinjaman sementara aje… jangan takbur.

    0

    0
  49. zonks says:

    korang tgk la waktu rozita tu menang dewi remaja tu. mana muka dia mcm skrg. lain gila. dan gelap

    0

    0
  50. Nurain says:

    rozita che wan ne mmg cantik. tp knpa anak2 dia nmpk pink?? haha

    0

    0
  51. terry89 says:

    mende la korang ny..psal ank die pon korang nk kecoh..budak2 lg kot..korang dh judge mcm2..bia lah muke cm mne pun..kang ank korang kuar mcm monyet org ngutuk x ke sket ati??..n muke die..ske ati die lah nk mekap tebal mane pon..korang yg mekap tebal2 x smestinyer cantik an??hua3..dlu aku tgk cite diari ramadhan rafique..die xmekp pon..cntek jgk..x hbes2 x puas ati dgn org len korang ny..

    0

    0
  52. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    apeeeeeeeee yg orang2 ni merepek si rozita ni jambu dorang cakap dia tua ! mana ada tua ! memandai mandai jeeeeeeee kalau tua pn dia jambu pe!!! bodoh !!

    0

    0
  53. Reena says:

    Ader jer yg tak puas hati..kalau ct tu..semua nyer ok.. korang ni luper ke..hensem ke tak hensem, buruk ke cantek, saper yg cipta..kalau boleh semua org nak anak dorang cantik/hensem/kiut paling tak manis..tp kalau Allah dah cipta camtu..terima je lah seadanya.. jnji sihat & cukup sifat. Bg aku, untuk wanita yg dah nak menjangkau usia 40, RCW ni boleh dikatakan hot & spicy lagi..body pun ada cutting..tak lah blum kawin tp bdn cam dah beranak 5..berkenaan dgn mekap dia yg tebal sampai dah muka cam nok, itu kena tanya mekap retis..i’ve seen her without mekap..pukul 8.30am utk wardrobe fitting.. mmg dia cantik & nampak lebih muda dr usia. Besides she’s humble & tak purak-purak..off camera, terkeluar slang kedah pekat dia..but it’s cute..takde pun diva..

    0

    0
  54. whatever says:

    yg psl bgmbar tu mgkin diorang ikut arahan cameraman kot.yg mak dia tu dh mmg pesen tu..bab muka aku xnk komen psl ciptaan tuhan.tp kalo dh anak retis ni mmg mgkn ada ckit lagak dia.kes yg tjadi kt kuantan tu mgkn sbb dia x puas hti la.mane xnyer ank artis blh kne buli,bengang la diorang kan..mmmm..artis pon org biasa gak xyah nk eksyen sgt.bdk lain pon kne buli gak.mulut ank dia ni pon lancang kot.gna klebihan title ank artis tu lah..tp slh ttp nmpk pd pmbuli.lgpon mak mana x backing ank.

    0

    0
  55. sasa says:

    hodoh tol muka anak dia..nyampah aku tgk mulut besar tak padan dgn muka..kalo aku malu nk bergambo..

    0

    0
  56. anak hantu says:

    Budak 2 org ni nanti aku harap zain saidin lempang jerr kalo kuang ajar.tgk muka pun dah tau muka “anakku sazali”.jgn dia dua org yg lempang si zain saidin udah.bukan bleh pecaya muka cenggini.zain nasihat dia yg elok2 nti,lain yg dikabarkan pada maknya nanti.so,zain..dah jd bapak tiri budak berdua ni nti,baik nko lempang dulu awal2 sblm dia 2 org lempang kau.hahaha

    0

    0
  57. comot says:

    rupa anak dier sama mcm rupa mak dier sebelum top jd retis..RCW ratu korset..

    0

    0
  58. gegurl says:

    xpasan ke ank dia yg kcik mcm muka najwa latipp

    0

    0